Covit mi oldunuz canımKizlar bebekleri covid olanlara asilari 4-6 hafta sonra mi yapildi? Nasil ilerlendi? Doktora da danisicam da size de sormak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Covit mi oldunuz canımKizlar bebekleri covid olanlara asilari 4-6 hafta sonra mi yapildi? Nasil ilerlendi? Doktora da danisicam da size de sormak istedim
Neyse fazla mal goz çıkarmaz 1 çift daha aldimKizlar Amazon da avent emzikler bedavadan biraz pahalı ücretsiz prime üyelik yapmanız lazım ben üç tane aldım .geleceğe yatırım![]()
Tutar tutar tutmazsa ben emerim artıkYa tutmazsa bundan sonra emzik![]()
115 de iyi ya bnm beğendiğim 140 ti 86 ya kaptımKız geçen gün aldım 115e![]()
Aynen ya bunlar dolardan daha hızlı artıyor bı daha alamayiz herhalde bu fiyataNeyse fazla mal goz çıkarmaz 1 çift daha aldim![]()
Evet özellikle mukus belli oluyor kakası sünüyor çünküİnsallah sivilcelenmedir ama sanmiyorum, cok var cunku, alerji olablr gibi geldi doktora gidicm bakalim, tesekkur ederim cevabin icin senin bebisinki de bi an once gecer insallah![]()
Kakada kan ya da mukus farketmedm, bakiyorum ama olsaydi farkedilirdi heralde dimi cok belli oluyo mu?
Arkadasimin cocugu alerjikti keci sutlu mama kullaniyolardi reflusu ve kusmasi cok oldugu icin, o daha iyi gelmisti, size vermedilerse sorun isterseniz doktora bi, aklinizda bulunsun
Kızlar ateş düşürücü kaç derece iken veriliyor? Aşıdan sonra 37.2 oldu üstünü vs çıkarttım ateş düşürücü vermedim. 36.4 oldu. Uyuya kalmışım. Şimdi ölçtüm 36.6 o arada çıkmamıştır inşallah.
Amam efendil kimleri görüyor gözlerrrSelam kızlar herkes nasıl bebislerle nasıl gidiyor
6 18 ayın indirimi bitmiş mi yaaAynen ya bunlar dolardan daha hızlı artıyor bı daha alamayiz herhalde bu fiyata![]()
Ay aldım aldım 6 18 ve 18+ sağolun hdjsksAynen ya bunlar dolardan daha hızlı artıyor bı daha alamayiz herhalde bu fiyata![]()
Efenim herkes unutmuş beni ahahhah girmeye girmeyeAmam efendil kimleri görüyor gözlerrr
Ben 37.5 olursa veriyorum Drmuz öneriai ile ama her Dr farklı bişey söylüyor:)Kızlar ateş düşürücü kaç derece iken veriliyor? Aşıdan sonra 37.2 oldu üstünü vs çıkarttım ateş düşürücü vermedim. 36.4 oldu. Uyuya kalmışım. Şimdi ölçtüm 36.6 o arada çıkmamıştır inşallah.
Aşı sonrası gece mızmızlandı baktım 38 olmuş ateşi emzirirken sıcak gelmiştiKızlar ateş düşürücü kaç derece iken veriliyor? Aşıdan sonra 37.2 oldu üstünü vs çıkarttım ateş düşürücü vermedim. 36.4 oldu. Uyuya kalmışım. Şimdi ölçtüm 36.6 o arada çıkmamıştır inşallah.
Teşekkürler bende aldım şimdiKizlar Amazon da avent emzikler bedavadan biraz pahalı ücretsiz prime üyelik yapmanız lazım ben üç tane aldım .geleceğe yatırım![]()
En makul olan buydu canımDeğiş yavru doktorunu, 5 ayda 4800 almış daha ne istiyor acaba?
Miktar hakkında her doktor farklı bir şey diyor. Kimi 5 damla kimi kilo başına 1 damla kimisi de kilo başına 2 damla diyorGünaydın kızlar
Ocean microfer kullanan var mı?
Kaç damla kullaniyosunuz günde?
Bi de rengi beyaz ya bunun !!