- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
Çıkmış olman lazım saat oldu 11:30. Ben de heyecan yaptım burdaBüyük gün, 9:50 randevum için hala girmeyi bekliyorum o ayrı, acil hastaları geldi doktorun. Azzzz sonnnraaaaa görücez anyayı konyayı :) işalla güzel haberler verebilirim.
Mueter bugün büyük gün mü :)
Geç aldılar 1 saatÇıkmış olman lazım saat oldu 11:30. Ben de heyecan yaptım burda
Sorma hayatı sorguluyorum kaç gündür. Kabus gibi günlerdi. Doğunca popişe bi şaplak da benden yicek heralde kuzumyaa bebiş seni perişan etti vallahi. doğunca onu daha bi mıncırarak sevmek lazım. iyi olmana sevindim. miden de düzelecektir eminim. bir süre sonra geçtiğini söylüyorlar.geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederimm bugün tam 7+0 benim bulantılarım 5. Haftanın sonunda başlamıştıAyy maaşallah size
Kaçıncı haftandasın cnm erken mi başlamış sanki bulantıların çok geçmiş olsun çabucak toparlarsın inşallah
Maşallah maşallah maşallah minnoşumuzaGeç aldılar 1 saatduyduukk kalp atışını, gördük minik arkadaşı 3 hafta sonra bir daha randevumuz var. Yukarda arkadaşlar keseye göre ve durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapmışlar. Bu arkadaşın cinsiyeti ne olcak acaba?
Oyumu erkekten yana kullanıyorum hem kese yuvarlak değil hem soldaGeç aldılar 1 saatduyduukk kalp atışını, gördük minik arkadaşı 3 hafta sonra bir daha randevumuz var. Yukarda arkadaşlar keseye göre ve durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapmışlar. Bu arkadaşın cinsiyeti ne olcak acaba?
O oluyor normalmiş öyle söylemişlerdi fazlasını atarmış vücut mesela ben tüp bebeğe başladığımda ve transferim ilk yapıldığında çok çok az geliyordu geri şimdi çoğu geri geliyor demekki vücudum da artık Protestan üretiyor yükseltiyor ya değerini ihtiyacı kadarını alıp gerisini atıyorDoktor ister ağızdan ister vajinal dedi. Asm demk hemşire aradığında söyledim bana vajinal daha etkili dedi.birkac kere oyle yaptim ama sizde oldu mu bilmiyorum. Sabaha dışarı gelmiş birszi oluyor, böyle akıntı gibi kalıntı gelmiş oluyor. Bende geri icmeye basladim.
Ne yazık ki evet canım ama hemen kötü düşünme bu haftalarda görünmeyip 8. 9. Haftada görünen kalp atışı duyulan bebişler var. Farklı birkaç doktora daha gitmeni tavsiye ederim bazı doktorların cihazlarında sorun olabiliyo. Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah görürsünüz bebişiKızlar ben bu gün Dr a gittim 6+4 ve bebek oluşmamış dedi boş gebelik bu şekilde mi oluyor çok ama çok canım sıkıldı 10 gün sonra gel kalp atışını duyamazsak zaten yoktur dedi sadece kese gözüküyor hala çok moralim bozuldu
İnşallah canım.Ne yazık ki evet canım ama hemen kötü düşünme bu haftalarda görünmeyip 8. 9. Haftada görünen kalp atışı duyulan bebişler var. Farklı birkaç doktora daha gitmeni tavsiye ederim bazı doktorların cihazlarında sorun olabiliyo. Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah görürsünüz bebişi
Benim arkadasim kalp atisini 9.haftada duymustu bende cok sasirmistim olabiliyor boyle seylerde demekki demisstim umudunuzu kaybetmeyinKızlar ben bu gün Dr a gittim 6+4 ve bebek oluşmamış dedi boş gebelik bu şekilde mi oluyor çok ama çok canım sıkıldı 10 gün sonra gel kalp atışını duyamazsak zaten yoktur dedi sadece kese gözüküyor hala çok moralim bozuldu
ya gerçekten öyle. bu kadın doğum doktorları sıkıntılı mıdır nedir. zaten en düşük puanı alanlar kadın doğumcularmış duyduguma göreBen kalp atışını duydum. Daha dogrusu duyamadim, gördüm sadece. Ayrıca biz degil bencok sinir oldum valla. Henuz doktor belirleyemedi kendime. Oturdugum ilcede bir ozel hastane orda da 1 doktor var. Yoğunluktan orda da hic ilgilenmiyorlar. Ilk kese gormede oraya gitmistim. Hosuma gitmedi. Devlet hastanesinden bi kadini tavsiye ettiler, ona gittim bu kez de. Onemli kontroller gelmeden doktor doktor gezip birinde karar kılayım diyordum. Sehir merkezi 1 bucuk saat uzaklikta. Olmadi oraya gidicem, dogum icin de mesafeden endiseliyim acikcasi ama sehir merkezinde medikal park hastanesine devam etmeyi düşünüyorum mesafeyi goze alip.
Neyse iste bugun devlet hastanesindeki hanim doktoda gittim, bi de tavsiye etmisti birkac kisi yani. Neyine bakip tavsiye ediyolar anlamiyorum. Esimi almadilar iceri, cok moralim bozuldu. O da duysun istemistim. Neyse zaten ben de duyamadim. Ses yoktu cihazda. Ekranda pıt pıt oynayan bisey gosterdi. Bak bu kalbi atiyor sorun yok dedi, yallah. Hicbisey soramadim bile. Hic memnun kalmadim. Ilcede oturmak ne kotuymus ya Cok canımı sıktı doktor bulamama olayi
5+6 da bende de bir şey görünmedi henüz bebek yoktuKızlar ben bu gün Dr a gittim 6+4 ve bebek oluşmamış dedi boş gebelik bu şekilde mi oluyor çok ama çok canım sıkıldı 10 gün sonra gel kalp atışını duyamazsak zaten yoktur dedi sadece kese gözüküyor hala çok moralim bozuldu
Erkek geliyorrGeç aldılar 1 saatduyduukk kalp atışını, gördük minik arkadaşı 3 hafta sonra bir daha randevumuz var. Yukarda arkadaşlar keseye göre ve durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapmışlar. Bu arkadaşın cinsiyeti ne olcak acaba?
Valla oyle. En doktor ilgisi gereken zamanda odun gibi doktorlara denk gelince insanin kaygıları da tavan yapıyor gercekten. Esimden evimden ayri kalmayi goze alamıyorum yoksa gidip annemlerde dogururdum. Bin cesit doktor bulurum orda nasilsa buyuksehirya gerçekten öyle. bu kadın doğum doktorları sıkıntılı mıdır nedir. zaten en düşük puanı alanlar kadın doğumcularmış duyduguma göre3 farklı doktora gittim üçü de farklı telden çalıyorlar birinin söylediği diğerini tutmuyo kendi başımıza doğursak evde daha iyi yani
özel hastanede bile eşimi almadılar covidden dolayıBen kalp atışını duydum. Daha dogrusu duyamadim, gördüm sadece. Ayrıca biz degil bencok sinir oldum valla. Henuz doktor belirleyemedi kendime. Oturdugum ilcede bir ozel hastane orda da 1 doktor var. Yoğunluktan orda da hic ilgilenmiyorlar. Ilk kese gormede oraya gitmistim. Hosuma gitmedi. Devlet hastanesinden bi kadini tavsiye ettiler, ona gittim bu kez de. Onemli kontroller gelmeden doktor doktor gezip birinde karar kılayım diyordum. Sehir merkezi 1 bucuk saat uzaklikta. Olmadi oraya gidicem, dogum icin de mesafeden endiseliyim acikcasi ama sehir merkezinde medikal park hastanesine devam etmeyi düşünüyorum mesafeyi goze alip.
Neyse iste bugun devlet hastanesindeki hanim doktoda gittim, bi de tavsiye etmisti birkac kisi yani. Neyine bakip tavsiye ediyolar anlamiyorum. Esimi almadilar iceri, cok moralim bozuldu. O da duysun istemistim. Neyse zaten ben de duyamadim. Ses yoktu cihazda. Ekranda pıt pıt oynayan bisey gosterdi. Bak bu kalbi atiyor sorun yok dedi, yallah. Hicbisey soramadim bile. Hic memnun kalmadim. Ilcede oturmak ne kotuymus ya Cok canımı sıktı doktor bulamama olayi
Çok teşekkür ederim inşallah bizde duyarız hayırlısıylaBenim arkadasim kalp atisini 9.haftada duymustu bende cok sasirmistim olabiliyor boyle seylerde demekki demisstim umudunuzu kaybetmeyin
Duydunuz mu peki kalp atışını5+6 da bende de bir şey görünmedi henüz bebek yoktu
aynen öyle doktor beni daha çok panik ediyor. benim de ailem izmirde orda alışmışım doktor bolluguna burda 2 doktor var diye çılgın gibi geziyorum ortalıktaValla oyle. En doktor ilgisi gereken zamanda odun gibi doktorlara denk gelince insanin kaygıları da tavan yapıyor gercekten. Esimden evimden ayri kalmayi goze alamıyorum yoksa gidip annemlerde dogururdum. Bin cesit doktor bulurum orda nasilsa buyuksehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?