2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bence sen 5+1 de git kuzum için rahatlar hem keseyi görmüş olursun. Genelde keseyi gördükten snra 10 gün sonraya gün veriyorlar kalp atışı için.
Yaa diğer doktor dış falan deyip beni korkuttu ya, en azından kese görüp bir nebze daha rahatlarım diyorum. Ama bazıları da yok bebek yok, yok boş gebelik falan diye korkutuyormuş. Direk 7. Haftada mı gitsem? Ya da her şekil stres olacam bu hafta gitsem mi çok arada kaldım

Ben de ordakiler gibi dusunuyorum. Burda doktorlar her bahaneden sezeryan yapmak istiyor. Ben korkuyorum acikcasi sezeryandan da Hele boyle bi durumda desenize hangi doktora gitsem bana sezeryandan baska yol onermeyecekler.
Simdi soyle kolaya kacmak icin herkese sezeryan diyen kesime bende karsiyim. Ama bazen sezeryan anne ve bebek icin normal dogumdan cok daha saglikli bir dogum sekli olabilir. Ama burda doguma para odemediginiz ve sezeryan maliyeti yuksek oldugu icin durumunuz ne olursa olsun normal dogum. Ornegin arkadasim ikize hamileydi birini doguma kisa bir sure kala kaybetti ve ikisinide normal dogurtturdular. Yada 3 uz yada 4.5 kilo ustu bebekler ters gelen bebekler. Onlarin mantiginda vakum sezeryandan cok daha saglikli( ki bence tamamen maddisel bi dusunce). O yuzden eger doktorunuzda eminswniz guveniyorsaniz secenekleri onlarla konusmalisiniz. Ama vericegi karara guvenmiyorsaniz zaten yol yakinken doktorunuzu degistirmekte fayda var.

Kızlar selam, normalde pazartesi kese görmeye gidecektim 5+1 oluyoruz ama ablam biraz daha bekle kese kalp atışı beraber olsun stres olmazsın dedi. Kalp atışı için kaçta gideyim 6+1 de gitsem duyar mıyım?
Ben 6+1de gittim ilk ultrasonuma bebeği de gördük kalp atışını da duyduk bence de bekle

Yani ben olumsuz giden birşey varsa da bilmek isterim, belki müdahal edilebilir bir durum vardır. Erken öğrenmek belki bana bişey kazandırablr yada bişeyleri kaybetmemi engelleyeblr. Ayrıca 7 haftaya kadar iki iki buçuk hafta var nasıl olduğunu bilmeden insan çok stres yapar diye düşünüyorum. Ama bunlar benim fikirlerm tabiki Beni hayatta olumsuzluklardan ziyade belirsizlikler germiştir hep.

Canım ben de 6+2de hiçbir şey goremedim sadece kese vardı haftaya gel dedi. Morlaimi bozmamaya çalışıyorum sen de öyle yap dua edelim inşallah iyi haberler aliriz

Devlet hastanesinde almıyorlar genelde erkekleri bizim kaldığımız yerde de almadılar eşimi

Devlet hastanesinde almıyorlar genelde erkekleri bizim kaldığımız yerde de almadılar eşimi

Bozma lütfen moralini ben de aynı şeyi yaşıyorum ama çok daha geç görenler var. Her bebek farklı olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…