2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bana doktorum kese ve şekli önemli kanama alanları yoksa yoğun kan kırmızısı değilse gelen lekelenmeketi çok önemsemiyoruz 12 haftaya kadar sürer dedi

Inanki bu dedigini yuzde yuz eminim ama gecen ay kimyasal yasamis olmanin verdigi bir korku sebebiyle. Sen nasil dusunmemeyi basariyorsun bana ornek olabilirsin gibi geldi bana
Aslında bazen sancılar sıklaşınca endişe ettiğim oluyor benim de sonra bakıyorum leke falan da yok diyorum ki şu an en uzak durmam gereken şey stres, minnağım için sakinleşiyorum ve kavuşacağız inşallah diyorum elimi karnıma götürüyorum burda diyorum rahatlatıyorum kendimi. Biraz o an kontrol edebilmekle alakalı canım doktorun söylediklerini tekrarlıyorum sorun yok diyip kendimi telkin ediyorum böyle anlarda ve inan bana ikimiz değiliz böyle olan ilk zamanlarda birçoğumuz benzer sancılar benzer korkular yaşıyoruz, hele bir de ilk tecrübeyse... Annelik gerçekten de yavrucaklarımız rahmimize düştüğü an başlıyormuş

Kaç haftalık senin canm
Su an 6+4, geçen hafta 5+4te gittim sanırım, kese var ama şekli istediğim gibi değil dedi bu hafta 6+2de tekrar başka doktora gittim net bı şey söylemedi kese var 10-13 mm dedi (tam bilemiyorum eni boyu oluyor galiba bu) ama pek bı şey göremiyorum falan dedi. Alttan bakalım mi dedi istemedim o zaman haftya gel dedi. Hocam bı gelişim geriliği falan var mı diye sordum bı olumsuzluk yok dedi ben 7.hafta diye korkmuştum kanamam falan da yok şükür. Sonra çok yakın arkadaşımla konuştum o 8.haftada görmüş o yüzden ben de moralimi bozmuyorum. Sen de bozma dua edelim hayırlısıyla olacak inşallah

Valla oyle seyler okudum ki burda 7-8 arasi gitmeye karar verdim ben ilk defa. Beklemesi zor ama strese girmek istemiyorum simdi git 1 hafta sonra gel stresine
Ben de yurtdışında yaşıyorum ve 8. Haftadan önce kontrole almıyorlar zaten. Yarın ilk randevuma gideceğim 7+3 de. Ebe 8+2 de çağırmıştı ama birkaç gün öne almasını istedik İlkinde insan çok heyecanlı ve bilgisiz oluyor o yüzden hemen gitmek istiyor ama kesinlikle 7den sonra gitmek en doğrusu sanki.

Kizlaaarr cok mutluyum su an. Herkes gunlerdir kurtaj kurtaj diyip duruyordu. Bugun özel doktora gittik klinikte detaylica ilgilendi. Hafif kanamalarim vardi enfeksiyon olusmus o yuzden geliyormus. Bebegin kalp atisini duymadik ama takir takir gorduk cok sukur. Rahim duvarin cok iyi dedi.
Sadece kese biraz asagidaymis zamanla yukari cikar dedi asagiya yer edinmis benim ufaklik. Siz de benzer durum yasadiniz mi

Kızlar selam, normalde pazartesi kese görmeye gidecektim 5+1 oluyoruz ama ablam biraz daha bekle kese kalp atışı beraber olsun stres olmazsın dedi. Kalp atışı için kaçta gideyim 6+1 de gitsem duyar mıyım?
Canım bence git keseyi gör rahatla. Zaten bi 10 gün sonra falan da kalp atışı duyulur. Stres diye düşünürsen hamilelik stresi hiç bitmiyorki kalp atışını da duysan sağlıkla büyüyor mu diye endişe ediyorsun. Erken gitmenin faydası oluur zararı olmaz bence

Ben yumurtlama takibi yapıyordum gebe kaldığım gününü biliyorum. O güne göre geriden geliyo. Sen biliyor musun gebe kaldığın zamanı? Geç döllenme olabilir dedi doktor ama ben biliyorum ki ne gün olduğunu. O yüzden içim rahat değil hiç. Benim doktorum öyle olumlu konuşmadı. Kötü de konuşmadı ama her şey olabilir modundaydı.. Bi gelişme olursa haberdar et mutlaka..

Hanımlar ya felaket derecede alerjim başladı bende halsizlik ve çok fena burun kaşıntısı hapşırık yapıyor hamile kalma sürecimde de ne olur ne olmaz diye alerji ilacımı hiç kullanmadım ama vücudum ilaç istiyor yine belli alerji ilacı kullanan var mı aranızda?

Canım bende yumurtlama takibi yaptım ama onların takvimine göre olmuyor işte standart döngüye göre gelişim gösteriyor embriyo ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum ama sata göre çıkmadı ölçümde 6+1 de gittim 5+6 çıktı. İlk gittiğim de sata göre 5+5 di banada kesen çok küçük haftana göre ama geç döllenme olabilir dedi. Öyle de olmuş. Sen sata göre mi hesaplıyorsun tahmini döllenmeye göre mi?

Ben ovulasyon testi yapıyordum çatlama günü hamile kaldım. Çatlamadan 11 gün sonra test yaptım öyle öğrendim gebe olduğumu. Daha adetim geçmemişti. O yüzden tam gününü biliyorum yani. O güne göre geri kalıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…