Siz nasılsınız kalp atışını duyabildiniz miSıkmayın canınızı bende de devam ediyor o kadar çok yaşayan var ki haftalarca süreni var
Bana doktorum kese ve şekli önemli kanama alanları yoksa yoğun kan kırmızısı değilse gelen lekelenmeketi çok önemsemiyoruz 12 haftaya kadar sürer dediEvet neden olduğunu cok bilmiyorum. Bir sanci bi değişik ağrı olduğu oluyor ama cok ilginç hergün gelmiyor ben alışıyorum ah geçti diyorum Birden geliyor. Cok aşırı değil ama hoş azı çoğu yok sanirim.
Ya mesela bizde düşük riski mi var?
Doktor bişey demedi.
İnşallah inşallahMaşallah ya:) 30 lara geldiğimiz günlere artık
Özelde de almıyorlar canım ben medipole gidiyorumDevlet hastanesinde almıyorlar genelde erkekleri bizim kaldığımız yerde de almadılar eşimi
İnşallah canım inşallahBozma lütfen moralini ben de aynı şeyi yaşıyorum ama çok daha geç görenler var. Her bebek farklı olacak inşallah
Kaç haftalık senin canmYaa benim de 10 mm aynıyız galiba
Evet mantıklı olan o ah bu hamilelik programı kafa karışıyor6.hafta oluyor canım 6+1 den sonra 7 haftamolmuş oluyor
Aslında bazen sancılar sıklaşınca endişe ettiğim oluyor benim de sonra bakıyorum leke falan da yok diyorum ki şu an en uzak durmam gereken şey stres, minnağım için sakinleşiyorum ve kavuşacağız inşallah diyorum elimi karnıma götürüyorum burda diyorum rahatlatıyorum kendimi. Biraz o an kontrol edebilmekle alakalı canım doktorun söylediklerini tekrarlıyorum sorun yok diyip kendimi telkin ediyorum böyle anlarda ve inan bana ikimiz değiliz böyle olan ilk zamanlarda birçoğumuz benzer sancılar benzer korkular yaşıyoruz, hele bir de ilk tecrübeyse... Annelik gerçekten de yavrucaklarımız rahmimize düştüğü an başlıyormuşInanki bu dedigini yuzde yuz eminim ama gecen ay kimyasal yasamis olmanin verdigi bir korku sebebiyle. Sen nasil dusunmemeyi basariyorsun bana ornek olabilirsin gibi geldi bana
Su an 6+4, geçen hafta 5+4te gittim sanırım, kese var ama şekli istediğim gibi değil dedi bu hafta 6+2de tekrar başka doktora gittim net bı şey söylemedi kese var 10-13 mm dedi (tam bilemiyorum eni boyu oluyor galiba bu) ama pek bı şey göremiyorum falan dedi. Alttan bakalım mi dedi istemedim o zaman haftya gel dedi. Hocam bı gelişim geriliği falan var mı diye sordum bı olumsuzluk yok dedi ben 7.hafta diye korkmuştum kanamam falan da yok şükür. Sonra çok yakın arkadaşımla konuştum o 8.haftada görmüş o yüzden ben de moralimi bozmuyorum. Sen de bozma dua edelim hayırlısıyla olacak inşallahKaç haftalık senin canm
Canım emin misin eğer dış gebelik değilse yani senin için riskli değilse acele etme bence kürtaj için. Belki birkaç hafta sonra bambaşka gelişmeler yaşarsınCnm beni listeden silebilirsin bebek gelişmedi kürtaj olucam
Ben de yurtdışında yaşıyorum ve 8. Haftadan önce kontrole almıyorlar zaten. Yarın ilk randevuma gideceğim 7+3 de. Ebe 8+2 de çağırmıştı ama birkaç gün öne almasını istedikValla oyle seyler okudum ki burda 7-8 arasi gitmeye karar verdim ben ilk defa. Beklemesi zor ama strese girmek istemiyorum simdi git 1 hafta sonra gel stresine
Çok az duydum ama kalbinin pıtır pıtır attığınıda gördüm inşallah Cumartesi daha net duyarızSiz nasılsınız kalp atışını duyabildiniz mi
Canım bence git keseyi gör rahatla. Zaten bi 10 gün sonra falan da kalp atışı duyulur. Stres diye düşünürsen hamilelik stresi hiç bitmiyorki kalp atışını da duysan sağlıkla büyüyor mu diye endişe ediyorsun. Erken gitmenin faydası oluur zararı olmaz benceKızlar selam, normalde pazartesi kese görmeye gidecektim 5+1 oluyoruz ama ablam biraz daha bekle kese kalp atışı beraber olsun stres olmazsın dedi. Kalp atışı için kaçta gideyim 6+1 de gitsem duyar mıyım?
Ben yumurtlama takibi yapıyordum gebe kaldığım gününü biliyorum. O güne göre geriden geliyo. Sen biliyor musun gebe kaldığın zamanı? Geç döllenme olabilir dedi doktor ama ben biliyorum ki ne gün olduğunu. O yüzden içim rahat değil hiç. Benim doktorum öyle olumlu konuşmadı. Kötü de konuşmadı ama her şey olabilir modundaydı.. Bi gelişme olursa haberdar et mutlaka..Su an 6+4, geçen hafta 5+4te gittim sanırım, kese var ama şekli istediğim gibi değil dedi bu hafta 6+2de tekrar başka doktora gittim net bı şey söylemedi kese var 10-13 mm dedi (tam bilemiyorum eni boyu oluyor galiba bu) ama pek bı şey göremiyorum falan dedi. Alttan bakalım mi dedi istemedim o zaman haftya gel dedi. Hocam bı gelişim geriliği falan var mı diye sordum bı olumsuzluk yok dedi ben 7.hafta diye korkmuştum kanamam falan da yok şükür. Sonra çok yakın arkadaşımla konuştum o 8.haftada görmüş o yüzden ben de moralimi bozmuyorum. Sen de bozma dua edelim hayırlısıyla olacak inşallah
Canım bende yumurtlama takibi yaptım ama onların takvimine göre olmuyor işte standart döngüye göre gelişim gösteriyor embriyo ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum ama sata göre çıkmadı ölçümde 6+1 de gittim 5+6 çıktı. İlk gittiğim de sata göre 5+5 di banada kesen çok küçük haftana göre ama geç döllenme olabilir dedi. Öyle de olmuş. Sen sata göre mi hesaplıyorsun tahmini döllenmeye göre mi?Ben yumurtlama takibi yapıyordum gebe kaldığım gününü biliyorum. O güne göre geriden geliyo. Sen biliyor musun gebe kaldığın zamanı? Geç döllenme olabilir dedi doktor ama ben biliyorum ki ne gün olduğunu. O yüzden içim rahat değil hiç. Benim doktorum öyle olumlu konuşmadı. Kötü de konuşmadı ama her şey olabilir modundaydı.. Bi gelişme olursa haberdar et mutlaka..
Ben ovulasyon testi yapıyordum çatlama günü hamile kaldım. Çatlamadan 11 gün sonra test yaptım öyle öğrendim gebe olduğumu. Daha adetim geçmemişti. O yüzden tam gününü biliyorum yani. O güne göre geri kalıyo malesefCanım bende yumurtlama takibi yaptım ama onların takvimine göre olmuyor işte standart döngüye göre gelişim gösteriyor embriyo ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum ama sata göre çıkmadı ölçümde 6+1 de gittim 5+6 çıktı. İlk gittiğim de sata göre 5+5 di banada kesen çok küçük haftana göre ama geç döllenme olabilir dedi. Öyle de olmuş. Sen sata göre mi hesaplıyorsun tahmini döllenmeye göre mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?