Yaaaaa içimi okudun gidicem ulennnn, sanki şuan hiç stresim yokmuş gibiCanım bence git keseyi gör rahatla. Zaten bi 10 gün sonra falan da kalp atışı duyulur. Stres diye düşünürsen hamilelik stresi hiç bitmiyorki kalp atışını da duysan sağlıkla büyüyor mu diye endişe ediyorsun. Erken gitmenin faydası oluur zararı olmaz bence
Amin Allah razı olsunÇok az duydum ama kalbinin pıtır pıtır attığınıda gördüm inşallah Cumartesi daha net duyarızsizlerede nasip olsun inşallah
Benim bir de ilk degil aslinda teceubeli olmam lazim. Ama ozaman okadar cahil mutlulugu varmis ki uzerimde simdi ki bilgiler fazla paranoya yapiyor eminim ki bebisi gorunce ultrasonda rahatlicam sunun surasinda 2.5 hafta kaldiAslında bazen sancılar sıklaşınca endişe ettiğim oluyor benim de sonra bakıyorum leke falan da yok diyorum ki şu an en uzak durmam gereken şey stres, minnağım için sakinleşiyorum ve kavuşacağız inşallah diyorum elimi karnıma götürüyorum burda diyorum rahatlatıyorum kendimi. Biraz o an kontrol edebilmekle alakalı canım doktorun söylediklerini tekrarlıyorum sorun yok diyip kendimi telkin ediyorum böyle anlarda ve inan bana ikimiz değiliz böyle olan ilk zamanlarda birçoğumuz benzer sancılar benzer korkular yaşıyoruz, hele bir de ilk tecrübeyse... Annelik gerçekten de yavrucaklarımız rahmimize düştüğü an başlıyormuş
Ya kuzum ben aşılama tedavisi gördüm. Ağustosun 19unda çatlatma iğnesi yaptım 21inde aşılama yaptım o gün yumurtanin catladigi gündü. Öncesinde olmadı bı şey yani 21inden sonra olduğuna eminim ama sat 7 Ağustos yani ona göre hesaplayinca 6+4 çıkıyor. Sence benim şu an sata göre mi hesaplanmali yoksa 21inden sonra diye mi? Bilemiyorum yani. İnşallah güzel haberler alacağız inanalım lütfen buna olur mu. İnanmak çok önemliBen yumurtlama takibi yapıyordum gebe kaldığım gününü biliyorum. O güne göre geriden geliyo. Sen biliyor musun gebe kaldığın zamanı? Geç döllenme olabilir dedi doktor ama ben biliyorum ki ne gün olduğunu. O yüzden içim rahat değil hiç. Benim doktorum öyle olumlu konuşmadı. Kötü de konuşmadı ama her şey olabilir modundaydı.. Bi gelişme olursa haberdar et mutlaka..
Bende tam tersiydi ilkinde hic birsey bilmedigim icin 12 hafta ikili test icin ilk defa ultrasona girmistim. Ozaman keseymis kalp atisiymis. Saniyodum ki test pozitifse pozitiftir bukadsr. Simdi o cehaletime donmek isterdim. Bende ilk randevuma 7+5 te gidicem daha 2.5 hafta var bakalim yarin yazin mutlaka. Bu arada nerdesiniz siz?Ben de yurtdışında yaşıyorum ve 8. Haftadan önce kontrole almıyorlar zaten. Yarın ilk randevuma gideceğim 7+3 de. Ebe 8+2 de çağırmıştı ama birkaç gün öne almasını istedikİlkinde insan çok heyecanlı ve bilgisiz oluyor o yüzden hemen gitmek istiyor ama kesinlikle 7den sonra gitmek en doğrusu sanki.
Bazıları hemen ogrenebiliyor ama ben 6+4te hiçbir şey göremedim keşke daha geç ogrensydim her zaman git obur hafta gel diyorlar çok yorucu çok. İnşallah hemen görünür seninkiValla oyle seyler okudum ki burda 7-8 arasi gitmeye karar verdim ben ilk defa. Beklemesi zor ama strese girmek istemiyorum simdi git 1 hafta sonra gel stresine
YaKizlaaarr cok mutluyum su an. Herkes gunlerdir kurtaj kurtaj diyip duruyordu. Bugun özel doktora gittik klinikte detaylica ilgilendi. Hafif kanamalarim vardi enfeksiyon olusmus o yuzden geliyormus. Bebegin kalp atisini duymadik ama takir takir gorduk cok sukur. Rahim duvarin cok iyi dedi.
Sadece kese biraz asagidaymis zamanla yukari cikar dedi asagiya yer edinmis benim ufaklik. Siz de benzer durum yasadiniz mi
Benim bir de ilk degil aslinda teceubeli olmam lazim. Ama ozaman okadar cahil mutlulugu varmis ki uzerimde simdi ki bilgiler fazla paranoya yapiyor eminim ki bebisi gorunce ultrasonda rahatlicam sunun surasinda 2.5 hafta kaldi
Tadını çıkar canım iyi düşünelim iyi olsunBenim bir de ilk degil aslinda teceubeli olmam lazim. Ama ozaman okadar cahil mutlulugu varmis ki uzerimde simdi ki bilgiler fazla paranoya yapiyor eminim ki bebisi gorunce ultrasonda rahatlicam sunun surasinda 2.5 hafta kaldi
Iste o yuzden ozellike gec sectim. Bi yandan dis gebelik olurmu erken mi gitseydim acaba korkusu oluyor ama bi yandanda belirti verir biseyler ters giderse diyor. O yuzden ilk randevum 7+5 te. 2.5 hafta kaldi bakalim. Umarim sizinde en kisa zamanda iciniz rahatlarBazıları hemen ogrenebiliyor ama ben 6+4te hiçbir şey göremedim keşke daha geç ogrensydim her zaman git obur hafta gel diyorlar çok yorucu çok. İnşallah hemen görünür seninki
Aynen evrene pozitif enerjiTadını çıkar canım iyi düşünelim iyi olsun
Benim hamilelikte alerjim tavan yaptı boğazlarım yapılıyor nefes almada zorlanıyordum burnum tıkalı kuru ve sürekli bir öksürük symbicort diye ciğere çekilen ilaç var hem göğüs doktoru hemde kadın doğum güvenle kullanabilirsin dediHanımlar ya felaket derecede alerjim başladı bende halsizlik ve çok fena burun kaşıntısı hapşırık yapıyor hamile kalma sürecimde de ne olur ne olmaz diye alerji ilacımı hiç kullanmadım ama vücudum ilaç istiyor yine belli alerji ilacı kullanan var mı aranızda?
Hadş göZün aydın olsunKizlaaarr cok mutluyum su an. Herkes gunlerdir kurtaj kurtaj diyip duruyordu. Bugun özel doktora gittik klinikte detaylica ilgilendi. Hafif kanamalarim vardi enfeksiyon olusmus o yuzden geliyormus. Bebegin kalp atisini duymadik ama takir takir gorduk cok sukur. Rahim duvarin cok iyi dedi.
Sadece kese biraz asagidaymis zamanla yukari cikar dedi asagiya yer edinmis benim ufaklik. Siz de benzer durum yasadiniz mi
Dış gebelik olmadığından emin olunca bu sefer da acaba boş gebelik mi diye düşünüyor insanIste o yuzden ozellike gec sectim. Bi yandan dis gebelik olurmu erken mi gitseydim acaba korkusu oluyor ama bi yandanda belirti verir biseyler ters giderse diyor. O yuzden ilk randevum 7+5 te. 2.5 hafta kaldi bakalim. Umarim sizinde en kisa zamanda iciniz rahatlar
Bende hasta gibi oluyorum gözlerimin uç kısmı kabarıyor kızarıyor bademciklerim şişiyor halsizleşiyorum naparım bilmem Cumartesi ye kadar sabredicem artıkBenim hamilelikte alerjim tavan yaptı boğazlarım yapılıyor nefes almada zorlanıyordum burnum tıkalı kuru ve sürekli bir öksürük symbicort diye ciğere çekilen ilaç var hem göğüs doktoru hemde kadın doğum güvenle kullanabilirsin dedi
Doktorunla görüş yoksa çok ilerliyor
Gebelikte alerjik ilaçların hiç biri kullanılmıyor
Ben anneme teyzeme eltilerime arkadaşlarıma hep baktım gerçekten çıktıÇin takvimini burdan okudum neymiş bu diye baktım bi erkek diyor
1 gün varmış aramızda. Bilmiyorum ya kafam öyle karıştı çok da üzgünüm. Ama böyle 8 gün geçmez yani. Toparlanıp beklememiz lazım muayeneyi. Dua edelim inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur...Ya kuzum ben aşılama tedavisi gördüm. Ağustosun 19unda çatlatma iğnesi yaptım 21inde aşılama yaptım o gün yumurtanin catladigi gündü. Öncesinde olmadı bı şey yani 21inden sonra olduğuna eminim ama sat 7 Ağustos yani ona göre hesaplayinca 6+4 çıkıyor. Sence benim şu an sata göre mi hesaplanmali yoksa 21inden sonra diye mi? Bilemiyorum yani. İnşallah güzel haberler alacağız inanalım lütfen buna olur mu. İnanmak çok önemli
Çok geçmiş olsun canım mevlam en kısa zamanda tekrar nasip etsinCnm beni listeden silebilirsin bebek gelişmedi kürtaj olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?