2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaaaaa içimi okudun gidicem ulennnn, sanki şuan hiç stresim yokmuş gibi

Kızlar yarın benim tam 5+0 oluyor artık yarın gideyim diyorum doktora en azından kesesini göreyim ne dersiniz?

Benim bir de ilk degil aslinda teceubeli olmam lazim. Ama ozaman okadar cahil mutlulugu varmis ki uzerimde simdi ki bilgiler fazla paranoya yapiyor eminim ki bebisi gorunce ultrasonda rahatlicam sunun surasinda 2.5 hafta kaldi

Ya kuzum ben aşılama tedavisi gördüm. Ağustosun 19unda çatlatma iğnesi yaptım 21inde aşılama yaptım o gün yumurtanin catladigi gündü. Öncesinde olmadı bı şey yani 21inden sonra olduğuna eminim ama sat 7 Ağustos yani ona göre hesaplayinca 6+4 çıkıyor. Sence benim şu an sata göre mi hesaplanmali yoksa 21inden sonra diye mi? Bilemiyorum yani. İnşallah güzel haberler alacağız inanalım lütfen buna olur mu. İnanmak çok önemli

Bende tam tersiydi ilkinde hic birsey bilmedigim icin 12 hafta ikili test icin ilk defa ultrasona girmistim. Ozaman keseymis kalp atisiymis. Saniyodum ki test pozitifse pozitiftir bukadsr. Simdi o cehaletime donmek isterdim. Bende ilk randevuma 7+5 te gidicem daha 2.5 hafta var bakalim yarin yazin mutlaka. Bu arada nerdesiniz siz?

Valla oyle seyler okudum ki burda 7-8 arasi gitmeye karar verdim ben ilk defa. Beklemesi zor ama strese girmek istemiyorum simdi git 1 hafta sonra gel stresine
Bazıları hemen ogrenebiliyor ama ben 6+4te hiçbir şey göremedim keşke daha geç ogrensydim her zaman git obur hafta gel diyorlar çok yorucu çok. İnşallah hemen görünür seninki

Ya canım çok çok mutlu oldum senin adına ne güzel haber bu. Gönlünce olsun her sey

Benim bir de ilk degil aslinda teceubeli olmam lazim. Ama ozaman okadar cahil mutlulugu varmis ki uzerimde simdi ki bilgiler fazla paranoya yapiyor eminim ki bebisi gorunce ultrasonda rahatlicam sunun surasinda 2.5 hafta kaldi

Tadını çıkar canım iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar doktorum 14.haftadan sonra aşı olabilirsin dedi var mı benimle aynı durumda olan

Bazıları hemen ogrenebiliyor ama ben 6+4te hiçbir şey göremedim keşke daha geç ogrensydim her zaman git obur hafta gel diyorlar çok yorucu çok. İnşallah hemen görünür seninki
Iste o yuzden ozellike gec sectim. Bi yandan dis gebelik olurmu erken mi gitseydim acaba korkusu oluyor ama bi yandanda belirti verir biseyler ters giderse diyor. O yuzden ilk randevum 7+5 te. 2.5 hafta kaldi bakalim. Umarim sizinde en kisa zamanda iciniz rahatlar

Benim hamilelikte alerjim tavan yaptı boğazlarım yapılıyor nefes almada zorlanıyordum burnum tıkalı kuru ve sürekli bir öksürük symbicort diye ciğere çekilen ilaç var hem göğüs doktoru hemde kadın doğum güvenle kullanabilirsin dedi
Doktorunla görüş yoksa çok ilerliyor
Gebelikte alerjik ilaçların hiç biri kullanılmıyor

Hadş göZün aydın olsun

Dış gebelik olmadığından emin olunca bu sefer da acaba boş gebelik mi diye düşünüyor insan sonu yok açıkçası ama en iyisi geç öğrenmek iyi dusunmussun. Güzel haberler alalım inşallah hepimiz

Bende hasta gibi oluyorum gözlerimin uç kısmı kabarıyor kızarıyor bademciklerim şişiyor halsizleşiyorum naparım bilmem Cumartesi ye kadar sabredicem artık

1 gün varmış aramızda. Bilmiyorum ya kafam öyle karıştı çok da üzgünüm. Ama böyle 8 gün geçmez yani. Toparlanıp beklememiz lazım muayeneyi. Dua edelim inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…