2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ama benim sezeryan olucak cok cok yuksek ihtimal oyuzden 1-1.5 hafta erken dogar kanimca bakalim hayirlisi
Benimkide mecburi sezeryan olacak ilk oğlum normaldi aslında normal olmasını çok isterdim ama 2 yıl önce bel kayması ve kanal daralması ameliyatı oldum belimde 3 tane platin var mecbur sezeryan olacak

DÜŞECEKSE sağlıksızsa düşsün dedi doktor.. benim özel durumum var ama covid ilaçlarnı kullandım hamileliğimin 2.3. gününde
Anladim hakkinizda hayirlisi olsun. Cok zor biliyorum ama dusunmemeye calisin hic bir seyin sonu degil bakin. Gecen ay kimyasal yasayip hic adet gormeden ve sadece kanamasan sonra bir kere iliskiye girmis olmama ragmen yine hamileyim. Belkide boylesi hayirliydi bizim icin. O yuzden icinizi temiz tutun

Benim de çok canım sıkılıyor sanki ufak ufak çoğalmaya başladı sanki birde leke gelirken sancı yapıyor o çok canımı sıkıyor ya
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Evet neden olduğunu cok bilmiyorum. Bir sanci bi değişik ağrı olduğu oluyor ama cok ilginç hergün gelmiyor ben alışıyorum ah geçti diyorum Birden geliyor. Cok aşırı değil ama hoş azı çoğu yok sanirim.
Ya mesela bizde düşük riski mi var?
Doktor bişey demedi.

Canım 49,5 dam 47 düşen nedir. Ah çok geçmiş olsun mide bulantısı gerçekten çok fena bende kötüyüm. Maşallah aman iyi olsunlarda... gerçekten annelerin hakkı ödenmez ya
Sağol canımm eğer sende de kilo kaybı olursa git hemen en azından toparlar bi süre. Ah sorma sorma bebiş olmasa yerlerde olurdum heralde o bana güç veriyor onun için ayaktayım valla annelerin hakkı ödenmez kimbilir biz neler çektirdik
Geçmiş olsun umarım hemen sağlığına kavuşursun ama bebişin iyi ya buna da şükür
Çok teşekkürlerrr evet bebiş iyi ya buna şükür Ben de toplanırım elbet

Kizlar yaa reglimin uzerinden bugun 5-6 gun gecti dunden beri boyle bir agri var ama offf agriyor gibi de degil. Burdayim diyen bir kasik ve bel agrisi. Reglim ha geldi ha geliyor hissiyati. Varmidir boyle hisseden aramizda??
benimde bata 3 gün kala ve battan 5 gün sonraya kadar oldu şimdi olmuyor. bat 14 eylüldü nu arada.
Ama sanirim emin degil 5 mi 6 mi Biri cikip bu konuya aciklik getirmeli artik
5+ olduğu zaman 6. hafta diyoruz canım anladığım kadarıyla

10 mm benim. Olması gerekenden de küçük sanırım. Belki geç döllenmedir bekleyelim dedi doktor.
Kuzum 10 mm haftana göre küçük zaten geriden geliyodur üzme canını. Ben 10 mm den 1 hafta sonra falan bebeği görmüştüm sanırım yani muhtemelen küçük olduğu için görünmedi henüz. İyi haberler gelicek

evet sanırım aldıracağım ağrılarım çoğaldı ya sağlıklı doğsaydı düşüncesi hiç geçmeyecek ama içimden onu biliyorum. Her şeyin hayırlısı

Benimkide 5+0 Vall bende + li cevap vermekten yoruluyorum. Kimisine 5 haftalik diyorum aaa 4+ kac diyor kimisine ozaman 6 haftalik diyorum oda aa 6+ kac diyor dunyaca ortak bir dil bulsak bunun icin eziyet olmasa bu annelere
+lara girdiğiniz an girdiğiniz haftayı söylemeye başlıyorsunuz. Misal 5+1 olunca 6.haftaya girdik diyebilirsiniz :) 5 bitmiş oluyor çünkü
Ben sadece gebeliğin ilk teşhisi için beta baktırdım ve tekrar hiç baktırmadım 3.gebeliğim. O yüzden bilemiyorum arkadaşım.
Ben yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?
Bana da kalp atışı duymadan vermiyoruz dediler. Çünkü kalp atışı olmadan bebek gözüyle bakmıyorlar. Kalp atışından sonra verildi bana da sabah akşam vajinal progestan ve kan sulandırıcı alıyorum düşük önlem amaçlı.

Benimkide mecburi sezeryan olacak ilk oğlum normaldi aslında normal olmasını çok isterdim ama 2 yıl önce bel kayması ve kanal daralması ameliyatı oldum belimde 3 tane platin var mecbur sezeryan olacak
Valla burda kabul ettirebilirsem ki ettirmem gerekiyor kesin sezeryan olmam lazim. Cunku zor bir dogum oldu ve hemen arkasindan turkiyede rahim sarkma ameliyati oldum benimde kuyruk sokumumda rahimi destekleyen 3 tane implant var. Ilki de acil sezeryana aldilar zaten 10 saat normal denedikten sonra. Umarim sikintisiz kabul ederler

benimde bata 3 gün kala ve battan 5 gün sonraya kadar oldu şimdi olmuyor. bat 14 eylüldü nu arada.

5+ olduğu zaman 6. hafta diyoruz canım anladığım kadarıyla
Bende bugune kdar yoktu dun aksam hafif bel agrisi basladi sonra gecti sabah klktim bisey yoktu simdi adet hissiyatli agrimsi bisey var oyle agri kesici aliyimlik degil ama insani yinede huzursuz ediyor

Anladım canım kiloymuş . Kafa basmıyor bu ara . Verdim sanki iki kilo kadar. Bir hafta daha bakacağım duruma olmazsa gideyim. Evet annemi çok daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…