2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende bugune kdar yoktu dun aksam hafif bel agrisi basladi sonra gecti sabah klktim bisey yoktu simdi adet hissiyatli agrimsi bisey var oyle agri kesici aliyimlik degil ama insani yinede huzursuz ediyor
zaten en ufak akıntı ve kramp takip etmekten işte çalışamaz oldum ama biraz yoğun çalışayım hiç bir şey hissetmiyorum psk bence.

zaten en ufak akıntı ve kramp takip etmekten işte çalışamaz oldum ama biraz yoğun çalışayım hiç bir şey hissetmiyorum psk bence.
Oyle cidden yaaa bide ben grip oldum kac gundur evde yatmaktan takicak nokta buldum galiba. Sonucta heryerde ilk 3 ay bu tarz agrilar normal diyor ama beynim ya degilse diyor butun doktorlari nakavt ediyor

çin takvimine göre de erkekmiş, ay sağlıklı olsun da hiiiç farketmez :)
Ay benim de kesin erkek o zaman çok benziyo bugünki ultrason fotoğrafları. Sağlıkla gelsin ya minnoşlarrr. Neyse benim ilk ne gelirse farketmez ama kız olmasını bi tık daha isterdim gibi. Ablayım da bende

Oyle cidden yaaa bide ben grip oldum kac gundur evde yatmaktan takicak nokta buldum galiba. Sonucta heryerde ilk 3 ay bu tarz agrilar normal diyor ama beynim ya degilse diyor butun doktorlari nakavt ediyor
ilk üç riskli diyorlar ya o yüzden bende temkinliyim ama çokta germemek lazım.

ilk üç riskli diyorlar ya o yüzden bende temkinliyim ama çokta germemek lazım.
Oyle cidden her gun kalkiyorum diyorum ki eger bisey olucaksa durdurabilecekmisin hayir ozaman keyfini cikar diyorum bundan bi sure sonra kendimi bu sitede biseyler ararken buluyorum tam pzt diete baslayip saliya birakanlar gibiyim suan

Ay benim de kesin erkek o zaman çok benziyo bugünki ultrason fotoğrafları. Sağlıkla gelsin ya minnoşlarrr. Neyse benim ilk ne gelirse farketmez ama kız olmasını bi tık daha isterdim gibi. Ablayım da bende
benimde fal bakan bir tanıdığım söylemeden hamilesin erkek olacak dedi. bende hamilesin deyince bir ürktüm eyvallah gardaş dedim. sonuçta cinsiyettede %50 ihtimal var

benim elimde bi kız var ya ondan biraz rahat konuşabiliyorum. allah herkese kız evlat nasip etsin :) bi kızım daha olursa oğlum olmadı diye üzülmem mesela. ama bi de oğluşum olsa fena olmaz, bilemiyorum :)

benim elimde bi kız var ya ondan biraz rahat konuşabiliyorum. allah herkese kız evlat nasip etsin :) bi kızım daha olursa oğlum olmadı diye üzülmem mesela. ama bi de oğluşum olsa fena olmaz, bilemiyorum :)
sağlıklı olsun da kızda güzel erkekte.

Cnm beni listeden silebilirsin bebek gelişmedi kürtaj olucam
Yaaaa aynısını nisanda bende yaşadım canım. Bir an evvel allah yerini doldursun inşallah. Unutma sağlıklı olsa güzel ilerlerdi. Benim, doktorum bebek küçük olduğu için beklemene gerek yok istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti. Sende kendini mental olarak toparlayınca tekrar düşünürsün inşallah.

benimde fal bakan bir tanıdığım söylemeden hamilesin erkek olacak dedi. bende hamilesin deyince bir ürktüm eyvallah gardaş dedim. sonuçta cinsiyettede %50 ihtimal var
Hahahahaha yazdım bunu eğer falı tutarsa gelip baktırıcam
Ayy evet kız çocuk bambaşka bencede inşallah bize de düşer en az 1 tane. Benim de 1 kızım olsa şuan aynı şeyleri söylüyor olurdum sağlıkla gelsinler ya önemli olan bu

Bende bugune kdar yoktu dun aksam hafif bel agrisi basladi sonra gecti sabah klktim bisey yoktu simdi adet hissiyatli agrimsi bisey var oyle agri kesici aliyimlik degil ama insani yinede huzursuz ediyor
Bende de ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor çok şiddetli değil tabi ki doktorum bu ağrıların kanama yoksa normal olduğunu söyledi ilk üç ayda olurmuş rahim büyüyor bebek yerleşiyor o yüzden takma kafana canım

Inanki bu dedigini yuzde yuz eminim ama gecen ay kimyasal yasamis olmanin verdigi bir korku sebebiyle. Sen nasil dusunmemeyi basariyorsun bana ornek olabilirsin gibi geldi bana

Benimkide mecburi sezeryan olacak ilk oğlum normaldi aslında normal olmasını çok isterdim ama 2 yıl önce bel kayması ve kanal daralması ameliyatı oldum belimde 3 tane platin var mecbur sezeryan olacak
Aaa oyle birsey mi var. Hic bilmiyordum doktorum da bisey söylemedi bana. Belle nasil bir alakasi var ki Ben ameliyat olmadim henuz Aslinda durumum da biraz sıkıntılı, omurgamda kirik var. Kilom da fazla Daha tedavi surecinin basinda gozlemdeyken hamile kaldim. Muhtemelen ameliyat falan dogum sonrasina ertelenecek. Ama sezeryan uapmak istemem eger normal dogum mumkunse

Kızlar selam, normalde pazartesi kese görmeye gidecektim 5+1 oluyoruz ama ablam biraz daha bekle kese kalp atışı beraber olsun stres olmazsın dedi. Kalp atışı için kaçta gideyim 6+1 de gitsem duyar mıyım?

Kızlar selam, normalde pazartesi kese görmeye gidecektim 5+1 oluyoruz ama ablam biraz daha bekle kese kalp atışı beraber olsun stres olmazsın dedi. Kalp atışı için kaçta gideyim 6+1 de gitsem duyar mıyım?
Valla oyle seyler okudum ki burda 7-8 arasi gitmeye karar verdim ben ilk defa. Beklemesi zor ama strese girmek istemiyorum simdi git 1 hafta sonra gel stresine

Bence sen 5+1 de git kuzum için rahatlar hem keseyi görmüş olursun. Genelde keseyi gördükten snra 10 gün sonraya gün veriyorlar kalp atışı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…