2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
DÜŞECEKSE sağlıksızsa düşsün dedi doktor.. benim özel durumum var ama covid ilaçlarnı kullandım hamileliğimin 2.3. gününde

karından 20 mm altında zor görülür

Sağol canım benim. Kalbini duyuyor insanlar bu haftalarda. Benim kese bomboş. Moralim çok bozuk Allahtan umut kesilmez tabi dua edip bekleyeceğim...
Lütfen umudunuzu yitirmeyin bazi cihazlar gercekten cok kotu benim basta degerim cok artti diye ultrasonla bakmadan mol gebelik dedi bi doktor sonra kosa kosa ozele gittim ordakide bu degerle kese gozukmeli kese yok dis gebelik bu dedi onlada yetinmedim dha iyi bir hastaneye gittim doktor hemen keseyi gordu meslektasim bunu nasi goremedi deyip sasirdi nolur baska bi doktora dha gidin olurmu uzmeyin hemen kendinizi

Kızlar selam, normalde pazartesi kese görmeye gidecektim 5+1 oluyoruz ama ablam biraz daha bekle kese kalp atışı beraber olsun stres olmazsın dedi. Kalp atışı için kaçta gideyim 6+1 de gitsem duyar mıyım?
Ben 4+3 vajinal ultrasonla keseyi gormustum 2 hafta sonra cagardi 6+3 de karindan kalp atisinida duyduk o araliklarda giderseniz hepsini aradan cikarnis olursunux

Çok teşekkür ederim,içten duanız için

Bende öğrendiğim ilk günden beri hep kız hissediyorum :) oğluma sordum sence kardeşin kız mı olacak erkek mi diye hemen kız dedi sonra aklıma Çin takvimine bakmak geldi ordada kız çıktı tabi ilk önceliğim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olması ama kız olacak gibi geliyor :) şuan kalp atışlarını için heyecanlanıyoruz 3 ay sonra kız mı erkek mi diye :)

Kızlar akıntısı olan var mı 2 gündür baya oluyor bende kaşıntı yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…