- 4 Eylül 2021
- 132
- 42
- 13
- 35
DÜŞECEKSE sağlıksızsa düşsün dedi doktor.. benim özel durumum var ama covid ilaçlarnı kullandım hamileliğimin 2.3. gününde
karından 20 mm altında zor görülürSu an 6+4, geçen hafta 5+4te gittim sanırım, kese var ama şekli istediğim gibi değil dedi bu hafta 6+2de tekrar başka doktora gittim net bı şey söylemedi kese var 10-13 mm dedi (tam bilemiyorum eni boyu oluyor galiba bu) ama pek bı şey göremiyorum falan dedi. Alttan bakalım mi dedi istemedim o zaman haftya gel dedi. Hocam bı gelişim geriliği falan var mı diye sordum bı olumsuzluk yok dedi ben 7.hafta diye korkmuştum kanamam falan da yok şükür. Sonra çok yakın arkadaşımla konuştum o 8.haftada görmüş o yüzden ben de moralimi bozmuyorum. Sen de bozma dua edelim hayırlısıyla olacak inşallah
Vajinal ultrasonla duyarsiniz buyuk ihtimalle ama haftaya karindan kesin duyarsinizBende 5+5 duyamam heralde daha
Ana babasına üzmeyecek sağlıklı evlat olsunlarBen anneme teyzeme eltilerime arkadaşlarıma hep baktım gerçekten çıktıbana da kız çıktı bakalım çokta istiyorum sağlıklı olsunlar
Lütfen umudunuzu yitirmeyin bazi cihazlar gercekten cok kotu benim basta degerim cok artti diye ultrasonla bakmadan mol gebelik dedi bi doktor sonra kosa kosa ozele gittim ordakide bu degerle kese gozukmeli kese yok dis gebelik bu dedi onlada yetinmedim dha iyi bir hastaneye gittim doktor hemen keseyi gordu meslektasim bunu nasi goremedi deyip sasirdi nolur baska bi doktora dha gidin olurmu uzmeyin hemen kendiniziSağol canım benim. Kalbini duyuyor insanlar bu haftalarda. Benim kese bomboş. Moralim çok bozuk Allahtan umut kesilmez tabi dua edip bekleyeceğim...
Ben 4+3 vajinal ultrasonla keseyi gormustum 2 hafta sonra cagardi 6+3 de karindan kalp atisinida duyduk o araliklarda giderseniz hepsini aradan cikarnis olursunuxKızlar selam, normalde pazartesi kese görmeye gidecektim 5+1 oluyoruz ama ablam biraz daha bekle kese kalp atışı beraber olsun stres olmazsın dedi. Kalp atışı için kaçta gideyim 6+1 de gitsem duyar mıyım?
Bana herkes kız dedi ama ben öğrendiğim ilk günden oğlan hissediyorumyagmurseverr dogavekitaplar yaa bana da hamile olduğumu öğrenen herkes oğlun olacak içime öyle doğuyo diyo. Çin takviminde hesapladım erkek çıkıyo sağlıklı olsunlar hiç önemi yok
Bu hafta fena bulantısı. Su bile içemiyorumİnşallah inşallah. Senin nasıl geçiyor
Bizde öyle düşündük ama aynı cihazla takibi yapılıyor her gidisimizde geriden geliyordu.1 günde gelişme seviyesini biz 4 günde ancak alabiliyoruzİnşallah çok güzel pozitif haberler alırsın. Başka doktora da gitmeni tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim,içten duanız içinHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonlandırma kararı almadan önce mümkünse farklı bir doktora da görünün yine de, bol bol dua edin inşallah cumaya güzel haberlerinizi alırız Rabbim kalp ferahlığı, sağlık sıhhat versin size ve bebişe
Bende öğrendiğim ilk günden beri hep kız hissediyorum :) oğluma sordum sence kardeşin kız mı olacak erkek mi diye hemen kız dedi sonra aklıma Çin takvimine bakmak geldi ordada kız çıktı tabi ilk önceliğim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olması ama kız olacak gibi geliyor :) şuan kalp atışlarını için heyecanlanıyoruz 3 ay sonra kız mı erkek mi diye :)yagmurseverr dogavekitaplar yaa bana da hamile olduğumu öğrenen herkes oğlun olacak içime öyle doğuyo diyo. Çin takviminde hesapladım erkek çıkıyo sağlıklı olsunlar hiç önemi yok
Ce vitamini iç ben günde iki kere içtim birde iki bardak limonlu ıhlamur Rabbim şifa versinBende hasta gibi oluyorum gözlerimin uç kısmı kabarıyor kızarıyor bademciklerim şişiyor halsizleşiyorum naparım bilmem Cumartesi ye kadar sabredicem artık
geçmiş olsun doktora gitmişmiydinBenimde kanamam olmaya başladı hem sancı hem kanama var
Evet gitmiştim progestan iğnesini günde iki defaya çıkardım ama malesef kesilmiyor lekelenmeler şimdi de biraz yoğun ve kırmızı olunca çok canım sıkıldıgeçmiş olsun doktora gitmişmiydin
İnşallah kesilsin rabbim yardım etsinEvet gitmiştim progestan iğnesini günde iki defaya çıkardım ama malesef kesilmiyor lekelenmeler şimdi de biraz yoğun ve kırmızı olunca çok canım sıkıldı
inş kesilir,çok geçmiş olsunEvet gitmiştim progestan iğnesini günde iki defaya çıkardım ama malesef kesilmiyor lekelenmeler şimdi de biraz yoğun ve kırmızı olunca çok canım sıkıldı
Ben 12. Haftadan sonra olucam. Bizde kan uyusmazlgi var Onun icin olacagim igne de beni daha azla tehlikeye sokmasin diye bir an once aşı olmak istiyorumKızlar doktorum 14.haftadan sonra aşı olabilirsin dedi var mı benimle aynı durumda olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?