2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba arkadaşlar ben bir süredir sessizce burayı takip ediyordum.Sonra üye olmaya karar verdim inşallah mayıs annesi olacağım bende mayısın ilk haftası bebeğimi kucağıma alacağım kısmetse.Bu hafta hesaplamaları da kafamı karıştırıyor bence sekizinci haftadayım ama dokuz deniyor o hesabı daha oturtamadım zihnimde ilk gebeliğim o yüzden de tecrübesizim belki bilmiyorum ama yaklaşık beşinci haftadan beri geçmeyen bir bulantım var duyduğum her kokudan tiksiniyorum Prilam’da fayda etmedi bana toplamda üç kilo vermişim bu aralar zorluyor bu durum beni umarım bir süre sonra söylenildiği gibi geçer bu bulantılar koku hassasiyeti

Çok teşekkür ederim Bunları duyunca ümitleniyorum bir sonraki için. 2 ekimde gideceği m doktora.umarım güzel haber veririm hepinize vajinusmusu yeni yendiğim için vajina muay

Kaç haftalıksınız ki kilo alımı ve aşırma hepimiz için erken bence Sanırım sizin pskolojik :) kilo alımı kortizondan olabilir belki ben de kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyorum onun yapacağını sanmam.

Bende doktordan yeni geldim kızlar. Akıntı ve mantar sorunu için gittim soranlar vardı yazayım Gyno-Lomexin 600mg fitil ve Fuggy diye bir merhem verdi sabah akşam sürülecek. Mantar bebek için tehlike oluşturmuyomuş kızlar annenin şikayetinin azalması için tedavi uygulanıyormuş.

Geçmiş olsun canim

Hayırlı olsun gebeliğiniz. 8+0 dan sonra 9.haftaya girmiş oluyorsunuz. 9+0dan sonrada 10. Haftaya girmiş oluyorsunuz çünkü 9.haftayı doldurmuş oluyorsunuz. 10.haftanın içindeyim diye belirtmek en doğrusu olur.

ben 8. haftaya girdim..ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım aşerme yok ama canım turşuyu epey çekti gayette..neden olmuyormuş doktora sordum normal demişti..birde hala günde 3 fitil estrofem kortizon ve prolutex iğne,oksapar iğne hergün kullanıyorum..karnımın şişliği elle belli olacak şekilde..normal gebelikse sizinki aynı olmayabilir durumumuz psikolojik değil bence!

Hayırlı olsun gebeliğiniz. 8+0 dan sonra 9.haftaya girmiş oluyorsunuz. 9+0dan sonrada 10. Haftaya girmiş oluyorsunuz çünkü 9.haftayı doldurmuş oluyorsunuz. 10.haftanın içindeyim diye belirtmek en doğrusu olur.
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi benim sat 28 Temmuz keseyi 5+0’da gördük kalp atışını 6+6’da duyduk benim tahminime göre şu an sekizinci haftadayım dokuz olmuş oluyorum o zaman tahmini doğum tarihim de 03 Mayıs’tı.Eskiden de şu kadar haftalığım derlerdi neden ayı söylemiyorlar da haftayı söylüyorlar diye düşünürdüm işin içine girdikten sonra her işin bir işleyişi var insan öğreniyor demek ki

Benm mide yanmam var. İştah normal göbeğim yok. Herşeyim bana yine oluyor.benm rahmim ters olduğu için karnım geç çıkar diye düşünüyorm belki batıldır hiç bir bilimsel temele dayandırmadan söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…