- 20 Haziran 2020
- 125
- 65
- 28
- 36
Dulcosoft diye bir ilaç var hamileler kullanıyor benim doktorum da önerdi isterseniz araştırabklirsiniz o bayağı rahatlatıyorKızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
İlk zamanlar sürekli gidiyordum kese bakıp yolluyorlar zaten yapılabilecek herşeyi yapıyoruz iğnesiydi fitiliydi beklemekten başka çare yok şuanHemen doktora gitseydin canim. Smdi nasil durum
Elhamdulillah biraz daha iyiyim lekenmeye döndü kanamGeçmiş olsun ne yaptınız iyimsnz
Evet ilk kezCanım sen ilk kez mi beta baktırdın
Sürekli gittim öncekilerde şimdi iğne fitil kullanıp sakince bekliyorum yarına inşaAllah ramdevum bar bakalım nasıl geçecekpapatyanil Bugün bi gitseniz keşke doktora. Çok kişi var ilk tremesteri yoğun kanamalı atlatıp sorun yaşamayan inşallah sizinki de problem teşkil etmez.
Duphalac türü bir ilaç m? O türler anlık rahatlatyorDulcosoft diye bir ilaç var hamileler kullanıyor benim doktorum da önerdi isterseniz araştırabklirsiniz o bayağı rahatlatıyor
İki gün sonra aynı yerde tekrar yaptırmanı tavsiye ederim canımEvet ilk kez
Ay ilkini zor verdim ben artk ancak 8. Haftada ultrasona girerimİki gün sonra aynı yerde tekrar yaptırmanı tavsiye ederim canım
Sat ne zamandı senin?Sonuclar cikmis beta 150 tam 5 haftalik sat a gore
24 agustostuSat ne zamandı senin?
prednol kullandırıyorlar bilemiyorum sebebini ,tüp bebek tedvisi ile hamile kaldım,tüp bebek merkezi 11.haftaya kadar kullanmaya devam dedi..Kortizon neden kullanıyorsunuz
Çok teşekkür ederimBunları duyunca ümitleniyorum bir sonraki için. 2 ekimde gideceği m doktora.umarım güzel haber veririm hepinize vajinusmusu yeni yendiğim için vajina muay
Kaç haftalıksınız ki kilo alımı ve aşırma hepimiz için erken bence Sanırım sizin pskolojik :) kilo alımı kortizondan olabilir belki ben de kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyorum onun yapacağını sanmam.kızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rağmen ben kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım
Geçmiş olsun canimBende doktordan yeni geldim kızlar. Akıntı ve mantar sorunu için gittim soranlar vardı yazayım Gyno-Lomexin 600mg fitil ve Fuggy diye bir merhem verdi sabah akşam sürülecek. Mantar bebek için tehlike oluşturmuyomuş kızlar annenin şikayetinin azalması için tedavi uygulanıyormuş.
Hayırlı olsun gebeliğiniz. 8+0 dan sonra 9.haftaya girmiş oluyorsunuz. 9+0dan sonrada 10. Haftaya girmiş oluyorsunuz çünkü 9.haftayı doldurmuş oluyorsunuz. 10.haftanın içindeyim diye belirtmek en doğrusu olur.Merhaba arkadaşlar ben bir süredir sessizce burayı takip ediyordum.Sonra üye olmaya karar verdim inşallah mayıs annesi olacağım bende mayısın ilk haftası bebeğimi kucağıma alacağım kısmetse.Bu hafta hesaplamaları da kafamı karıştırıyor bence sekizinci haftadayım ama dokuz deniyor o hesabı daha oturtamadım zihnimde ilk gebeliğim o yüzden de tecrübesizim belki bilmiyorum ama yaklaşık beşinci haftadan beri geçmeyen bir bulantım var duyduğum her kokudan tiksiniyorum Prilam’da fayda etmedi bana toplamda üç kilo vermişim bu aralar zorluyor bu durum beni umarım bir süre sonra söylenildiği gibi geçer bu bulantılar koku hassasiyeti
ben 8. haftaya girdim..ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım aşerme yok ama canım turşuyu epey çekti gayette..neden olmuyormuş doktora sordum normal demişti..birde hala günde 3 fitil estrofem kortizon ve prolutex iğne,oksapar iğne hergün kullanıyorum..karnımın şişliği elle belli olacak şekilde..normal gebelikse sizinki aynı olmayabilir durumumuz psikolojik değil bence!Kaç haftalıksınız ki kilo alımı ve aşırma hepimiz için erken bence Sanırım sizin pskolojik :) kilo alımı kortizondan olabilir belki ben de kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyorum onun yapacağını sanmam.
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi benim sat 28 Temmuz keseyi 5+0’da gördük kalp atışını 6+6’da duyduk benim tahminime göre şu an sekizinci haftadayım dokuz olmuş oluyorum o zaman tahmini doğum tarihim de 03 Mayıs’tı.Eskiden de şu kadar haftalığım derlerdi neden ayı söylemiyorlar da haftayı söylüyorlar diye düşünürdüm işin içine girdikten sonra her işin bir işleyişi var insan öğreniyor demek kiHayırlı olsun gebeliğiniz. 8+0 dan sonra 9.haftaya girmiş oluyorsunuz. 9+0dan sonrada 10. Haftaya girmiş oluyorsunuz çünkü 9.haftayı doldurmuş oluyorsunuz. 10.haftanın içindeyim diye belirtmek en doğrusu olur.
Elhamdulillah biraz daha iyiyim kanama azaldı kahve leke şeklinde devam ediyor zaten kesiliyor 1 gün sürüyor tekrar başlıyor ama eminim bebişim benimle arasıra belli ediyor kendinipapatyanil canım nasıl oldun iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?