Bir kac gun once benimde oyleydi tum gun sanki ha regli oldum ha olcam gibiydi.Ertesi gune gecti. Doktorum ve okuduklarimdan sunu anladim kanaman yoksa ve asiri siddetli degilse ilacsiz bile idare ederim diyorsan normal agrilar. Ama kendini hastaneye atmamik agrilar sikintili olabilir. Gerisini cok dusunmeyinKızlar bugüne kadar ara ara kasık ağrıları girer, ama birkaç dakika sonra geçerdi. Bugün sürekli ama hafif ağrım var. Normal mi bu?
Doktorlarin müdahale konusundaki rahatligi bilgilerinden degil tecrübelerinden kaynakli Ilk hamileliginde lekelenme yasayan bir gebe onu saglikla kucagina aldiginda iinci hamileleginde de leke gorse eskisi kadar endiselenmeyecek mesela En guzeli ihtiyacimiz olmayan bilgileri bilmemek Lazim olunca arastirmak, ki zaten doktorlar yonlendiriyor. Allah hicbirimize de lazim etmesinGercekten oyle. Hayir isin kotusu hastayiz dontor oluyoruz ama doktor bilgisinede sahip olmadigimiz icin stres sikinti.
Sizin lekelenme oluyor mu kanama alanı varkenGünaydın, tünaydın kızlar. Bugün kontrole gittm, bebişim 6+0 haftalık, gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı. Kalp atışını duydukFatos3458 listeyi güncelleyeblrz. Kanama alanım duruyor ama dr hemen geçmez dedi kese biraz büyüyerek kanama alanını ittirmiş İnşallah grupta hiç kmse böyle acı bi tecrübe yaşamaz. Ayrıca tokso benmde negatif. Çiğ salam sosis yenilmemesi lazım. İyi yıkanmamış yeşillik.. bir de kedi köpekten uzak duru. Aşılılar dahil.
canım çok sevindim haydi hayırlısıGünaydın, tünaydın kızlar. Bugün kontrole gittm, bebişim 6+0 haftalık, gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı. Kalp atışını duydukFatos3458 listeyi güncelleyeblrz. Kanama alanım duruyor ama dr hemen geçmez dedi kese biraz büyüyerek kanama alanını ittirmiş İnşallah grupta hiç kmse böyle acı bi tecrübe yaşamaz. Ayrıca tokso benmde negatif. Çiğ salam sosis yenilmemesi lazım. İyi yıkanmamış yeşillik.. bir de kedi köpekten uzak duru. Aşılılar dahil.
Ilk gebeligimde 3 ay pantolonlarima sigamadm onu acik gezdim. Sonra skinny pantolonlarim 7 aylik olana kadar oldu. 4. Ayda o siskinlik geciyo genelde kilo alimi olmazsakızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rağmen ben kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım
Asla kmseyi yanlış bilgilendirmek istemem doktorumun dediğini aktardm çnkü bizimde köpeğimiz var. Köpektende uzak dur dedi.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallh. Ama yanlis bilgilendirme yapmayalim toksoplazma kedilerde olabilecek bir bakteri turu kopeklerde bulunmaz. Genel bakteri acisindak sokak hayvanlariyla cok temasta bulunmamak lazim ama evcil hayvanlarda dikkat edilmesi gereken kedi diskisidir.
yok benm crtesiden beri nokta dahi lekem olmadıSizin lekelenme oluyor mu kanama alanı varken
benim de öyle, tayt ve bol tişörtlere geçtim şimdiden benkızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rağmen ben kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım
ayy nolur dediğinizz gibi olsun yok cok can skıcı ,bugün bi pantolonumu giysim anca düğmelerim acıkken gıyebılyorum yanı o derece Canm skıldı vallahii,olmuyor evdekıler bıkac bol bol pantolşonum var onları gıymekten bıktım en ıyısı elbıse galba..işyerınde ne gıyecegımı sasırdımIlk gebeligimde 3 ay pantolonlarima sigamadm onu acik gezdim. Sonra skinny pantolonlarim 7 aylik olana kadar oldu. 4. Ayda o siskinlik geciyo genelde kilo alimi olmazsa
Benim de öyle lekelenme gitti 2 gündür yok ama kanama alanı varmış inşallah bebeklerimize bişi olmadan gider o kanama alanlarıAsla kmseyi yanlış bilgilendirmek istemem doktorumun dediğini aktardm çnkü bizimde köpeğimiz var. Köpektende uzak dur dedi.
yok benm crtesiden beri nokta dahi lekem olmadıkanama alanım duruyor.
aktif kanama olmadığı sürece rahatım. Doktor dizinin yaralanması gibi düşün dedi yara hemen kapanmıyor bu da hemen kapanmaz dedi. Böyle açıklayınca kafamda oturduBenim de öyle lekelenme gitti 2 gündür yok ama kanama alanı varmış inşallah bebeklerimize bişi olmadan gider o kanama alanları
Tabiki bu duruma inaniyorum bende sizi yanlis bilgilendirmek istemem tabiki. Ama evde madem kopeginiz var iciniz rahat olsun. Ev kedileri eger disarda gezinen kedi degilse ve cog etle beslenmiyorsa ve siz direk kedi diskisiyla muatap olmuyorsaniz toksoplazma kapmaniz pek mumkun degil. Kedi tuyunde veya tirmalamasiyla bile toksoplazma bulasmaz(ev kedisinde bahsediyorum) Kopeklerdende insanlara toksoplazma gecmez. Kendilerinde olsa bile bulasici degildir. Ama onerinsudur evinizde kedi varsa (ki uzun sure kedi beslediyseniz yuksek ihtimal toksoplazmanin pozitif cikar kan testinde) tuvalet degisimini siz yapmayin yada yapsaniz bile kendinizi cok iyi temizleyi . Kopekte hoc bir sorun olmaz.(kopek besleyen biri olarak bir cok arastirmam ve farkli doktorlardan ogrendiklerim) Ama siz yinede kendin givendiginiz doktorunuzu dinleyin tabikiAsla kmseyi yanlış bilgilendirmek istemem doktorumun dediğini aktardm çnkü bizimde köpeğimiz var. Köpektende uzak dur dedi.
yok benm crtesiden beri nokta dahi lekem olmadıkanama alanım duruyor.
Canım sen ilk kez mi beta baktırdınSonuclar cikmis beta 150 tam 5 haftalik sat a gore
Kuzum benim çok sevindim maşallah çok mutlu oldumGünaydın, tünaydın kızlar. Bugün kontrole gittm, bebişim 6+0 haftalık, gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı. Kalp atışını duydukFatos3458 listeyi güncelleyeblrz. Kanama alanım duruyor ama dr hemen geçmez dedi kese biraz büyüyerek kanama alanını ittirmiş İnşallah grupta hiç kmse böyle acı bi tecrübe yaşamaz. Ayrıca tokso benmde negatif. Çiğ salam sosis yenilmemesi lazım. İyi yıkanmamış yeşillik.. bir de kedi köpekten uzak duru. Aşılılar dahil.
Canım gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallahGünaydın, tünaydın kızlar. Bugün kontrole gittm, bebişim 6+0 haftalık, gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı. Kalp atışını duydukFatos3458 listeyi güncelleyeblrz. Kanama alanım duruyor ama dr hemen geçmez dedi kese biraz büyüyerek kanama alanını ittirmiş İnşallah grupta hiç kmse böyle acı bi tecrübe yaşamaz. Ayrıca tokso benmde negatif. Çiğ salam sosis yenilmemesi lazım. İyi yıkanmamış yeşillik.. bir de kedi köpekten uzak duru. Aşılılar dahil.
Canım nasılsın iyi haberlerini bekliyoruzAllah razı olsuninşaAllah geçecek..
bu sabah gene yoğun kanamam oldu
Kortizon neden kullanıyorsunuzkızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rağmen ben kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım
Allah razı olsunaktif kanama olmadığı sürece rahatım. Doktor dizinin yaralanması gibi düşün dedi yara hemen kapanmıyor bu da hemen kapanmaz dedi. Böyle açıklayınca kafamda oturdutekrar aktif olup kanamasında tek duam o Sizede kendimle beraber dua edeceğim
Ya benimde karnım şişti bende cok dikkatli yiyorum hatta öncesinden daha dikkat ediyorum. AAma tartıda cok asiri bi yükseliş olmasada karin cikti gibi ama gaz cok fazla belki ondan. Sıkan pantolan yok ama görüntü var. Cumartesi diyetisyene randevu almıştım kv lrr geldi. Şimdi yeniden bir randevu oluşturmam lazim.kızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rağmen ben kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?