2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bugüne kadar ara ara kasık ağrıları girer, ama birkaç dakika sonra geçerdi. Bugün sürekli ama hafif ağrım var. Normal mi bu?
Bir kac gun once benimde oyleydi tum gun sanki ha regli oldum ha olcam gibiydi.Ertesi gune gecti. Doktorum ve okuduklarimdan sunu anladim kanaman yoksa ve asiri siddetli degilse ilacsiz bile idare ederim diyorsan normal agrilar. Ama kendini hastaneye atmamik agrilar sikintili olabilir. Gerisini cok dusunmeyin

Gercekten oyle. Hayir isin kotusu hastayiz dontor oluyoruz ama doktor bilgisinede sahip olmadigimiz icin stres sikinti.
Doktorlarin müdahale konusundaki rahatligi bilgilerinden degil tecrübelerinden kaynakli Ilk hamileliginde lekelenme yasayan bir gebe onu saglikla kucagina aldiginda iinci hamileleginde de leke gorse eskisi kadar endiselenmeyecek mesela En guzeli ihtiyacimiz olmayan bilgileri bilmemek Lazim olunca arastirmak, ki zaten doktorlar yonlendiriyor. Allah hicbirimize de lazim etmesin

Sizin lekelenme oluyor mu kanama alanı varken

kızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rağmen ben kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım

canım çok sevindim haydi hayırlısı

Ilk gebeligimde 3 ay pantolonlarima sigamadm onu acik gezdim. Sonra skinny pantolonlarim 7 aylik olana kadar oldu. 4. Ayda o siskinlik geciyo genelde kilo alimi olmazsa

Asla kmseyi yanlış bilgilendirmek istemem doktorumun dediğini aktardm çnkü bizimde köpeğimiz var. Köpektende uzak dur dedi.
Sizin lekelenme oluyor mu kanama alanı varken
yok benm crtesiden beri nokta dahi lekem olmadı kanama alanım duruyor.

benim de öyle, tayt ve bol tişörtlere geçtim şimdiden ben

Ilk gebeligimde 3 ay pantolonlarima sigamadm onu acik gezdim. Sonra skinny pantolonlarim 7 aylik olana kadar oldu. 4. Ayda o siskinlik geciyo genelde kilo alimi olmazsa
ayy nolur dediğinizz gibi olsun yok cok can skıcı ,bugün bi pantolonumu giysim anca düğmelerim acıkken gıyebılyorum yanı o derece Canm skıldı vallahii,olmuyor evdekıler bıkac bol bol pantolşonum var onları gıymekten bıktım en ıyısı elbıse galba..işyerınde ne gıyecegımı sasırdım

Asla kmseyi yanlış bilgilendirmek istemem doktorumun dediğini aktardm çnkü bizimde köpeğimiz var. Köpektende uzak dur dedi.

Benim de öyle lekelenme gitti 2 gündür yok ama kanama alanı varmış inşallah bebeklerimize bişi olmadan gider o kanama alanları

Benim de öyle lekelenme gitti 2 gündür yok ama kanama alanı varmış inşallah bebeklerimize bişi olmadan gider o kanama alanları
aktif kanama olmadığı sürece rahatım. Doktor dizinin yaralanması gibi düşün dedi yara hemen kapanmıyor bu da hemen kapanmaz dedi. Böyle açıklayınca kafamda oturdu tekrar aktif olup kanamasında tek duam o Sizede kendimle beraber dua edeceğim

Tabiki bu duruma inaniyorum bende sizi yanlis bilgilendirmek istemem tabiki. Ama evde madem kopeginiz var iciniz rahat olsun. Ev kedileri eger disarda gezinen kedi degilse ve cog etle beslenmiyorsa ve siz direk kedi diskisiyla muatap olmuyorsaniz toksoplazma kapmaniz pek mumkun degil. Kedi tuyunde veya tirmalamasiyla bile toksoplazma bulasmaz(ev kedisinde bahsediyorum) Kopeklerdende insanlara toksoplazma gecmez. Kendilerinde olsa bile bulasici degildir. Ama onerinsudur evinizde kedi varsa (ki uzun sure kedi beslediyseniz yuksek ihtimal toksoplazmanin pozitif cikar kan testinde) tuvalet degisimini siz yapmayin yada yapsaniz bile kendinizi cok iyi temizleyi . Kopekte hoc bir sorun olmaz.(kopek besleyen biri olarak bir cok arastirmam ve farkli doktorlardan ogrendiklerim) Ama siz yinede kendin givendiginiz doktorunuzu dinleyin tabiki iciniz nasil rahat ediyorsa odur onemli olan

Kuzum benim çok sevindim maşallah çok mutlu oldum

Canım gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah

Kortizon neden kullanıyorsunuz

Allah razı olsun Doktorunuz ne kadar güzel açıklamış sizin içinizi rahatlatmış benimki geçebilir de bebeğe zararı da olabilir her ihtimal var dedi

Ya benimde karnım şişti bende cok dikkatli yiyorum hatta öncesinden daha dikkat ediyorum. AAma tartıda cok asiri bi yükseliş olmasada karin cikti gibi ama gaz cok fazla belki ondan. Sıkan pantolan yok ama görüntü var. Cumartesi diyetisyene randevu almıştım kv lrr geldi. Şimdi yeniden bir randevu oluşturmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…