Evet 8 hafta 6 günlükmüş 9.haftada oluyormuşum ben hep sekiz olarak düşünüyordum kendimi teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bu sıkıntıları unuturuz hepimiz13 14 e kadar sürer diyorlar. Sanırım bu bulantı birçoğumuzun sorunu. Hepimizin umudu geçmesi:) internette gebelik haftası hesaplama programları var ordan bi son adet günümüze göre hesaplayın isterseniz. Doktorlar o hesabı dikkate alıyorlar çünkü
Eltimin vardi. Gebeyken bi igne yaptilar bi de dogumdan sonra yaptilar baska bisey yapmadilarKizlar kan uyuşmazlığı olan var mi aranizda Ya da ilk gebeliklerinden tecrubesi olan ?? Basima ne gelecek bilemiyorum tam :)
İlk defa duyuyorumKızlar ramzi teorisinden anlayan var mı varsa bir bakar mısınız benimkini atsam, pek seviyorum böyle tahminleri, teorileri, batıl inançları her şeyi
Dokto benim kan grubumu sordu 0 negatif dedim, hmm kan uyuşmazlığı ihtimali var dedi, formu doldurmaya devam etti. Esime sordu 0 pozitif diyince , kan uyusmazligi kesin dediEltimin vardi. Gebeyken bi igne yaptilar bi de dogumdan sonra yaptilar baska bisey yapmadilar
Ben de forumda gördüm dedim kesin bizim grupta da bile vardır. Belki vardır hala umudum varİlk defa duyuyorum
Yok yok hic bi sorun cikmaz merak etmeDokto benim kan grubumu sordu 0 negatif dedim, hmm kan uyuşmazlığı ihtimali var dedi, formu doldurmaya devam etti. Esime sordu 0 pozitif diyince , kan uyusmazligi kesin dedibakalim ne olacak insallah o kadar kolaylikla atlatilir
Amiin sağlıkla gelsinlerEvet 8 hafta 6 günlükmüş 9.haftada oluyormuşum ben hep sekiz olarak düşünüyordum kendimi teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bu sıkıntıları unuturuz hepimiz
Evet canım duphalac gibi ama şeker içermiyor birde bağırsak tembelliği yapmıyor sadece yumusatiyorDuphalac türü bir ilaç m? O türler anlık rahatlatyor
Merhaba, yakın bir arkadaşımla eşinde de vardı hamilelikte bir iğne doğumda bebek babasının kan grubundan olunca bir iğne daha yaptılar. Hiçbir problem olmadı maşallah. Eğer bebek anne kan grubu olursa ikinci dozu yapmıyorlar diye biliyorum. Hiç korkmayın çözülmeyecek bir şey değil.Dokto benim kan grubumu sordu 0 negatif dedim, hmm kan uyuşmazlığı ihtimali var dedi, formu doldurmaya devam etti. Esime sordu 0 pozitif diyince , kan uyusmazligi kesin dedibakalim ne olacak insallah o kadar kolaylikla atlatilir
Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahÇok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi benim sat 28 Temmuz keseyi 5+0’da gördük kalp atışını 6+6’da duyduk benim tahminime göre şu an sekizinci haftadayım dokuz olmuş oluyorum o zaman tahmini doğum tarihim de 03 Mayıs’tı.Eskiden de şu kadar haftalığım derlerdi neden ayı söylemiyorlar da haftayı söylüyorlar diye düşünürdüm işin içine girdikten sonra her işin bir işleyişi var insan öğreniyor demek ki
Hayırlı olsun canım, inşallah kaybolur giderGünaydın, tünaydın kızlar. Bugün kontrole gittm, bebişim 6+0 haftalık, gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı. Kalp atışını duydukFatos3458 listeyi güncelleyeblrz. Kanama alanım duruyor ama dr hemen geçmez dedi kese biraz büyüyerek kanama alanını ittirmiş İnşallah grupta hiç kmse böyle acı bi tecrübe yaşamaz. Ayrıca tokso benmde negatif. Çiğ salam sosis yenilmemesi lazım. İyi yıkanmamış yeşillik.. bir de kedi köpekten uzak duru. Aşılılar dahil.
Ay ilkini zor verdim ben artk ancak 8. Haftada ultrasona girerim
Kuzum bence 48 saat sonra bir daha ver kafan rahat etsin. Birazcık az artmış muhtemelen geç döllenme ama yine de ihmal etmeDegeri cok garipsemedim reglim daha 4 gun gecti. Deger de haftayla uyumlu aslinda ama bakalkm kismet
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi benim sat 28 Temmuz keseyi 5+0’da gördük kalp atışını 6+6’da duyduk benim tahminime göre şu an sekizinci haftadayım dokuz olmuş oluyorum o zaman tahmini doğum tarihim de 03 Mayıs’tı.Eskiden de şu kadar haftalığım derlerdi neden ayı söylemiyorlar da haftayı söylüyorlar diye düşünürdüm işin içine girdikten sonra her işin bir işleyişi var insan öğreniyor demek ki
Benim de sat 28 temmuz pko var bende 2 ayda bir adet görüyordum muhtemelen geç döllenme oldu. İnsaAllah bebişim haftasini yakalar da sizlere yetişirizMerhabalar hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahBenimde sat 28 temmuz eğer tam günü gününe gidiyorsanız 8+6 günlük oluyoruz yarın 9. Haftamız başlıyor tahmini doğum tarihide 4 mayıs olarak çıkmıştı bizim
Evet Sağlık Ocağı’nda hemşire söylemişti bana da 3 4 Mayıs doğumunuz diye kendim hesaplamadım ama ben de ordan biliyorum hemen hemen aynı günlerde doğuracağız o zamanMerhabalar hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahBenimde sat 28 temmuz eğer tam günü gününe gidiyorsanız 8+6 günlük oluyoruz yarın 9. Haftamız başlıyor tahmini doğum tarihide 4 mayıs olarak çıkmıştı bizim
Amin inşallahBenim de sat 28 temmuz pko var bende 2 ayda bir adet görüyordum muhtemelen geç döllenme oldu. İnsaAllah bebişim haftasini yakalar da sizlere yetişiriz
Sağlıkla gelsin pıtırcıklar
O da ne hiç duymadım yok mu bir bilenBen de forumda gördüm dedim kesin bizim grupta da bile vardır. Belki vardır hala umudum var
Nasip kısmet sağlıkla gelsin deAmin inşallahonun sağlıklı gelişimi en önemlisi bir bakmışsınız bizi yakalamışsınız hatta geçmişsiniz bile belli mi olur bizimkilerden birkaç gün önce bile gelir belki
YaaaBenim de sat 28 temmuz pko var bende 2 ayda bir adet görüyordum muhtemelen geç döllenme oldu. İnsaAllah bebişim haftasini yakalar da sizlere yetişiriz
Sağlıkla gelsin pıtırcıklar
Doktora da asm hemsiresine de yazdm ikisi de gec dollenmedir ama icinde kalmasin gel kan ver dedi yarin sabah gidip vercemHayırlı olsun canım, inşallah kaybolur gider
Kuzum bence 48 saat sonra bir daha ver kafan rahat etsin. Birazcık az artmış muhtemelen geç döllenme ama yine de ihmal etme
Ben duymuştum hatta kanın yurtdışına gönderildiğini sonuçların ordan geldiğini filan ama bu da düşünülmesi gereken bir şey diyelim ki bir rahatsızlığı var bebeğimizin Allah korusun hepimizinkini tabi bu ayrı ama öyle bir durumda vazgeçebilecek miyiz bebeğimizden? Ya da ben ikili testte kromozom bozukluğu tespit edilip ama sapasağlam doğan da bir sürü çocuk duydum.Bazen bilmek mi iyi bilmemek mi bilemiyor insanKızlar bugün doktorum nifty testinden bahsetti. Kromozom onomaliliğini tespit ediyormuş. 10+6 da yapıyoruz genelde dedi. Anneden kan alınıyormuş. İki tüp gönderiliyormuş. 2200 gibi bişey dedi ücreti duyan varmı düşünen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?