2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evet 8 hafta 6 günlükmüş 9.haftada oluyormuşum ben hep sekiz olarak düşünüyordum kendimi teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bu sıkıntıları unuturuz hepimiz

Eltimin vardi. Gebeyken bi igne yaptilar bi de dogumdan sonra yaptilar baska bisey yapmadilar
Dokto benim kan grubumu sordu 0 negatif dedim, hmm kan uyuşmazlığı ihtimali var dedi, formu doldurmaya devam etti. Esime sordu 0 pozitif diyince , kan uyusmazligi kesin dedi bakalim ne olacak insallah o kadar kolaylikla atlatilir

Dokto benim kan grubumu sordu 0 negatif dedim, hmm kan uyuşmazlığı ihtimali var dedi, formu doldurmaya devam etti. Esime sordu 0 pozitif diyince , kan uyusmazligi kesin dedi bakalim ne olacak insallah o kadar kolaylikla atlatilir
Yok yok hic bi sorun cikmaz merak etme

Merhaba, yakın bir arkadaşımla eşinde de vardı hamilelikte bir iğne doğumda bebek babasının kan grubundan olunca bir iğne daha yaptılar. Hiçbir problem olmadı maşallah. Eğer bebek anne kan grubu olursa ikinci dozu yapmıyorlar diye biliyorum. Hiç korkmayın çözülmeyecek bir şey değil.

Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah Benimde sat 28 temmuz eğer tam günü gününe gidiyorsanız 8+6 günlük oluyoruz yarın 9. Haftamız başlıyor tahmini doğum tarihide 4 mayıs olarak çıkmıştı bizim

Kızlar bugün doktorum nifty testinden bahsetti. Kromozom onomaliliğini tespit ediyormuş. 10+6 da yapıyoruz genelde dedi. Anneden kan alınıyormuş. İki tüp gönderiliyormuş. 2200 gibi bişey dedi ücreti duyan varmı düşünen?

Hayırlı olsun canım, inşallah kaybolur gider

Ay ilkini zor verdim ben artk ancak 8. Haftada ultrasona girerim

Degeri cok garipsemedim reglim daha 4 gun gecti. Deger de haftayla uyumlu aslinda ama bakalkm kismet
Kuzum bence 48 saat sonra bir daha ver kafan rahat etsin. Birazcık az artmış muhtemelen geç döllenme ama yine de ihmal etme

Benim de sat 28 temmuz pko var bende 2 ayda bir adet görüyordum muhtemelen geç döllenme oldu. İnsaAllah bebişim haftasini yakalar da sizlere yetişiriz
Sağlıkla gelsin pıtırcıklar

Evet Sağlık Ocağı’nda hemşire söylemişti bana da 3 4 Mayıs doğumunuz diye kendim hesaplamadım ama ben de ordan biliyorum hemen hemen aynı günlerde doğuracağız o zaman inşallah

Benim de sat 28 temmuz pko var bende 2 ayda bir adet görüyordum muhtemelen geç döllenme oldu. İnsaAllah bebişim haftasini yakalar da sizlere yetişiriz
Amin inşallah onun sağlıklı gelişimi en önemlisi bir bakmışsınız bizi yakalamışsınız hatta geçmişsiniz bile belli mi olur bizimkilerden birkaç gün önce bile gelir belki

Yaaa olsun sağlık olsun önemli olan sağlık geriden gelmiş gününde gelmiş hiç farketmez. Sağlıkla kavuşalım inşallah Bende de pko var ama benim adetlerim düzenliydi

Hayırlı olsun canım, inşallah kaybolur gider

Kuzum bence 48 saat sonra bir daha ver kafan rahat etsin. Birazcık az artmış muhtemelen geç döllenme ama yine de ihmal etme
Doktora da asm hemsiresine de yazdm ikisi de gec dollenmedir ama icinde kalmasin gel kan ver dedi yarin sabah gidip vercem

Ben duymuştum hatta kanın yurtdışına gönderildiğini sonuçların ordan geldiğini filan ama bu da düşünülmesi gereken bir şey diyelim ki bir rahatsızlığı var bebeğimizin Allah korusun hepimizinkini tabi bu ayrı ama öyle bir durumda vazgeçebilecek miyiz bebeğimizden? Ya da ben ikili testte kromozom bozukluğu tespit edilip ama sapasağlam doğan da bir sürü çocuk duydum.Bazen bilmek mi iyi bilmemek mi bilemiyor insan Yoksa ben de yaptırmayı düşündüm bir ara ama sonra ne gelirse Allah’tan dedim kuluna tevekkül etmek düşer.Tabi sizin kararınız umarım içinize en çok sinen kararı verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…