En çok tedirgin olduğum durum inşaAllah fazla sürmez sürse de sağsağlim kucağımıza alsak gene şükürDurumun nasıl peki? bende kanama görünce çook araştırdım kötüye değil hep hayra yormaya çalıştım….çoğu gebelikte olabilirmiş kanama.son güne kadar hep kanayıp sağ salim doğuranlar olmuş. Bebek güçlüyse o kanamayı kesesiyle hep itermiş. İnşallah en hayırlı şekilde durumunuz düzelir
Evet canım benim doktorum hamilelik tıbbi olarak 9ay değil 10aydır derdiÇok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi benim sat 28 Temmuz keseyi 5+0’da gördük kalp atışını 6+6’da duyduk benim tahminime göre şu an sekizinci haftadayım dokuz olmuş oluyorum o zaman tahmini doğum tarihim de 03 Mayıs’tı.Eskiden de şu kadar haftalığım derlerdi neden ayı söylemiyorlar da haftayı söylüyorlar diye düşünürdüm işin içine girdikten sonra her işin bir işleyişi var insan öğreniyor demek ki
Prednol organ nakli olan hastalarda bağışıklığı düşürüp organı vücut reddetmesin diye de kullanılan bir ilaç vücut bebeği reddetmesin diye kullandırıyorlar ama ben transfer günü ve öncesi toplam 5-6 gün kullanmıştımprednol kullandırıyorlar bilemiyorum sebebini ,tüp bebek tedvisi ile hamile kaldım,tüp bebek merkezi 11.haftaya kadar kullanmaya devam dedi..
Günaydın, tünaydın kızlar. Bugün kontrole gittm, bebişim 6+0 haftalık, gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı. Kalp atışını duydukFatos3458 listeyi güncelleyeblrz. Kanama alanım duruyor ama dr hemen geçmez dedi kese biraz büyüyerek kanama alanını ittirmiş İnşallah grupta hiç kmse böyle acı bi tecrübe yaşamaz. Ayrıca tokso benmde negatif. Çiğ salam sosis yenilmemesi lazım. İyi yıkanmamış yeşillik.. bir de kedi köpekten uzak duru. Aşılılar dahil.
prednol kullandırıyorlar bilemiyorum sebebini ,tüp bebek tedvisi ile hamile kaldım,tüp bebek merkezi 11.haftaya kadar kullanmaya devam dedi..
İnşallah atlatırız bu günleri arkadaşımElhamdulillah biraz daha iyiyim kanama azaldı kahve leke şeklinde devam ediyor zaten kesiliyor 1 gün sürüyor tekrar başlıyor ama eminim bebişim benimle arasıra belli ediyor kendini
Senin geç döllenme mi oldu acaba benim de 23 ağustos çünkü24 agustostu
Saol canım umarım iyi gelir ilaçlar.Geçmiş olsun canim
Kahverengiden hiç korkma allahın izniyle hiçbişey olmıycak. Ben senden daha heycanla bekliyorum pıtpıtlarıElhamdulillah biraz daha iyiyim kanama azaldı kahve leke şeklinde devam ediyor zaten kesiliyor 1 gün sürüyor tekrar başlıyor ama eminim bebişim benimle arasıra belli ediyor kendini
Blmiorum ki olabilir. Bakalim doktora gidince ogrenicem artkSenin geç döllenme mi oldu acaba benim de 23 ağustos çünkü
Herhalde geç döllenme olmuş haftanızı günceller doktorunuzBlmiorum ki olabilir. Bakalim doktora gidince ogrenicem artk
Ben gayet normal bir yorum yapmıştım ki burdaki herkese elimden geldiğince bilgim dahilinde yorum yapıyorum. benim doktorum da aşermeler icin erken olduğunu söyledi. Ilk 3 ay kilo alımının ayda 1 kilodan fazla olmaması gerektiğini söyledi. Bunun dahilimde yorum yaptım ki farkındaysanız oxaparı kendim kulandigim icin onun yapmadigindan emin oldugumu söyledim digerleri ile bilgim olmadigi icin de farkindaysaniz onlardan olabilir dedim. Burada birçoğumuz gerek belirtiler konusunda gerek sonrasında pskolojik durumlar yaşayabiliyoruz . Daha adet olmadan mümkün olmadığı halde midem bulanıyor acaba hamilemiyim diye kendimizde belirti arayabiliyoruz. Ben de 5. Haftamda inanilmaz yemek yeme isteğim olduğunu belirtmiştim mesela ve buradan bunun pskolojik olduğunu böyle bir belirti olmadığını söyleyenler oldu ki haklılarmış . Bence siz fazla alıngansınız, size yorum yapmamam gerekmiş tanımadığım için kusuruma bakmayın. Allah sağlıkla nasip etsin bebeğinizi kucağınıza almayı.ben 8. haftaya girdim..ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım aşerme yok ama canım turşuyu epey çekti gayette..neden olmuyormuş doktora sordum normal demişti..birde hala günde 3 fitil estrofem kortizon ve prolutex iğne,oksapar iğne hergün kullanıyorum..karnımın şişliği elle belli olacak şekilde..normal gebelikse sizinki aynı olmayabilir durumumuz psikolojik değil bence!
Degeri cok garipsemedim reglim daha 4 gun gecti. Deger de haftayla uyumlu aslinda ama bakalkm kismetHerhalde geç döllenme olmuş haftanızı günceller doktorunuz
13 14 e kadar sürer diyorlar. Sanırım bu bulantı birçoğumuzun sorunu. Hepimizin umudu geçmesi:) internette gebelik haftası hesaplama programları var ordan bi son adet günümüze göre hesaplayın isterseniz. Doktorlar o hesabı dikkate alıyorlar çünküMerhaba arkadaşlar ben bir süredir sessizce burayı takip ediyordum.Sonra üye olmaya karar verdim inşallah mayıs annesi olacağım bende mayısın ilk haftası bebeğimi kucağıma alacağım kısmetse.Bu hafta hesaplamaları da kafamı karıştırıyor bence sekizinci haftadayım ama dokuz deniyor o hesabı daha oturtamadım zihnimde ilk gebeliğim o yüzden de tecrübesizim belki bilmiyorum ama yaklaşık beşinci haftadan beri geçmeyen bir bulantım var duyduğum her kokudan tiksiniyorum Prilam’da fayda etmedi bana toplamda üç kilo vermişim bu aralar zorluyor bu durum beni umarım bir süre sonra söylenildiği gibi geçer bu bulantılar koku hassasiyeti
Yani genelde bat günü 100lerde çıkıyor die görüyorum burdan o sebeple dedim.. tabi herkestr aynı olmuyor genellememek lazım.sizinde bat yeni geçmişDegeri cok garipsemedim reglim daha 4 gun gecti. Deger de haftayla uyumlu aslinda ama bakalkm kismet
Artiyodur insallahYani genelde bat günü 100lerde çıkıyor die görüyorum burdan o sebeple dedim.. tabi herkestr aynı olmuyor genellememek lazım.sizinde bat yeni geçmişdeğer artıyorsa hiç bir sıkıntı yok
Yumurtlama tarihini takip ettin mi?Blmiorum ki olabilir. Bakalim doktora gidince ogrenicem artk
Etmedim. Ama smdi baktim son 3 ayda 32 33 gunde bi adet olmusum muhtemelen onla alakali olabilirYumurtlama tarihini takip ettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?