2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
En çok tedirgin olduğum durum inşaAllah fazla sürmez sürse de sağsağlim kucağımıza alsak gene şükür
İnce düşünceniz için çok sağolun

Evet canım benim doktorum hamilelik tıbbi olarak 9ay değil 10aydır derdi o yüzden en net haftalık bildirim oluyor. Gebelik uygulaması indirirseniz kafanız karışmamış olur. Birde burdaki gebelik takviminizi de oluşturabilirsiniz.

prednol kullandırıyorlar bilemiyorum sebebini ,tüp bebek tedvisi ile hamile kaldım,tüp bebek merkezi 11.haftaya kadar kullanmaya devam dedi..
Prednol organ nakli olan hastalarda bağışıklığı düşürüp organı vücut reddetmesin diye de kullanılan bir ilaç vücut bebeği reddetmesin diye kullandırıyorlar ama ben transfer günü ve öncesi toplam 5-6 gün kullanmıştım

Canım çok sevindim ya gözün aydın inşallah çabucak iyileşir ve bidaha olmaz
prednol kullandırıyorlar bilemiyorum sebebini ,tüp bebek tedvisi ile hamile kaldım,tüp bebek merkezi 11.haftaya kadar kullanmaya devam dedi..

Bebeği yabancı algılayıp vücuddan atmaya çalışmasın diye bağışıklığı baskılamak amacıyla kortizon veriliyor.. ben ilk gebeliğimde ilk aylar prednol 16mg içmiştm.. doğal gebelkti o ama bnm kronik rahatszlıgmdan dolayı..

Elhamdulillah biraz daha iyiyim kanama azaldı kahve leke şeklinde devam ediyor zaten kesiliyor 1 gün sürüyor tekrar başlıyor ama eminim bebişim benimle arasıra belli ediyor kendini
Kahverengiden hiç korkma allahın izniyle hiçbişey olmıycak. Ben senden daha heycanla bekliyorum pıtpıtları

Ben gayet normal bir yorum yapmıştım ki burdaki herkese elimden geldiğince bilgim dahilinde yorum yapıyorum. benim doktorum da aşermeler icin erken olduğunu söyledi. Ilk 3 ay kilo alımının ayda 1 kilodan fazla olmaması gerektiğini söyledi. Bunun dahilimde yorum yaptım ki farkındaysanız oxaparı kendim kulandigim icin onun yapmadigindan emin oldugumu söyledim digerleri ile bilgim olmadigi icin de farkindaysaniz onlardan olabilir dedim. Burada birçoğumuz gerek belirtiler konusunda gerek sonrasında pskolojik durumlar yaşayabiliyoruz . Daha adet olmadan mümkün olmadığı halde midem bulanıyor acaba hamilemiyim diye kendimizde belirti arayabiliyoruz. Ben de 5. Haftamda inanilmaz yemek yeme isteğim olduğunu belirtmiştim mesela ve buradan bunun pskolojik olduğunu böyle bir belirti olmadığını söyleyenler oldu ki haklılarmış . Bence siz fazla alıngansınız, size yorum yapmamam gerekmiş tanımadığım için kusuruma bakmayın. Allah sağlıkla nasip etsin bebeğinizi kucağınıza almayı.

13 14 e kadar sürer diyorlar. Sanırım bu bulantı birçoğumuzun sorunu. Hepimizin umudu geçmesi:) internette gebelik haftası hesaplama programları var ordan bi son adet günümüze göre hesaplayın isterseniz. Doktorlar o hesabı dikkate alıyorlar çünkü

Degeri cok garipsemedim reglim daha 4 gun gecti. Deger de haftayla uyumlu aslinda ama bakalkm kismet
Yani genelde bat günü 100lerde çıkıyor die görüyorum burdan o sebeple dedim.. tabi herkestr aynı olmuyor genellememek lazım.sizinde bat yeni geçmiş değer artıyorsa hiç bir sıkıntı yok

Kizlar kan uyuşmazlığı olan var mi aranizda Ya da ilk gebeliklerinden tecrubesi olan ?? Basima ne gelecek bilemiyorum tam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…