2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Böyle bir test olduğunu duymuştum ancak doktoruma sormadım doktorumda bahsetmedi. Bana bahsedilen 12. Haftada 2li test yapılacağı.

Yaaa olsun sağlık olsun önemli olan sağlık geriden gelmiş gününde gelmiş hiç farketmez. Sağlıkla kavuşalım inşallah Bende de pko var ama benim adetlerim düzenliydi
Amin
Kesinlikle sağlıkla gelsinde her şey baş göz üstüne

Justin
Kızlar ramzi teorisinden anlayan var mı varsa bir bakar mısınız benimkini atsam, pek seviyorum böyle tahminleri, teorileri, batıl inançları her şeyi
Yaaa çok tatlısınız çok güldüm size bende nub bilen varmı diye soruyum bari.
Kizlar kan uyuşmazlığı olan var mi aranizda Ya da ilk gebeliklerinden tecrubesi olan ?? Basima ne gelecek bilemiyorum tam :)
Ooo çok var telaş etmeyin sakın. 2 iğneye bakıyor çaresi iş ki başta tespiti yapılmış olsun..
Bende çok duydum bunu ama anormal bişey çıkarsa diye korkumdan yaptırmıyorum çünkü bebeğimi aldırmayı düşünmem.

Bende yemediğim halde simit bölgesi ve karın çıktı galiba sindirim sorunu yaşıyoruz ondan

arkadaşlar clinoleic seum olan var mı
benim doktor verdi
tranferden 5 gün önce ve kalp atışında kullandım
ve sonraki günlerde 12. haftaya kadar haftada 1 kullan dedi. 2 saatte infüze olmalıymış
siz kullandınız mı nedir bu anlamadım
tüp bebek benimki bülent tıraş doktotum

Maalesef ha lazerle gittim ha gidecem diyerek jilete alıştırdım, şuan ağdaya dayanabilir miyim bilmiyorum acıdan çocuğu fırtlatmıyım
Güzel bir ağdacı bulursanız şipşak halloluyor ve kısa sürede güzel sonuç alıyorsunuz doğuma kadar baya düzene girer bence bir şans verin

8 senedir kediyle yaşadim bekarken..annemin evinde hala yaşiyor gidince pek bir haşır neşiriz kendisiyle butun bakimi bendeydi ama hic disari cikmazdı bakimlari herzaman zamaninda yapildi aşilari vs yan yana uyurduk tuvaletinide temizlerdim ama bnmde toksoplazma testim negatif ilk gebeligimdede 2 ay falan benim evimde yasadi dikkatli ve hijyen kurallarina uyulursa ve gercekten ev kedisiyse bende sikinti olacagini dusunmuyorum

İntralipid serum mu acaba? Söylediğiniz markasıysa şayet bilmiyorum ama her hafta aldığım bir serum var intralipid serum diye. Transfer öncesi başladık, şimdilik 8. Haftaya kdr devam dedi doktorum.. 2 2,5 saat sürüyo serum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…