Böyle bir test olduğunu duymuştum ancak doktoruma sormadım doktorumda bahsetmedi. Bana bahsedilen 12. Haftada 2li test yapılacağı.Kızlar bugün doktorum nifty testinden bahsetti. Kromozom onomaliliğini tespit ediyormuş. 10+6 da yapıyoruz genelde dedi. Anneden kan alınıyormuş. İki tüp gönderiliyormuş. 2200 gibi bişey dedi ücreti duyan varmı düşünen?
AminYaaaolsun sağlık olsun önemli olan sağlık geriden gelmiş gününde gelmiş hiç farketmez. Sağlıkla kavuşalım inşallah Bende de pko var ama benim adetlerim düzenliydi
Yaaa çok tatlısınız çok güldüm sizeKızlar ramzi teorisinden anlayan var mı varsa bir bakar mısınız benimkini atsam, pek seviyorum böyle tahminleri, teorileri, batıl inançları her şeyi
Ooo çok var telaş etmeyin sakın. 2 iğneye bakıyor çaresi iş ki başta tespiti yapılmış olsun..Kizlar kan uyuşmazlığı olan var mi aranizda Ya da ilk gebeliklerinden tecrubesi olan ?? Basima ne gelecek bilemiyorum tam :)
Bende çok duydum bunu ama anormal bişey çıkarsa diye korkumdan yaptırmıyorum çünkü bebeğimi aldırmayı düşünmem.Kızlar bugün doktorum nifty testinden bahsetti. Kromozom onomaliliğini tespit ediyormuş. 10+6 da yapıyoruz genelde dedi. Anneden kan alınıyormuş. İki tüp gönderiliyormuş. 2200 gibi bişey dedi ücreti duyan varmı düşünen?
Bende yemediğim halde simit bölgesi ve karın çıktı galiba sindirim sorunu yaşıyoruz ondankızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rağmen ben kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım
Elhamdulillah çok çok azaldıCanım nasılsın iyi haberlerini bekliyoruz
Amin inşaAllah canımİnşallah atlatırız bu günleri arkadaşım
İnşaaşlahKahverengiden hiç korkma allahın izniyle hiçbişey olmıycak. Ben senden daha heycanla bekliyorum pıtpıtları
Deneyeyim inşaAllahEvet canım duphalac gibi ama şeker içermiyor birde bağırsak tembelliği yapmıyor sadece yumusatiyor
Aynen ya bir de ben tüp bebek tedavisi gördüm çene kıllarım çıktı. O zamanda yok tsh eykilenir diye gitmedim şimdi recep ivedik gibi dolanıyorumKeşke zamanında lazerle gitseydim. Özellikle aniden doktor kontrolü vs olacak diye stres oluyorum
Oy çok sevindimElhamdulillah çok çok azaldı
Ben gitmiştim ama küçükler kalmıştı hala arada atışa gidiyordum öyle kaldıKeşke zamanında lazerle gitseydim. Özellikle aniden doktor kontrolü vs olacak diye stres oluyorum
Keske gitseydin inanilmaz rahat oluyoKeşke zamanında lazerle gitseydim. Özellikle aniden doktor kontrolü vs olacak diye stres oluyorum
Onlardan birşey olmaz yaaa, özellikle son aylarda ne halt yicem diye düşünüyorumOy çok sevindim
Ben gitmiştim ama küçükler kalmıştı hala arada atışa gidiyordum öyle kaldı
Agdaya gidicen duzenli mecburOnlardan birşey olmaz yaaa, özellikle son aylarda ne halt yicem diye düşünüyorum
Maalesef ha lazerle gittim ha gidecem diyerek jilete alıştırdım, şuan ağdaya dayanabilir miyim bilmiyorumAgdaya gidicen duzenli mecbur
FirtlatmazsinMaalesef ha lazerle gittim ha gidecem diyerek jilete alıştırdım, şuan ağdaya dayanabilir miyim bilmiyorumacıdan çocuğu fırtlatmıyım
Güzel bir ağdacı bulursanız şipşak halloluyor ve kısa sürede güzel sonuç alıyorsunuzMaalesef ha lazerle gittim ha gidecem diyerek jilete alıştırdım, şuan ağdaya dayanabilir miyim bilmiyorumacıdan çocuğu fırtlatmıyım
8 senedir kediyle yaşadim bekarken..annemin evinde hala yaşiyor gidince pek bir haşır neşiriz kendisiyle butun bakimi bendeydi ama hic disari cikmazdı bakimlari herzaman zamaninda yapildi aşilari vs yan yana uyurduk tuvaletinide temizlerdim ama bnmde toksoplazma testim negatifTabiki bu duruma inaniyorum bende sizi yanlis bilgilendirmek istemem tabiki. Ama evde madem kopeginiz var iciniz rahat olsun. Ev kedileri eger disarda gezinen kedi degilse ve cog etle beslenmiyorsa ve siz direk kedi diskisiyla muatap olmuyorsaniz toksoplazma kapmaniz pek mumkun degil. Kedi tuyunde veya tirmalamasiyla bile toksoplazma bulasmaz(ev kedisinde bahsediyorum) Kopeklerdende insanlara toksoplazma gecmez. Kendilerinde olsa bile bulasici degildir. Ama onerinsudur evinizde kedi varsa (ki uzun sure kedi beslediyseniz yuksek ihtimal toksoplazmanin pozitif cikar kan testinde) tuvalet degisimini siz yapmayin yada yapsaniz bile kendinizi cok iyi temizleyi . Kopekte hoc bir sorun olmaz.(kopek besleyen biri olarak bir cok arastirmam ve farkli doktorlardan ogrendiklerim) Ama siz yinede kendin givendiginiz doktorunuzu dinleyin tabikiiciniz nasil rahat ediyorsa odur onemli olan
arkadaşlar clinoleic seum olan var mı
benim doktor verdi
tranferden 5 gün önce ve kalp atışında kullandım
ve sonraki günlerde 12. haftaya kadar haftada 1 kullan dedi. 2 saatte infüze olmalıymış
siz kullandınız mı nedir bu anlamadım
tüp bebek benimki bülent tıraş doktotum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?