2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aynen oyle zaten bir yerde okumustum sokaga cikan kedilerde yeni cikmaya baslamadiysa eger onlarda coktan bagisiklik kzandigi icin kucukken yinede bulastirma derecesi cok dusukmus. O yuzden diyorki iyi yikanmamis veya iyy pismemis etten kapma olasiliginiz evcil kedinizden kapma olasiliginizdan daha yuksek. Demekki sizin kedinizde hic toksoplazma olusmamis ki siz bagisiklik kazanmamissiniz. Onemli olan hijyen kesinlikle

Merhaba bende omagaven serum olarak kullandım transfer günü ve o hafta içi 4 günde bir ancak 6. Hafta muayeneye gittiğim doktor artık kullanmanıza gerek yok dedi ..markası ne sizin kinin ? Doktorunuz 8. Haftaya kdr devam demiş?

Merhaba canım
Aslında genel adı intralipid serum tedavisi ama başka bir adını bilmiyorum belki sizin dedikleriniz değişik türevleridir yada farklı markalarda olabilir bana söylenen intralipid serum.. başka da adını bilmiyorum söylemediler.

Ben transfer günü kullandım,sonrasında 3 gün ara ve tekrar yaklaşık 4 tüp kullandım şimdiye kadar.. 6. Hafta kadın doğum doktoruna gittiğimde artık gerek yok dedi ..tüp bebek merkezinede tekrar sormadım açıkçası.. muhtemelen aynı serum..omegaven benimkinin adı bildiğiniz süt gibi , serumun için e katılarak enjekte ediliyor 2 saatte

Şifa olsun inşallah bebişlere

Tatlim malesef pek umut verici haberlerim yok haftaya da bebek gorunmezse gebelik sonlandirilacak
Çok üzüldüm canım inşallah haftaya görünür hayırlısıyla Allahım mucizesini göstersin şu an sadece kese mi var? Kese boyutunu biliyor musun canım? Bir de kaç haftalık oldun?

Kızlar ya bu 2tahlilim yüksek çıkmış .
Doktorum şeker yüksekliği var,hamur işi yiyeceklere ara versin demiş eşime..
Biraz araştırdım gebelikte düşüğe neden oluyormuş ödüm koptu. Bir Diyetisyene gitsem faydası olur mu sizce?

Çok üzüldüm canım inşallah haftaya görünür hayırlısıyla Allahım mucizesini göstersin şu an sadece kese mi var? Kese boyutunu biliyor musun canım? Bir de kaç haftalık oldun?
Hayırlısı bakalım ya kese var 20 mm olmuş 7+3teyim bugün. Bı hafta daha bekleyelim dedi

Hayırlısı bakalım ya kese var 20 mm olmuş 7+3teyim bugün. Bı hafta daha bekleyelim dedi
Canım benim hayırlısı olsun hakkında bütün gün senden haber bekledim bir umut artık ben de emin oldum kendimden. Çünkü ta geçen hafta 19 mm idi kesem. Ben de cumartesi 7+3 oluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Üzülme canım. Senin için dua ediyorum

yok ismi clinoleic ama sanırım aynı bileşenler var içinde isimleri farklı sanırım bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor muş.

Eğer ilerlerse insülin iğne yapılıyo sanırm gebelikte cnm bi arkadaşm öyle olmştu ama yediklerine dikkat edersen düşer herhalde. Crp yüksekliğine gelince vücudda bi enfeksiyon varlıgını gösterir 5 üzeriyse eğer.hasta gibi misin? Bazen sebepsiz gebelikten de yükseldiğini duymuştum ama.

Evet crp i internetten araştırdım enfeksiyon yüksekliği var diye yazıyor ama dr bunun hakkında bir şey dememiş hasta değilim de uyku hali ve halsizlik oluyor gebeliktendir diye düşündüm. Napicam kafam karıştı

Kızlar prilam kullandığım halde bulantı günde 2kere kusma devam ediyor
Yemek yiyemiyorum hele et yemeklerini hiç bir şekilde yiyemiyorum
Bütün yatmak istiyorum Bütün hayat enerjim çekilmiş gibi çok mutsuzum
Hersey herkes kokuyor

Tabiki de olur diyetisyenler bize doğru ve yeterli beslenmeyi öğretiyor her zaman için öğrenmemiz gereken şeyleri de öğrenmiş olursun

Benimle aynı şeyleri yaşayan birisi etin kokusuna bile gelemiyorum ama düzenli yemek gerekiyormuş nasıl olacak hiç bilmiyorum bir yediğim şeyi bile bir daha yiyemiyorum ekmek bile kokuyor bana okulda olmadığım günler yatıyorum dinleniyorum ama okula gittiğimde daha kötüyüm bir ders anlatıyorsam bir bulanmaya başlıyorum oturuyorum inşallah geçer bu günler hep böyle devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…