- 20 Ağustos 2021
- 642
- 709
- 33
25mm kadar bekleniyormuş sanırım. Umut olmasa neden bekleyelim desin ki? Emin olsaydı işlem için yönlendirirdi. Üzülme şimdiden. 1 hafta sonra öyle derse zaten üzüleceğizCanım benim kesem de büyüdü oldukça. Doktor çok güzel büyüyor demişti. Ama o büyüklükte bir kesede bebek görünmeliymiş
İnşallah canım, haklısın bir bildikleri vardır muhakkak. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah Nasipolsun da sen de ben de bebeklerimizi görürüz haftaya. İyi düşünmek istiyorum artık hepimiz hakkında25mm kadar bekleniyormuş sanırım. Umut olmasa neden bekleyelim desin ki? Emin olsaydı işlem için yönlendirirdi. Üzülme şimdiden. 1 hafta sonra öyle derse zaten üzüleceğizinşallah bebeğin gözükecek bu stresleri boşuna yaşamış olacaksın
Bende öyleyim maalesef bugün yine akşam üzeri hüngür hüngür ağladım mideme oturunca yine bişey. yemek yapamıyorum,ev temizleyemiyorum hayat enerjim sıffır sıııfffır sıffııır. Doktorunuz yazmadıysa bide gaviscon yazsın en azından geğirtip mideyi az da olsa rahatlatıyor bi danışın bakalım 5 dk da olsa hayata dönüp geri geliyorumKızlar prilam kullandığım halde bulantı günde 2kere kusma devam ediyor
Yemek yiyemiyorum hele et yemeklerini hiç bir şekilde yiyemiyorum
Bütün yatmak istiyorum Bütün hayat enerjim çekilmiş gibi çok mutsuzum
Hersey herkes kokuyor
Bence sen git doktora bir görün kalp atışı için beni 2 hafta sonraya verdi meselaSelam canım, sat tarihimiz aynı benim de 23 ağustos. Ben de bu perşembe kese görmeye gidecektim, ama ablam daha erken olur kalp atışı da duyamazsın sen haftaya git dedi diye haftaya gideceğim sanırımnormal ama henüz minnacık
Bazı ultrason görüntülerinde kaç haftalık günlük olduğu falan yazıyor bende yok birde doktor da söylemedi 2 hafta sonra gel diyip yolladı sinir oldum zaten doktoraKesenin boyutunu ölçmüş aslında dr ama fotoğrafta yazılar bulanık olduğu için tam okuyamıyorum:) evet daha minnak.
Muhtemelen 5 haftalık gibi benimde kesem 5 haftalıkken böyleydi amaBazı ultrason görüntülerinde kaç haftalık günlük olduğu falan yazıyor bende yok birde doktor da söylemedi 2 hafta sonra gel diyip yolladı sinir oldum zaten doktora
Allah yardımcımız olsunBende öyleyim maalesef bugün yine akşam üzeri hüngür hüngür ağladım mideme oturunca yine bişey. yemek yapamıyorum,ev temizleyemiyorum hayat enerjim sıffır sıııfffır sıffııır. Doktorunuz yazmadıysa bide gaviscon yazsın en azından geğirtip mideyi az da olsa rahatlatıyor bi danışın bakalım 5 dk da olsa hayata dönüp geri geliyorum
Neyse haftaya duymazsam bir hafta sonra tekrar giderim ne yapalımBence sen git doktora bir görün kalp atışı için beni 2 hafta sonraya verdi mesela
Aaapacik siyah cayi bardak bardak icebilirsin onjn disinda baska caylari bilemiorimKızlaaar selaaam
Dün ve bugün fark ettim ki benim bebe çaycı benim gibi.
Çay içince midemi rahat bırakıyo ama bardak bardak çay da içmek istemiyorum. Su zaten içemiyorum bi alternatif olarak onu içsem çay yerine. Siyah çayın yerine bardak bardak içebileceğim mideyi yormayan bi çay var mı tavsiye edeceğiniz?
Depresyona felan hiç girmeyin bizim gibi bir sürü anne adayı var valla aynı dertten muzdarip çok şükür ki bebeklerimiz iyi midemizi bulandırıyorlarAllah yardımcımız olsun
Benimde hiç bir şey yapasim gelmiyor hersey kokuyortek benim sanıyordum çok mutsuzum hatta Depresyona girdim diye düşünmeye başladım gaviscon bitti dahiliye Dr tavsiyesiyle mide koruyucu alıyorum hamilelikten öncede midemde sorun vardı ne yesem yanma yapıyordu mecbur hamileliktede kullaniyorum
Ben de 2. Sonucu alam alisverise kaldigim yerden baslicamKızlar ben şimdiden bebek arabası, oda vs bakmaya başladım. Eyvah
Ahhhhhhhh apaçık mıAaapacik siyah cayi bardak bardak icebilirsin onjn disinda baska caylari bilemiorim
Aynıııııııı hattaaa Ben doğum çantası listesi hazırladım ahahahajajsmkzKızlar ben şimdiden bebek arabası, oda vs bakmaya başladım. Eyvah
İflaaaas, ama sanki almadığım her an her şey pahalılaşacak ya da bana kalmayacak gibi bir his napimAynıııııııı hattaaa Ben doğum çantası listesi hazırladım ahahahajajsmkz
Ah ah sorma sen bakıyorsun benim eşim bebek arabasını aldı bileKızlar ben şimdiden bebek arabası, oda vs bakmaya başladım. Eyvah
Benm ilkinden listem varAynıııııııı hattaaa Ben doğum çantası listesi hazırladım ahahahajajsmkz
Bana yesil cay icebilirsin demisti saglik ocagindaki ebe . Ama bardak bardak icilmez sanirimKızlaaar selaaam
Dün ve bugün fark ettim ki benim bebe çaycı benim gibi.
Çay içince midemi rahat bırakıyo ama bardak bardak çay da içmek istemiyorum. Su zaten içemiyorum bi alternatif olarak onu içsem çay yerine. Siyah çayın yerine bardak bardak içebileceğim mideyi yormayan bi çay var mı tavsiye edeceğiniz?
Onlar hep boya bence icme onlari ama cok lezzetli dkmiAhhhhhhhh apaçık mıay ben demli demli içiyorum ya iyiki söyledin valla
Aklıma ne geldi acaba şu meyveli çaylar varya oralet gibi elmalı melmalı onlardan alsam onu içsem öyle olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?