2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım benim kesem de büyüdü oldukça. Doktor çok güzel büyüyor demişti. Ama o büyüklükte bir kesede bebek görünmeliymiş
25mm kadar bekleniyormuş sanırım. Umut olmasa neden bekleyelim desin ki? Emin olsaydı işlem için yönlendirirdi. Üzülme şimdiden. 1 hafta sonra öyle derse zaten üzüleceğiz inşallah bebeğin gözükecek bu stresleri boşuna yaşamış olacaksın

İnşallah canım, haklısın bir bildikleri vardır muhakkak. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah Nasipolsun da sen de ben de bebeklerimizi görürüz haftaya. İyi düşünmek istiyorum artık hepimiz hakkında

Bende öyleyim maalesef bugün yine akşam üzeri hüngür hüngür ağladım mideme oturunca yine bişey. yemek yapamıyorum,ev temizleyemiyorum hayat enerjim sıffır sıııfffır sıffııır. Doktorunuz yazmadıysa bide gaviscon yazsın en azından geğirtip mideyi az da olsa rahatlatıyor bi danışın bakalım 5 dk da olsa hayata dönüp geri geliyorum

Kızlaaar selaaam
Dün ve bugün fark ettim ki benim bebe çaycı benim gibi.
Çay içince midemi rahat bırakıyo ama bardak bardak çay da içmek istemiyorum. Su zaten içemiyorum bi alternatif olarak onu içsem çay yerine. Siyah çayın yerine bardak bardak içebileceğim mideyi yormayan bi çay var mı tavsiye edeceğiniz?

Bence sen git doktora bir görün kalp atışı için beni 2 hafta sonraya verdi mesela

Kesenin boyutunu ölçmüş aslında dr ama fotoğrafta yazılar bulanık olduğu için tam okuyamıyorum:) evet daha minnak.
Bazı ultrason görüntülerinde kaç haftalık günlük olduğu falan yazıyor bende yok birde doktor da söylemedi 2 hafta sonra gel diyip yolladı sinir oldum zaten doktora

Eklentiler

• 16328590421544515523062733976893.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 62
Allah yardımcımız olsun
Benimde hiç bir şey yapasim gelmiyor hersey kokuyor tek benim sanıyordum çok mutsuzum hatta Depresyona girdim diye düşünmeye başladım gaviscon bitti dahiliye Dr tavsiyesiyle mide koruyucu alıyorum hamilelikten öncede midemde sorun vardı ne yesem yanma yapıyordu mecbur hamileliktede kullaniyorum

Aaapacik siyah cayi bardak bardak icebilirsin onjn disinda baska caylari bilemiorim

Depresyona felan hiç girmeyin bizim gibi bir sürü anne adayı var valla aynı dertten muzdarip çok şükür ki bebeklerimiz iyi midemizi bulandırıyorlar inşallah hayırlısı ile bebeklerimiz büyüyünce bu hallerimiz geçer Zaten doğunca ona sürpriz hazırlıyorum totosunu yiyicemm

Aaapacik siyah cayi bardak bardak icebilirsin onjn disinda baska caylari bilemiorim
Ahhhhhhhh apaçık mı ay ben demli demli içiyorum ya iyiki söyledin valla
Aklıma ne geldi acaba şu meyveli çaylar varya oralet gibi elmalı melmalı onlardan alsam onu içsem öyle olur mu ki

Bana yesil cay icebilirsin demisti saglik ocagindaki ebe . Ama bardak bardak icilmez sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…