2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Enfeksiyonunuz var.crp yükselmiş, belki idrar yolu enfeksiyonu falandır? Şekerde yüksek açmı verdiniz tokmu? Gebelikte şeker çıkabiliyor ama ilerleyen aylarda oluyor diye biliyorum. Bilinen şeker öykünüz varmıydı?

Benim son adet tarihim 23 agustos 24 Eylül de hastaneye gittim gebelik kesesini gördü doktor kaç haftalık dedim daha küçük yeni dedi ne küçük ne yeni hiç birşey anlamadım zaten heycanliydim çıktım sizce kaç haftalık hamileyim?

Prilamın dozunu yükselttiniz mi? Fayda etmediği durumlarda günde 4 taneye kadar içilebileceği yazıyordu. Sürekli bulantı ve kusma gerçekten korkunç. Bir an önce hafiflerde rahatlarsınız inşallah

Açıkçası seni üzmemek için yazmayacaktim geri de çok merak edeceğini biliyordum. Lütfen sen ümitsiz olma. Aynı şekilde olacak diye bı şey yok. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Açıkçası seni üzmemek için yazmayacaktim geri de çok merak edeceğini biliyordum. Lütfen sen ümitsiz olma. Aynı şekilde olacak diye bı şey yok. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Tahmin ettim bu saate kadar yazmayınca canım benim inşallah yüreğinin ekmeğini yersin, çok iyi bir kalbin var maşallah sana Son bir şey soracağım, hamilelik belirtilerini yaşıyor musun? Benim göğüs hassasiyetim ve yoğun mide bulantım var mesela. Sanırım boş çıkacak da olsa yaşanıyor değil mi?

Prilamın dozunu yükselttiniz mi? Fayda etmediği durumlarda günde 4 taneye kadar içilebileceği yazıyordu. Sürekli bulantı ve kusma gerçekten korkunç. Bir an önce hafiflerde rahatlarsınız inşallah
İnş gerçekten hiç iyi değilim 3tane içiyorum 2uyumadan önce 1tanede sabah uyaninca
4tane denemedim hiç
Pazartesi kontrole gidecektim önümüzdeki hafta cumartesiye randevu alacagim dayanamıyorum
Yemediğim halde karnim sis 4_5 aylik hamile gibiyim

Selam canım, sat tarihimiz aynı benim de 23 ağustos. Ben de bu perşembe kese görmeye gidecektim, ama ablam daha erken olur kalp atışı da duyamazsın sen haftaya git dedi diye haftaya gideceğim sanırım normal ama henüz minnacık

Sonuçlara bakınca evet idrar yolu enfeksiyonu varmış gibi gözüküyor ama dr yok demiş anlamadim ya kan vermeden birşeyler yemistim toktum. Aç veya tok farkediyor mu?
Bilinen bir şeker öyküm yok ilk kez karşılaşıyorum.

Eklentiler

• IMG_20210928_215239.webp
    28 KB · Görüntüleme: 60
Evet idrar yolu enfeksiyonunuz var ama çok değil galiba doktorlar daha iyi bilirler. Aç tok çok farkediyor tabiki sizi aç gibi değerlendirmişler ancak toksanız 180’in altında olması yeterli sayılıyor tabi yine sınırdasınız dikkat etmeniz lazım gebelikte hiç olmayan şeker çıkabiliyor.

Eklem ağrılarınız oluyor mu? İdrar yolu enf. Olsa idrar tahlilinde de gözlemlenmesi lazım.
Glukoz tok verilen Bi numuneyse çok değil diye biliyorum.

Kesenin boyutunu ölçmüş aslında dr ama fotoğrafta yazılar bulanık olduğu için tam okuyamıyorum:) evet daha minnak.

1 tanede öğlen içilebileceği yazıyordu istersen bi oku prospektüsünde yazıyor. Doktorla bir görüş belki o kadar da beklemene gerek kalmaz canım bi öneride falan bulunur serum ya da farklı bir ilaç

Ya çok teşekkür ederim cevabınız için az da olsa rahatladım. İnsaAllah dikkat edeceğim bu defa da kaybetmek istemiyorum
Eklem ağrılarınız oluyor mu? İdrar yolu enf. Olsa idrar tahlilinde de gözlemlenmesi lazım.
Glukoz tok verilen Bi numuneyse çok değil diye biliyorum.
Eklem ağrılarım yok şükür. Evet tok verdim bu konularda hiç bir bilgim yok. Cevaplarnz beni rahatlattı teşekkür ederim

Sağol canım benim. Benim bulantı dışında her şey var. Mide yanması, inanılmaz bir meme hassasiyeti ve ağrısı kasik bel ağrıları beyaz akıntı bunlar hep var ve bugün betaya da baktı 60 binlerde çıktı. Onda bı sorun var mı dedim ona bakmıyoruz bu haftalarda gibisinden konustu. Lütfen geç görenler umidini yitirmesin bu daha çok üzer beni

Bi öncekine göre ilerleme nası? İlk ona bakmam lazım demişti doktor bana. Yani kaç günde ne kadar büyümüş kese bu Bi belirtiymiş.
Güzel büyümüş dedi. 10-13 mm demişti geçen hafta bu hafta 20 olmuş ilerlemesi iyi dedi fakat içinde bı şey goremedi. Orda ebe vardı o da dedi ki korkma dedi ben 8.hafta bebeği gördüm dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…