2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Stokke sleepi hakkında ne düşünüyorsun
Çok beğeniyorum, ama gerçekten büyüterek yatağı 10 yaşına kadar kullanılır mı acaba? Birde gerçekten ben döviz kaynaklı stokke fiyatlarının artacağını düşünüyorum. Birde ilk başta beşik mi yoksa anne yanı mı almak mantıklı bilemiyorum.

İnanın gebelik kişiye göre bile değil bebeğe göre o kadar değişiyor ki. Misal ben 3.çocuğum olucak Allah nasip ederse hepsi birbirinden farklı seyretti. Kimseyle kıyaslamayın kendi gebeliğinizi sizinkinin farklı olması çok doğal. Güzel düşünelim evrene güzel msjlar yollayalım çiçek gibi bebişler olsunlar hep olumlu olucaz güzel enerjilerle besliycez onları içimizde. Sendr öyle düşün hamile kalabilmek büyük bir mucize ve bu mucizeyi yaşarken tadına varmalısın. Yıllarca tedavi gören kadınlarımızı düşün ne kadar şanslı olduğumuzu anlayacaksın. Bebeğini görüceksin buna inan

İnşallah bebişi görürsem bu bulantılarımı bile sevicem

Kendin de kısabilirsin bence canım sağlıklı beslenmeye dikkat et beyaz ekmeği kes. Az dilim tam buğday ye öğünlerinde. Bence çok yüksek değil sınırda ama hamilelikte de şeker çıkabildiği için dikkat etmemiz lazım tabi. Makarna patates börek gibi şeyleri çok aza indir elinden geldiğince yememeye çalış normale döner merak etme

Bugün korktuğum oldu ve migrenim kapımı çaldı, ben napıcam bilemiyorum ve işteyim

Merhabalar yatak yanınız müsaitse en kullanışlısı anne yanı oluyor. Ben joie kubbie sleep park yatak almayı düşünüyorum. Hem diğer anne yanlarına göre bebek hareketlendiğinde yatak boyunu aşağı indirip park yatak gibide kullanabiliyorsunuz. Hemde bir yere giderken çok rahat katlanıyor çantasıyla istediğin yere götürüp kurabiliyorsun. Tekerlekli olmasıda güzel odadan odaya gezdirebilirsin.

bende geçen aynı duruma düştüm yöneticimde migren taşı vardı mükemmel iyi geldi en azından o öldürücü ağrıyı hafifletti. hemen kendime de sipariş verdim
Benim evde var ama bir ise yaramıyor sanirim benim migrenim biraz daha ağır.Ama gene de keske yanımda taşısaymışım

Bugün korktuğum oldu ve migrenim kapımı çaldı, ben napıcam bilemiyorum ve işteyim
Bendede gebeyken iki kez oldu. migren taşı aldm internetten işteyken ondan sürüp durdum ama tabi benm gibi migrende ne fayda akşam eve gelince mentollü kremle masaj üzerine karabiberli limon kolonyasını peçeteye döküp sardım öyle uyudum geçti.

Benim evde var ama bir ise yaramıyor sanirim benim migrenim biraz daha ağır.Ama gene de keske yanımda taşısaymışım
Bende de var o migren taşından fakat ağrımı hiç dindirmiyor ben artık bulantılarım için kullanmaya başladım kokluyorum ara ara o da anlık etkili tabi

Daha kalp atışını duymadım ama geçen gün ben de kendimi e bebek mağazasında buldum baya da vakit geçirmişim farkında olmadan orda, o mağazada bebek eşyalarının içinde kaybolmak bile heyecanlandırdı beni inşallah hep böyle güzel duygular, heyecanlar yaşarız instagram kaydedilenler, trendyol favoriler kısmını söylememe gerek yok herhalde

Merhaba, bir arkadaşım chicco next2me almıştı çok memnun kaldı ama dediğiniz gibi çok yüksek olduğu için bebek hareketlendiği an kullanmayı bırakmak gerekiyor. Sizin söylediğinize bir bakayım ben çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun o çok kötü bi durum ya Benimde migrenim var en korktuğum bu geçenlerde farmasinin at kestaneli kremini keşfettim başıma masaj yaptırdım eşime migrenim tuttuğunda ferahlattı daha çekilebilir yaptı. Çevrenizde satan biri varsa ellerinde oluyor belki hemen getirir verir. Birde Doktorunuzun numarası yok mu parol içmemize izin veriyorlar hamilelikte bi sorsanız belki izin verir ?

Ben de sırf ilk başta anne yanı olmuyor diye sıcak bakamıyorum yoksa onu da çok beğeniyorum

Kızlar hatirlayanlar olur belki beninde 9 gün önce kanamam olmustu kanama alani yoktu ve bebek iyiyidi duphaston kullaniyorum fakat bugun bir kalktim 8 haftadir hic hiz kesmeden aciyan goguslerimde hic acı yok yumusamislar böyle ay cok sacma biliyorum ama korktum birden ya acaba kalbi falan mi durdu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…