Çok beğeniyorum, ama gerçekten büyüterek yatağı 10 yaşına kadar kullanılır mı acaba? Birde gerçekten ben döviz kaynaklı stokke fiyatlarının artacağını düşünüyorum. Birde ilk başta beşik mi yoksa anne yanı mı almak mantıklı bilemiyorum.Stokke sleepi hakkında ne düşünüyorsun
İnanın gebelik kişiye göre bile değil bebeğe göre o kadar değişiyor ki. Misal ben 3.çocuğum olucak Allah nasip ederse hepsi birbirinden farklı seyretti. Kimseyle kıyaslamayın kendi gebeliğinizi sizinkinin farklı olması çok doğal. Güzel düşünelim evrene güzel msjlar yollayalım çiçek gibi bebişler olsunlar6.haftada gitseydin görünecekmiş demekki canım. 7 de duyanların bebekleri 6 da oluşuyor. Yumurtlama günümü sordu, geç döllenme değil dedi. İçimden bir ses boş diyor, yerleşirken ağrılarım vs olması gerekir mi bilmiyorum ama hiç ağrım yok 1 haftadır. Ama bulantıdan bir şey yiyemiyorum.
hangi markalara bakıyosunn pekiiiKızlar ben şimdiden bebek arabası, oda vs bakmaya başladım. Eyvah
İnşallahİnanın gebelik kişiye göre bile değil bebeğe göre o kadar değişiyor ki. Misal ben 3.çocuğum olucak Allah nasip ederse hepsi birbirinden farklı seyretti. Kimseyle kıyaslamayın kendi gebeliğinizi sizinkinin farklı olması çok doğal. Güzel düşünelim evrene güzel msjlar yollayalım çiçek gibi bebişler olsunlarhep olumlu olucaz güzel enerjilerle besliycez onları içimizde. Sendr öyle düşün hamile kalabilmek büyük bir mucize ve bu mucizeyi yaşarken tadına varmalısın. Yıllarca tedavi gören kadınlarımızı düşün ne kadar şanslı olduğumuzu anlayacaksın. Bebeğini görüceksin buna inan
İnşallah canımRabbim güzel haberler almanızı nasip eylesin
Mamas papas bakıyorum ama sadece bakıyorum şuanhangi markalara bakıyosunn pekiii
Kendin de kısabilirsin bence canım sağlıklı beslenmeye dikkat et beyaz ekmeği kes. Az dilim tam buğday ye öğünlerinde. Bence çok yüksek değil sınırda ama hamilelikte de şeker çıkabildiği için dikkat etmemiz lazım tabi. Makarna patates börek gibi şeyleri çok aza indir elinden geldiğince yememeye çalış normale döner merak etmeKızlar ya bu 2tahlilim yüksek çıkmış .
Doktorum şeker yüksekliği var,hamur işi yiyeceklere ara versin demiş eşime..
Biraz araştırdım gebelikte düşüğe neden oluyormuş ödüm koptu. Bir Diyetisyene gitsem faydası olur mu sizce?Eki Görüntüle 2923784
evet yaaaa anca bakabiliyorum bende bi umut kasım indiriminde düşer mi acabaMamas papas bakıyorum ama sadece bakıyorum şuan
Merhabalar yatak yanınız müsaitse en kullanışlısı anne yanı oluyor. Ben joie kubbie sleep park yatak almayı düşünüyorum. Hem diğer anne yanlarına göre bebek hareketlendiğinde yatak boyunu aşağı indirip park yatak gibide kullanabiliyorsunuz. Hemde bir yere giderken çok rahat katlanıyor çantasıyla istediğin yere götürüp kurabiliyorsun. Tekerlekli olmasıda güzel odadan odaya gezdirebilirsin.Çok beğeniyorum, ama gerçekten büyüterek yatağı 10 yaşına kadar kullanılır mı acaba? Birde gerçekten ben döviz kaynaklı stokke fiyatlarının artacağını düşünüyorum. Birde ilk başta beşik mi yoksa anne yanı mı almak mantıklı bilemiyorum.
bende geçen aynı duruma düştüm yöneticimde migren taşı vardı mükemmel iyi geldi en azından o öldürücü ağrıyı hafifletti. hemen kendime de sipariş verdimBugün korktuğum oldu ve migrenim kapımı çaldı, ben napıcam bilemiyorum ve işteyim
Benim evde var ama bir ise yaramıyor sanirim benim migrenim biraz daha ağır.Ama gene de keske yanımda taşısaymışımbende geçen aynı duruma düştüm yöneticimde migren taşı vardı mükemmel iyi geldi en azından o öldürücü ağrıyı hafifletti. hemen kendime de sipariş verdim
Bendede gebeyken iki kez oldu.Bugün korktuğum oldu ve migrenim kapımı çaldı, ben napıcam bilemiyorum ve işteyim
Bende de var o migren taşından fakat ağrımı hiç dindirmiyor ben artık bulantılarım için kullanmaya başladım kokluyorum ara ara o da anlık etkili tabiBenim evde var ama bir ise yaramıyor sanirim benim migrenim biraz daha ağır.Ama gene de keske yanımda taşısaymışım
Merhaba, bir arkadaşım chicco next2me almıştı çok memnun kaldı ama dediğiniz gibi çok yüksek olduğu için bebek hareketlendiği an kullanmayı bırakmak gerekiyor. Sizin söylediğinize bir bakayım ben çok teşekkür ederimMerhabalar yatak yanınız müsaitse en kullanışlısı anne yanı oluyor. Ben joie kubbie sleep park yatak almayı düşünüyorum. Hem diğer anne yanlarına göre bebek hareketlendiğinde yatak boyunu aşağı indirip park yatak gibide kullanabiliyorsunuz. Hemde bir yere giderken çok rahat katlanıyor çantasıyla istediğin yere götürüp kurabiliyorsun. Tekerlekli olmasıda güzel odadan odaya gezdirebilirsin.
Geçmiş olsun o çok kötü bi durum yaBugün korktuğum oldu ve migrenim kapımı çaldı, ben napıcam bilemiyorum ve işteyim
Güle güle kullanınHahahahahaha vallahi Mercedes de bebek arabası yapmış o iyice pahalı
Modern gri aldık biz, inşallah sizin de gönlünüzdeki nasip olsun
Ben de sırf ilk başta anne yanı olmuyor diye sıcak bakamıyorum yoksa onu da çok beğeniyorumÇok beğeniyorum, ama gerçekten büyüterek yatağı 10 yaşına kadar kullanılır mı acaba? Birde gerçekten ben döviz kaynaklı stokke fiyatlarının artacağını düşünüyorum. Birde ilk başta beşik mi yoksa anne yanı mı almak mantıklı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?