2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim eşimde öyle diyo benim zamanımda omu vardı bebek arabasını napacak fiyata bak taksi tutsam daha ucuza gider gelir diyo

Hahahaha bir yandan bakıyor insan haklılar bir yandan öyle güzel ki insanın içi kaynıyor bebek ürünlerine
Bi olsunda görürüm onları şimdi hissetmiyorlar ya onlara hava hoş rahme düştüğünden beri biz hissediyoruz eşim daha baba olacağının farkına varamadı bile bak şurda dokun diyorum ne orda sivilceye benziyo bu diyip dalga geçiyo
Vallahi benimde öyle içim gidiyor bebek ürünlerine ay hele o philips avent sootie emzikler var ya her emen bebeğe böyle film izler gibi bakıyorum çok hoşuma gidiyor

Adam haklı, onu da araştırayım bakim

Benimki kulağını dayıyp dinliyor bazen. bizimki hareket ediyor, ses geliyor gulu gulu diye diyor. Ah bilmiyor ki gazdan içimde fırtınalar kopuyor, adam karnımı dinlerken salmamak için ne savaşlar veriyorum ahhaah

Gerçekten onlar kucaklarına alana kadar tam anlamıyla anlamıyorlar gibi geliyor bana da. Ay ben de bibs markası var onu etmen bebeklere bayılıyorum küçücük suratlarına kocaman emzik bal küpü gibi oluyorlar

Benimki kulağını dayıyp dinliyor bazen. bizimki hareket ediyor, ses geliyor gulu gulu diye diyor. Ah bilmiyor ki gazdan içimde fırtınalar kopuyor, adam karnımı dinlerken salmamak için ne savaşlar veriyorum ahhaah
Sal bi anda aaaa gulu gulu yaptı de ahahhh
Ayy benimde öyle bu arada ne gazlandık ya bu kadar gaz valla fazla gazman gibi geziyorum ya

Gerçekten onlar kucaklarına alana kadar tam anlamıyla anlamıyorlar gibi geliyor bana da. Ay ben de bibs markası var onu etmen bebeklere bayılıyorum küçücük suratlarına kocaman emzik bal küpü gibi oluyorlar
Ay Allah razı olsun bibs mi o emziğin adı şimdi baktım. İnstagramda hangi bebeği görsem ağzında o markasını bulamadım da. benimde çok hoşuma gidiyor onlaaar soothieyi tutamıyormuş galiba yeni doğanlar önce bibs sonra da onu alırım madem

Çok tatlı gerçekten ya, Hepimizden razı olsun Allah Çevremde yeni bebekli üç kişi var üçünün bebeği de bibs markasının klasik olanını tuttu. Başka almıştı biri damaklı olanlardan onu tutmadı vallahi şimdiki bebekler de çok fena seçiyorlar keyiflerine göre

Ya gerçekten öylee ama şimdinin bebekleri çok fena dediğiniz gibi. Bu videolarda pandemi bebekleri diye karşıma çıkıyorlar mesela yavrum yeni doğmuş kafayı yukarda tutuyo kaldırıyo gözler fıldır fıldır, etrafında felan dönüyorlar artık bunları yapabilen emziğinide seçer,mamasınıda

Aaaaa tabiii gerçekten mama seçiyorlar ya şimdikiler çok fena. Bizlerde sağlıkla doğuralım da sevelim bebeklerimizi inşallah

Kk uygulamasi kullanan var mi telefon degistirdim play store da bulamiorum uygulamayi

Az önceki arkadaşın lafına ifthafen az daha üstüne koyup mercedes araba alsaydınız bebeğe
Espri bir yana benim de en büyük hayalim stokke xplory ne renk aldınız acaba

Stokke sleepi hakkında ne düşünüyorsun

Kızlar gece tuvalete kalktıkça kırmızı pembe geliyor silince doktor içerdeki kanama alanı akabilir her renkte çeşme gibi olmadığı sürece korkma demişti ayakta durunca adet ağrım gibi ağrım da oluyor biraz lütfen dua edin korkuyorum bu güçlü miniğim tüp bebekle tutundu annesine yine güçlü olsun hiçbir şeyden etkilenmesin sımsıkı sağlıkla tutunsun anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…