- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 23
- 29
Benim eşimde öyle diyo benim zamanımda omu vardı bebek arabasını napacak fiyata bak taksi tutsam daha ucuza gider gelir diyoPahalı vallahi, eşim çocuk her yere taksiyle gitse daha ucuza gelirdi bize diyorbebek ürünlerinde ucuz yok gibi bir şey, aklında olsun benim bir arkadaşım bagi aldı mamas papas markasının bir alt markasıymış kumaş ve parça kalitesi aynıymış çok memnun.
Hahahaha bir yandan bakıyor insan haklılar bir yandan öyle güzel ki insanın içi kaynıyor bebek ürünlerineBenim eşimde öyle diyo benim zamanımda omu vardı bebek arabasını napacak fiyata bak taksi tutsam daha ucuza gider gelir diyo
Bi olsunda görürüm onları şimdi hissetmiyorlar ya onlara hava hoş rahme düştüğünden beri biz hissediyoruz eşim daha baba olacağının farkına varamadı bile bak şurda dokun diyorum ne orda sivilceye benziyo bu diyip dalga geçiyoHahahaha bir yandan bakıyor insan haklılar bir yandan öyle güzel ki insanın içi kaynıyor bebek ürünlerine
Adam haklı,Pahalı vallahi, eşim çocuk her yere taksiyle gitse daha ucuza gelirdi bize diyorbebek ürünlerinde ucuz yok gibi bir şey, aklında olsun benim bir arkadaşım bagi aldı mamas papas markasının bir alt markasıymış kumaş ve parça kalitesi aynıymış çok memnun.
İnşallah nasip olur o günleri de görmekKesinlikle en mantıklısııııay düşündükçe heyecanlanıyor insan şu ilk 3 ay bir bitseydi hayırlısıyla
Benimki kulağını dayıyp dinliyor bazen. bizimki hareket ediyor, ses geliyor gulu gulu diye diyor. Ah bilmiyor ki gazdan içimde fırtınalar kopuyor, adam karnımı dinlerken salmamak için ne savaşlar veriyorum ahhaahBi olsunda görürüm onları şimdi hissetmiyorlar ya onlara hava hoş rahme düştüğünden beri biz hissediyoruz eşim daha baba olacağının farkına varamadı bile bak şurda dokun diyorum ne orda sivilceye benziyo bu diyip dalga geçiyo
Vallahi benimde öyle içim gidiyor bebek ürünlerine ay hele o philips avent sootie emzikler var ya her emen bebeğe böyle film izler gibi bakıyorum çok hoşuma gidiyor
Gerçekten onlar kucaklarına alana kadar tam anlamıyla anlamıyorlar gibi geliyor bana da. Ay ben de bibs markası var onu etmen bebeklere bayılıyorum küçücük suratlarına kocaman emzik bal küpü gibi oluyorlarBi olsunda görürüm onları şimdi hissetmiyorlar ya onlara hava hoş rahme düştüğünden beri biz hissediyoruz eşim daha baba olacağının farkına varamadı bile bak şurda dokun diyorum ne orda sivilceye benziyo bu diyip dalga geçiyo
Vallahi benimde öyle içim gidiyor bebek ürünlerine ay hele o philips avent sootie emzikler var ya her emen bebeğe böyle film izler gibi bakıyorum çok hoşuma gidiyor
Sal bi anda aaaa gulu gulu yaptı de ahahhhBenimki kulağını dayıyp dinliyor bazen. bizimki hareket ediyor, ses geliyor gulu gulu diye diyor. Ah bilmiyor ki gazdan içimde fırtınalar kopuyor, adam karnımı dinlerken salmamak için ne savaşlar veriyorum ahhaah
Aynen bir bakarsın yine belki o da hoşuna giderAdam haklı,onu da araştırayım bakim
AhshhahSal bi anda aaaa gulu gulu yaptı de ahahhh
Ayy benimde öyle bu arada ne gazlandık ya bu kadar gaz valla fazla gazman gibi geziyorum ya
Ay Allah razı olsun bibs mi o emziğin adı şimdi baktım. İnstagramda hangi bebeği görsem ağzında o markasını bulamadım da.Gerçekten onlar kucaklarına alana kadar tam anlamıyla anlamıyorlar gibi geliyor bana da. Ay ben de bibs markası var onu etmen bebeklere bayılıyorum küçücük suratlarına kocaman emzik bal küpü gibi oluyorlar
Çok tatlı gerçekten ya, Hepimizden razı olsun AllahAy Allah razı olsun bibs mi o emziğin adı şimdi baktım. İnstagramda hangi bebeği görsem ağzında o markasını bulamadım da.benimde çok hoşuma gidiyor onlaaar soothieyi tutamıyormuş galiba yeni doğanlar önce bibs sonra da onu alırım madem
Ya gerçekten öylee ama şimdinin bebekleri çok fena dediğiniz gibi. Bu videolarda pandemi bebekleri diye karşıma çıkıyorlar mesela yavrum yeni doğmuş kafayı yukarda tutuyo kaldırıyo gözler fıldır fıldır, etrafında felan dönüyorlar artık bunları yapabilen emziğinide seçer,mamasınıdaÇok tatlı gerçekten ya, Hepimizden razı olsun AllahÇevremde yeni bebekli üç kişi var üçünün bebeği de bibs markasının klasik olanını tuttu. Başka almıştı biri damaklı olanlardan onu tutmadı vallahi şimdiki bebekler de çok fena seçiyorlar keyiflerine göre
Aaaaa tabiii gerçekten mama seçiyorlar ya şimdikiler çok fena. Bizlerde sağlıkla doğuralım da sevelim bebeklerimizi inşallahYa gerçekten öylee ama şimdinin bebekleri çok fena dediğiniz gibi. Bu videolarda pandemi bebekleri diye karşıma çıkıyorlar mesela yavrum yeni doğmuş kafayı yukarda tutuyo kaldırıyo gözler fıldır fıldır, etrafında felan dönüyorlar artık bunları yapabilen emziğinide seçer,mamasınıda
Rabbim güzel haberler almanızı nasip eylesinGüzel büyümüş dedi. 10-13 mm demişti geçen hafta bu hafta 20 olmuş ilerlemesi iyi dedi fakat içinde bı şey goremedi. Orda ebe vardı o da dedi ki korkma dedi ben 8.hafta bebeği gördüm dedi.
Az önceki arkadaşın lafına ifthafenStokke xplory x aldı fiyatı iyice artar dövizde oynama var diye, her şey zaten çok pahalı. Ben bebek düşünmezken bile stokke markasının bütün bebek ürünlerini çok beğeniyordum o yüzden çok düşünmedik
Stokke sleepi hakkında ne düşünüyorsunPahalı vallahi, eşim çocuk her yere taksiyle gitse daha ucuza gelirdi bize diyorbebek ürünlerinde ucuz yok gibi bir şey, aklında olsun benim bir arkadaşım bagi aldı mamas papas markasının bir alt markasıymış kumaş ve parça kalitesi aynıymış çok memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?