2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Tahlilleri eşim göstermiş hiç bir şey dememiş sadece hamur işi yiyeceklere ara versin demiş o kadar
Siz keske tahlilleri tok karna veridiginizi soyleseydiniz. Belkide bi sorun yok sadece tok karnina tahlil verdiginiz icinde oyle cikmis olabilir. Bence doktorunuzla bu konuyu gorusun

Siz keske tahlilleri tok karna veridiginizi soyleseydiniz. Belkide bi sorun yok sadece tok karnina tahlil verdiginiz icinde oyle cikmis olabilir. Bence doktorunuzla bu konuyu gorusun
Onlar aç mısın tok musun diye sormadı, benimde pek bilgim yok diye söyleyemedim, akıl etmedim. Bir daha ki gidişimde sorarım insaAllah cevap için teşekkürler

notdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.

Gerçekten Allah düşmanımın başına vermesin o illeti ya çok fena… valla dediğim gibi bende zararı olacağını düşünmüyorum yaa ondan kullanıyorum başım ağrıyacak gibi olduğu zaman migrene çevirmesin diye

Öyle oluyo gerçekten kese görcek miyim, bebek görcek miyim, kalp atışı görcek miyim, kalbi durur mu, bebeğime bişey olur mu diye sürüp gidecek… ben şu an bebeğime bir şey olur mu evresindeyim ana olmak böyle galiba her gün düşünüyosun hiç durmadan

Aaaa bebeği görmüşsünüz az rahat olun lütfen. Hep kötüyü düsünmeyin. Allah korusun biz duyduk kalp atışını, smdi sürekli durdu mu diye düşüneceğiz. Negatif düşünme olmasın

Yaaaa çok mutlu oldum senin adına gözün aydın kalbi de duyarsın inşallah merak etme. bugün kaç haftaliksin

Yaaa bu haber şahane darısı kalbini duymaya inşallah bebişi görmeyi ve kalbini duymayı bekleyenlerinde başına Endişe hiç bitmiyor gerçekten insan hep merak ediyor herşey yolunda mı acaba diye

Oda var ben de,migren taşı da var,migren bandı da var.Geldimi Allaha emanet, ölecek gibi hissediyorum

Sürdüm valla başıma bişeyde olmadı. Bilmem
Bi yan etkisi olsa gösterirdi herhalde ferahlatmaktan başka bişi yaptığı yok zaten ağrıyı da öyle kesiyo
Valla o ağrı geldiğinde zehir olsa içilir, sürülür migrende Nirvana yaşayan bilir

Yaaa çok sevindim canımm İnanılmaz mutlu oldum, kendi bebeğimi görmüş gibi mutlu oldum, iyi ki gitmişsin İnşallah kalbi de duyacaksın inanıyorum. Göremediğinde kaç haftalıktın canım? Bir de şu an kaç oldun?

Anne yanı yatakların hem sallanabilenleri hemde kademeli olanları var. Çocuğun boyuna göre indiriyorsun.Ve büyüklük olarak çok küçük değiller üç yaşa kadar yatabilir. Park yatakda düşünülebilir sdce ilk aylar için bana yatağa yakın olması daha mantklı geliyor.
Çok sevindimm onun o pıt pıt atan kalbinide göreceksiniz o an hiç bişeye benzemiyor hala eşim bana kalbi nasıldi dmi pıt pıt dio gün içinde tekrar tekrar bunu söylüyor.

Çokk şükür canım çokk sevindimmmm
İnşallah bir daha böyle endişeler yaşamasın hiç birimiz hep güzel haberlerle gelelim gözün aydın rahatla artık

Kan sonucum geldi. 270 cikmis. Cuma yine laboratuar yollari gorundu bana

Canım min.yüzde 60 ve üzeri artış yeterli 150 ydi sanırım önceki değerin buna göre min. 240 olması lazımdı senin 270 bence güzel artmış hiç endişelenme

Canım min.yüzde 60 ve üzeri artış yeterli 150 ydi sanırım önceki değerin buna göre min. 240 olması lazımdı senin 270 bence güzel artmış hiç endişelenme
Gercekten mi ya 300 olsun die beklemistim 270 olunca bi tedirgin oldum.

Gercekten mi ya 300 olsun die beklemistim 270 olunca bi tedirgin oldum.

Başta böyle ortalama artıp sonra hızlanıyo bazı arkadaşların da oldu. kiiiiii dediğim gbi yüzde 60 üzeri bi artışın var senin.. ama dr a danışıp içim rahat etsin dersen tekrarla testi inşallah artacak

Doktoru aradim sinirda bi artis smdi gelsen de dis gebelik mi normal bi gebelik mi bilemeyiz cok erken ogrenmissin dedi. Ayni yerde bi kan daha ver cuma gunu dedi. Asm hemsiresini de aradim. O da hem cok erken ogrendin hem de gec dollenme diye dusunuyorum cok boyle sonuc aliyoruz endiselenme dedi. Benm icin yeterli bu artis ama icim rahat etsin diyosun cuma yine gel dedi. Son kez tekrarlicam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…