Tahlilleri eşim göstermiş hiç bir şey dememiş sadece hamur işi yiyeceklere ara versin demiş o kadarMerhaba crp hakkında bişey demedi mi? Enfeksiyon diye biliyorum ama belkide değer normaldir
Siz keske tahlilleri tok karna veridiginizi soyleseydiniz. Belkide bi sorun yok sadece tok karnina tahlil verdiginiz icinde oyle cikmis olabilir. Bence doktorunuzla bu konuyu gorusunTahlilleri eşim göstermiş hiç bir şey dememiş sadece hamur işi yiyeceklere ara versin demiş o kadar
Onlar aç mısın tok musun diye sormadı, benimde pek bilgim yok diye söyleyemedim, akıl etmedim. Bir daha ki gidişimde sorarım insaAllah cevap için teşekkürlerSiz keske tahlilleri tok karna veridiginizi soyleseydiniz. Belkide bi sorun yok sadece tok karnina tahlil verdiginiz icinde oyle cikmis olabilir. Bence doktorunuzla bu konuyu gorusun
Gerçekten Allah düşmanımın başına vermesin o illeti ya çok fena… valla dediğim gibi bende zararı olacağını düşünmüyorum yaa ondan kullanıyorum başım ağrıyacak gibi olduğu zaman migrene çevirmesin diyeBende bitkisel mentollü krem sürüyorum. Doktora sormadm açıkçası ama zararı olacağnı düşünmüyorum. Parol almıyorm çnkü alsamda zerre faydası olmaz boşuna ilaç almak istemiyorum. En azndan krem daha masum geliyor. Migreni olanlar bilirler allah düşmanımın başına vermesn dediğim ilk şey.
Öyle oluyo gerçekten kese görcek miyim, bebek görcek miyim, kalp atışı görcek miyim, kalbi durur mu, bebeğime bişey olur mu diye sürüp gidecek… ben şu an bebeğime bir şey olur mu evresindeyimnotdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Aaaa bebeği görmüşsünüz az rahat olun lütfen. Hep kötüyü düsünmeyin. Allah korusun biz duyduk kalp atışını, smdi sürekli durdu mu diye düşüneceğiz. Negatif düşünme olmasınnotdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Yaaaanotdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Yaaanotdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Oda var ben de,migren taşı da var,migren bandı da var.Geldimi Allaha emanet, ölecek gibi hissediyorumGeçmiş olsun o çok kötü bi durum yaBenimde migrenim var en korktuğum bu geçenlerde farmasinin at kestaneli kremini keşfettim başıma masaj yaptırdım eşime migrenim tuttuğunda ferahlattı daha çekilebilir yaptı. Çevrenizde satan biri varsa ellerinde oluyor belki hemen getirir verir. Birde Doktorunuzun numarası yok mu parol içmemize izin veriyorlar hamilelikte bi sorsanız belki izin verir ?
Valla o ağrı geldiğinde zehir olsa içilir, sürülürSürdüm valla başıma bişeyde olmadı. Bilmem
Bi yan etkisi olsa gösterirdi herhalde ferahlatmaktan başka bişi yaptığı yok zaten ağrıyı da öyle kesiyo
Yaaa çok sevindim canımmnotdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Anne yanı yatakların hem sallanabilenleri hemde kademeli olanları var. Çocuğun boyuna göre indiriyorsun.Ve büyüklük olarak çok küçük değiller üç yaşa kadar yatabilir. Park yatakda düşünülebilir sdce ilk aylar için bana yatağa yakın olması daha mantklı geliyor.Anne yani dediginiz su minik yan tarafi acilan kucuk besigimsi seylerse hic tavsiye etmem cunku onlari cok az kullaniyo bebisler cunku hemen buyuyolar ve oturmaya basladiklari zaman ondan düşme ihtimalleri cok cok yuksek. Yani bebek hareketlenmeye basladiktan sonra kullanolmiyo. Iki kademeli park yatak alin bence hem tatillerde kullanirsiniz hem kalmaya gittiginiz yerlere katlar goturursunuz valla mis gibi oluyo.
Çok sevindimmnotdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
notdefteri2_ N Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördük kalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Kan sonucum geldi. 270 cikmis. Cuma yine laboratuar yollari gorundu bana
Gercekten mi ya 300 olsun die beklemistim 270 olunca bi tedirgin oldum.Canım min.yüzde 60 ve üzeri artış yeterli150 ydi sanırım önceki değerin buna göre min. 240 olması lazımdı senin 270 bence güzel artmış hiç endişelenme
Gercekten mi ya 300 olsun die beklemistim 270 olunca bi tedirgin oldum.
Doktoru aradim sinirda bi artis smdi gelsen de dis gebelik mi normal bi gebelik mi bilemeyiz cok erken ogrenmissin dedi. Ayni yerde bi kan daha ver cuma gunu dedi. Asm hemsiresini de aradim. O da hem cok erken ogrendin hem de gec dollenme diye dusunuyorum cok boyle sonuc aliyoruz endiselenme dedi. Benm icin yeterli bu artis ama icim rahat etsin diyosun cuma yine gel dedi. Son kez tekrarlicam bakalimBaşta böyle ortalama artıp sonra hızlanıyo bazı arkadaşların da oldu. kiiiiii dediğim gbi yüzde 60 üzeri bi artışın var senin.. ama dr a danışıp içim rahat etsin dersen tekrarla testi inşallah artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?