- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Çok iyi anliyorum sizi ilk gebeligimde yogun kanamali gecmisti smdi bundada basima geldi tecrubeli olmama ragmen insan yinede hep bir korkuyla yasiyor sagliklilarsa dogacaklar biliyorum dualarim sizinle ve bebisinizleKızlar gece tuvalete kalktıkça kırmızı pembe geliyor silince doktor içerdeki kanama alanı akabilir her renkte çeşme gibi olmadığı sürece korkma demişti ayakta durunca adet ağrım gibi ağrım da oluyor biraz lütfen dua edin korkuyorum bu güçlü miniğim tüp bebekle tutundu annesine yine güçlü olsun hiçbir şeyden etkilenmesin sımsıkı sağlıkla tutunsun anneciğine
Tecrubeme dayanarak konusacak olursam anne yanı beşikleri inanın ki çöp arkadaslar ben oglumda normal sallanan suslu puslu besiklerden alip gezdiriyordum heryere gece yanima koyuyordumBen de sırf ilk başta anne yanı olmuyor diye sıcak bakamıyorum yoksa onu da çok beğeniyorum
Bak mesela bu kese de bebek yok kaç haftalık olduğu var bende 5 haftalık olduğunu düşünüyorum çünkü doktor 2 hafta sonra gel dedibebek oluştuktan snra bebeği ölçtüğünde ortalama kaç haftalık oldğnu ultrason veriyor.ama kese de nasıl oluyor bilmiyorum.yanlış okumadıysam kese boyun 8,7 mm bu da 5. Haftaya falan denk gelir herhalde.
Hamileyken o kremler sürüluyor mü? ben cok güvenmiyorum o kremlere evde olmasina rağmenGeçmiş olsun o çok kötü bi durum yaBenimde migrenim var en korktuğum bu geçenlerde farmasinin at kestaneli kremini keşfettim başıma masaj yaptırdım eşime migrenim tuttuğunda ferahlattı daha çekilebilir yaptı. Çevrenizde satan biri varsa ellerinde oluyor belki hemen getirir verir. Birde Doktorunuzun numarası yok mu parol içmemize izin veriyorlar hamilelikte bi sorsanız belki izin verir ?
Ne alakasi var . Öyle düsünmeyin, belirtilet bebeğin varlığıyla alakali değil. Benim ağrılarda var ama daha hafifledi. Olabilir korkmayin, öyle şeyler düşünmeyin.Kızlar hatirlayanlar olur belki beninde 9 gün önce kanamam olmustu kanama alani yoktu ve bebek iyiyidi duphaston kullaniyorum fakat bugun bir kalktim 8 haftadir hic hiz kesmeden aciyan goguslerimde hic acı yok yumusamislar böyle ay cok sacma biliyorum ama korktum birden ya acaba kalbi falan mi durdu dedim
Sürdüm valla başıma bişeyde olmadı. BilmemHamileyken o kremler sürüluyor mü? ben cok güvenmiyorum o kremlere evde olmasina rağmen
Yinede kullanmayın sormadan doktora, buz torbalarından varsa onu koyun başınıza. Benimde fena ağrılarım olur korkuyorum gelir diye:))Sürdüm valla başıma bişeyde olmadı. Bilmem
Bi yan etkisi olsa gösterirdi herhalde ferahlatmaktan başka bişi yaptığı yok zaten ağrıyı da öyle kesiyo
Evet anne yanı olabilse harika bir yatak ama tasarımına bayılıyorumBen de sırf ilk başta anne yanı olmuyor diye sıcak bakamıyorum yoksa onu da çok beğeniyorum
Çok teşekkür ederimGüle güle kullanın
Bende bitkisel mentollü krem sürüyorum. Doktora sormadm açıkçası ama zararı olacağnı düşünmüyorum. Parol almıyorm çnkü alsamda zerre faydası olmaz boşuna ilaç almak istemiyorum. En azndan krem daha masum geliyor. Migreni olanlar bilirler allah düşmanımın başına vermesn dediğim ilk şey.Sürdüm valla başıma bişeyde olmadı. Bilmem
Bi yan etkisi olsa gösterirdi herhalde ferahlatmaktan başka bişi yaptığı yok zaten ağrıyı da öyle kesiyo
Bir arkadasim anlatmisti göğüs acım gecmisti doktora gittim bebegin kalbi durmus diye direk o aklima geldi sacma sapan bir evhama kapildim oyle birden kesilince haklisinizNe alakasi var . Öyle düsünmeyin, belirtilet bebeğin varlığıyla alakali değil. Benim ağrılarda var ama daha hafifledi. Olabilir korkmayin, öyle şeyler düşünmeyin.
Cnm doktor ölçmüş zaten kesenin mm sini ortalama olarak belli o yüzden sadece gününde gidiyorsa sana söylememiş olablr. Sende o heyecanla sormamışsındır:) her bebek bir olmuyor bi de 4+6 da gittiğimde bebeğim içinde nokta gibi belli oluyordu.Bak mesela bu kese de bebek yok kaç haftalık olduğu var bende 5 haftalık olduğunu düşünüyorum çünkü doktor 2 hafta sonra gel dedi
İnşallah her şey güzel olacak rabbim bize yardım edecekÇok iyi anliyorum sizi ilk gebeligimde yogun kanamali gecmisti smdi bundada basima geldi tecrubeli olmama ragmen insan yinede hep bir korkuyla yasiyor sagliklilarsa dogacaklar biliyorum dualarim sizinle ve bebisinizle
Hyr ben sordum doktora doktor daha yeni falan dedi ben diyorum kaç haftalık o diyor yeniCnm doktor ölçmüş zaten kesenin mm sini ortalama olarak belli o yüzden sadece gününde gidiyorsa sana söylememiş olablr. Sende o heyecanla sormamışsındır:) her bebek bir olmuyor bi de 4+6 da gittiğimde bebeğim içinde nokta gibi belli oluyordu.
Anne yani dediginiz su minik yan tarafi acilan kucuk besigimsi seylerse hic tavsiye etmem cunku onlari cok az kullaniyo bebisler cunku hemen buyuyolar ve oturmaya basladiklari zaman ondan düşme ihtimalleri cok cok yuksek. Yani bebek hareketlenmeye basladiktan sonra kullanolmiyo. Iki kademeli park yatak alin bence hem tatillerde kullanirsiniz hem kalmaya gittiginiz yerlere katlar goturursunuz valla mis gibi oluyo.Çok beğeniyorum, ama gerçekten büyüterek yatağı 10 yaşına kadar kullanılır mı acaba? Birde gerçekten ben döviz kaynaklı stokke fiyatlarının artacağını düşünüyorum. Birde ilk başta beşik mi yoksa anne yanı mı almak mantıklı bilemiyorum.
Ya cunku bebegi gormeden keseye gore tarih verilmiyor kiHyr ben sordum doktora doktor daha yeni falan dedi ben diyorum kaç haftalık o diyor yenibende hiç ısrar etmedim artık onun üstüne ne diyim
Eksik etmeyin çok sağolunİnşallah her şey güzel olacak rabbim bize yardım edecekSize de dua edeceğim
Benim de önce gittim rahim duvarını gördü bir hafta sonra gel dedi bir hafta sonra gittiğimde sizinkiyle aynı bir ultrason fotoğrafı çekti ve dört beş haftalık bebeğiniz iki hafta sonra kalp atışını duyduğunuzda her şey netleşir dedi muhtemelen sizinki de dört beş haftalıktırBak mesela bu kese de bebek yok kaç haftalık olduğu var bende 5 haftalık olduğunu düşünüyorum çünkü doktor 2 hafta sonra gel dedi
Ben oğluma park yatak almıştım 3 yasina kadar yatti. Daha sonra odasina ayirdim. Cok rahattı . Büyüyen yatak nedir bilmiyorum. Biz ailelere gittiğimizde götürüyorduk.Çok beğeniyorum, ama gerçekten büyüterek yatağı 10 yaşına kadar kullanılır mı acaba? Birde gerçekten ben döviz kaynaklı stokke fiyatlarının artacağını düşünüyorum. Birde ilk başta beşik mi yoksa anne yanı mı almak mantıklı bilemiyorum.
Kepekli ekmek tüketiyorum artık,patates makarna yiyebildigim tek şeylerdi onları da kestim Allahin izniyle düşer insaAllah.Kendin de kısabilirsin bence canım sağlıklı beslenmeye dikkat et beyaz ekmeği kes. Az dilim tam buğday ye öğünlerinde. Bence çok yüksek değil sınırda ama hamilelikte de şeker çıkabildiği için dikkat etmemiz lazım tabi. Makarna patates börek gibi şeyleri çok aza indir elinden geldiğince yememeye çalış normale döner merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?