2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çok iyi anliyorum sizi ilk gebeligimde yogun kanamali gecmisti smdi bundada basima geldi tecrubeli olmama ragmen insan yinede hep bir korkuyla yasiyor sagliklilarsa dogacaklar biliyorum dualarim sizinle ve bebisinizle

Ben de sırf ilk başta anne yanı olmuyor diye sıcak bakamıyorum yoksa onu da çok beğeniyorum
Tecrubeme dayanarak konusacak olursam anne yanı beşikleri inanın ki çöp arkadaslar ben oglumda normal sallanan suslu puslu besiklerden alip gezdiriyordum heryere gece yanima koyuyordum baya isimi gordu ve sonra parkyataklardan almistim cok rahat ettim tabi akli erince yanima atladi uyumak icin kaldirdim hangi arkadasim alsa bin pisman oldu cok az bir sure kullaniliyor cunku

bebek oluştuktan snra bebeği ölçtüğünde ortalama kaç haftalık oldğnu ultrason veriyor.ama kese de nasıl oluyor bilmiyorum.yanlış okumadıysam kese boyun 8,7 mm bu da 5. Haftaya falan denk gelir herhalde.
Bak mesela bu kese de bebek yok kaç haftalık olduğu var bende 5 haftalık olduğunu düşünüyorum çünkü doktor 2 hafta sonra gel dedi

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-24-12-01-46-658_com.android.chrome.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 65
Hamileyken o kremler sürüluyor mü? ben cok güvenmiyorum o kremlere evde olmasina rağmen

Ne alakasi var . Öyle düsünmeyin, belirtilet bebeğin varlığıyla alakali değil. Benim ağrılarda var ama daha hafifledi. Olabilir korkmayin, öyle şeyler düşünmeyin.

Sürdüm valla başıma bişeyde olmadı. Bilmem
Bi yan etkisi olsa gösterirdi herhalde ferahlatmaktan başka bişi yaptığı yok zaten ağrıyı da öyle kesiyo
Yinede kullanmayın sormadan doktora, buz torbalarından varsa onu koyun başınıza. Benimde fena ağrılarım olur korkuyorum gelir diye:))
Bir arkadaş yazmıştı magnezyum migrene iyiymiş diye doktoru vermiş. Doktorunuza sorun sizde kullanin

Sürdüm valla başıma bişeyde olmadı. Bilmem
Bi yan etkisi olsa gösterirdi herhalde ferahlatmaktan başka bişi yaptığı yok zaten ağrıyı da öyle kesiyo
Bende bitkisel mentollü krem sürüyorum. Doktora sormadm açıkçası ama zararı olacağnı düşünmüyorum. Parol almıyorm çnkü alsamda zerre faydası olmaz boşuna ilaç almak istemiyorum. En azndan krem daha masum geliyor. Migreni olanlar bilirler allah düşmanımın başına vermesn dediğim ilk şey.

Ne alakasi var . Öyle düsünmeyin, belirtilet bebeğin varlığıyla alakali değil. Benim ağrılarda var ama daha hafifledi. Olabilir korkmayin, öyle şeyler düşünmeyin.
Bir arkadasim anlatmisti göğüs acım gecmisti doktora gittim bebegin kalbi durmus diye direk o aklima geldi sacma sapan bir evhama kapildim oyle birden kesilince haklisiniz

Bak mesela bu kese de bebek yok kaç haftalık olduğu var bende 5 haftalık olduğunu düşünüyorum çünkü doktor 2 hafta sonra gel dedi
Cnm doktor ölçmüş zaten kesenin mm sini ortalama olarak belli o yüzden sadece gününde gidiyorsa sana söylememiş olablr. Sende o heyecanla sormamışsındır:) her bebek bir olmuyor bi de 4+6 da gittiğimde bebeğim içinde nokta gibi belli oluyordu.

Çok iyi anliyorum sizi ilk gebeligimde yogun kanamali gecmisti smdi bundada basima geldi tecrubeli olmama ragmen insan yinede hep bir korkuyla yasiyor sagliklilarsa dogacaklar biliyorum dualarim sizinle ve bebisinizle
İnşallah her şey güzel olacak rabbim bize yardım edecek Size de dua edeceğim

Hyr ben sordum doktora doktor daha yeni falan dedi ben diyorum kaç haftalık o diyor yeni bende hiç ısrar etmedim artık onun üstüne ne diyim

Anne yani dediginiz su minik yan tarafi acilan kucuk besigimsi seylerse hic tavsiye etmem cunku onlari cok az kullaniyo bebisler cunku hemen buyuyolar ve oturmaya basladiklari zaman ondan düşme ihtimalleri cok cok yuksek. Yani bebek hareketlenmeye basladiktan sonra kullanolmiyo. Iki kademeli park yatak alin bence hem tatillerde kullanirsiniz hem kalmaya gittiginiz yerlere katlar goturursunuz valla mis gibi oluyo.

Hyr ben sordum doktora doktor daha yeni falan dedi ben diyorum kaç haftalık o diyor yeni bende hiç ısrar etmedim artık onun üstüne ne diyim
Ya cunku bebegi gormeden keseye gore tarih verilmiyor ki kesenin boyutuna gore tahmini yeni diyo daha bebekte olmadigi icin bebek gorundukten sonra bebegi olcup bebegin olculerine gore tarihi belirliyolar ve o belirledigi tarihe gore dogum tarihini belirliyolar

Benim de önce gittim rahim duvarını gördü bir hafta sonra gel dedi bir hafta sonra gittiğimde sizinkiyle aynı bir ultrason fotoğrafı çekti ve dört beş haftalık bebeğiniz iki hafta sonra kalp atışını duyduğunuzda her şey netleşir dedi muhtemelen sizinki de dört beş haftalıktır

Ben oğluma park yatak almıştım 3 yasina kadar yatti. Daha sonra odasina ayirdim. Cok rahattı . Büyüyen yatak nedir bilmiyorum. Biz ailelere gittiğimizde götürüyorduk.

Kepekli ekmek tüketiyorum artık,patates makarna yiyebildigim tek şeylerdi onları da kestim Allahin izniyle düşer insaAllah.
Cevap için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…