2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Üzülme korkma kardeşim bende aynılarını yaşıyorum hatta benim bir ara çok yoğun ve pıhtılı oldu aynı sancılar bende de hiç korkma ben yoğun kanama ve pıhtı sonrası iki defa doktora gittim ikisinde de bebişim iyiydi kalbi pıt pıt atıyordu seninkide uslu uslu büyüyor

Hic bisey olmaz insallah sag salim alicaksin insallah kucagina bebegini kuzum ♡

Bazı ultrason görüntülerinde kaç haftalık günlük olduğu falan yazıyor bende yok birde doktor da söylemedi 2 hafta sonra gel diyip yolladı sinir oldum zaten doktora
bebek oluştuktan snra bebeği ölçtüğünde ortalama kaç haftalık oldğnu ultrason veriyor.ama kese de nasıl oluyor bilmiyorum.yanlış okumadıysam kese boyun 8,7 mm bu da 5. Haftaya falan denk gelir herhalde.

İnşallah kardeşim hep iyi olsunlar büyüsünler sağlıkla bugün güzel haberlerini bekliyorum

Ay güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dedi
Ya mamas papas bebek arabasıyla ablam hiç ara vermeden iki çocuk büyüttü hala sapasağlam bende o markayı düşünüyorum Biberon gibi ürünlerde avent çok iyi cam olanlar. Meme ucu anne ucuna en yakın. Ben iş gereği bebeklerle çalışıyorum, bebek ürünlerine çok aşinayım alışverişte hiç zorlanmam aldıkça alırım artık

Ayağa kalkma canm yat dinlen. Yorma kendini bebeğini. Kanamayı düşünme uyu biraz. Dualarm snnle ve bebeğinle. Kanamam varken benmde ayağa kalkınca ağrım oluyordu. Çok normal. Bu riskli günlerde geçecek elbet. Onların canına okuduğumuz günler gelecek

Ay senin meslek neydi

Canım benim o çok güçlü tutunacak sana, bak doktor da demiş kanama alanı alabilir site stres yapma, hiçbir şey olmayacak allahın izniyle

Tamamda neden haftaya 7+3de umutsuzsun bende kalp atisinida ,bebegide 7+3 de duydum hatta 1 hafta geri bebek gec dollenme vs olabilir . Neden kendini bu moda soktun anlamadım

Merhaba crp hakkında bişey demedi mi? Enfeksiyon diye biliyorum ama belkide değer normaldir

İnşallah bu günlerin acısını onları yumoş yumoş mıncırırken çıkartırız

Tamamda neden haftaya 7+3de umutsuzsun bende kalp atisinida ,bebegide 7+3 de duydum hatta 1 hafta geri bebek gec dollenme vs olabilir . Neden kendini bu moda soktun anlamadım
Canım sen 6. haftada gitmiş miydin? Yoksa 5. haftada gidip, 2 hafta sonra mı gel demişti doktor? Burada okuduklarım 6. haftada görünmüyorsa sonrasında iyi haber vermemiş

Canım sen 6. haftada gitmiş miydin? Yoksa 5. haftada gidip, 2 hafta sonra mı gel demişti doktor? Burada okuduklarım 6. haftada görünmüyorsa sonrasında iyi haber vermemiş
Ben 5+4 gittim, 2 hafta sonra gittim iste 7 li haftaya denk geliyor, iki doktora gittim biri vajinal duydu biri karından. Ölçümde mesela sat tan 1 hafta geri.

Ben 5+4 gittim, 2 hafta sonra gittim iste 7 li haftaya denk geliyor, iki doktora gittim biri vajinal duydu biri karından. Ölçümde mesela sat tan 1 hafta geri.
6.haftada gitseydin görünecekmiş demekki canım. 7 de duyanların bebekleri 6 da oluşuyor. Yumurtlama günümü sordu, geç döllenme değil dedi. İçimden bir ses boş diyor, yerleşirken ağrılarım vs olması gerekir mi bilmiyorum ama hiç ağrım yok 1 haftadır. Ama bulantıdan bir şey yiyemiyorum.

Devam ediyorum bitince yine alacagim..
Dr bisey demedi bana pek fayda etmiyor gibi sadece çıkarmıyorum bulanti hafifliyor gün boyu devam ediyor
Anladım süre yok demek ki ,benim de akşsma doğru ilacın etkisi azalınca bulantım başlıyo yine .yemeklerden sonra özellikle,az yiyorum ama yine de ne yesem ağır geliyo sanki yedklerm ağzmda gibi oluyo hep.yine de buna da şükür kahvaltlarda yiyebilyorum birşeyler ,öncesinde hiç yiyemiyordum.

Az önceki arkadaşın lafına ifthafen az daha üstüne koyup mercedes araba alsaydınız bebeğe
Espri bir yana benim de en büyük hayalim stokke xplory ne renk aldınız acaba
Hahahahahaha vallahi Mercedes de bebek arabası yapmış o iyice pahalı
Modern gri aldık biz, inşallah sizin de gönlünüzdeki nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…