Üzülme korkma kardeşim bende aynılarını yaşıyorum hatta benim bir ara çok yoğun ve pıhtılı oldu aynı sancılar bende de hiç korkma ben yoğun kanama ve pıhtı sonrası iki defa doktora gittim ikisinde de bebişim iyiydi kalbi pıt pıt atıyordu seninkide uslu uslu büyüyorKızlar gece tuvalete kalktıkça kırmızı pembe geliyor silince doktor içerdeki kanama alanı akabilir her renkte çeşme gibi olmadığı sürece korkma demişti ayakta durunca adet ağrım gibi ağrım da oluyor biraz lütfen dua edin korkuyorum bu güçlü miniğim tüp bebekle tutundu annesine yine güçlü olsun hiçbir şeyden etkilenmesin sımsıkı sağlıkla tutunsun anneciğine
Hic bisey olmaz insallah sag salim alicaksin insallah kucagina bebegini kuzum ♡Kızlar gece tuvalete kalktıkça kırmızı pembe geliyor silince doktor içerdeki kanama alanı akabilir her renkte çeşme gibi olmadığı sürece korkma demişti ayakta durunca adet ağrım gibi ağrım da oluyor biraz lütfen dua edin korkuyorum bu güçlü miniğim tüp bebekle tutundu annesine yine güçlü olsun hiçbir şeyden etkilenmesin sımsıkı sağlıkla tutunsun anneciğine
bebek oluştuktan snra bebeği ölçtüğünde ortalama kaç haftalık oldğnu ultrason veriyor.ama kese de nasıl oluyor bilmiyorum.yanlış okumadıysam kese boyun 8,7 mm bu da 5. Haftaya falan denk gelir herhalde.Bazı ultrason görüntülerinde kaç haftalık günlük olduğu falan yazıyor bende yok birde doktor da söylemedi 2 hafta sonra gel diyip yolladı sinir oldum zaten doktora
İnşallah kardeşim hep iyi olsunlar büyüsünler sağlıkla bugün güzel haberlerini bekliyorumÜzülme korkma kardeşim bende aynılarını yaşıyorum hatta benim bir ara çok yoğun ve pıhtılı oldu aynı sancılar bende de hiç korkma ben yoğun kanama ve pıhtı sonrası iki defa doktora gittim ikisinde de bebişim iyiydi kalbi pıt pıt atıyordu seninkide uslu uslu büyüyor
İnşallah inşallah canım benimHic bisey olmaz insallah sag salim alicaksin insallah kucagina bebegini kuzum ♡
Ya mamas papas bebek arabasıyla ablam hiç ara vermeden iki çocuk büyüttü hala sapasağlam bende o markayı düşünüyorumAy güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dedi
Ayağa kalkma canm yat dinlen. Yorma kendini bebeğini. Kanamayı düşünme uyu biraz. Dualarm snnle ve bebeğinle. Kanamam varken benmde ayağa kalkınca ağrım oluyordu. Çok normal. Bu riskli günlerde geçecek elbet. Onların canına okuduğumuz günler gelecekKızlar gece tuvalete kalktıkça kırmızı pembe geliyor silince doktor içerdeki kanama alanı akabilir her renkte çeşme gibi olmadığı sürece korkma demişti ayakta durunca adet ağrım gibi ağrım da oluyor biraz lütfen dua edin korkuyorum bu güçlü miniğim tüp bebekle tutundu annesine yine güçlü olsun hiçbir şeyden etkilenmesin sımsıkı sağlıkla tutunsun anneciğine
Ay senin meslek neydiYa mamas papas bebek arabasıyla ablam hiç ara vermeden iki çocuk büyüttü hala sapasağlam bende o markayı düşünüyorumBiberon gibi ürünlerde avent çok iyi cam olanlar. Meme ucu anne ucuna en yakın. Ben iş gereği bebeklerle çalışıyorum, bebek ürünlerine çok aşinayım alışverişte hiç zorlanmam aldıkça alırım artık
Canım benim o çok güçlü tutunacak sana, bak doktor da demiş kanama alanı alabilir site stres yapma, hiçbir şey olmayacak allahın izniyleKızlar gece tuvalete kalktıkça kırmızı pembe geliyor silince doktor içerdeki kanama alanı akabilir her renkte çeşme gibi olmadığı sürece korkma demişti ayakta durunca adet ağrım gibi ağrım da oluyor biraz lütfen dua edin korkuyorum bu güçlü miniğim tüp bebekle tutundu annesine yine güçlü olsun hiçbir şeyden etkilenmesin sımsıkı sağlıkla tutunsun anneciğine
Tamamda neden haftaya 7+3de umutsuzsun bende kalp atisinida ,bebegide 7+3 de duydum hatta 1 hafta geri bebek gec dollenme vs olabilir . Neden kendini bu moda soktun anlamadımCanım benim hayırlısı olsun hakkındabütün gün senden haber bekledim bir umut artık ben de emin oldum kendimden. Çünkü ta geçen hafta 19 mm idi kesem. Ben de cumartesi 7+3 oluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Üzülme canım. Senin için dua ediyorum
Merhaba crp hakkında bişey demedi mi? Enfeksiyon diye biliyorum ama belkide değer normaldirKızlar ya bu 2tahlilim yüksek çıkmış .
Doktorum şeker yüksekliği var,hamur işi yiyeceklere ara versin demiş eşime..
Biraz araştırdım gebelikte düşüğe neden oluyormuş ödüm koptu. Bir Diyetisyene gitsem faydası olur mu sizce?Eki Görüntüle 2923784
İnşallah bu günlerin acısını onları yumoş yumoş mıncırırken çıkartırızAyağa kalkma canm yat dinlen. Yorma kendini bebeğini. Kanamayı düşünme uyu biraz. Dualarm snnle ve bebeğinle. Kanamam varken benmde ayağa kalkınca ağrım oluyordu. Çok normal. Bu riskli günlerde geçecek elbet. Onların canına okuduğumuz günler gelecek
İnşallah canım benim sizin destekleriniz çok iyi geliyor banaCanım benim o çok güçlü tutunacak sana, bak doktor da demiş kanama alanı alabilir site stres yapma, hiçbir şey olmayacak allahın izniyle
Canım sen 6. haftada gitmiş miydin? Yoksa 5. haftada gidip, 2 hafta sonra mı gel demişti doktor? Burada okuduklarım 6. haftada görünmüyorsa sonrasında iyi haber vermemişTamamda neden haftaya 7+3de umutsuzsun bende kalp atisinida ,bebegide 7+3 de duydum hatta 1 hafta geri bebek gec dollenme vs olabilir . Neden kendini bu moda soktun anlamadım
Ben 5+4 gittim, 2 hafta sonra gittim iste 7 li haftaya denk geliyor, iki doktora gittim biri vajinal duydu biri karından. Ölçümde mesela sat tan 1 hafta geri.Canım sen 6. haftada gitmiş miydin? Yoksa 5. haftada gidip, 2 hafta sonra mı gel demişti doktor? Burada okuduklarım 6. haftada görünmüyorsa sonrasında iyi haber vermemiş
6.haftada gitseydin görünecekmiş demekki canım. 7 de duyanların bebekleri 6 da oluşuyor. Yumurtlama günümü sordu, geç döllenme değil dedi. İçimden bir ses boş diyor, yerleşirken ağrılarım vs olması gerekir mi bilmiyorum ama hiç ağrım yok 1 haftadır. Ama bulantıdan bir şey yiyemiyorum.Ben 5+4 gittim, 2 hafta sonra gittim iste 7 li haftaya denk geliyor, iki doktora gittim biri vajinal duydu biri karından. Ölçümde mesela sat tan 1 hafta geri.
Teşekkür ederim yanıtınız için,Ben 1 kutu bitirdim 2 kutu daha aldim ilk gebeligimde de bu tur ilaclari sikayetim gecene kadar kullanmistim. Bir sure belirtmemisti. Prilam dr mukemmel degil sadece kusmami biraz bastiriyor bulantima etki etmiyor.
Anladım süre yok demek ki ,benim de akşsma doğru ilacın etkisi azalınca bulantım başlıyo yine .yemeklerden sonra özellikle,az yiyorum ama yine de ne yesem ağır geliyo sanki yedklerm ağzmda gibi oluyo hep.yine de buna da şükür kahvaltlarda yiyebilyorum birşeyler ,öncesinde hiç yiyemiyordum.Devam ediyorum bitince yine alacagim..
Dr bisey demedi bana pek fayda etmiyor gibi sadece çıkarmıyorum bulanti hafifliyor gün boyu devam ediyor
Canımbu sitede sol üst köşede 3 yatay çizgi var ya menü açılan. Ona tıkla en aşağıda mobil uygulama var ordan indirebilirsin.Kk uygulamasi kullanan var mi telefon degistirdim play store da bulamiorum uygulamayi
Hahahahahaha vallahi Mercedes de bebek arabası yapmış o iyice pahalıAz önceki arkadaşın lafına ifthafenaz daha üstüne koyup mercedes araba alsaydınız bebeğe
Espri bir yana benim de en büyük hayalim stokke xploryne renk aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?