Doktoru aradim sinirda bi artis smdi gelsen de dis gebelik mi normal bi gebelik mi bilemeyiz cok erken ogrenmissin dedi. Ayni yerde bi kan daha ver cuma gunu dedi. Asm hemsiresini de aradim. O da hem cok erken ogrendin hem de gec dollenme diye dusunuyorum cok boyle sonuc aliyoruz endiselenme dedi. Benm icin yeterli bu artis ama icim rahat etsin diyosun cuma yine gel dedi. Son kez tekrarlicam bakalim
Insallah canm. Hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucagimizaBen kızımı öğrendiğimde henüz günüm gelmemişti değerim 147 çıkmıştı.. ama çok erken yumurtlamışım adetin 10.gün falan. Normalde 14-15 günde yumurtlayan biri için bu değer normal.. Sende tekrarla içini rahatlat tabi, inşallah güzel bir değer çıkar
Asında artış çok iyi. En geç 48 saatte ikiye katlamış olması gerekiyor. Artışı iyi ama kese vs görünmez tabiki bu betayla. Betanın 1500 leri geçmesi lazım.Doktoru aradim sinirda bi artis smdi gelsen de dis gebelik mi normal bi gebelik mi bilemeyiz cok erken ogrenmissin dedi. Ayni yerde bi kan daha ver cuma gunu dedi. Asm hemsiresini de aradim. O da hem cok erken ogrendin hem de gec dollenme diye dusunuyorum cok boyle sonuc aliyoruz endiselenme dedi. Benm icin yeterli bu artis ama icim rahat etsin diyosun cuma yine gel dedi. Son kez tekrarlicam bakalim
Daha 5+1deyim zatenAsında artış çok iyi. En geç 48 saatte ikiye katlamış olması gerekiyor. Artışı iyi ama kese vs görünmez tabiki bu betayla. Betanın 1500 leri geçmesi lazım.
Benmde bat gününden bir gün sonra 345 çıkmıştı ama ben 5,11 le battan beş gün önce öğrendimBen kızımı öğrendiğimde henüz günüm gelmemişti değerim 147 çıkmıştı.. ama çok erken yumurtlamışım adetin 10.gün falan. Normalde 14-15 günde yumurtlayan biri için bu değer normal.. Sende tekrarla içini rahatlat tabi, inşallah güzel bir değer çıkar
Hay masallahBenmde bat gününden bir gün sonra 345 çıkmıştı ama ben 5,11 le battan beş gün önce öğrendim
Onu muhtemelen güncellerler kuzum. Çnkü 5+1 genelde kese görünüyor beta 1500-2000 geçiyorDaha 5+1deyim zaten
Mayis mayis derken haziran anasi oliyim da girOnu muhtemelen güncellerler kuzum. Çnkü 5+1 genelde kese görünüyor beta 1500-2000 geçiyor
Olsun bu grupta iyiyizMayis mayis derken haziran anasi oliyim da gir
Ben varım bir de :) çok şükür sen görmüşssün bebeği, bi nebze rahatlamıştır için hayırlı olsun canım, darısı bizim başımıza@notdefteri2_ @Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördükkalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Ayyy nasıl sevindim canım çok şükür, hayırlı olsun@notdefteri2_ @Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördükkalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
Canım önceki sonucun kaçtı?Kan sonucum geldi. 270 cikmis. Cuma yine laboratuar yollari gorundu bana
Hediye gibi hediye olmuş size gerçekten özel günlerinize kattığı anlam şimdiden çok büyükKızlar biliyorsunuz yarın doktor randevum vardı 5+4 olacaktık. Ama erteleme kararı aldım, haftaya perşembe 7 Ekimde gidersek kalp atışını da duyarız soru işareti kalmaz dedim. Eşimin de doğum günü, ona en güzel hediye bu olur sanırımayrıca pozitifi de 15 Eylülde evlilik yıldönümünde görmüştüm. Minik bu sene her açıdan hediye gibi geldi bize
Anne yani dediginiz su minik yan tarafi acilan kucuk besigimsi seylerse hic tavsiye etmem cunku onlari cok az kullaniyo bebisler cunku hemen buyuyolar ve oturmaya basladiklari zaman ondan düşme ihtimalleri cok cok yuksek. Yani bebek hareketlenmeye basladiktan sonra kullanolmiyo. Iki kademeli park yatak alin bence hem tatillerde kullanirsiniz hem kalmaya gittiginiz yerlere katlar goturursunuz valla mis gibi oluyo.
O zaman park yatak bakmak daha mantıklı dediğiniz gibi, insan hevesle gerçekten her şeyi beğeniyor sanırım ilk baştaBen oğluma park yatak almıştım 3 yasina kadar yatti. Daha sonra odasina ayirdim. Cok rahattı . Büyüyen yatak nedir bilmiyorum. Biz ailelere gittiğimizde götürüyorduk.
Bence de çok güzel düşünmüşsünKızlar biliyorsunuz yarın doktor randevum vardı 5+4 olacaktık. Ama erteleme kararı aldım, haftaya perşembe 7 Ekimde gidersek kalp atışını da duyarız soru işareti kalmaz dedim. Eşimin de doğum günü, ona en güzel hediye bu olur sanırımayrıca pozitifi de 15 Eylülde evlilik yıldönümünde görmüştüm. Minik bu sene her açıdan hediye gibi geldi bize
Ben de beta takibi yaptım canım bir sorun yok gibi duruyor inşallah sağlıkla devam ederBence de çok güzel düşünmüşsünerken gitmenin bir faydası değil aksine bizi strese soktuğunu düşünüyorum bende gebeliğim biraz daha ilerlediğinde kalp atışını duymayı istiyorum inşallah bu sırada beta takibi yapacağım sadece
149 du ilkiAyyy nasıl sevindim canım çok şükür, hayırlı olsun
Canım önceki sonucun kaçtı?
Çoooooooooooooook sevindim canım en yakın zamanda bebişinizin o minnak kalbini duyduğunuzun müjdesini vermekte kısmet olsun@notdefteri2_ @Nasipolsunn başka boş kese gören kim vardı unuttuysam kusura bakmasın. Bugün başka doktora gittim yarın Kendi doktorumdan randevum var. Kötü Bi durum varsa 2 ayrı kişiden duymak amacıyla gitmiştim ki bugün bebeği gördükkalbi de haftaya duyarız dedi doktor. Şimdi de kalp için endişeleniyorum. Bu süreç sürekli Bi şeyler için endişe ederek geçecek sanırım.
%60 a kadar normal kabul ediliyorlar balım, çok düşük değil artış. Bir kere daha ver, kafan iyice rahat etsin149 du ilki
Kessiinlikleee en başta gavisconu çok içiyorum diye çok endişeleniyodum mesela şimdi napim mide ağrısından yanmasından günüm zehir olacağına içiyorum her yandığında kafama dikip dikipValla o ağrı geldiğinde zehir olsa içilir, sürülürmigrende Nirvana yaşayan bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?