2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Ben kızımı öğrendiğimde henüz günüm gelmemişti değerim 147 çıkmıştı.. ama çok erken yumurtlamışım adetin 10.gün falan. Normalde 14-15 günde yumurtlayan biri için bu değer normal.. Sende tekrarla içini rahatlat tabi, inşallah güzel bir değer çıkar

Insallah canm. Hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza

Asında artış çok iyi. En geç 48 saatte ikiye katlamış olması gerekiyor. Artışı iyi ama kese vs görünmez tabiki bu betayla. Betanın 1500 leri geçmesi lazım.

Benmde bat gününden bir gün sonra 345 çıkmıştı ama ben 5,11 le battan beş gün önce öğrendim

Ben varım bir de :) çok şükür sen görmüşssün bebeği, bi nebze rahatlamıştır için hayırlı olsun canım, darısı bizim başımıza

Ayyy nasıl sevindim canım çok şükür, hayırlı olsun
Kan sonucum geldi. 270 cikmis. Cuma yine laboratuar yollari gorundu bana
Canım önceki sonucun kaçtı?

Kızlar biliyorsunuz yarın doktor randevum vardı 5+4 olacaktık. Ama erteleme kararı aldım, haftaya perşembe 7 Ekimde gidersek kalp atışını da duyarız soru işareti kalmaz dedim. Eşimin de doğum günü, ona en güzel hediye bu olur sanırım ayrıca pozitifi de 15 Eylülde evlilik yıldönümünde görmüştüm. Minik bu sene her açıdan hediye gibi geldi bize

Hediye gibi hediye olmuş size gerçekten özel günlerinize kattığı anlam şimdiden çok büyük Bizde 7 ekimde 10.hafta randevusuna gideceğiz bakalım inşallah allah kısmet ederse kollarını bacaklarını görcekmişiz çok heyecanlıı

Ben oğluma park yatak almıştım 3 yasina kadar yatti. Daha sonra odasina ayirdim. Cok rahattı . Büyüyen yatak nedir bilmiyorum. Biz ailelere gittiğimizde götürüyorduk.
O zaman park yatak bakmak daha mantıklı dediğiniz gibi, insan hevesle gerçekten her şeyi beğeniyor sanırım ilk başta

Bence de çok güzel düşünmüşsün erken gitmenin bir faydası değil aksine bizi strese soktuğunu düşünüyorum bende gebeliğim biraz daha ilerlediğinde kalp atışını duymayı istiyorum inşallah bu sırada beta takibi yapacağım sadece

Ben de beta takibi yaptım canım bir sorun yok gibi duruyor inşallah sağlıkla devam eder

Çoooooooooooooook sevindim canım en yakın zamanda bebişinizin o minnak kalbini duyduğunuzun müjdesini vermekte kısmet olsun darısı henüz görmemiş olan diğer arkadaşların başına inşallah

Valla o ağrı geldiğinde zehir olsa içilir, sürülür migrende Nirvana yaşayan bilir
Kessiinlikleee en başta gavisconu çok içiyorum diye çok endişeleniyodum mesela şimdi napim mide ağrısından yanmasından günüm zehir olacağına içiyorum her yandığında kafama dikip dikip insanın canı çok tatlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…