2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim doktorumda ilk aylarda ayda bir kontrol şeklinde ilerleyeceğimizi söyledi. Sonrasında 2 haftada bir, doğuma yaklaşınca her hafta olacak dedi

10. Haftada gitmek gerekiyor mu? Benim son gittigim doktor 12. Haftada tarama var ama sen 11de de gel bi bakalim dedi. Ama o doktora gitmeyi dusunmuyorum tekrar. Simdi gitmeye karar verdigim doktor da sehir merkesinde ve cok uzak 11. Haftayi atlayip dogrudan 12 de gitsem mi diyordum Beklemem sakincali olur mu ki

Daha 5+1deyim zaten
Eğer geç döllenmeyse 1 hafta geri atabilir 4+1 çıkabilir ki o zamanda zaten değerler normal olmuş oluyor. Mesela bende erken yumurtladığım için erken döllenmeyle 1 hafta ileri gittik normalde 10+2yim ama kontrolde 11+4 çıkıyor gebelik takvimini doktorun ölçülerine göre güncelledim. Sizin de bir daha ki randevuda netleşmiş olur. Sağlıkla geksib yavru
Mayis mayis derken haziran anasi oliyim da gir
Ay bizim kapımız bütün annelerimize açık Bende nisan annesiyim ne farkeder ki
Olsun bu grupta iyiyiz
Çok şükür daha güzel haberler alacağımız günler olacak. Çoğu pıtpıtları duyduk heycanla diğet pıtpıtları bekliyoruz Sonra da cinsiyetler vs tabi ki..
Herşey yolundaysa geç veriyorlar canım sevinmelisin

Gebeliğin durumuna ve dr ye göre değişiyor bence ya. Ben mesela son 10 günde üç kere gittm tabi bizimki keyfiyetten değil. 8. Haftada gel dedi bana. Yine kanama olduğu için. Ama canın sıkılırsada gel bakarız dedi. Ben abonesi olacağım gibi duruyor

Tesekkur ederim canm icim cok rahatladi gercekten

Ben de dedim ben 1 ay nasıl duracak görmeden diye önceden benim de bir kaybim var o yüzden endişe ediyor insan. Allah size de bi an önce sifa sağlık versin bebislerimiz sağlıkla gelsin inşallah :)

Her doktor farklı ilerleyebiliyor benim doktorum 12.haftaya kadar 2 haftada 1, 12. Haftadan itibaren ayda 1e dönüyor

Doktorum isterseniz gelin kolları ve ayaklarını görmüş olursunuz dedi ama illa gelin demedi tabikide. Önemli olan 12. Haftada gitmek 2li test yapılıyormuş o yüzden

Doktorum isterseniz gelin kolları ve ayaklarını görmüş olursunuz dedi ama illa gelin demedi tabikide. Önemli olan 12. Haftada gitmek 2li test yapılıyormuş o yüzden
Randevu aldigim, gitmeyi düşündüğüm doktora ilk kez gidicem İnstagramdan ulasip dogrudan ona sordum bakalim Cevabına gore giderim

Ben de dedim ben 1 ay nasıl duracak görmeden diye önceden benim de bir kaybim var o yüzden endişe ediyor insan. Allah size de bi an önce sifa sağlık versin bebislerimiz sağlıkla gelsin inşallah :)
Ben kesin giderim 12. Haftaya kadar iki hafta da bir. Hani gelmeyin desede giderm bi kere üzüldük zaten insan daha kaygılı oluyor. Risk yok artık dedikten snra ayda bir giderim diye düşünüyorum. Yani dr bana beş on dk zaten elimin altındayken evde evham yapmanın manası yok.

Benimde bir sonraki kontrolümü 1 ay sonraya verdi 10+3 e denk geliyor bebegin gelisimine göre ikili testi yapabiliriz olmazsa 1 hafta sonra tekrar cagiricam dedi bende sabirla bekliyorum 16 ekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…