Rica ederim sağlıkla gelsin inşallah ☺Kepekli ekmek tüketiyorum artık,patates makarna yiyebildigim tek şeylerdi onları da kestim Allahin izniyle düşer insaAllah.
Cevap için teşekkür ederim
Benim doktorumda ilk aylarda ayda bir kontrol şeklinde ilerleyeceğimizi söyledi. Sonrasında 2 haftada bir, doğuma yaklaşınca her hafta olacak dediBen de bugün genel kontrolüme gittim. Cok şükür haftaya uyumlu gidiyor her şey yolunda dedi doktor. Bir dahaki muayeneye 1 ay sonra ikili test için dedi. 12. Haftamız oluyor o zaman inşallah. Sizlerde de kontrol durumu böyle mi bana biraz geç tarih mi verdi acaba
10. Haftada gitmek gerekiyor mu? Benim son gittigim doktor 12. Haftada tarama var ama sen 11de de gel bi bakalim dedi. Ama o doktora gitmeyi dusunmuyorum tekrar. Simdi gitmeye karar verdigim doktor da sehir merkesinde ve cok uzak 11. Haftayi atlayip dogrudan 12 de gitsem mi diyordum Beklemem sakincali olur mu kiHediye gibi hediye olmuş size gerçekten özel günlerinize kattığı anlam şimdiden çok büyükBizde 7 ekimde 10.hafta randevusuna gideceğiz bakalım inşallah allah kısmet ederse kollarını bacaklarını görcekmişiz çok heyecanlıı
Eğer geç döllenmeyse 1 hafta geri atabilir 4+1 çıkabilir ki o zamanda zaten değerler normal olmuş oluyor. Mesela bende erken yumurtladığım için erken döllenmeyle 1 hafta ileri gittik normalde 10+2yim ama kontrolde 11+4 çıkıyor gebelik takvimini doktorun ölçülerine göre güncelledim. Sizin de bir daha ki randevuda netleşmiş olur. Sağlıkla geksib yavruDaha 5+1deyim zaten
Ay bizim kapımız bütün annelerimize açıkMayis mayis derken haziran anasi oliyim da gir
Çok şükür daha güzel haberler alacağımız günler olacak. Çoğu pıtpıtları duyduk heycanla diğet pıtpıtları bekliyoruzOlsun bu grupta iyiyiz
Herşey yolundaysa geç veriyorlar canım sevinmelisinBen de bugün genel kontrolüme gittim. Cok şükür haftaya uyumlu gidiyor her şey yolunda dedi doktor. Bir dahaki muayeneye 1 ay sonra ikili test için dedi. 12. Haftamız oluyor o zaman inşallah. Sizlerde de kontrol durumu böyle mi bana biraz geç tarih mi verdi acaba
Gebeliğin durumuna ve dr ye göre değişiyor bence ya. Ben mesela son 10 günde üç kere gittmBen de bugün genel kontrolüme gittim. Cok şükür haftaya uyumlu gidiyor her şey yolunda dedi doktor. Bir dahaki muayeneye 1 ay sonra ikili test için dedi. 12. Haftamız oluyor o zaman inşallah. Sizlerde de kontrol durumu böyle mi bana biraz geç tarih mi verdi acaba
Tesekkur ederim canm icim cok rahatladi gercektenEğer geç döllenmeyse 1 hafta geri atabilir 4+1 çıkabilir ki o zamanda zaten değerler normal olmuş oluyor. Mesela bende erken yumurtladığım için erken döllenmeyle 1 hafta ileri gittik normalde 10+2yim ama kontrolde 11+4 çıkıyor gebelik takvimini doktorun ölçülerine göre güncelledim. Sizin de bir daha ki randevuda netleşmiş olur. Sağlıkla geksib yavru
Ay bizim kapımız bütün annelerimize açıkBende nisan annesiyim ne farkeder ki
Çok şükür daha güzel haberler alacağımız günler olacak. Çoğu pıtpıtları duyduk heycanla diğet pıtpıtları bekliyoruzSonra da cinsiyetler vs tabi ki..
Herşey yolundaysa geç veriyorlar canım sevinmelisin
Benide eklermisin canım yaş 30 tarih 11.05.2022 ilk çocuk keseyi 5+0 da gördüm kalp atışı 6+2 Ankara@Fatoş3458
Ama ben sizi zaten eklemişim
Ay evet ya şimdi gördüm kusura bakma tarih sıralı olarak bakıyorum daAma ben sizi zaten eklemişim
Tarih sıralamasını cepten yapamıyorum maalesef bi ara pc den düzenliycem inşallahAy evet ya şimdi gördüm kusura bakma tarih sıralı olarak bakıyorum da
Eğer geç döllenmeyse 1 hafta geri atabilir 4+1 çıkabilir ki o zamanda zaten değerler normal olmuş oluyor. Mesela bende erken yumurtladığım için erken döllenmeyle 1 hafta ileri gittik normalde 10+2yim ama kontrolde 11+4 çıkıyor gebelik takvimini doktorun ölçülerine göre güncelledim. Sizin de bir daha ki randevuda netleşmiş olur. Sağlıkla geksib yavru
Ay bizim kapımız bütün annelerimize açıkBende nisan annesiyim ne farkeder ki
Çok şükür daha güzel haberler alacağımız günler olacak. Çoğu pıtpıtları duyduk heycanla diğet pıtpıtları bekliyoruzSonra da cinsiyetler vs tabi ki..
Herşey yolundaysa geç veriyorlar canım sevinmelisin
Ben de dedim ben 1 ay nasıl duracak görmeden diyeGebeliğin durumuna ve dr ye göre değişiyor bence ya. Ben mesela son 10 günde üç kere gittmtabi bizimki keyfiyetten değil. 8. Haftada gel dedi bana. Yine kanama olduğu için. Ama canın sıkılırsada gel bakarız dedi. Ben abonesi olacağım gibi duruyor
Normal o zaman. Teşekkür ederim:)Benim doktorumda ilk aylarda ayda bir kontrol şeklinde ilerleyeceğimizi söyledi. Sonrasında 2 haftada bir, doğuma yaklaşınca her hafta olacak dedi
Her doktor farklı ilerleyebiliyor benim doktorum 12.haftaya kadar 2 haftada 1, 12. Haftadan itibaren ayda 1e dönüyorBen de bugün genel kontrolüme gittim. Cok şükür haftaya uyumlu gidiyor her şey yolunda dedi doktor. Bir dahaki muayeneye 1 ay sonra ikili test için dedi. 12. Haftamız oluyor o zaman inşallah. Sizlerde de kontrol durumu böyle mi bana biraz geç tarih mi verdi acaba
Doktorum isterseniz gelin kolları ve ayaklarını görmüş olursunuz dedi ama illa gelin demedi tabikide. Önemli olan 12. Haftada gitmek 2li test yapılıyormuş o yüzden10. Haftada gitmek gerekiyor mu? Benim son gittigim doktor 12. Haftada tarama var ama sen 11de de gel bi bakalim dedi. Ama o doktora gitmeyi dusunmuyorum tekrar. Simdi gitmeye karar verdigim doktor da sehir merkesinde ve cok uzak 11. Haftayi atlayip dogrudan 12 de gitsem mi diyordum Beklemem sakincali olur mu ki
Randevu aldigim, gitmeyi düşündüğüm doktora ilk kez gidicem İnstagramdan ulasip dogrudan ona sordum bakalim Cevabına gore giderimDoktorum isterseniz gelin kolları ve ayaklarını görmüş olursunuz dedi ama illa gelin demedi tabikide. Önemli olan 12. Haftada gitmek 2li test yapılıyormuş o yüzden
Ben kesin giderim 12. Haftaya kadar iki hafta da bir. Hani gelmeyin desede giderm bi kere üzüldük zaten insan daha kaygılı oluyor. Risk yok artık dedikten snra ayda bir giderim diye düşünüyorum. Yani dr bana beş on dk zaten elimin altındayken evde evham yapmanın manası yok.Ben de dedim ben 1 ay nasıl duracak görmeden diyeönceden benim de bir kaybim var o yüzden endişe ediyor insan. Allah size de bi an önce sifa sağlık versin bebislerimiz sağlıkla gelsin inşallah :)
Benimde bir sonraki kontrolümü 1 ay sonraya verdi 10+3 e denk geliyor bebegin gelisimine göre ikili testi yapabiliriz olmazsa 1 hafta sonra tekrar cagiricam dedi bende sabirla bekliyorum 16 ekimiBen de bugün genel kontrolüme gittim. Cok şükür haftaya uyumlu gidiyor her şey yolunda dedi doktor. Bir dahaki muayeneye 1 ay sonra ikili test için dedi. 12. Haftamız oluyor o zaman inşallah. Sizlerde de kontrol durumu böyle mi bana biraz geç tarih mi verdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?