2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Herkese merhaba bütün arkadaşlarımın gebelikleri hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize ben de keseyi görmeden buraya yazmak istemedim kendimce totem yaptım 5+5 bugün keseyi gördük bebekleri gördük. Tüp bebekle hamile kaldım tek embriyo transfer ettik ama içerde bölünmüş inanılmaz bir şok yaşıyorum hala rabbim sağ Salim ilerletsin hepimizinki

Kızlar çok şükür ikizlerimin kalp atışlarını duyduk. 136 atıyor ikisi de. Herşey yokunda dedi doktorum.
Cok sevindim canim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben bisey sorcam hcg degerlerinizi ve ne kadarlik hamile oldugunuzu hatirliyormusunuz?

Hayırlı olsuuuuuuunn hep ikiz bebek hayal etmişimdir, çok güzel bir his bence

Tabi canım risk devam ediyorsa ihmal etmemek lazım zaten

Benimde bir sonraki kontrolümü 1 ay sonraya verdi 10+3 e denk geliyor bebegin gelisimine göre ikili testi yapabiliriz olmazsa 1 hafta sonra tekrar cagiricam dedi bende sabirla bekliyorum 16 ekimi
Süre çok uzun. Allah sağlık versin de. Iki hafta gecmedi bana 4 nasil gecer bilmiyorumm

Kızlar çok şükür ikizlerimin kalp atışlarını duyduk. 136 atıyor ikisi de. Herşey yokunda dedi doktorum.
Yaaaaaa ikiz anneleri ben hem ikiz istemiştim hem çok korkmuştum bu bedene iki bebek nasıl sığar diye bir çırpıda iki çocuk tertemiz

Yaaaaaa bu ne güzel bir mucize böyle
İşte mevlam ne büyük can verecek olduktan sonra biri iki yapıyor böyle.. Maaşallah canım size sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine

Yaaaaaa bu ne güzel bir mucize böyle
İşte mevlam ne büyük can verecek olduktan sonra biri iki yapıyor böyle.. Maaşallah canım size sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine
Canım benim Allah razı olsun Gerçekten de öyle. 2 yıl evvel gebelik zehirlenmesinden7 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Rabbimin mucizesi ben tek isterken belki de onunyerine de birisini saha verdi Sağ Salim kucağımıza alalım hayırlısıyla

Ahhbaşın sağolsun ne tarifsiz acı.. rabbim bir daha yaşatmasın kimseye böyle şeyler
Her kışın ardından bir bahar geliyor işte
Bir anda iki çocuk annesi olacaksın bence şahane birşey

Ahhbaşın sağolsun ne tarifsiz acı.. rabbim bir daha yaşatmasın kimseye böyle şeyler
Her kışın ardından bir bahar geliyor işte
Bir anda iki çocuk annesi olacaksın bence şahane birşey
Amin kimseler yaşamasın Evet o yüzden profil adımı bahara giderken yapmıştım bahar gelsin artık diye, çok şükür

Teşekkür ederim 6+4 göremedik bugün gördük 7+5 canım.

Amin kimseler yaşamasın Evet o yüzden profil adımı bahara giderken yapmıştım bahar gelsin artık diye, çok şükür
Hayırlı olsun canım, çok sevindim Seni memorial topiğinde takip ediyordum. Hatta biraz rahatsızlanmıştın da korkmuştun birşey olur mu diye. Ne güzel, herşey yolunda çok şükür demek. Ben de önümüzdeki ay memorialde tedaviye başlayacaktım, genetik rahatsızlığım ve o sebeple önceden kayıplarım olduğu için. Başlama tarihim belli olmadığı için o topiği sessizce takip ediyordum.Bu ay hamile kalmışım. Kese, hcg, hiçbir şey kontrol ettiremedim henüz, şimdi de bu topiği sessizce takip ediyorum birşeylernetleşene kadar. Daha önce 3 kaybım oldu, çok heveslenmek istemiyorum. Bugünlük hamileyim bugünlük mutluyum çok şükür, yarına Allah kerim diye gün sayıyorum bakalım... Sana yazma bahanesiyle ben de ilk mesajımı yazmak istedim.

Topikteki mesajların hepsini okuyorum. Herkese sağlıklı, rahat, gönlünüzce hamilelikler ve yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum. Herkese sevgiler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…