- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Cok sevindim. Darisi bekleyen herkese. Hayirla saglikla gelsinler insallahKızlar çok şükür ikizlerimin kalp atışlarını duyduk. 136 atıyor ikisi de. Herşey yokunda dedi doktorum.
Cok sevindim canim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinKızlar çok şükür ikizlerimin kalp atışlarını duyduk. 136 atıyor ikisi de. Herşey yokunda dedi doktorum.
Hayırlı olsuuuuuuunnHerkese merhaba bütün arkadaşlarımın gebelikleri hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimizeben de keseyi görmeden buraya yazmak istemedim kendimce totem yaptım 5+5 bugün keseyi gördük bebekleri gördük. Tüp bebekle hamile kaldım tek embriyo transfer ettik ama içerde bölünmüş inanılmaz bir şok yaşıyorum hala rabbim sağ Salim ilerletsin hepimizinki
Ya Allah razı olsun evet çok güzel bir his ama biraz da korkulu kaygılıHayırlı olsuuuuuuunnhep ikiz bebek hayal etmişimdir, çok güzel bir his bence
Tabi canım risk devam ediyorsa ihmal etmemek lazım zatenBen kesin giderim 12. Haftaya kadar iki hafta da bir. Hani gelmeyin desede giderm bi kere üzüldük zaten insan daha kaygılı oluyor. Risk yok artık dedikten snra ayda bir giderim diye düşünüyorum. Yani dr bana beş on dk zaten elimin altındayken evde evham yapmanın manası yok.
Süre çok uzun. Allah sağlık versin de. Iki hafta gecmedi bana 4 nasil gecer bilmiyorummBenimde bir sonraki kontrolümü 1 ay sonraya verdi 10+3 e denk geliyor bebegin gelisimine göre ikili testi yapabiliriz olmazsa 1 hafta sonra tekrar cagiricam dedi bende sabirla bekliyorum 16 ekimi
Kızlar çok şükür ikizlerimin kalp atışlarını duyduk. 136 atıyor ikisi de. Herşey yokunda dedi doktorum.
Yaaaaaa ikiz anneleriHerkese merhaba bütün arkadaşlarımın gebelikleri hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimizeben de keseyi görmeden buraya yazmak istemedim kendimce totem yaptım 5+5 bugün keseyi gördük bebekleri gördük. Tüp bebekle hamile kaldım tek embriyo transfer ettik ama içerde bölünmüş inanılmaz bir şok yaşıyorum hala rabbim sağ Salim ilerletsin hepimizinki
Herkese merhaba bütün arkadaşlarımın gebelikleri hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimizeben de keseyi görmeden buraya yazmak istemedim kendimce totem yaptım 5+5 bugün keseyi gördük bebekleri gördük. Tüp bebekle hamile kaldım tek embriyo transfer ettik ama içerde bölünmüş inanılmaz bir şok yaşıyorum hala rabbim sağ Salim ilerletsin hepimizinki
7+5 canım bugün. Teşekkür ederimYaaaaçok mutlu oldum senin adına gözün aydın kalbi de duyarsın inşallah merak etme. bugün kaç haftaliksin
Canım aynı korkular bende de varYaaaaaa ikiz anneleriben hem ikiz istemiştim hem çok korkmuştum bu bedene iki bebek nasıl sığar diye bir çırpıda iki çocuk tertemiz
Canım benim Allah razı olsunYaaaaaa bu ne güzel bir mucize böyle
İşte mevlam ne büyük can verecek olduktan sonra biri iki yapıyor böyle.. Maaşallah canım size sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine
Canım benim Allah razı olsunGerçekten de öyle. 2 yıl evvel gebelik zehirlenmesinden7 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Rabbimin mucizesi ben tek isterken belki de onunyerine de birisini saha verdi Sağ Salim kucağımıza alalım hayırlısıyla
Amin kimseler yaşamasınAhhbaşın sağolsun ne tarifsiz acı.. rabbim bir daha yaşatmasın kimseye böyle şeyler
Her kışın ardından bir bahar geliyor işte
Bir anda iki çocuk annesi olacaksın bence şahane birşey
Teşekkür ederimYaaa çok sevindim canımmİnanılmaz mutlu oldum, kendi bebeğimi görmüş gibi mutlu oldum, iyi ki gitmişsin İnşallah kalbi de duyacaksın inanıyorum. Göremediğinde kaç haftalıktın canım? Bir de şu an kaç oldun?
Sende görürsün inşallah. Kalbini de duyarız inşallahBen varım bir de :) çok şükür sen görmüşssün bebeği, bi nebze rahatlamıştır için hayırlı olsun canım, darısı bizim başımıza
Amiiin Amin inşallah canımmÇoooooooooooooook sevindim canım en yakın zamanda bebişinizin o minnak kalbini duyduğunuzun müjdesini vermekte kısmet olsundarısı henüz görmemiş olan diğer arkadaşların başına inşallah
Hayırlı olsun canım, çok sevindimAmin kimseler yaşamasınEvet o yüzden profil adımı bahara giderken yapmıştım bahar gelsin artık diye, çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?