Ben şu ana kadar kendim aşıya güvenmediğim için yaptırmıyordum eşim hastanede çalışıyor ve yoğun bakımda gerçekten çok covid vakası var gebe olarak. Bir arkadaşımiz covid yoğun bakımda hamileler çok kötü durumda diye anlatıyor . 7 aylik gebe tanidigim covid geçirdi doğum yaklaştı hala 1 2 haftası var hala hastaneden çıkamıyor. Doktorum kesinlikle aşını yapmalısın ölüm riskini alıyorsun aşının riskini almayıp diyor. O yüzden ben de çok kararsızım galiba yaptıracağım çünkü süreç çok uzun ve gerçekten ilk kez korkuyorum. Öncesinde cevremde herkes yaptırırken ben yaptirmiyordum ama bu kez korkuyorum. Benim sizden ricam kimseye yaptırın ya da yaptırmayın demeyin. Allah korusun başına bir şey gelse vebalini almayalım. Çünkü gerçekten iki yönden de karar vermesi çok zor bir durumBence yaptırmayın ben 2 dozumuda yaptırmıştım önceden ama doktorum dedi eğer yaptirmsaydin gebelikte yaptırmanı istemezdim dedi bide bide başkalarından da hep öyle duydum bence yaptirmayin
Bu da benim en büyük sıkıntım. Doktor çok şu içmem gerektiğini söyledi ama olmuyor şu içtiğim an yediğim de çıkıyor.Bende su içemiyorum ya içince öğürmem geliyorsu içerim geldikçe de midem bulanıyor
Evet sesli dinletti inşallah sizde duyarsınız en kısa zamandaben çok söyleniyordum kalp atışını duymadım daha falan diye
Benmde çok içim yanıyor. Öğrendiğim günden beri o kdar çok su içiyorumki doktor biraz azalt dediBu da benim en büyük sıkıntım. Doktor çok şu içmem gerektiğini söyledi ama olmuyor şu içtiğim an yediğim de çıkıyor.
Ben geçen haftadan endişeliyim doktor çok tereddütlü konuştuğu için yarını iple çekiyorumEvet sesli dinletti inşallah sizde duyarsınız en kısa zamandaben çok söyleniyordum kalp atışını duymadım daha falan diye
Güzel haberlerle gelinBen geçen haftadan endişeliyim doktor çok tereddütlü konuştuğu için yarını iple çekiyorum
Doğru söylüyorsunuz yaptırmayın demekte yanlış dedim yani kesinlikle kimsenin vebalini asla almak istemem rabbim hakkınizda hayırlısını nasip etsin inşallah canımBen şu ana kadar kendim aşıya güvenmediğim için yaptırmıyordum eşim hastanede çalışıyor ve yoğun bakımda gerçekten çok covid vakası var gebe olarak. Bir arkadaşımiz covid yoğun bakımda hamileler çok kötü durumda diye anlatıyor . 7 aylik gebe tanidigim covid geçirdi doğum yaklaştı hala 1 2 haftası var hala hastaneden çıkamıyor. Doktorum kesinlikle aşını yapmalısın ölüm riskini alıyorsun aşının riskini almayıp diyor. O yüzden ben de çok kararsızım galiba yaptıracağım çünkü süreç çok uzun ve gerçekten ilk kez korkuyorum. Öncesinde cevremde herkes yaptırırken ben yaptirmiyordum ama bu kez korkuyorum. Benim sizden ricam kimseye yaptırın ya da yaptırmayın demeyin. Allah korusun başına bir şey gelse vebalini almayalım. Çünkü gerçekten iki yönden de karar vermesi çok zor bir durum
Hoşgeldiniz öncelikle. Gebe misiniz peki? Bebeklerin anne karnında kalp atışları 6.haftadan sonra ulttason yoluyla görünür yada duyulur buna kalp atışı diyoruzmrhabalar,sayfada yeniyimkalp atısı nedemek
Ben bunları neden yaşadığımı sorgularken ilacın yan etkilerine bakmak aklıma geldi çünkü bunlar yeni rahatsızlıklar benim için daha önce böyle bir şikayetim olmamıştı. İlaçla birlikte başlaması tesadüfmü bilemedim. Panikatağım yok relax birisiyimdir genelde.Canım corapsirin böyle şeylere neden olur mu? Doktor mu dedi? Yani içerikte vardır illaki ama hepsinin olması biranda zor gibi. Panik atak olmasın
Bulantinin şiddetine göre degisiyordu benimkine hic faydasi olmuyor. Dun gece 3 te ictim sabah yine kustum ama bulanti durumum biraz daha iyi geçen hafta 2 gun azaldi gibi oldu sonra tekrar zirve yapti. Kizimda da boyleydi bazi bunyelerde bulanti yaşam kalitesini sifira indiriyor gercektenTamamen kesti mi azalttı mı yoksa. Ben dört tane içiyorum ama kusmalarım devam ediyor malesef
Amin amin kazasız belasız sağlıkla atlatalım inşallah bu süreciDoğru söylüyorsunuz yaptırmayın demekte yanlış dedim yani kesinlikle kimsenin vebalini asla almak istemem rabbim hakkınizda hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Benim doktorum da simovic yetersiz biontec ol dediAşı konusu da bende çok kararsızım doktorum daha koruyucu oldugu için biontech önerdi 3 aydan sonraki ben sinovac 2 doz olmuştum haziran ayında ama sinovac yetersizmiş ve zaman geçtiği için sanırım artık korumuyor aklım çok karışık olsam bile sanırım sinovac olurum yada bilmiyorum of
Bence aşıyı hic katmayin kavga çıkıyor:)Aşı yaptırma, yaptırmama anketi açıcam yakında
Benim de iki doz Sinovac hatta temmuz sonlarına doğru yaptırmıştım biraz ona güveniyordum açıkçası hiç doktoruma da sormadım bu yüzden ama siz böyle söyleyince heralde benim de yaptırmam gerek diye düşünmeye başladım Biontech’ten de korkuyorum kardeşim aşıyı oldu ama bir iki gün çok zor geçti benim bünyem daha da zayıf tabi şu an bebekten dolayı daha da zayıf bilemedim nasıl olurAşı konusu da bende çok kararsızım doktorum daha koruyucu oldugu için biontech önerdi 3 aydan sonraki ben sinovac 2 doz olmuştum haziran ayında ama sinovac yetersizmiş ve zaman geçtiği için sanırım artık korumuyor aklım çok karışık olsam bile sanırım sinovac olurum yada bilmiyorum of
Benim de iki doz Sinovac hatta temmuz sonlarına doğru yaptırmıştım biraz ona güveniyordum açıkçası hiç doktoruma da sormadım bu yüzden ama siz böyle söyleyince heralde benim de yaptırmam gerek diye düşünmeye başladım Biontech’ten de korkuyorum kardeşim aşıyı oldu ama bir iki gün çok zor geçti benim bünyem daha da zayıf tabi şu an bebekten dolayı daha da zayıf bilemedim nasıl olur
Selam, bende listede yerimi alabilirim, yaş 27, ilk evlat, Kese görme 4+1 kalp atışı 5+3Hadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Tamamen kesti diyemem ama sabah yataktan öğürerek kalkmadım ve ara ara su içebilecek duruma geldim diyebilirim. Ama şuan bir yemek yapsam yapamam.Tamamen kesti mi azalttı mı yoksa. Ben dört tane içiyorum ama kusmalarım devam ediyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?