Yaşınız nedir acaba? Şehirde isterseniz ekleyebiliriz.Fatos3458 merhaba, 2. gebeliğim, 7+1 kalp atışı, 4+6 kese beni de listeye ekleyebilirsiniz. beklenen doğum da 9 mayıs sanırım :) ilk geeliğim bol kanamalıydı, bunda şimdilik hiç bişi yok. ne lekenlenme, ne başka bişi.
ay sen bu kaygıyla nasıl geçireceksin 9 ayı? kızımda kordon tam 2 kere dolanmıştı boynuna ama hiç bir sıkıntı çıkmadı. olmaz hiç birşey ya. kaldı ki olacaksa da zaten olur, kaygılanma, stres yapma, bebeğine yazık. görünebiliyosan da bence bi doktora görün. bu düşündüklerinin hiç biri olmasa da bu stres bebeğe zarar verir.Kızlar selammmm, ya bende acayip kaygı ve korku var ya... hep kötü şeyler aklıma geliyo.
kordon dolanırsa, düşerse, doğum sırasında kötü şeyler olursa. napıcam ben bu kafamı ya çok stresli hissediyorum kendimi. iki dk olumlu olayım diyorum bi bakıyorum daha fena korkuyorum. panik atak böyle bi şey mi
36 yaşımdayım, ankara :)Yaşınız nedir acaba? Şehirde isterseniz ekleyebiliriz.
benim kızımı doğurduğum doktorum 20 binliraya yükselmiş, haliyle tekrar kendisini seçemedim. her şey aşırı pahalanmışBen para odedigimi hatirlamiyorum kizimda 3 yasinda ozele gidiyordum bende yine ayni doktora devam ediyrum hatta bundan hberim yoktu
Cok artmışbenim kızımı doğurduğum doktorum 20 binliraya yükselmiş, haliyle tekrar kendisini seçemedim. her şey aşırı pahalanmış
Bende cok cuzzi bir rakam odedim diye hatirliyorum ikili test icin aklimda bile kalmamis ama ayrintili ultrasonda odememistim ekstra bisey bakmisti muaynede smdi cogu yer boyle olmus kendi doktorlarimiz bakmiyor,baska birilerine genelde perinatologlara falan yonlendiriyormus 500 600 700 lira civarlarinda tutuyormus cok sasirdim bende bu durumaBen para odedigimi hatirlamiyorum kizimda 3 yasinda ozele gidiyordum bende yine ayni doktora devam ediyrum hatta bundan hberim yoktu
evet özel muayeneydi, şimdi de buldum bu da özel muayene, yine pek az sayılmaz 12bin tl ama kızımı 2017de doğurduğumda da 9-10bin lira gibi bişi ödemiştik. valla bu sefer çok korkuyorum masraflar yüzünden.Cok artmışözel muayene mıydı?
Şimdi doktor buldunuz mu?
Evet bebeğime uyumuyor çok zor dalıyor filan bebbde zombi gibiyim şükürKullanıcı isminiz bebeğe ithafen mi
Benim oğlum ne güzel uyurdu.emzirmeye zor uyandırırdim.
Siz hangi sehirde hangi hastanede dogum yapiyorsunuz ben o fiyatlari hic duymadim buyuk sehirlerde Acibadem memorial gibi hastaneler mi? Kucuk bir sehirde yasiyorum 2 bine dogum yapmistim burada buyuk ozel hastaneler yok sigorta durumunuzda onemli tabi.evet özel muayeneydi, şimdi de buldum bu da özel muayene, yine pek az sayılmaz 12bin tl ama kızımı 2017de doğurduğumda da 9-10bin lira gibi bişi ödemiştik. valla bu sefer çok korkuyorum masraflar yüzünden.
Hayır canım değildiBahara giderken canom senin embriyon pgt limiydi
ankaradayım ben. ilk doğumumu tobb'da yaptım cüneyt genç ile. o zaman sigortalanmışptım sonra kimyasasl gebelikler falan olunca sigortam yanmıştı. şimdi memorial'da doğum yapacağım aşkın hoca ile, bunların 2si de özel muayenehane tabii. sigortasızım, planlı bi gebelik değildi. burda 2000 tlye doktora selam bile veremeyiz :)Siz hangi sehirde hangi hastanede dogum yapiyorsunuz ben o fiyatlari hic duymadim buyuk sehirlerde Acibadem memorial gibi hastaneler mi? Kucuk bir sehirde yasiyorum 2 bine dogum yapmistim burada buyuk ozel hastaneler yok sigorta durumunuzda onemli tabi.
Siz hangi sehirde hangi hastanede dogum yapiyorsunuz ben o fiyatlari hic duymadim buyuk sehirlerde Acibadem memorial gibi hastaneler mi? Kucuk bir sehirde yasiyorum 2 bine dogum yapmistim burada buyuk ozel hastaneler yok sigorta durumunuzda onemli tabi.
Canım kendini bebekle ilgili güzel şeylere yönelt, bebiş için yelek ör yada doğum sonrası dağıtmalık heidyelikler bak, mini mini kıyafetlere bak şunları alırım bunları alırım de kendi kendine stres gerçekten kötü yani olmayacağı oldurur. Allahın izniyle sağlıkla alırsın minik kuzunu kucağına bol bol dua et aklına nezaman kötü bişey gelse Felak nas oku, bebişin için biliyorsan hatim başla doğuncaya kadar hem bitirirsin rahat rahat hem doğar doğmaz kendisi için hatim yapılmış olur hemde sen ruhen çok rahatlarsınKızlar selammmm, ya bende acayip kaygı ve korku var ya... hep kötü şeyler aklıma geliyo.
kordon dolanırsa, düşerse, doğum sırasında kötü şeyler olursa. napıcam ben bu kafamı ya çok stresli hissediyorum kendimi. iki dk olumlu olayım diyorum bi bakıyorum daha fena korkuyorum. panik atak böyle bi şey mi
Yaşlı köy Ebesi çağırıp evde doğurma fikribenim kızımı doğurduğum doktorum 20 binliraya yükselmiş, haliyle tekrar kendisini seçemedim. her şey aşırı pahalanmış
Doğum için küçük bir şehre gitme fikri çık aklımdan
ahhh herşey çok pahalı çok
Evet cok iyi bilirim bende Ankara liyim esim burun kemigini yaptirmisti memorial da kucuk bir operasyondu 21 bin tutmustu benim kucuk hastanede dogumum 2 bin gercekten arada ucurumlar varankaradayım ben. ilk doğumumu tobb'da yaptım cüneyt genç ile. o zaman sigortalanmışptım sonra kimyasasl gebelikler falan olunca sigortam yanmıştı. şimdi memorial'da doğum yapacağım aşkın hoca ile, bunların 2si de özel muayenehane tabii. sigortasızım, planlı bi gebelik değildi. burda 2000 tlye doktora selam bile veremeyiz :)
Bugün doktorum hiç zorlama içemiyorsan dedi resmen suyu görünce adını bile duyunca midem kalkıyorBu da benim en büyük sıkıntım. Doktor çok şu içmem gerektiğini söyledi ama olmuyor şu içtiğim an yediğim de çıkıyor.
Mübarek normal su içermiyorsun sirkeli su içebiliyrorsun nasıl bir genetik buBugün doktorum hiç zorlama içemiyorsan dedi resmen suyu görünce adını bile duyunca midem kalkıyorsulu şeylere de aynıyım çay olsun meyve suyu olsun ayran olsun yok içemiyorum azar azar maden suyu içebiliyorum birde suya sirke ekleyince böyle yudumdumcuk yudumcuk
Şu an yalnız değilmişim dedim. Katı şeylerin tadını alabiliyorum ama su soda çay kahve her şey kötü bir tat olarak geliyor. Bende bir anormallik var diye düşünüyordumBugün doktorum hiç zorlama içemiyorsan dedi resmen suyu görünce adını bile duyunca midem kalkıyorsulu şeylere de aynıyım çay olsun meyve suyu olsun ayran olsun yok içemiyorum azar azar maden suyu içebiliyorum birde suya sirke ekleyince böyle yudumdumcuk yudumcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?