2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaşınız nedir acaba? Şehirde isterseniz ekleyebiliriz.

ay sen bu kaygıyla nasıl geçireceksin 9 ayı? kızımda kordon tam 2 kere dolanmıştı boynuna ama hiç bir sıkıntı çıkmadı. olmaz hiç birşey ya. kaldı ki olacaksa da zaten olur, kaygılanma, stres yapma, bebeğine yazık. görünebiliyosan da bence bi doktora görün. bu düşündüklerinin hiç biri olmasa da bu stres bebeğe zarar verir.

Ben para odedigimi hatirlamiyorum kizimda 3 yasinda ozele gidiyordum bende yine ayni doktora devam ediyrum hatta bundan hberim yoktu
benim kızımı doğurduğum doktorum 20 binliraya yükselmiş, haliyle tekrar kendisini seçemedim. her şey aşırı pahalanmış

Ben para odedigimi hatirlamiyorum kizimda 3 yasinda ozele gidiyordum bende yine ayni doktora devam ediyrum hatta bundan hberim yoktu
Bende cok cuzzi bir rakam odedim diye hatirliyorum ikili test icin aklimda bile kalmamis ama ayrintili ultrasonda odememistim ekstra bisey bakmisti muaynede smdi cogu yer boyle olmus kendi doktorlarimiz bakmiyor,baska birilerine genelde perinatologlara falan yonlendiriyormus 500 600 700 lira civarlarinda tutuyormus cok sasirdim bende bu duruma

Cok artmış özel muayene mıydı?
Şimdi doktor buldunuz mu?
evet özel muayeneydi, şimdi de buldum bu da özel muayene, yine pek az sayılmaz 12bin tl ama kızımı 2017de doğurduğumda da 9-10bin lira gibi bişi ödemiştik. valla bu sefer çok korkuyorum masraflar yüzünden.

evet özel muayeneydi, şimdi de buldum bu da özel muayene, yine pek az sayılmaz 12bin tl ama kızımı 2017de doğurduğumda da 9-10bin lira gibi bişi ödemiştik. valla bu sefer çok korkuyorum masraflar yüzünden.
Siz hangi sehirde hangi hastanede dogum yapiyorsunuz ben o fiyatlari hic duymadim buyuk sehirlerde Acibadem memorial gibi hastaneler mi? Kucuk bir sehirde yasiyorum 2 bine dogum yapmistim burada buyuk ozel hastaneler yok sigorta durumunuzda onemli tabi.

ankaradayım ben. ilk doğumumu tobb'da yaptım cüneyt genç ile. o zaman sigortalanmışptım sonra kimyasasl gebelikler falan olunca sigortam yanmıştı. şimdi memorial'da doğum yapacağım aşkın hoca ile, bunların 2si de özel muayenehane tabii. sigortasızım, planlı bi gebelik değildi. burda 2000 tlye doktora selam bile veremeyiz :)

Doğum için küçük bir şehre gitme fikri çık aklımdan
ahhh herşey çok pahalı çok

Canım kendini bebekle ilgili güzel şeylere yönelt, bebiş için yelek ör yada doğum sonrası dağıtmalık heidyelikler bak, mini mini kıyafetlere bak şunları alırım bunları alırım de kendi kendine stres gerçekten kötü yani olmayacağı oldurur. Allahın izniyle sağlıkla alırsın minik kuzunu kucağına bol bol dua et aklına nezaman kötü bişey gelse Felak nas oku, bebişin için biliyorsan hatim başla doğuncaya kadar hem bitirirsin rahat rahat hem doğar doğmaz kendisi için hatim yapılmış olur hemde sen ruhen çok rahatlarsın

Kızlar yarın ilk defa doktora gidicem inşallah kalp atışını da duyarım heyecan dorukta, şimdi yarın doktora gidince neler sormalıyım? Unutuyorum çünkü orada heyecandan bir liste yapayım.

Ayrıca doğum paket vs ücretini falan bu dönemde mı netleştiriyoruz malum sürekli zam oluyor. Bu tarz konuları doktorla mu konuşuyorsunuz? Bilgi verirseniz sevinirim

Evet cok iyi bilirim bende Ankara liyim esim burun kemigini yaptirmisti memorial da kucuk bir operasyondu 21 bin tutmustu benim kucuk hastanede dogumum 2 bin gercekten arada ucurumlar var

Bu da benim en büyük sıkıntım. Doktor çok şu içmem gerektiğini söyledi ama olmuyor şu içtiğim an yediğim de çıkıyor.
Bugün doktorum hiç zorlama içemiyorsan dedi resmen suyu görünce adını bile duyunca midem kalkıyor sulu şeylere de aynıyım çay olsun meyve suyu olsun ayran olsun yok içemiyorum azar azar maden suyu içebiliyorum birde suya sirke ekleyince böyle yudumdumcuk yudumcuk

Mübarek normal su içermiyorsun sirkeli su içebiliyrorsun nasıl bir genetik bu bem normal zamanda bile sirke kokusundan hazetmem, turşu sirke vs yiyenlerin erkek bebesi mı oluyordu bir totem yapam du

Şu an yalnız değilmişim dedim. Katı şeylerin tadını alabiliyorum ama su soda çay kahve her şey kötü bir tat olarak geliyor. Bende bir anormallik var diye düşünüyordum ben de sorun olur mu bilmiyorum ama soda limon tuz yapıyorum 2 gündür gün de 1 tane ondan içiyorum sıvı olarak iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…