teşekkür ederim.hayır ne yazıkki değilim ama çok istiyorumKm
Hoşgeldiniz öncelikle. Gebe misiniz peki? Bebeklerin anne karnında kalp atışları 6.haftadan sonra ulttason yoluyla görünür yada duyulur buna kalp atışı diyoruzUmarım aydınlatıcı olmuşumdur.
Hiç öyle olmaz Allah'ın izniyle içinizi ferah tuttun bu minnaklar üzülmeye düşünmeye gelmiyor benim kanamam geldiğinde karın ağrım yoktu hastaneye gidesiye 10 dert sahibi oldum bekledigim düşündüğüm gibi olmadı Allah'a çok şükür sizinde öyle olur kalp atışını da duyarsınız görürsünüz de hiç endişelenmeyinBen geçen haftadan endişeliyim doktor çok tereddütlü konuştuğu için yarını iple çekiyorum
İnş canım tek aklımda olan şey o şuan daGüzel haberlerle gelin
İnş dediğiniz gibi olur belirtim de yok hamile olduğumu hissetmiyorumHiç öyle olmaz Allah'ın izniyle içinizi ferah tuttun bu minnaklar üzülmeye düşünmeye gelmiyor benim kanamam geldiğinde karın ağrım yoktu hastaneye gidesiye 10 dert sahibi oldum bekledigim düşündüğüm gibi olmadı Allah'a çok şükür sizinde öyle olur kalp atışını da duyarsınız görürsünüz de hiç endişelenmeyin
Kullanıcı isminiz bebeğe ithafen miHerkese selam...bende 2021 Mayıs annesiydim ama Nisan'da dogurdum bizim de böyle konustuklsrimiz geldi aklıma. Burası çok güzel oluyor gebelikte ve sonrasında cidden. Hayırlı doğumlar demeye geldim görüşürüz
Evet ya çekenin halinden çeken anlar bu bulantıyı. Benim de ikinci gebelik ve aynı şeyleri yaşıyorum ve tam dokuz ay sürmüştü diğerinde umarım bunda bunu yaşamayız ilk üç aydan sonra bitsin inşallahBulantinin şiddetine göre degisiyordu benimkine hic faydasi olmuyor. Dun gece 3 te ictim sabah yine kustum ama bulanti durumum biraz daha iyi geçen hafta 2 gun azaldi gibi oldu sonra tekrar zirve yapti. Kizimda da boyleydi bazi bunyelerde bulanti yaşam kalitesini sifira indiriyor gercekten
Ayy maşallah maşallah hayırla büyüsün inşallahBen bugun bebemi gordum Masallah ne guzel büyümüş. Kesenin icinde varlığı yoklugu belli degil ufacik bir iz gibiydi gecen gttigimde. Simdi tam bir bebek sekli gordum cok sukurfotograflar sırasıyla birincisi 5+5, ikincisi 7+5, üçüncüsü 9+5. Tam gunune goreymis gelisimi 9+5 cikti
panik atak değil de anksiyete bozukluğu. hamilelikte artış gösterebiliyor.Kızlar selammmm, ya bende acayip kaygı ve korku var ya... hep kötü şeyler aklıma geliyo.
kordon dolanırsa, düşerse, doğum sırasında kötü şeyler olursa. napıcam ben bu kafamı ya çok stresli hissediyorum kendimi. iki dk olumlu olayım diyorum bi bakıyorum daha fena korkuyorum. panik atak böyle bi şey mi
evet ya biri bana demişti kavga ederkenpanik atak değil de anksiyete bozukluğu. hamilelikte artış gösterebiliyor.
ya normalde panik bozukluklarına ilaç tedavisi genelde olumlu sonuçlar veriyor ama gebelikte kullanılmıyor ancak anksiyete seviyeniz bebeği tehlikeye atacak duruma gelirse öyle veriyorlar. siz en iyisi çevrenizde size destek olan kişilerle görüşüp içinizi ferah tutmaya çalışın.evet ya biri bana demişti kavga ederkensende anksiyete var diye. Eee geçmiyo mu bu bunalıma gircem artık normal değil dimi bu düşünceler. her şeyin en kötüsünü düşünmek gibi bir huyum var olayı çok yönlü değerlendiriyorum ama bu sefer olumsuzluk çok baskın.
Malesef bende 9 ay çekmistim dogum yaptigim gun bile kusmustum. O yuzden bana dogum cok kolay gelmisti resmen yeniden dogmustum 9 ay sonra bulanti olmadan uyanmak her seye degmistiEvet ya çekenin halinden çeken anlar bu bulantıyı. Benim de ikinci gebelik ve aynı şeyleri yaşıyorum ve tam dokuz ay sürmüştü diğerinde umarım bunda bunu yaşamayız ilk üç aydan sonra bitsin inşallah
teşekkür ederim, bir şeyler yapmam lazım evetya normalde panik bozukluklarına ilaç tedavisi genelde olumlu sonuçlar veriyor ama gebelikte kullanılmıyor ancak anksiyete seviyeniz bebeği tehlikeye atacak duruma gelirse öyle veriyorlar. siz en iyisi çevrenizde size destek olan kişilerle görüşüp içinizi ferah tutmaya çalışın.
Siz bide dogduktan sonra görünKızlar selammmm, ya bende acayip kaygı ve korku var ya... hep kötü şeyler aklıma geliyo.
kordon dolanırsa, düşerse, doğum sırasında kötü şeyler olursa. napıcam ben bu kafamı ya çok stresli hissediyorum kendimi. iki dk olumlu olayım diyorum bi bakıyorum daha fena korkuyorum. panik atak böyle bi şey mi
Ben para odedigimi hatirlamiyorum kizimda 3 yasinda ozele gidiyordum bende yine ayni doktora devam ediyrum hatta bundan hberim yoktuAy kızlar her şey rant kapısı olmuş oğlum 4 yaşında ondayken ücretler böyle degildi 2 li test ucreti 650 liraymış ve ayrica detayli ultrason icin baska doktora yonlendiriyorlarmis artik oda tekil gebelik icin 600 lirayla basliyormus oglumda kendi doktorum muayne icinde yapmisti detayli usg sini vallahi cok sasirdim ikili testi devlet hastanesinde yaptiricam 2 tup kan alacaklar diye 650 lira vermek sacmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?