Fitil iğne kullanıyorsan sabaha doktoruna git kullanmıyorsan acile git iğne vursunlar sana fitil versinlerKızlar lekelenmem var çoook az. Bugün Biraz yorucu Bi gündü fiziksel olarak. Ondan mı oldu noldu anlamadım. Peçetede gördüm sadece kahverengi akıntı gibi. Kalkıp acile gideyim mi yoksa sabah erkenden doktoruma mı gideyim sizce?
Resmen rabbimin mucizesi ya suna bak. Bu kadar kisa surede resmen bi insan buyuyor icimizde..Ben bugun bebemi gordum Masallah ne guzel büyümüş. Kesenin icinde varlığı yoklugu belli degil ufacik bir iz gibiydi gecen gttigimde. Simdi tam bir bebek sekli gordum cok sukurfotograflar sırasıyla birincisi 5+5, ikincisi 7+5, üçüncüsü 9+5. Tam gunune goreymis gelisimi 9+5 cikti
biz sizin oraya gelelim en iyisi :)Evet cok iyi bilirim bende Ankara liyim esim burun kemigini yaptirmisti memorial da kucuk bir operasyondu 21 bin tutmustu benim kucuk hastanede dogumum 2 bin gercekten arada ucurumlar var
en temiziYaşlı köy Ebesi çağırıp evde doğurma fikri
Teşekkür ederimm cevabın için canımFitil iğne kullanıyorsan sabaha doktoruna git kullanmıyorsan acile git iğne vursunlar sana fitil versinler
Benim bu ultrason ve çin takvimine göre erkek çıkıyor bakalım doğru çıkacak mıFatoş canım buna bakar mısın ,elinde ki ultrasyon kağıdıyla karşılaştırır mısın merak ettim
Canım aynı durum bende de oldu psikolog randevusu aldım yarın gideceğimKızlar selammmm, ya bende acayip kaygı ve korku var ya... hep kötü şeyler aklıma geliyo.
kordon dolanırsa, düşerse, doğum sırasında kötü şeyler olursa. napıcam ben bu kafamı ya çok stresli hissediyorum kendimi. iki dk olumlu olayım diyorum bi bakıyorum daha fena korkuyorum. panik atak böyle bi şey mi
Ya siz Ankaradasınız sanırım neresinden acaba? Halsizliklerim ve bulantımdan kaynaklı annemin yanına gidicem keçiörende oturuyorlar annemler bana ordan özel hastane lazım hiç aklıma da gelmiyo kaç senedir orda yaşadım bi medicalpark geliyo aklıma oda gereksiz pahalı yanii. Sizin bildiğiniz var mı?en temizi
Naptınn? Duydun mu meleğinii güzel haberlerle gelKızlar yarın ilk defa doktora gidicem inşallah kalp atışını da duyarım heyecan dorukta,şimdi yarın doktora gidince neler sormalıyım? Unutuyorum çünkü orada heyecandan bir liste yapayım.
Ayrıca doğum paket vs ücretini falan bu dönemde mı netleştiriyoruz malum sürekli zam oluyor. Bu tarz konuları doktorla mu konuşuyorsunuz? Bilgi verirseniz sevinirim
Progestan verdiler ancak kalp atımı duyulmadı. Sanırım kaybettim bebeğimi ama ultrasonda Bi hareket vardı kalp atımı şeklinde. 1 hafta daha bekleyelim ama sağlıklı bi gebelik ilerlemesi göremiyorum dedi doktor. Kaç kere ipten döndü bu gebelik daha da dönmez snırım kabullenmem gerek...psikolojikdelipdr naptın canım iyimsn
Canım vajinal bakmadıysa hiç önemseme bile. Benim iki tane olan bebeği bir tane gördü karından bakınca. Kalp atışı şurda dursunProgestan verdiler ancak kalp atımı duyulmadı. Sanırım kaybettim bebeğimi ama ultrasonda Bi hareket vardı kalp atımı şeklinde. 1 hafta daha bekleyelim ama sağlıklı bi gebelik ilerlemesi göremiyorum dedi doktor. Kaç kere ipten döndü bu gebelik daha da dönmez snırım kabullenmem gerek...
Vajinal baktıCanım vajinal bakmadıysa hiç önemseme bile. Benim iki tane olan bebeği bir tane gördü karından bakınca. Kalp atışı şurda dursun
Sevindim yazmana çünkü aklım sende kalmıştı, umarım her şey daha güzel olur. Unutma hiçbir şey sen ve miniğinden değerli değilKızlar merhaba hem moralim bozuktu hem midem gerçekten kötüydü.. çıkarmaktan bünyem zayıf düştü serum aldım. Sizlere de dönemedi hakkınızı helal edinKadindiyorki Selizay Oktivus C Carpediem4 Z Zynpada S Sabirsiz tospa L Larissa U umutmuo M Mvikdn kramer reynax etacarinea ... daha aklıma gelmeyenler ,diğer kızlar kusura bakmasın. En son tatlıya bağlamasak da kayınvaldem özür diledi. Bi şekilde düzelir inşallah ne diyim. Cuma doktor kontrolüm var. Bünyem çok zayıf mide bulantılarım, yanmalarım, gaz sancım dayanılmaz bir hal aldı dualarınızı eksik etmeyin
Canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama bebek küçük olduğu için de duyamamış olabilir. Yine de hayırlısı olsun hakkında bende yaşadım aynı şeyleri seni çok iyi anlıyorum. İlk bebeğim kese büyümüyordu bebek büyüyordu küçücük kese kalmıştı. Sonra dayanamadı tabi bebeğin kalbi durdu.Vajinal baktı
canım üzülme bi hafta daha bekle umarım güzel şeyler olsun. değilse de sen sağlıklı ol. yeniden olur herşey.Progestan verdiler ancak kalp atımı duyulmadı. Sanırım kaybettim bebeğimi ama ultrasonda Bi hareket vardı kalp atımı şeklinde. 1 hafta daha bekleyelim ama sağlıklı bi gebelik ilerlemesi göremiyorum dedi doktor. Kaç kere ipten döndü bu gebelik daha da dönmez snırım kabullenmem gerek...
İçini ferah tutmaya çalış canım, progestan verdiklerine göre hala umut var demektir.Progestan verdiler ancak kalp atımı duyulmadı. Sanırım kaybettim bebeğimi ama ultrasonda Bi hareket vardı kalp atımı şeklinde. 1 hafta daha bekleyelim ama sağlıklı bi gebelik ilerlemesi göremiyorum dedi doktor. Kaç kere ipten döndü bu gebelik daha da dönmez snırım kabullenmem gerek...
Canım inşallah güzel haberler alırsın. Ben kalp atışını duyduktan sonra gittiğim ikinci muayenede kalp atışını duyduk ama bir öncekine göre sesi daha az geliyordu. Doktor bebişin duruş şekline göre ses az duyulabilir veya duyulmayabilir bile demişti. İnşallah senin de öyledirProgestan verdiler ancak kalp atımı duyulmadı. Sanırım kaybettim bebeğimi ama ultrasonda Bi hareket vardı kalp atımı şeklinde. 1 hafta daha bekleyelim ama sağlıklı bi gebelik ilerlemesi göremiyorum dedi doktor. Kaç kere ipten döndü bu gebelik daha da dönmez snırım kabullenmem gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?