2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Fitil iğne kullanıyorsan sabaha doktoruna git kullanmıyorsan acile git iğne vursunlar sana fitil versinler

Resmen rabbimin mucizesi ya suna bak. Bu kadar kisa surede resmen bi insan buyuyor icimizde..

Fatoş canım buna bakar mısın ,elinde ki ultrasyon kağıdıyla karşılaştırır mısın merak ettim
Benim bu ultrason ve çin takvimine göre erkek çıkıyor bakalım doğru çıkacak mı .. Rabbim sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin her ikiside mucize

Canım aynı durum bende de oldu psikolog randevusu aldım yarın gideceğim

Kızlar merhaba hem moralim bozuktu hem midem gerçekten kötüydü.. çıkarmaktan bünyem zayıf düştü serum aldım. Sizlere de dönemedi hakkınızı helal edin Kadindiyorki Selizay Oktivus C Carpediem4 Z Zynpada S Sabirsiz tospa L Larissa U umutmuo M Mvikdn kramer reynax etacarinea ... daha aklıma gelmeyenler ,diğer kızlar kusura bakmasın. En son tatlıya bağlamasak da kayınvaldem özür diledi. Bi şekilde düzelir inşallah ne diyim. Cuma doktor kontrolüm var. Bünyem çok zayıf mide bulantılarım, yanmalarım, gaz sancım dayanılmaz bir hal aldı dualarınızı eksik etmeyin

Ya siz Ankaradasınız sanırım neresinden acaba? Halsizliklerim ve bulantımdan kaynaklı annemin yanına gidicem keçiörende oturuyorlar annemler bana ordan özel hastane lazım hiç aklıma da gelmiyo kaç senedir orda yaşadım bi medicalpark geliyo aklıma oda gereksiz pahalı yanii. Sizin bildiğiniz var mı?

Naptınn? Duydun mu meleğinii güzel haberlerle gel

Progestan verdiler ancak kalp atımı duyulmadı. Sanırım kaybettim bebeğimi ama ultrasonda Bi hareket vardı kalp atımı şeklinde. 1 hafta daha bekleyelim ama sağlıklı bi gebelik ilerlemesi göremiyorum dedi doktor. Kaç kere ipten döndü bu gebelik daha da dönmez snırım kabullenmem gerek...

Canım vajinal bakmadıysa hiç önemseme bile. Benim iki tane olan bebeği bir tane gördü karından bakınca. Kalp atışı şurda dursun

Sevindim yazmana çünkü aklım sende kalmıştı, umarım her şey daha güzel olur. Unutma hiçbir şey sen ve miniğinden değerli değil doktor kontrolün de inşallah çok güzel geçer dualarım seninle

Canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama bebek küçük olduğu için de duyamamış olabilir. Yine de hayırlısı olsun hakkında bende yaşadım aynı şeyleri seni çok iyi anlıyorum. İlk bebeğim kese büyümüyordu bebek büyüyordu küçücük kese kalmıştı. Sonra dayanamadı tabi bebeğin kalbi durdu. çok acı ama rabbim daha ağır imtihanlar yaşatmasın Başka bir doktora da gitmeni tavsiye ederim

canım üzülme bi hafta daha bekle umarım güzel şeyler olsun. değilse de sen sağlıklı ol. yeniden olur herşey.

İçini ferah tutmaya çalış canım, progestan verdiklerine göre hala umut var demektir.

Canım inşallah güzel haberler alırsın. Ben kalp atışını duyduktan sonra gittiğim ikinci muayenede kalp atışını duyduk ama bir öncekine göre sesi daha az geliyordu. Doktor bebişin duruş şekline göre ses az duyulabilir veya duyulmayabilir bile demişti. İnşallah senin de öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…