2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Malesef bende 9 ay çekmistim dogum yaptigim gun bile kusmustum. O yuzden bana dogum cok kolay gelmisti resmen yeniden dogmustum 9 ay sonra bulanti olmadan uyanmak her seye degmisti
Ya ahahahahah aynısını yaşadım ya doğum yaptım dedim dünya varmış

Kızlar benim anti hbs pozitifmiş dahiliye doktorum söyledi, kadın doğum doktorum bişey söylememişti merak ettim şimdi anti hbs si pozitif gelen var mı ?? Değeri de 58.8

Malesef bende 9 ay çekmistim dogum yaptigim gun bile kusmustum. O yuzden bana dogum cok kolay gelmisti resmen yeniden dogmustum 9 ay sonra bulanti olmadan uyanmak her seye degmisti
Yemek yemeyi özledim ağzımda o kötü tat olmadan midemdeki yumru olmadan bir gün geçirmeyi özledim bende sırf bu yüzden 9 ay beni uyutup doğumda uyandırın diye eşimle pazarlık felan yapıyorum Allah yardımcımız olsun

Kızlar benim anti hbs pozitifmiş dahiliye doktorum söyledi, kadın doğum doktorum bişey söylememişti merak ettim şimdi anti hbs si pozitif gelen var mı ?? Değeri de 58.8
Canim sorun olmaz merak etme hepatit b virüsu kapıp yenmissin zamaninda o yuzden pozitif cikiyor bir sorun olmaz yada yeni hepatit asisi falan vurulduysanda yuksek cikar

Canim sorun olmaz merak etme hepatit b virüsu kapıp yenmissin zamaninda o yuzden pozitif cikiyor bir sorun olmaz yada yeni hepatit asisi falan vurulduysanda yuksek cikar
E nabızdan aşı kartıma baktım doğumda vurulduğum gözüküyor ama korktum bi an bebeğime de doğumda geçer mi ki ona da iğne vuracaklar galiba ((

Mübarek normal su içermiyorsun sirkeli su içebiliyrorsun nasıl bir genetik bu bem normal zamanda bile sirke kokusundan hazetmem, turşu sirke vs yiyenlerin erkek bebesi mı oluyordu bir totem yapam du
Suyu içerken ağzım kapanıyor resmen boğazımdan aşığa gitmiyor oldu da gitti istifa o daha da kötü

Tuz koyma canım zaten soda tuzlu ödem yapıyor diyorlar sodyum oranı düşük olanı iç Beypazarı gibi

E nabızdan aşı kartıma baktım doğumda vurulduğum gözüküyor ama korktum bi an bebeğime de doğumda geçer mi ki ona da iğne vuracaklar galiba ((
o konuda hic bilgim yok dogumda benimki pozitif diye bilgilendirirsiniz hemsirelere falan sorarsiniz pozitif oldugunuz icin antikor olusurmu bebekte yada herturlu vurulmasimi gerekir bilemedim sorar öğrenirsiniz dert edilcek birsey degil bence

o konuda hic bilgim yok dogumda benimki pozitif diye bilgilendirirsiniz hemsirelere falan sorarsiniz pozitif oldugunuz icin antikor olusurmu bebekte yada herturlu vurulmasimi gerekir bilemedim sorar öğrenirsiniz dert edilcek birsey degil bence
Aynen gidip sorayım ben doktora da ama sizde diyorsunuz sıkıntı yok diye rahatladım biraz aman aman bişey olmasında yavrulara

Her şeyin olumsuzunu düşünmek Kaygı bozukluğu oluyor bu süreçte psikoloğa gidebilirsiniz

Kızlar lekelenmem var çoook az. Bugün Biraz yorucu Bi gündü fiziksel olarak. Ondan mı oldu noldu anlamadım. Peçetede gördüm sadece kahverengi akıntı gibi. Kalkıp acile gideyim mi yoksa sabah erkenden doktoruma mı gideyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…