Ya ahahahahah aynısını yaşadım ya doğum yaptım dedim dünya varmışMalesef bende 9 ay çekmistim dogum yaptigim gun bile kusmustum. O yuzden bana dogum cok kolay gelmisti resmen yeniden dogmustum 9 ay sonra bulanti olmadan uyanmak her seye degmisti
tahmini doğum 14 mayısmerhabalar
listeye nereden bakılıyor
ben varmıyım bilemedim
yaş38
ilk gebelik
istanbul
5+4 kese
6+2 kalp (yanlış hatırlamıyorsam)
şuan
8+3 deyim
Sayfanın en başında hayırlı olsuntahmini doğum 14 mayıs
Yemek yemeyi özledimMalesef bende 9 ay çekmistim dogum yaptigim gun bile kusmustum. O yuzden bana dogum cok kolay gelmisti resmen yeniden dogmustum 9 ay sonra bulanti olmadan uyanmak her seye degmisti
Canim sorun olmaz merak etme hepatit b virüsu kapıp yenmissin zamaninda o yuzden pozitif cikiyor bir sorun olmaz yada yeni hepatit asisi falan vurulduysanda yuksek cikarKızlar benim anti hbs pozitifmiş dahiliye doktorum söyledi, kadın doğum doktorum bişey söylememişti merak ettim şimdianti hbs si pozitif gelen var mı ?? Değeri de 58.8
E nabızdan aşı kartıma baktım doğumda vurulduğum gözüküyor ama korktum bi an bebeğime de doğumda geçer mi ki ona da iğne vuracaklar galibaCanim sorun olmaz merak etme hepatit b virüsu kapıp yenmissin zamaninda o yuzden pozitif cikiyor bir sorun olmaz yada yeni hepatit asisi falan vurulduysanda yuksek cikar
Suyu içerken ağzım kapanıyor resmen boğazımdan aşığa gitmiyor oldu da gitti istifa o daha da kötüMübarek normal su içermiyorsun sirkeli su içebiliyrorsun nasıl bir genetik bubem normal zamanda bile sirke kokusundan hazetmem, turşu sirke vs yiyenlerin erkek bebesi mı oluyordu bir totem yapam du
Tuz koyma canım zaten soda tuzlu ödem yapıyor diyorlar sodyum oranı düşük olanı iç Beypazarı gibiŞu an yalnız değilmişim dedim. Katı şeylerin tadını alabiliyorum ama su soda çay kahve her şey kötü bir tat olarak geliyor. Bende bir anormallik var diye düşünüyordumben de sorun olur mu bilmiyorum ama soda limon tuz yapıyorum 2 gündür gün de 1 tane ondan içiyorum sıvı olarak iyi geliyor
Hadi ya. O da gitti o zaman :)Tuz koyma canım zaten soda tuzlu ödem yapıyor diyorlar sodyum oranı düşük olanı iç Beypazarı gibi
Canm zaten pozitif olması iyi aşı olmuşsun demekki bendede poziitif koruyuculuğun var demekKızlar benim anti hbs pozitifmiş dahiliye doktorum söyledi, kadın doğum doktorum bişey söylememişti merak ettim şimdianti hbs si pozitif gelen var mı ?? Değeri de 58.8
o konuda hic bilgim yok dogumda benimki pozitif diye bilgilendirirsiniz hemsirelere falan sorarsiniz pozitif oldugunuz icin antikor olusurmu bebekte yada herturlu vurulmasimi gerekir bilemedim sorar öğrenirsiniz dert edilcek birsey degil benceE nabızdan aşı kartıma baktım doğumda vurulduğum gözüküyor ama korktum bi an bebeğime de doğumda geçer mi ki ona da iğne vuracaklar galiba((
teşekkürler, şimdi gördüm
Ayyy iyi o zaman kadın doğum doktorum da o yüzden bişey demedi demek ki görünce korktum baya siroz falan oluyormus bebekler anneden geçiyormuş o yüzden endişelendimCanm zaten pozitif olması iyi aşı olmuşsun demekki bendede poziitif koruyuculuğun var demek
Aynen gidip sorayım ben doktora da ama sizde diyorsunuz sıkıntı yok diye rahatladım biraz aman aman bişey olmasında yavrularao konuda hic bilgim yok dogumda benimki pozitif diye bilgilendirirsiniz hemsirelere falan sorarsiniz pozitif oldugunuz icin antikor olusurmu bebekte yada herturlu vurulmasimi gerekir bilemedim sorar öğrenirsiniz dert edilcek birsey degil bence
Her şeyin olumsuzunu düşünmek Kaygı bozukluğu oluyor bu süreçte psikoloğa gidebilirsinizevet ya biri bana demişti kavga ederkensende anksiyete var diye. Eee geçmiyo mu bu bunalıma gircem artık normal değil dimi bu düşünceler. her şeyin en kötüsünü düşünmek gibi bir huyum var olayı çok yönlü değerlendiriyorum ama bu sefer olumsuzluk çok baskın.
Bu benYaşlı köy Ebesi çağırıp evde doğurma fikri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?