2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda acılarını alsın sağlıklı bebekler nasip etsin

Kızlar bu mide gazı nasıl geçecek yaa ne kadar geğirsem de hep var orda sıkışıklık

Ahh ahh sorunlarimiz bitmiyor kizlar benimde vajina kemigimde agri gene basladi oglumda yanlari et kirigi gibiydi yatakta sagdan sola donemiyordum bundada vajina ustu kemigimde basladi daha simdiden dogurana kadarda neyapsam etsem gecmiyor baski oluyor sinirlere heralde

Cok erken başlamış. Benimde oluyordu yataktan dönerken filan doneiyordum ama bu haftalarda değildi.

Cok erken başlamış. Benimde oluyordu yataktan dönerken filan doneiyordum ama bu haftalarda değildi.
Oglumda da boyle erken baslamisti buda ayni oldu 8. Haftadan beri basladi en korktugum seylerden biriydi vallahi yine basima geldi cekmeyen anlamaz vallahi cok zor

Oglumda da boyle erken baslamisti buda ayni oldu 8. Haftadan beri basladi en korktugum seylerden biriydi vallahi yine basima geldi cekmeyen anlamaz vallahi cok zor
Doktorunuza sorun magnezyum iyi geliyor. Benimde oluyordu zor ama siz daha ağırlasmadan olmasi daha zordur. Pelvikler heralde benim mesela bu ara ağrıdı ama yürürken yürürsem ama uzn sürmemişti

Kızlar herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Ben Mayıs annesi olamayacağım,Allah izin verirse Haziran başına denk geliyor doğum.Daha transferden sonra 19.gündeyim.Bugünkü kan değerim 6600 çıktı.Kese için bekledi hoca, haftaya çarşamba gideceğim.Siz transferden kaç gün sonra kalp atışını duydunuz?

Doktorun adı nedir bide hastanenin imkanları lazım bana :))

O zaman bana eşimi kabul etmediler diyen neyin kafasını yaşadı anlamadım gereksiz yere korkuttu beni …..

Önce ki hafta eltim doğum yaptı acıbadem ateşehirde kaynım refakatçi kalıcaktı ben kalırım dedim o yüzden o kalmadı. Yani hiç bir sıkıntı yoktu kalabiliyodu.

Sizi çok iyi anlıyorum benimde nisanda 9 haftalık kürtajım oldu aynı sebepten. Ve doktor bana yaşasaydı engelli olabilirdi sağlıksız olduğu için sonlandı öyle düşün dedi. Bende rabbim hayırlısı ne ise onu nasip et diye dua etmiştim hep. O yüzden yaradana sığınıp atlattım çok şükür o psikolojiyi. Zaten akabinde tekrar nasip etti allah çok şükür. İnşaallah tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun allah. Yeni müjdelerinizi bekliyor olucaz inşallah

5+4 te duydum ben 3. Gün embriyosuydu

Kizlar ya bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel kasik makata vuran agri basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki. Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor. Valla korkular mahvediyor insani ondan size sormak istedim

Benm ilk gebeliğim bahsettiğiniz ağrıyı da daha önce hiç yaşamadım. Allah şifa versin bi doktorunuza sorun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…