- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda acılarını alsın sağlıklı bebekler nasip etsinKızlar merhaba. Dün gece ağrılarım artınca acile gittik bebeğimin kalbi durmuşpazartesi kürtaj olacağım. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim. Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
Cok erken başlamış. Benimde oluyordu yataktan dönerken filan doneiyordum ama bu haftalarda değildi.Ahh ahh sorunlarimiz bitmiyor kizlar benimde vajina kemigimde agri gene basladi oglumda yanlari et kirigi gibiydi yatakta sagdan sola donemiyordum bundada vajina ustu kemigimde basladi daha simdiden dogurana kadarda neyapsam etsem gecmiyor baski oluyor sinirlere heralde
Oglumda da boyle erken baslamisti buda ayni oldu 8. Haftadan beri basladi en korktugum seylerden biriydi vallahi yine basima geldi cekmeyen anlamaz vallahi cok zorCok erken başlamış. Benimde oluyordu yataktan dönerken filan doneiyordum ama bu haftalarda değildi.
Doktorunuza sorun magnezyum iyi geliyor. Benimde oluyordu zor ama siz daha ağırlasmadan olmasi daha zordur. Pelvikler heralde benim mesela bu ara ağrıdı ama yürürken yürürsem ama uzn sürmemiştiOglumda da boyle erken baslamisti buda ayni oldu 8. Haftadan beri basladi en korktugum seylerden biriydi vallahi yine basima geldi cekmeyen anlamaz vallahi cok zor
Hülya hanım sanırım öyle hatırlıyorumEmseydi hangi doktordu acaba
Eveeet ama pahalı maalesef bütçeyide düşünmek zorundayımBir Pendik’li olarak buralar hastanelerin göbeği ya şart mı medipol bana medipol çok soğuk geliyor Pendik şubesi
Medikal park var emsey var ada tıp var var da var
Doktorun adı nedir bide hastanenin imkanları lazım bana :))Ben üç yıl Pendik’te çalıştım ailemde Pendik’e yakın şu an evlendiğim için farklı bir ildeyim ama Emsey Hastanesi’nde iki arkadaşım doğum yaptı hem de aynı doktora bir tanesinin hatta bir kaybı vardı ama daha sonra arka arkaya bir kız ikiz erkek olmak üzere üç tane çocuğu oldu diğer arkadaşımda kızını kucağına aldı çok memnunlardı ben de belki doğumu İstanbul’da yapmaya karar verirsem aynı doktora gitmeyi planlıyorum bir araştırın isterseniz
O zaman bana eşimi kabul etmediler diyen neyin kafasını yaşadı anlamadım gereksiz yere korkuttu beni …..Devlet hastanelerinde erkekleri refakatçi kabul etmiyorlarmış doğru, ama özellerde sanmıyorum yabenim ikinci doğumda eşim yanımdaydı medipolde, en yakın 4 ay önce kuzenim Medipol Megada doğum yaptı eşiyle kaldı oda . Ziyaretçi yasağı var o net zaten ondan memnunuz
Önce ki hafta eltim doğum yaptı acıbadem ateşehirde kaynım refakatçi kalıcaktı ben kalırım dedim o yüzden o kalmadı. Yani hiç bir sıkıntı yoktu kalabiliyodu.Devlet hastanelerinde erkekleri refakatçi kabul etmiyorlarmış doğru, ama özellerde sanmıyorum yabenim ikinci doğumda eşim yanımdaydı medipolde, en yakın 4 ay önce kuzenim Medipol Megada doğum yaptı eşiyle kaldı oda . Ziyaretçi yasağı var o net zaten ondan memnunuz
Sizi çok iyi anlıyorum benimde nisanda 9 haftalık kürtajım oldu aynı sebepten. Ve doktor bana yaşasaydı engelli olabilirdi sağlıksız olduğu için sonlandı öyle düşün dedi. Bende rabbim hayırlısı ne ise onu nasip et diye dua etmiştim hep. O yüzden yaradana sığınıp atlattım çok şükür o psikolojiyi. Zaten akabinde tekrar nasip etti allah çok şükür. İnşaallah tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun allah. Yeni müjdelerinizi bekliyor olucaz inşallahKızlar merhaba. Dün gece ağrılarım artınca acile gittik bebeğimin kalbi durmuşpazartesi kürtaj olacağım. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim. Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
5+4 te duydum ben 3. Gün embriyosuyduKızlar herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen Mayıs annesi olamayacağım,Allah izin verirse Haziran başına denk geliyor doğum.Daha transferden sonra 19.gündeyim.Bugünkü kan değerim 6600 çıktı.Kese için bekledi hoca, haftaya çarşamba gideceğim.Siz transferden kaç gün sonra kalp atışını duydunuz?
Hülya Hanım doktorun adı Kurtköy’de temiz bir özel hastane diye duydum hep ama ben şu an farklı bir şehirde olduğum için kendim gidip göremedimDoktorun adı nedir bide hastanenin imkanları lazım bana :))
Canım ne mutlu5+4 te duydum ben 3. Gün embriyosuydu
Benm ilk gebeliğim bahsettiğiniz ağrıyı da daha önce hiç yaşamadım. Allah şifa versin bi doktorunuza sorun istersenizKizlar ya bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel kasik makata vuran agri basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki. Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor. Valla korkular mahvediyor insani ondan size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?