2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben burada kimseye direk bir sey demedim ki !Sadece sesli düşündüm hepimizin yaptığı gibi,hangimizin basina ne geleceği belli değil. Korkuyorum ,bununla yüzleşmeye, 9 ay bunun stresini yasamaya cesaret edemiyorum.Benim yazdıklarımda ağır ne var söyler misiniz?ve kime ağır konuşmuşum

Orasi muhakkak oyle ,insallah grubumuzda kimse boyle bir tercih yapmak zorunda kalmaz.Arkadasima Down sendromu dediler baska bir arkadaşıma baska bir sendrom söylediler 9 aylari zehir oldu ve doğan bebekler sağlıklı doğdu, o yuzden sanırım bu testlere mesafem artti.Ilk cocugumda herseyi yaptirdim bunlari da hic düşünmedim ama insan yas ilerledikçe korkuyor galiba

Son düzenleme:
Oncelikle agir konustunuz demedim agir bir kelime dedim.»oldurmek ve vebal» kelimesi sizce bir anne adayi icin oldukca hafif ve basit bir kelimemi. Bu durumu yasamis yada yasayacak anneler icin ben evladimi mi oldurdum dusuncesi sizcede cok agir degil mi. Haklsiiniz herkes korkar. Sonuc ne olursa olsun aldirmayi dusunmuyorum o yuzden test yaptirmayacagim makul bir aciklama ama olum vebal gibi kelimeler bu kadar hassas donem yasayan bizler icin agir kaciyor. Bu yuzden uyarma geregi duydum.umarim hic birimiz bu sinavla sinanmayiz

Sizin üslubumuzda bana biraz ağır geldi.Grupta su an sıkıntı yaşayan kimse yok bildiğim kadarı ile eğer varsa ve kırmışsam kendisinden özür dilerim.Dusunuyorum ikili test zamani yaklaştı onu bile yaptırmak istemiyorum bunlar bana ait kaygılar ve burda paylaşmak istedim.Kendi duygularımı tanımladım ,öğrensem ne yaparim ,vazgeçemem, diyelim vazgectim sonra ben ne olurum diye paylaştım.Etrafimda bu süreçten yıpranan cok fazla insan var sanirim bundan cok etkilendim.

Pardon gayet saygili ve hic bir hakaret icermeyen kelimelerden olusmus nacizane fikrimi bende dile getirdim. Neresi size agir geldi acaba? Ayrica bu platform sadece mayista dogum yapacak annelerden olusmuyor bir cok insan girip biseyler okuyor. Bakin ne kadar guzel ne kadar naif bir dille anlatmissiniz bu sefer duygularinizi «vazgecemem vazgecsemde ben ne olurum» bu guzel kelime secimlerinizi ilkindede bekledim sadece oldurmek kelimesini kullanmak yerine anlatmak istedigim sadece buydu.Tesekkur ederim

Ben de o an öyle kullandim cunku oyle düşündüm bu da benim kendi fikrim.Bu kadar büyütecek birsey yok bence.Grupta olmayan birinin ihtimali icin kimse de kimseyi germesin

Ben de o an öyle kullandim cunku oyle düşündüm bu da benim kendi fikrim.Bu kadar büyütecek birsey yok bence.Grupta olmayan birinin ihtimali icin kimse de kimseyi germesin
Size fikirleriniz icin asla bisey soylemedim. Burada olan insanlarin daha once ne yasadiklarini asla bilemezsiniz bu yuzden daha kimse bu durumu yasamadi demek mantikli olmaz.Neyse ben sizi bukadar hassas bir durum icin bencede uzatmaya gerek yok kullandiginiz kelimeler bazinda sizi duyarliliga davet etmistim ama belliki yanlis yere davet etmisim kusura bakmayin iyi gunler ve mutlu hamilelikler

Evet benim de ikinci gebeligim ilkinde hepsini yaptirmistim bunda da yaptiracagim ama riskli gelirse riskli oldugu anlamina gelmedigini biliyorum en azindan. Benim cevremde de riskli sonuc cikip saglikli dogum yapan cok tanigim var. Keske nifty gibi kesin sonuc veren testler yayginlasmis ve ulasilabilir olsa rahat ederdik

Ben de pazatesi günü kontrole gideceğim bakalım ne durumda, sen de tekrar yazarsan sevinirim. Umarım herşey gönlümüzce olur ...
Merhaba, kontrole gittim bugun miyoma bakti ölçü aldi sonra birakti doktor neyse kafana takilmasin simdi bir sey yok dedi ama ben ekrandan gordum 3,75 ölctu 2,5 tu 2 hafta once bir miktar buyume gostermis. Umarim sizde gostermez. Bebege bir zarari yok şu an dedi.

Merhaba kızlaar hamileliğimi 7 Eylülde beta hcg 21 le öğrendiğimden beri bu sayfayı takip ediyorum kalp atışını duymadan yazmak istememiştim :)) hemen hemen herkesin hikayesine aşinayım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insallah

Benim sormak istediğim bir şey var iki gündür bulantılarım bir anda azaldı normalde akşama kadar birsey yiyemezdim sabahları kusmadan geçirdiğim bir günüm yokken şimdi hic bir belirti yok, interntte bir kaç korkutucu senaryo okudum ama kendimi de onlara kaptırmak istemiyorum böyle bir şey yaşayan var mı ya da önceki hamileliğinde tecrübe eden

Evet çoğu zaman yanlış çıkıyor ama hamileliğin getirdiği duygusallık ve kaygı ile sanırım başetmek çok zor oluyor.İnşallah hiçbirimiz bu kaygıları yaşamayız

İnternete bakmayin gerçekten hic bakmayın, İnternete baksak hepimiz ölüme yakınız.Bu hatayı zamanında cok yaptim.Belirtiler zamanla azalacaktır kalbinizi ferah tutun insallah hicbirsey yoktur

Kızlar karnımın sol tarafına doğru ani keskin batma hissi oluyor 5 sn sonra geçiyor yaklaşık yaırn saatir falan devam ediyor. Normal mi acaba ya
Nasil gecti doktor randevun merak ettim seni umarim hersey yolundadir

Aynılarını ben de tedirgin oluyorum ama Elhamdulillah hiç bir sorun olmuyor merak etme bazen tüm belirtiler şiddetlenir bazen hiç yokmuş gibi olur
Hayırlı olsun gebeliğiniz

3 gündür benim de bulantı kusma her şey bitti. 2 bardak su icemezken bugün 2. Surahime geçtim mesela :) tabi ben de aynı şeyi hissedip hemen devlet hastanesine kontrole gittim meraktan. Çok şükür bebeğim iyiydi. Artık normal sanırım azalması:)

Bende de iki gündür baya azaldı hatta yok dicek kadar az. Kusma hiç yoktu bende o yüzden ona bişey diyemem. Ama 3 gün önce öğürmeli bulanırken iki gündür çok az. Ama siz neden endişelendiniz bundan. Benimde ensişelenmemi lazım. Ben sizden 1 hafta gerideyim sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…