2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Öyle mi diyorsun ben de paldır küldür hata yapar mıyım diyorum
O kitaplardaki gibi olmuyor cocuk gaz icinde kivraniyor kitap diyorki iki okşa sakinlestirip bırak sakinlesmiyorki cocuk o orda kivranirken sdce gezdirince rahatlayip uyudugunu goren anne saatlerce gezdiriyor ayakta 3 aylikken 8 kiloydu oglum kollarim kopardi hoplatmaktan rahatlasin uyusun diye bilmiyorum benimki uymadi o kitaplara yapamadim yazilanlari

Bana da 1 ay sonra gel dedi tekrar :)
Hep 2 hafta arayla gitmiştim ilk kez 1 ay sonra gideceğim bakalım nasıl geçecek günler
Ben bu hafta gidecektim ikili teste ama Korona olduk iki hafta karantinadayız ikili test zamanı da geçecek ne yapmam lazım ikili testi kaçıranlar üçlü test mi yaptırıyordu ne yapmam lazım bilen yazabilir mi
Çook geçmiş olsun çok rahat atlatırsınız umarım Doktorunuzu arayıp görüşün en güzel açıklamayı doktorunuz yapar

Artık bebek için eğitici kitaplar okusam diye düşünüyorum ama sıkmadan, gerçekten eğitici olduğunu düşündüğünüz kitaplar var mı bildiğiniz :)
Henüz bende almadım ama almayı düşündüğüm 2 kitabı buraya bırakıyorum canım. Bende araştırıyorum, inceleyip karar verebilirsin

Eklentiler

• 4E402EB1-8EC0-45B2-BE51-238B600B55F3.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 39
  • D292422C-E0D0-4E77-9A6F-EA9B91836B32.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
Ya öyle olacaktır mutlaka. Ben de şimdiden diyorum ağlasın kucağa alıştırma falan mevzuları bile saçma geliyor . Tamam da ben de kucağında kalsın isterim zaten:) ya da ağlasa oturup sussun diye bekleyemem ki :) Ama yine de ilk bebek olunca çok acemi hissetmeye başladın. Hamile kalmadan önce çok hazirim diyordum

Artık bebek için eğitici kitaplar okusam diye düşünüyorum ama sıkmadan, gerçekten eğitici olduğunu düşündüğünüz kitaplar var mı bildiğiniz :)
Ben başlamıştım okumaya baya kalın ve bilimsel arastirmalarla desteklenmiş bir kitap sıkılmam derseniz mutlaka öneririm. Cok sey öğrendim kitaptan ve baya ödüllü bir kaynak. Uyku beslenme davranış ve tuvalet eğitimi dahil her bilgi var.

Bebek bakim sorunlarına mucize çözümler Tracy Hogg & Melinda Blau

Merhaba ,ikili test sonucunu alanınız var mı ?Ben de 13. haftama girdim 11. haftada ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi çıktı , burun kemiği de. Yaşım 29, ilk gebeliğim, kontrolden çıktığımda aslında çok mutluydum. Dün ikili tarama testi sonucum çıktı doktorum değerin 1/367 olduğunu söyledi . Ense kalınlığı vb. iyi olmasına rağmen kan değerlerimden kaynaklı sonucu şüpheli buldu 16. haftada 4 lü tarama yapalım veya imkan varsa DNA testi yapabilirsiniz dedi. Aynı gün Fetal Dna testi verdim 2 haftaya kadar çıkacak sonucum. Tarama testinin güvenilir olamadığını biliyorum ama yine de moralim çok bozuk

Aglasin kucaga alistirma falan bunlar eski ekoller ya. Artik tam tersini savunuyo uzmanlar. Sarilin, ten temasi kurun, aglatmayin ogrenilmis çaresizlik yasamasin vs gibi. Sadece annelerimiz nenelerimiz diyo kucaga alistirma, yok cok emzirme, yok aglar aglamaz emzirme bilmem ne degisik degisik konusuyolar. Dogum sonrasi en zor kismi bu konusanlar bence

Yoksa annenin ic gudusune birakilsa anne gercekten basariyo. Ben ki kızım dogdugunda daha 22 yasimdaydim ama sanki 40 yıllık anne gibi bakabildim cocuguma dogunca annelik icgudusuyle her seyi hallediyosunuz merak etmeyin. Iciniz rahat olsun bi dogsunlarda saglikla hallederiz gerisini

Çok teşekkür ederim araştıracağım. Sıkıcı mı akıcı mi peki :)

Çok teşekkür ederim Ne güzel yorumladınız:) bence de öyle ama Bebisin hareketlendigini gördüğümden beri bi endise basladi oysa ki 3 yeğenim var bakmisligim çok ama. Bakalım inşallah sağlıkla gelsinler de :)

Selam kızlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış kusmalarım azaldı diye çok tedirgin olmuştum bikaç gündür. Neyseki bebişim büyümüş hatta 4 gün ileride çıktıSonraki kontrol de artık taramalar var inşallah şu aşamayı da sağ sağlim atlatsak her anı ayrı bir serüven ayrı bir heyecan Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Bana doktor heyet raporu cikardi bulantilardan dolayi 1 aydir gitmiyordum bu hafta basladim. Ayni tedirginlik hepimizde var bir de geri 32 haftaya cikarsa geri hakikaten ders bile isleyemem o motivasyonla
Ben de doktordan isteyeceğim umarim verir

Yaptırdım çok pişmanım çok yüksek riskli çıktı dun nift için kan verdim 10 gün nasıl geçecek içim daralıyor yaşınızı bilmiyorum ama boşa vakit kaybetmeyin 2li testle
36 ya bu hafta girdim ben de bunu yaşamak istemiyorum cok korkuyorum bosu boşuna gerilmek istemiyorum.Cumartesi bakalim doktorla uzlaşabilirsek

Ben de bu yüzden yaptırmak istemiyorum

Ben de bu yüzden yaptırmak istemiyorum
Bunda sonucum her ne gelecek bilmiyorum tabii ama bir daha hamile kalırsam direkt bu genetik testten yaptırıp hiç ikili test yaptırmayacağım. Dün mevzu sıcaktı pek idrakında değildim ama bugun istemsizce stres olmaya basladım.taramayı yaptırmadan bu testi verseydim bu kadar stres olmayacaktım en azından sonuc cıktığında kesine yakın bir sonuç olacağını bildiğim için sakin sakin bekleyecektim. Ama bundaki oranlama ihtimal olayı insanı geriyor. Belki hiçbir şey çıkmayacak ama stres oldum bi kere..

Yaptırdım çok pişmanım çok yüksek riskli çıktı dun nift için kan verdim 10 gün nasıl geçecek içim daralıyor yaşınızı bilmiyorum ama boşa vakit kaybetmeyin 2li testle
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de pişmanım, keske direkt nift verseydim en azından stressiz bi şekilde bekleyecektim ve sonuç kesine yakın olcaktı.şimdi stresle merakla bekle dur.. Sizin oran kaç çıktı acaba?

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de pişmanım, keske direkt nift verseydim en azından stressiz bi şekilde bekleyecektim ve sonuç kesine yakın olcaktı.şimdi stresle merakla bekle dur.. Sizin oran kaç çıktı acaba?
Benim kombine risk 1:206 sizin kac acaba
Hakkımızda hayırlısı inanıyorum güzel haberler alicaz insallah

Benim kombine risk 1:206 sizin kac acaba
Hakkımızda hayırlısı inanıyorum güzel haberler alicaz insallah
Benim de 1/361, daha önce yanlıslıkla 1/367 yazmısım şimdi fark ettim. Amin hayırlısı olsun , bu bekleme sürecini de hepimize kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…