- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Bugün aldım iki kitap iyice araştırdıktan sonra. Doğmamış bebeğin gizli yaşamı ve bilinçli bebekArtık bebek için eğitici kitaplar okusam diye düşünüyorum ama sıkmadan, gerçekten eğitici olduğunu düşündüğünüz kitaplar var mı bildiğiniz :)
Doğmamış çocuğun gizli yaşamı olacaktıBugün aldım iki kitap iyice araştırdıktan sonra. Doğmamış bebeğin gizli yaşamı ve bilinçli bebek
Canım herkesin deneyimi farklı olacaktır bu aşamada her bebek farklı olduğu gibi.Okuyun tabi ama kitaplarhepsi boş bence ,benim deneyimim öyle oldu en azından, kitaplara uygun çocuk büyütmek imkansız gibi.Kitapligi bu tarz kitaplarla dolu olan 7.5 yıllık anne olarak bildiriyorum
Sadece kitaplara uygun çocuk büyütmek için değil başımıza ne gelcek onu bilmek, en azından fikir sahibi olabilmek için okumak gerekiyorBu tarz kitapların faydasını gören tanıdığım çookk insan var
Kesinlikle öyle canım. Kulaktan dolma bilgiler değilde sağlam kaynaklardan fikir almış oluyoruz. Daha önce başka bebekle ilgilenmiş olsak bile kendi bebeğimiz olduğunda herşey çok farklı. Bilmediğimiz o kadar çok şey var ki çocuk yetiştirmek dipsiz bir kuyu gibi inşallah gönlümüze göre layıkıyla bebişlerimizi büyütüp yetiştirmek kısmet olurAynen katılıyorum canım. O kadar çok şey öğrendim ki kitaptan ve bir sürü ipuçları ve çözüm yollarıda var en azından denemekten zarar gelmez ve daha sakin kalabilirim çünkü bir şeyler biliyor olacağım bazı durumların normal olduğunu anlayıp kaygı telaşla bebeğimide strese sokmamaya çalışacağım aksi halde her ağlayışı ya da benzeri durumu bilmediğimizden kötü şeylere yorabiliriz bu stres bebeği daha da huzursuz hale getirir
.
Becerememek değil tabiiki konu beklenti bence ben fikir sahibi olmayı beklerken siz birebir uygulayıp aynı sonuçları almayı beklemiş olabilirsiniz yoksa bizlerde illa ki asla yapmam dediğimiz şeyi yapacağız ve deneyip başarısız olacağımız şeylerde olacaktırEvet aslında mantıklı bir bakış açısı ,sanırım ben beceremedimbilmiyorum tek bir madde uygulayamadim, yapmam dediğim her şeyi yaptım, sanırım çocuğun mizacı ile ilgili
Teşekkür ediyorum bakım ben de:)Bugün aldım iki kitap iyice araştırdıktan sonra. Doğmamış bebeğin gizli yaşamı ve bilinçli bebek
Birazı da şişkinlik olmasın.Çok fazla gibi geldiVarmı 3 ayda böyle devasa göbeği olanben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
Birazı da şişkinlik olmasın.Çok fazla gibi geldi
böyle şişkinlikmi olur yahu alt göbek mide büsbütün olmuşBirazı da şişkinlik olmasın.Çok fazla gibi geldi
Bende aynııı senin gibiyim canım yanlız değilsinVarmı 3 ayda böyle devasa göbeği olanben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
Ben böyleyimVarmı 3 ayda böyle devasa göbeği olanben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
maşallahhhhhhh :) ben daha dün yeni pantolon aldım kendime hamile işi, normal pantolonlarımı giyiyorum yoksa halaVarmı 3 ayda böyle devasa göbeği olanben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
günaydın ,bana erkek gibi geldiKızlar günaaydın
Acaba cinsiyet tahmin etmek isteyen olurmu?
Varmı fikriniz bu bıdık kız mı erkek mi acabaa
günaydın ,bana erkek gibi geldi
benimde dar bir pantolonum vardı son kez giyeyim dedim giymez olaydım akşamı zor ettik. sonra akıllandım artık giymiyorumBanada esim hediye pantolon almıştı, pahali bir sey ,dedim kilo almadan giyeyim bir kere ,kumaşı da esnek degildi.Iki gun once okula gelirken giydim ama resmen öldüm aksamolana kadar ,bu nasil bir sıkma, halbuki ilk giydiğimde sıkıntı yoktu.Aksam cikardim saatlerce izler gecmedi ,sancimda gecmedi.
Bende kız diye düşünüyorumKızlar günaaydın
Acaba cinsiyet tahmin etmek isteyen olurmu?
Varmı fikriniz bu bıdık kız mı erkek mi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?