2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çok teşekkür ederim araştıracağım. Sıkıcı mı akıcı mi peki :)
Aslında baya bilgi yüklü olduğu için hiç sıkılmazsınız belki bilimsel kaynakları anlattığı yerler sıkabilir ilk 50 syf ama sonrasında hep hap bilgiler not ala ala ders gibi çalışıyorum

Kizlar merhaba hepinize.. Bizde 13 haftalik oldu.Mide bulantilarim gecicek diye beklerken hala ayniyim.Zorla yiyorum..

Gecen hafta 2 li tarama testinde ense kalinligi 0.8 mm cikti .Bu deger de cok dusuk degil dimi?

Kizlar merhaba hepinize.. Bizde 13 haftalik oldu.Mide bulantilarim gecicek diye beklerken hala ayniyim.Zorla yiyorum..

Gecen hafta 2 li tarama testinde ense kalinligi 0.8 mm cikti .Bu deger de cok dusuk degil dimi?
Merhaba aramızda 1 gün var Benimde bulantılarım henüz geçmedi ama başlara göre daha iyiyim çok şükür. Bizim 1.10 çıktı 3 mm altı değer normal kabul ediliyor düşük mü değil mi önemli değil

Cok tesekkur ederim Evet 1 gun varmis insallah saglikla kucagimiza alalimAslinda Birseyler yiyebiliyorum en azindan sukur..Ama et,,balik ws tiksniyorum hala..Protein alamadigim icin kotu hissediyorum.

Evet ben de zaten normalde anksiyete hastasıyım, zaten her şeyi takmaya hazırım, yastan dolayi bilerek yüksek çıkacak bir oranı öğrenmek istemiyorum.Bazen gençlerde bile yüksek oran cikiyor.Ben de o yürek yok,bunu kaldıramam

Umarim doğru kararı alırsınız hakkınızda hayırlısı hepimiz sağlıkla kavuşuruz insallah bebislerimize
Doktor benim yapmam lazim gibi birseyler dedi en son ,ben de dedimki sonuc ne olursa olsun ben vazgeçmeyeceğim, siz muaynenizi yapın dedim.Havada kaldi bakalım, 23 gun sonra gelin dedi,cumartesi gideceğim.Icimde zaten bir huzursuzluk var ama ben bu riskleri yuksek çıkıp hasta dogum yapan hic görmedim.Oysa yüksek risk var denip sağlıklı doğan çok gördüm. Hatta risk yok denip sendromlu doğan bebeklerde duydum.Tamamen rabbimin taktiri, Allah boyle bir yükle sınamasın, ama bu olasılık beni hasta eder onu biliyorum

Benim de 0.89 du doktor ense kalınlığı için gayet iyi demişti

Elbette sonuç değişmez bebislerimiz bizim canımız ama herseyi hesaplamak lazım çok zor kararlar ben test yaptırmaya bile çok zorlandım ama hamileliğimi güzel geçirmek adına karar vermek zorundaydım ve inşallah dediğiniz gibi olur güzel sonuç alirim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kizlar bi sey soracagim. Yatarken falan aniden ayaga kalktiginizda hic kasiginiza kramp giriyo gibi oluyo mu? Bunu bi kac kez yasadim ani kalkmam gereken durumlar oldu ve o an 5 saniyelik fln bi sanci girdi kasiklarima. Boyle bi sey yasayaniniz var mi??

Benim kasigima degil de kuyruk sokumundan kalcama dogru kram ve sanci oluyor Bacagim kilitleniyor bazen, o derece kötü. Son bir haftadir falan oluyor ve benim omurga kırığım var. Ama beyin cerrahim kırık kaynadi su an icin sana sıkıntı oluşturmaz diyor, bi suredir de agrim bile yok aslinda ama omurgamla ilgili bir seyse diye ok korkuyorum yine de MR cekilip tetkik de yapılamıyor. Hamilelikte oluyormuş, normalmis diye duydum ama yine de agrinin neyden kaynakladigindan emin olamadigim icin korkuyorum

Ay benim de özellikle uzanıp kalkarken sağa sola dönerken kuyruk sokumum ağrıyor ve yürürken uzanırken kalçam ağrıyor, birkaç yerde normal olduğunu okudum ama kontrole gittiğimde mutlaka soracağım

Okuyun tabi ama kitaplar hepsi boş bence ,benim deneyimim öyle oldu en azından, kitaplara uygun çocuk büyütmek imkansız gibi.Kitapligi bu tarz kitaplarla dolu olan 7.5 yıllık anne olarak bildiriyorum

Ay benim de özellikle uzanıp kalkarken sağa sola dönerken kuyruk sokumum ağrıyor ve yürürken uzanırken kalçam ağrıyor, birkaç yerde normal olduğunu okudum ama kontrole gittiğimde mutlaka soracağım
Ay gerçekten mi Hamilelikten kaynakliysa cok sevinicem Cunku gebeyken bel rahatsızlığı hic iyi olmaz

Ay gerçekten mi Hamilelikten kaynakliysa cok sevinicem Cunku gebeyken bel rahatsızlığı hic iyi olmaz
Bende daha once hiç öyle bişey yoktu ama kuyruk sokumum ve kalça kemiğimde bu birkaç haftadır bariz var, magnezyum eksikliğinde oluyormuş diye okudum birkaç yerde ama kontrolde mutlaka soracağım bence de hamileliktendir

Okuyun tabi ama kitaplar hepsi boş bence ,benim deneyimim öyle oldu en azından, kitaplara uygun çocuk büyütmek imkansız gibi.Kitapligi bu tarz kitaplarla dolu olan 7.5 yıllık anne olarak bildiriyorum
Sadece kitaplara uygun çocuk büyütmek için değil başımıza ne gelcek onu bilmek, en azından fikir sahibi olabilmek için okumak gerekiyor Bu tarz kitapların faydasını gören tanıdığım çookk insan var

Evet aslında mantıklı bir bakış açısı ,sanırım ben beceremedim bilmiyorum tek bir madde uygulayamadim, yapmam dediğim her şeyi yaptım, sanırım çocuğun mizacı ile ilgili

Ben sordum dün doktora Net bi sekilde evet normaldir bu agri falan demedi. Magnezyum eksikliginden oluyormus heralde dedim. Hayir magnezyum bsslamicam dedi gecti sadece. Kendi doktorum rahatsizmis Bu baska bi doktordu tam iletisim kuramadik malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…