2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba güzel anneler
Bizde 10+6 olduk benim sırt ağrım var dün akşam ile bugun normalmi bu haftada benim gibi olan varmı acaba

Varmı 3 ayda böyle devasa göbeği olan ben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
İkinci gebeliğiniz miydi? Ben 14. Haftadayım ördek yavrusu olduğunu söylüyor uygulama daha kesesi vs var nerde diye düşünüyorum bende avcumun ortasını anca doldurur göbek.

Eklentiler

• CFDEDE70-7F8F-456E-910E-160B61608F00.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 129
Kizlaaaar doktordan ciktim simdii.11+1deyim. Ense kalinligi burun kemigi iyi dedi. Ikili test yaptirmicam. Onun disinda cinsiyetini sordum israrla daha erken net olmaz falan dedi amaaa %70 kiz gibi dediiii

Cok kiz istiyodum insallah degismez cinsiyeti 2. Kizim olacak. Kizima kiz kardes cok istiyodum. Kiz kardes candir 2. Kez kiyafet masrafida olmayacak insallah oohh

Merhabalar,

Bende 13 haftalık hamileyim, inşallah 7 mayıs bebegimin beklenen doğum tarihi. Kısmet budur ki ablamda hamile :) o da su an 29 haftalık, bebeklerimizin arasında 4 ay olacak ve kardes gibi büyüyecekler. Benim size bir sorum olacak, ablam ingilterede yaşıyor ve ocak başı gibi de doğumu var. Bende 5.5 aylik hamile olacağım, gitmeyi cok istiyorum ama durumumdan dolayı da emin olamıyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Aslında 32.haftaya kadar uçuşta bir sorun yok deniyor ama yine de tedirginim. Bir yanım onlarla olmak isterken bir yanım cesaret edemiyor.

Doktorunuz sizin genel saglik durumunuza gore bu konuda size yol gosterir bence o zaman gelmeden kontrole gidersiniz ve her sey yolundaysa ve doktorunuz izin verirse gidersiniz

Kolestrolüm yüksek çıkmış 217 değerde sorun olur mu ya çok canım sıkıldı
Trigliserid de yüksek 171 çıkmış o da

Sağlıkla gelsin inşallah. Kaçıncı haftadasın
Bana Önce kız dedi kese tipi vs bakarak. Sonra cinsiyet çıkıntısı var erkek dedi. Şimdi de kız diyor dokto 12. Haftada . Son karar 16. Haftayı bekliyorum 12 kasımda

İkinci gebeliğiniz miydi? Ben 14. Haftadayım ördek yavrusu olduğunu söylüyor uygulama daha kesesi vs var nerde diye düşünüyorum bende avcumun ortasını anca doldurur göbek.
Evet 4 yaşinda bir oglum var bu 2.gebeligim keske sizinki gibi olsaydi zamani gelince zaten cikacak böyle hayvansı gözukmek cok canimi sikiyor herkes degisik tepkiler veriyor dalga geciyor bugun hic ayarim yok sokaga bile cikmak istemiyorum agladim oturdum

Maşallah her bünye farklı demek ki benim şuan soldaki 3 haftalık fotonuzdaki gibi 13+2
Nneguzel benim cok pskolojimi bozdular sokaga bile cikmak istemiyorum 43 kilo vererek hamile kaldim bu bebegime ilkinde kendim sismanim diye buyuk gozukuyor saniyordum bubdada ayni sey olunca cok pskolojim bozuldu

12.haftadayız daha valla bende bi çıkıntı gördüm gibi ama bilemem tabi belkide ayağını sokuşturdu ama uyuyordu yavruşum belli kıpırtısı yoktu bu sefer

Selam canım, benim de bugün kontrolüm vardı 8+2 deyim normalde, doktorum kesenin yanında ufak bir kanama alanı gördü. Benim de tüp bebek olduğu İçin zaten günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum, ilaçlara devam dedi başka birşey vermedi. Onun haricinde bende aktif vajinal kanm yok sadece ultrasonda gözüküyor. Senin durumun ne oldu gebeliğin devam ediyor sanırım gördüğüm kadarı ile. Herhangi ek bir iğne ilaç vs kullandın mı?

Bence önemli olan bebişin ve sizin sağlıklı olmanız gerisi önemli olmamalı. Bunun için kendinizi hiç üzmeyin çok şükür ki hamilesiniz doğumdan sonra yine normale dönersiniz. Yerinizde olmayı isteyen çok kişi var hamileliğinizin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…