2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ya beni cok fena alerjik nezle tuttu Alerji ilaclarimi kullansam hemrn gecmese bile baya rahatliyodum. 3 gun oldu sürünüyorum Napicam boyle

Nneguzel benim cok pskolojimi bozdular sokaga bile cikmak istemiyorum 43 kilo vererek hamile kaldim bu bebegime ilkinde kendim sismanim diye buyuk gozukuyor saniyordum bubdada ayni sey olunca cok pskolojim bozuldu
Aaa aslaaaa canınızı sıkmayın bence tadını çıkarın hamilesiniz sonuçta ,çok yakışıyor çok tatlışş duruyordur eminim, benim de öyle olsaydı inanın umursamazdım . bence kimseyi takmayın kendinizde de takıntı haline getirmeyin :-* :)

Ever benimde öyle. Göbeğime bakıp duruyor. İçimde olduğunu biliyoruz ama nerde diye düşünüyoruz . Eşimin birazcık göbeği var diyor ki Senin yerine ben taşıyor olabilir miyim
hahahah:) aynııııııııııı yaa :) benim eşimin de biraz var , aşkım bence ben hamileyim bu işte bi yanlışlık var diyip duruyor :)

Ay kime neymis bosverin ya sizinki bebek en azindan benim gobegimde sizinki gibi duruyo ama benimki gobek bebek degil herkesin her dedigini takacak olsak ohooo

Size bi animi anlatayim hatta. Ilk kontrollerde drda sira bekliyorum sekreter siz kac haftaliksiniz diyo 7 diyorum. Yok yok hafta soruyorum diyo 7 diyorum. Haftaniz kac hanimefendi diyo 7 haftalik diyorum. Aaa pardon oyle mi diyo. Kadin beni 7 aylik sandi guldum gectim ne yapalim yani ölek mi sizinki en azindan gobek degil bebek oyle dusunun

Varmı 3 ayda böyle devasa göbeği olan ben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
ya lütfen takılmayın böyle şeylere şuan tek önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı bunu yürekten söylüyorum benim hiç fazla kilom yokken bile göbeğim vardı birde sürekli bağırsak problemi yaşayan biriyim süt baharat bakliyat herşeye hassasım teyzeler sürekli bekarken hamilemisin derdi otobüste yer vermeye çalışan olurdu o kadar yani ilk zamanlar bozulurdum sonra düşündüm ben kendimi biliyorum milletin ağzı torba değil ki büzesin önce kendinizi sonra başkalarının ne dediğini düşünün hatta düşünmeyin salın gitsin naçizane tavsiyem anın tadını çıkarın nickiniz gibi

Kizlar bu arada soylemistim ya kasigimda agri oluyor diye. Onu soyledim dra. Ultrasonda da rahimde kasilma gordu zaten. Cok mu ayakta kaliyosun dedi. Bi cocugum oldugu icin tabi ilk hamilelik gibi olmuyodur dedi magnezyum takviyesini gunde 2 ye cikardi. Sabah aksam ic o rahatlatir dedi.

Ya beni cok fena alerjik nezle tuttu Alerji ilaclarimi kullansam hemrn gecmese bile baya rahatliyodum. 3 gun oldu sürünüyorum Napicam boyle
İbrahim Saracoglundan tere yemenin alerjik sikintilara cok iyi geldiğini duymuştum,isterseniz deneyin

Dogru diyorsunuz aslinda cok tesekkur ederim

Güldürdunz beni ya dogru soyluyorsunuz aslinda insanlar gercektrn cok acimasiz col agir konusabiliyorlar takmamak lazm dgru diyorsnz

Cok dogru herbirinizin dedikleri vallahi biraz moralm duzeldi cok tesekkur ediyorm hepinize gercktn

Dogru diyorsunuz aslinda cok tesekkur ederim
Seni çok iyi anlıyorum canım hamile kalmadan önce bende 16 kilo verdim. Kilo vermeye kafayı taktığımız için şu anda da kilo alıyomuşuz vermemiz lazım gibi bi psikolojiye giriyoruz. En azından ben öyleydim. Ama ben diyetisyenim sayesinde aştım bu düşünceyi onlar artık kilo değil bebiş O yüzden görüntünün değişmesine takılma lütfen. İçinde bir can yaşatmaya ve yaratmaya çalışıyosun. Rabbim bu mucizeyi bize bahşettiği için tadını çıkarmamız lazım. Doğumdan sonra nasıl olsa diyetlere kilo verme derdine kaldığımız yerden devam ederiz nede olsa alışığız

ense kalınlığı kaç çıktı. bizim 1.80 doktor yorum yapmadı da merak ettim

Cok haklisiniz 43 kilo vermis olmaminda pskolojimn etkilenmesinde payi buyuk tekrar o halimemi gelicem bu ne boyle derken bide cevredekilerin laflari etkiledi sanirim ama takmiycam neyapalm saglkli olsnlarda yine veririz

Adaçayı içebiliyor muyuz ya eşim nezle olmuş ona yaptım çok güzel koktu çok içesim geldi

Ben içilmiyor diye biliyorum sanirim hamileyken icilmemesi gereken caylardan biriydi
3 çeşit adaçayı çeşidi var bizim ki akdeniz bölgesinde yetişen cinsten kendimiz dağdan toplarız hatta of çok güzel koktu yaa

Eklentiler

• 036E33FB-640E-4879-89F1-4C35E9F2807D.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…