- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Aaa aslaaaa canınızı sıkmayın bence tadını çıkarın hamilesiniz sonuçta ,çok yakışıyor çok tatlışş duruyordur eminim, benim de öyle olsaydı inanın umursamazdım . bence kimseyi takmayın kendinizde de takıntı haline getirmeyin :-* :)Nneguzel benim cok pskolojimi bozdular sokaga bile cikmak istemiyorum 43 kilo vererek hamile kaldim bu bebegime ilkinde kendim sismanim diye buyuk gozukuyor saniyordum bubdada ayni sey olunca cok pskolojim bozuldu
hahahah:) aynııııııııııı yaa :) benim eşimin de biraz var , aşkım bence ben hamileyim bu işte bi yanlışlık var diyip duruyor :)Ever benimde öyle. Göbeğime bakıp duruyor. İçimde olduğunu biliyoruz ama nerde diye düşünüyoruz. Eşimin birazcık göbeği var diyor ki Senin yerine ben taşıyor olabilir miyim
Ay kime neymis bosverin yaEvet 4 yaşinda bir oglum var bu 2.gebeligim keske sizinki gibi olsaydi zamani gelince zaten cikacak böyle hayvansı gözukmek cok canimi sikiyor herkes degisik tepkiler veriyor dalga geciyor bugun hic ayarim yok sokaga bile cikmak istemiyorum agladim oturdum
ya lütfen takılmayın böyle şeylere şuan tek önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı bunu yürekten söylüyorumVarmı 3 ayda böyle devasa göbeği olanben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
İbrahim Saracoglundan tere yemenin alerjik sikintilara cok iyi geldiğini duymuştum,isterseniz deneyinYa beni cok fena alerjik nezle tuttu Alerji ilaclarimi kullansam hemrn gecmese bile baya rahatliyodum. 3 gun oldu sürünüyorum Napicam boyle
Cok da severim normalde ama uzun zamandır hic bir yerde gormedim ki Pazara gelmiyorİbrahim Saracoglundan tere yemenin alerjik sikintilara cok iyi geldiğini duymuştum,isterseniz deneyin
Dogru diyorsunuz aslinda cok tesekkur ederimAaa aslaaaa canınızı sıkmayın bence tadını çıkarın hamilesiniz sonuçta ,çok yakışıyor çok tatlışş duruyordur eminim, benim de öyle olsaydı inanın umursamazdım . bence kimseyi takmayın kendinizde de takıntı haline getirmeyin :-* :)
Güldürdunz beni ya dogru soyluyorsunuz aslinda insanlar gercektrn cok acimasiz col agir konusabiliyorlar takmamak lazm dgru diyorsnzAy kime neymis bosverin yasizinki bebek en azindan benim gobegimde sizinki gibi duruyo ama benimki gobek bebek degil herkesin her dedigini takacak olsak ohooo
Size bi animi anlatayim hatta. Ilk kontrollerde drda sira bekliyorum sekreter siz kac haftaliksiniz diyo 7 diyorum. Yok yok hafta soruyorum diyo 7 diyorum. Haftaniz kac hanimefendi diyo 7 haftalik diyorum. Aaa pardon oyle mi diyo. Kadin beni 7 aylik sandiguldum gectim ne yapalim yani ölek mi sizinki en azindan gobek degil bebek oyle dusunun
Cok dogru herbirinizin dedikleri vallahi biraz moralm duzeldi cok tesekkur ediyorm hepinize gercktnya lütfen takılmayın böyle şeylere şuan tek önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı bunu yürekten söylüyorumbenim hiç fazla kilom yokken bile göbeğim vardı birde sürekli bağırsak problemi yaşayan biriyim süt baharat bakliyat herşeye hassasım teyzeler sürekli bekarken hamilemisin derdi otobüste yer vermeye çalışan olurdu o kadar yani ilk zamanlar bozulurdum sonra düşündüm ben kendimi biliyorum milletin ağzı torba değil ki büzesin önce kendinizi sonra başkalarının ne dediğini düşünün hatta düşünmeyin salın gitsin naçizane tavsiyem anın tadını çıkarın nickiniz gibi
maşallah bizim bu kadar olmadı ya henüz :)Varmı 3 ayda böyle devasa göbeği olanben 3 aylik demeye utaniyorum arkadaslar ilk gebeligimdede böyleydim inanin utaniyorum butun arkadaslarim hayret icinde 3 haftalik ve 12 haftalik halim
Seni çok iyi anlıyorum canım hamile kalmadan önce bende 16 kilo verdim. Kilo vermeye kafayı taktığımız için şu anda da kilo alıyomuşuz vermemiz lazım gibi bi psikolojiye giriyoruz. En azından ben öyleydim. Ama ben diyetisyenim sayesinde aştım bu düşünceyi onlar artık kilo değil bebişDogru diyorsunuz aslinda cok tesekkur ederim
ense kalınlığı kaç çıktı. bizim 1.80 doktor yorum yapmadı da merak ettimKizlaaaar doktordan ciktim simdii.11+1deyim. Ense kalinligi burun kemigi iyi dedi. Ikili test yaptirmicam. Onun disinda cinsiyetini sordum israrla daha erken net olmaz falan dedi amaaa %70 kiz gibi dediiii
Cok kiz istiyodum insallah degismez cinsiyeti2. Kizim olacak. Kizima kiz kardes cok istiyodum. Kiz kardes candir 2. Kez kiyafet masrafida olmayacak insallah oohh
Cok haklisiniz 43 kilo vermis olmaminda pskolojimn etkilenmesinde payi buyuk tekrar o halimemi gelicem bu ne boyle derken bide cevredekilerin laflari etkiledi sanirim ama takmiycam neyapalm saglkli olsnlarda yine veririzSeni çok iyi anlıyorum canım hamile kalmadan önce bende 16 kilo verdim. Kilo vermeye kafayı taktığımız için şu anda da kilo alıyomuşuz vermemiz lazım gibi bi psikolojiye giriyoruz. En azından ben öyleydim. Ama ben diyetisyenim sayesinde aştım bu düşünceyi onlar artık kilo değil bebişO yüzden görüntünün değişmesine takılma lütfen. İçinde bir can yaşatmaya ve yaratmaya çalışıyosun. Rabbim bu mucizeyi bize bahşettiği için tadını çıkarmamız lazım. Doğumdan sonra nasıl olsa diyetlere kilo verme derdine kaldığımız yerden devam ederiz nede olsa alışığız
1.3 mm cikti. Iyi dedi sorun yok dediense kalınlığı kaç çıktı. bizim 1.80 doktor yorum yapmadı da merak ettim
pardon 1.8 bizimde :)1.3 mm cikti. Iyi dedi sorun yok dedisizinkide iyidir o zaman
Ben içilmiyor diye biliyorumAdaçayı içebiliyor muyuz ya eşim nezle olmuş ona yaptım çok güzel koktu çok içesim geldi
3 çeşit adaçayı çeşidi var bizim ki akdeniz bölgesinde yetişen cinsten kendimiz dağdan toplarız hattaBen içilmiyor diye biliyorumsanirim hamileyken icilmemesi gereken caylardan biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?