Teşekkür ederimMerhaba bu haftalarda cinsiyet söylense bile sadece tahmin edilmiş oluyor ve kesin sonuç için 15-16. Haftaları beklemek gerekiyor. Ona göre karar verebilirsiniz
Valla bakalım söyler umarımbelli olmuyor ki 14. haftamda demedi bana doktor. 16. haftada belli olurmuş. gerçi bazı doktorlar erken söyleyebiliyor sanırım umarım erken söylerler size :)
Ben de doğru şekilde vermemistim benim de az idrarım vardı ve enfeksiyon çıkmıştı . Ertesi gün tekrar doğru şekilde verdim tertemizdi. Sonuçta onemli idrar yolu enfeksiyonu son aylarda olması erken doğuma ,cocukta enfeksiyona sebep olabiliyorDoğru şekilde vermedim ya zaten idrarım hiç yoktu küçük bi miktar hemen verip çıktım valla. Doktorada gidemedim şimdilik suyu arttırdım bi problem olmaz inşallah
Eşimin arkadaşı mobilyacı adama sürekli kulp tak diyebilirim o konuda sorun olmaz sanırımEvet kulpları sökülmüş oyuncak çekmecesi olur çnkü ilk kulplarnı söküyorlar sebebini bilemediğim şekilde
Bu çok hoşDaha çok erken tabi ama malum su an instagram keşfetimiz bunlarla doluben de şöyle bir sey gördüm. Hem beşik hem kapılı montesori ye benzetilmeye çalışılmış hoşuma gitti açıkçası
Yaaa o zaman çekmeceliyi yaptırayım ya nolcak amaan düşün düşün bak bak şiştim vallaCanım bu ikinci attığın indirilip kaldırılan parmaklıklı olanları çok önermiyorlardı indirip kaldırırken ses oluyor zaten çocuk uyanıyor diye ben de youtube da mimar berna diye biri var ordan izlemiştimama benim de ilk çocuk olucak benimki sadece araştırma çocuğu olanlar daha iyi bilir belki
16. Haftada bi daha gidicem zaten yine bi idrar veririm kontrol ederler napim hastaneye gitmeside dert araba yok ki otobüs de tansiyonum düşüyo midem bulanıyo. Taksi de pahalı yani git gel git gelBen de doğru şekilde vermemistim benim de az idrarım vardı ve enfeksiyon çıkmıştı . Ertesi gün tekrar doğru şekilde verdim tertemizdi. Sonuçta onemli idrar yolu enfeksiyonu son aylarda olması erken doğuma ,cocukta enfeksiyona sebep olabiliyor
Bence cekmecesiz zaten yatakların altının yüksek ve boş olması daha saglikliymis benim kızımda yüksek ve bosKızlar çekmeceli mi ? Yoksa çekmecesiz olanı mı beğendiniz anket açsam açıcam bulamıyorumkararsız kaldım yardııııııııııım
Bende de oldu. Iki buklum oluyodum ama bi sure sonra geciyo tabi surekli devam etmiyo. Kasilmam varmis ultrasonda gordu dr. Magnezgumu gunde 2 kez ic dedi.Kizlar 12.haftaya girdiğimden beri karnımda hep ağrı sanki dayak yemişim bıçaklanmış gibi bişey de yapmıyorum hep uzanıyorum ayaga kalkınca iki büklüm yürüyorum yaşayan var mı
Bana hiç ilaç vermedi sadece folik asit kullanıyorum ayın 3ünde kontrol var onu bekliyorum teşekkür ederim kuzum bilgi için geçmiş olsunBende de oldu. Iki buklum oluyodum ama bi sure sonra geciyo tabi surekli devam etmiyo. Kasilmam varmis ultrasonda gordu dr. Magnezgumu gunde 2 kez ic dedi.
Evet canım benim 3.hamileliğim hepsinde oldu. İç karnımız yırtılıyor bebek büyüdükçe onun acısı bu. İğne çiziği gibi can acıtıyor arada hareket ettikçe. O yüzden benimdr göbeğim büyük oluyor iç karnım çok dar çünkü yırtıldığını hissediyorum resmen.Kizlar 12.haftaya girdiğimden beri karnımda hep ağrı sanki dayak yemişim bıçaklanmış gibi bişey de yapmıyorum hep uzanıyorum ayaga kalkınca iki büklüm yürüyorum yaşayan var mı
Ondan olsun da başka bir şey olmasınEvet canım benim 3.hamileliğim hepsinde oldu. İç karnımız yırtılıyor bebek büyüdükçe onun acısı bu. İğne çiziği gibi can acıtıyor arada hareket ettikçe. O yüzden benimdr göbeğim büyük oluyor iç karnım çok dar çünkü yırtıldığını hissediyorum resmen.
Merhaba doktorunuza danıştınızmı,benim alerjik astımım var 11.haftada öksürüğüm başladı ,artık bütün organkarı gelişti kullanmana izin veryorum dedi alerji ilaçlarnı ,düşğk dozdaYa beni cok fena alerjik nezle tuttu Alerji ilaclarimi kullansam hemrn gecmese bile baya rahatliyodum. 3 gun oldu sürünüyorum Napicam boyle
kız olabilir mii :)Hayırlı cumalar kızlar, bugün kendi Doktorumdan farklı bir doktora gittim.normal de çok ilgili bir dr,ama ameliyattan yeni çıkmıştı bir sürü hasta bekliyodu,bize de alelacele baktı. Dolayısıyla bebeğin cinsiyeti hakkında bir tahmin yürütmedi. Meraktan çatlicam sizce bu minnak neye benziyoEki Görüntüle 2941928
merhaba astım ilacınızı kullanabileceğinizi mi iletti doktorunuz benimde astımım var sabahları inanılmaz zorlanıyorumMerhaba doktorunuza danıştınızmı,benim alerjik astımım var 11.haftada öksürüğüm başladı ,artık bütün organkarı gelişti kullanmana izin veryorum dedi alerji ilaçlarnı ,düşğk dozda
%90 erkek diyorum ben canım doğru da çıkar diye düşünüyorum çünkü geçen gebeliğimde ki ultrason fotoğrafımın aynısıHayırlı cumalar kızlar, bugün kendi Doktorumdan farklı bir doktora gittim.normal de çok ilgili bir dr,ama ameliyattan yeni çıkmıştı bir sürü hasta bekliyodu,bize de alelacele baktı. Dolayısıyla bebeğin cinsiyeti hakkında bir tahmin yürütmedi. Meraktan çatlicam sizce bu minnak neye benziyoEki Görüntüle 2941928
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?