2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba bu haftalarda cinsiyet söylense bile sadece tahmin edilmiş oluyor ve kesin sonuç için 15-16. Haftaları beklemek gerekiyor. Ona göre karar verebilirsiniz
Teşekkür ederim doktoruma sordum 2li tarama testi için 6 kasıma randevu aldım

belli olmuyor ki 14. haftamda demedi bana doktor. 16. haftada belli olurmuş. gerçi bazı doktorlar erken söyleyebiliyor sanırım umarım erken söylerler size :)
Valla bakalım söyler umarım

Doğru şekilde vermedim ya zaten idrarım hiç yoktu küçük bi miktar hemen verip çıktım valla. Doktorada gidemedim şimdilik suyu arttırdım bi problem olmaz inşallah
Ben de doğru şekilde vermemistim benim de az idrarım vardı ve enfeksiyon çıkmıştı . Ertesi gün tekrar doğru şekilde verdim tertemizdi. Sonuçta onemli idrar yolu enfeksiyonu son aylarda olması erken doğuma ,cocukta enfeksiyona sebep olabiliyor

Daha çok erken tabi ama malum su an instagram keşfetimiz bunlarla dolu ben de şöyle bir sey gördüm. Hem beşik hem kapılı montesori ye benzetilmeye çalışılmış hoşuma gitti açıkçası
Bu çok hoş ama sallanmaz ki bana haşır huşur sallanan lazım babasına çekerse can çekişiriz

Yaaa o zaman çekmeceliyi yaptırayım ya nolcak amaan düşün düşün bak bak şiştim valla

16. Haftada bi daha gidicem zaten yine bi idrar veririm kontrol ederler napim hastaneye gitmeside dert araba yok ki otobüs de tansiyonum düşüyo midem bulanıyo. Taksi de pahalı yani git gel git gel teşekkür ederim bilgilerin için

Kızlar çekmeceli mi ? Yoksa çekmecesiz olanı mı beğendiniz anket açsam açıcam bulamıyorum kararsız kaldım yardııııııııııım
Bence cekmecesiz zaten yatakların altının yüksek ve boş olması daha saglikliymis benim kızımda yüksek ve bos

Kizlar 12.haftaya girdiğimden beri karnımda hep ağrı sanki dayak yemişim bıçaklanmış gibi bişey de yapmıyorum hep uzanıyorum ayaga kalkınca iki büklüm yürüyorum yaşayan var mı

Kizlar 12.haftaya girdiğimden beri karnımda hep ağrı sanki dayak yemişim bıçaklanmış gibi bişey de yapmıyorum hep uzanıyorum ayaga kalkınca iki büklüm yürüyorum yaşayan var mı
Bende de oldu. Iki buklum oluyodum ama bi sure sonra geciyo tabi surekli devam etmiyo. Kasilmam varmis ultrasonda gordu dr. Magnezgumu gunde 2 kez ic dedi.

Bende de oldu. Iki buklum oluyodum ama bi sure sonra geciyo tabi surekli devam etmiyo. Kasilmam varmis ultrasonda gordu dr. Magnezgumu gunde 2 kez ic dedi.
Bana hiç ilaç vermedi sadece folik asit kullanıyorum ayın 3ünde kontrol var onu bekliyorum teşekkür ederim kuzum bilgi için geçmiş olsun

Evet canım benim 3.hamileliğim hepsinde oldu. İç karnımız yırtılıyor bebek büyüdükçe onun acısı bu. İğne çiziği gibi can acıtıyor arada hareket ettikçe. O yüzden benimdr göbeğim büyük oluyor iç karnım çok dar çünkü yırtıldığını hissediyorum resmen.

Ondan olsun da başka bir şey olmasın Sağlıkla gelsinler

Kizlar herkesin pappa degerleri 2 3 4 cikarken benimki niye boyle 480 lerde anlayan varmi sonuc falanda yazmiyor sdce boyle bir sonuc goruntuledim smdi girince ölçü birimi mi farkli acaba

Eklentiler

• Screenshot_20211029-114741_Photos.webp
    20 KB · Görüntüleme: 91
Hayırlı cumalar kızlar, bugün kendi Doktorumdan farklı bir doktora gittim.normal de çok ilgili bir dr,ama ameliyattan yeni çıkmıştı bir sürü hasta bekliyodu,bize de alelacele baktı. Dolayısıyla bebeğin cinsiyeti hakkında bir tahmin yürütmedi. Meraktan çatlicam sizce bu minnak neye benziyo

Ya beni cok fena alerjik nezle tuttu Alerji ilaclarimi kullansam hemrn gecmese bile baya rahatliyodum. 3 gun oldu sürünüyorum Napicam boyle
Merhaba doktorunuza danıştınızmı,benim alerjik astımım var 11.haftada öksürüğüm başladı ,artık bütün organkarı gelişti kullanmana izin veryorum dedi alerji ilaçlarnı ,düşğk dozda

kız olabilir mii :)

Merhaba doktorunuza danıştınızmı,benim alerjik astımım var 11.haftada öksürüğüm başladı ,artık bütün organkarı gelişti kullanmana izin veryorum dedi alerji ilaçlarnı ,düşğk dozda
merhaba astım ilacınızı kullanabileceğinizi mi iletti doktorunuz benimde astımım var sabahları inanılmaz zorlanıyorum

%90 erkek diyorum ben canım doğru da çıkar diye düşünüyorum çünkü geçen gebeliğimde ki ultrason fotoğrafımın aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…