- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
"Hamilelikte; ilk üç ayda adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayların tüketilmesi ve özellikle de sık sık tüketilmesi düşük olasılığını artırabileceği düşünülüyor.3 çeşit adaçayı çeşidi var bizim ki akdeniz bölgesinde yetişen cinsten kendimiz dağdan toplarız hattaof çok güzel koktu yaa
Hayır tek kullandığım progestan fitil ve progestan iğneydi. Hiç canımı sıkma o kanama alanı ya kendi akacak ya da büyük oranda vücut onu emiyor. Bol bol dinlen, dua et. Artarak devam eden kanama olmadığı sürece korkma. Bende ara ara lekelenme oluyor hala.Selam canım, benim de bugün kontrolüm vardı 8+2 deyim normalde, doktorum kesenin yanında ufak bir kanama alanı gördü. Benim de tüp bebek olduğu İçin zaten günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum, ilaçlara devam dedi başka birşey vermedi. Onun haricinde bende aktif vajinal kanm yok sadece ultrasonda gözüküyor. Senin durumun ne oldu gebeliğin devam ediyor sanırım gördüğüm kadarı ile. Herhangi ek bir iğne ilaç vs kullandın mı?
ya bende çıkan göbeğimi sevip duruyorum ne güzel çıktı diyorum. belli olacak şeyler giyip eşime gösteriyorumEvet 4 yaşinda bir oglum var bu 2.gebeligim keske sizinki gibi olsaydi zamani gelince zaten cikacak böyle hayvansı gözukmek cok canimi sikiyor herkes degisik tepkiler veriyor dalga geciyor bugun hic ayarim yok sokaga bile cikmak istemiyorum agladim oturdum
P Purple07 canım bu arada benim de bugün 9+5 seninle aynı gün gidiyoruzKontrolüm vardı benim de şükür bebekler iyi hatta inanılmaz hareketliler hele bir tanesi resmen kolunu salladı doktor size el sallıyor bak dedi ama cinsiyet için tabi daha çok erken rabbim sağlıklı Bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin
belli olmuyor ki 14. haftamda demedi bana doktor. 16. haftada belli olurmuş. gerçi bazı doktorlar erken söyleyebiliyor sanırım umarım erken söylerler size :)Kızlar selam. Ben bişey sormak istiyorum ben şu an 11 hafta 3 günlük hamileyim. Benim bu ayın 30unda genel kontrol var ama ben bu sefer gidince cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Ayda bir kontrolümüz. Sizce bu kontrole ne zaman gitmeliyim? Ya da 30unda genel kontrole gidip ne biliyim 13-16. Haftalar arası bi ara cinsiyet öğrenmeye mi gitsem ayrıyetten?
Merhaba bu haftalarda cinsiyet söylense bile sadece tahmin edilmiş oluyor ve kesin sonuç için 15-16. Haftaları beklemek gerekiyor. Ona göre karar verebilirsinizKızlar selam. Ben bişey sormak istiyorum ben şu an 11 hafta 3 günlük hamileyim. Benim bu ayın 30unda genel kontrol var ama ben bu sefer gidince cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Ayda bir kontrolümüz. Sizce bu kontrole ne zaman gitmeliyim? Ya da 30unda genel kontrole gidip ne biliyim 13-16. Haftalar arası bi ara cinsiyet öğrenmeye mi gitsem ayrıyetten?
Gitmedim doktora suyu arttırmaya çalıştım bakalım şimdilik problem yok gibi teşekkür ederim sizede geçmiş olsunEvet ama çok az benim o rakamlar 800 e falan gelmişti bir ara doktorunun verdigi ilaçları kullan geçiyor zaten bol su iç çok tuvaletle hemen atılır vücuttan
Doğru şekilde vermedim ya zaten idrarım hiç yoktu küçük bi miktar hemen verip çıktım valla. Doktorada gidemedim şimdilik suyu arttırdım bi problem olmaz inşallahEvet idrar yolu enfeksiyonu var. Eğer idrar tahlilini doğru şartlarda verdiyseniz ilaç kullanmanız gerekir. Doğru şartlardan kastım, idrar yapmadan önce genitali temizlemek ve idrar yaparken en başından degil de aktiktan 2 saniye sonra kabı doldurmak gibi.
Çocuk biraz ayaklanınca çekmece fln bırakmıyor. Tecrübe ile sabitKızlar çekmeceli mi ? Yoksa çekmecesiz olanı mı beğendiniz anket açsam açıcam bulamıyorumkararsız kaldım yardııııııııııım
Oyuncak çekmecesi olur anca ora ahahahahÇocuk biraz ayaklanınca çekmece fln bırakmıyor. Tecrübe ile sabit
Evet kulpları sökülmüş oyuncak çekmecesi olur çnkü ilk kulplarnı söküyorlar sebebini bilemediğim şekildeOyuncak çekmecesi olur anca ora ahahahah
Canım bu ikinci attığın indirilip kaldırılan parmaklıklı olanları çok önermiyorlardı indirip kaldırırken ses oluyor zaten çocuk uyanıyor diye ben de youtube da mimar berna diye biri var ordan izlemiştimKızlar çekmeceli mi ? Yoksa çekmecesiz olanı mı beğendiniz anket açsam açıcam bulamıyorumkararsız kaldım yardııııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?