2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
3 çeşit adaçayı çeşidi var bizim ki akdeniz bölgesinde yetişen cinsten kendimiz dağdan toplarız hatta of çok güzel koktu yaa
"Hamilelikte; ilk üç ayda adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayların tüketilmesi ve özellikle de sık sık tüketilmesi düşük olasılığını artırabileceği düşünülüyor.

Hamileliğin ikinci ve üçüncü üç aylık dönemlerinde adaçayının kan basıncını arttırıcı etkisi nedeniyle, özellikle yüksek tansiyona eğilimi olan gebelerde plasentanın erken ayrılmasına yani dekolman riskinin artmasına neden olabiliyor. Bu nedenle adaçayının, doktora danışılmadan tüketilmemesi gerekiyor."

Diye bir yazi var. Kaynak:. Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal

Cok caniniz cektiyse bi yudum icip nefsinizi terbiye edin bence

P Purple07 canım bu arada benim de bugün 9+5 seninle aynı gün gidiyoruz Kontrolüm vardı benim de şükür bebekler iyi hatta inanılmaz hareketliler hele bir tanesi resmen kolunu salladı doktor size el sallıyor bak dedi ama cinsiyet için tabi daha çok erken rabbim sağlıklı Bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin

Hayır tek kullandığım progestan fitil ve progestan iğneydi. Hiç canımı sıkma o kanama alanı ya kendi akacak ya da büyük oranda vücut onu emiyor. Bol bol dinlen, dua et. Artarak devam eden kanama olmadığı sürece korkma. Bende ara ara lekelenme oluyor hala.

ya bende çıkan göbeğimi sevip duruyorum ne güzel çıktı diyorum. belli olacak şeyler giyip eşime gösteriyorum içinde bebek olduğunu düşünmek beni saçma bir mutluluğa itiyor hiç kafanıza takmayın. hamileyken karnımız olmayacakta ne zaman olacak.

Selam kızlar ben kontrolden geldim. İkili test sonucumda sorun yok çok şükür. Folik asit bırak gynoferon ve d vit. Verdi onlara başlayacağım. Cinsiyet hala belirsiz ünlü bebeğim göstermiyor doktorumda net olmadan söylemiyor durumlar böyle bende :)

Oyy maşallah kuzulara ya kimbilir nasıl tepişiyorlar içeride seninkiler ikizler çok tatlı maaşallah
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler

Bir kontrol haberi de benden olsun o halde :) burun kemiği ve ense kalınlığı normal görünüyor herhangi bir sorun yok bebekte denildi ikili testin sonucu da bir haftaya çıkarmış bir sorun görünürse ben seni bulurum zaten özel olarak sonuç için gelmene gerek yok dedi dr :) kıpır kıpırdı maşallah bir hafta önden gidiyor ve tüylenme var karnımda ayva tüylerin rengi siyaha döndü, o yüzden dr erkeğe benziyor diyince gayri ihtiyari bence de erkek dedim kendini programlama değişebilir de 16ya kadar, kesin değil cinsiyeti diyor bu kez de

Kızlar selam. Ben bişey sormak istiyorum ben şu an 11 hafta 3 günlük hamileyim. Benim bu ayın 30unda genel kontrol var ama ben bu sefer gidince cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Ayda bir kontrolümüz. Sizce bu kontrole ne zaman gitmeliyim? Ya da 30unda genel kontrole gidip ne biliyim 13-16. Haftalar arası bi ara cinsiyet öğrenmeye mi gitsem ayrıyetten?

belli olmuyor ki 14. haftamda demedi bana doktor. 16. haftada belli olurmuş. gerçi bazı doktorlar erken söyleyebiliyor sanırım umarım erken söylerler size :)

Merhaba bu haftalarda cinsiyet söylense bile sadece tahmin edilmiş oluyor ve kesin sonuç için 15-16. Haftaları beklemek gerekiyor. Ona göre karar verebilirsiniz

Evet ama çok az benim o rakamlar 800 e falan gelmişti bir ara doktorunun verdigi ilaçları kullan geçiyor zaten bol su iç çok tuvaletle hemen atılır vücuttan
Gitmedim doktora suyu arttırmaya çalıştım bakalım şimdilik problem yok gibi teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

Doğru şekilde vermedim ya zaten idrarım hiç yoktu küçük bi miktar hemen verip çıktım valla. Doktorada gidemedim şimdilik suyu arttırdım bi problem olmaz inşallah

Kızlar çekmeceli mi ? Yoksa çekmecesiz olanı mı beğendiniz anket açsam açıcam bulamıyorum kararsız kaldım yardııııııııııım

Eklentiler

• 1F50A15C-C995-4C02-A81D-ED2C79BB14D4.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 118
  • 85C34F9A-7741-4056-9108-DF47C17976EE.webp
    17 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar çekmeceli mi ? Yoksa çekmecesiz olanı mı beğendiniz anket açsam açıcam bulamıyorum kararsız kaldım yardııııııııııım
Canım bu ikinci attığın indirilip kaldırılan parmaklıklı olanları çok önermiyorlardı indirip kaldırırken ses oluyor zaten çocuk uyanıyor diye ben de youtube da mimar berna diye biri var ordan izlemiştim ama benim de ilk çocuk olucak benimki sadece araştırma çocuğu olanlar daha iyi bilir belki

Daha çok erken tabi ama malum su an instagram keşfetimiz bunlarla dolu ben de şöyle bir sey gördüm. Hem beşik hem kapılı montesori ye benzetilmeye çalışılmış hoşuma gitti açıkçası

Eklentiler

• E2C46B91-FBAB-48CE-8453-149071209E04.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…