Yaa doğrudur. Bir de önden gidenler için erkek diyorlar her gittiğimde 2,3 gün önde çıkıyor%90 erkek diyorum ben canım doğru da çıkar diye düşünüyorum çünkü geçen gebeliğimde ki ultrason fotoğrafımın aynısı
Bence erkek .Öyle hissettimHayırlı cumalar kızlar, bugün kendi Doktorumdan farklı bir doktora gittim.normal de çok ilgili bir dr,ama ameliyattan yeni çıkmıştı bir sürü hasta bekliyodu,bize de alelacele baktı. Dolayısıyla bebeğin cinsiyeti hakkında bir tahmin yürütmedi. Meraktan çatlicam sizce bu minnak neye benziyoEki Görüntüle 2941928
O kadarını bilmem de canım genel de söylediğim doğru çıkıyor az çok tecrübe edindimYaa doğrudur. Bir de önden gidenler için erkek diyorlar her gittiğimde 2,3 gün önde çıkıyor
Hayırlısı artık
Alerjik astım için kullandığım ilaçlar vardı ilk 11 hafta kullanmadım,ihtyaçta duymadım, 11 .haftada öksürük ve nefes darlığım oldu zyrtc hapla seretide nefes açıcı spreyi kullanabilirsin dedi. Sizin ilaçlarnızın adını dozunu vs doktorunuza danışın, bazı ilaçlar yoğun kortizon içeriyo,bu benm kullandklarm çok düşğk kortizonluymuş zararı yok dedimerhaba astım ilacınızı kullanabileceğinizi mi iletti doktorunuz benimde astımım var sabahları inanılmaz zorlanıyorum
Cinsiyeti kesinleşince etiket yaparımO kadarını bilmem de canım genel de söylediğim doğru çıkıyor az çok tecrübe edindim
Başından beri bende öyle hissediyorum da bakalım ne çıkcakBence erkek .Öyle hissettim
Bekliyorum canımCinsiyeti kesinleşince etiket yaparımyorum için teşekkürler
Başından beri bende öyle hissediyorum da bakalım ne çıkcak
Aynı şeyi ben de merak ediyorum papp a 250 mom 0.29 benim deKizlar herkesin pappa degerleri 2 3 4 cikarken benimki niye boyle 480 lerde anlayan varmi sonuc falanda yazmiyor sdce boyle bir sonuc goruntuledim smdi girince ölçü birimi mi farkli acaba
Canım merhaba benimkine de yorum yapar mısın sence cinsiyeti ne 2. çocuğum olacak ve çok merak ediyorumO kadarını bilmem de canım genel de söylediğim doğru çıkıyor az çok tecrübe edindim
Sanırım ölçü birimi farklı bi sorun olsa soylerdi doktorum cok iyi cikmis dedi bugunAynı şeyi ben de merak ediyorum papp a 250 mom 0.29 benim de
Hayir son doktor kontroljmden sonra basladi, zaten ilac almamam gerektigini düşündüğüm öyle sartlandigim icin hic doktora da sormadim Hala cekiyorum öksürük degil benim hapşırma aşırı derecede Nefessiz kaliyorum bazenMerhaba doktorunuza danıştınızmı,benim alerjik astımım var 11.haftada öksürüğüm başladı ,artık bütün organkarı gelişti kullanmana izin veryorum dedi alerji ilaçlarnı ,düşğk dozda
Sizde erkek annesi olacaksınız sanırımCanım merhaba benimkine de yorum yapar mısın sence cinsiyeti ne 2. çocuğum olacak ve çok merak ediyorum
Kız galibaTeyzeleri bizimki daha küçük ama belki cinsiyet tahmini yaparsınız dedim
Hadi inşallah canım bir kızım var bide oğlum olur inşallah kesinleşince yazacağımSizde erkek annesi olacaksınız sanırım
Benim de alerjik astımı var bana da aynı ilacı önerdi doktorum herhangi bir sıkıntı yapmadıAlerjik astım için kullandığım ilaçlar vardı ilk 11 hafta kullanmadım,ihtyaçta duymadım, 11 .haftada öksürük ve nefes darlığım oldu zyrtc hapla seretide nefes açıcı spreyi kullanabilirsin dedi. Sizin ilaçlarnızın adını dozunu vs doktorunuza danışın, bazı ilaçlar yoğun kortizon içeriyo,bu benm kullandklarm çok düşğk kortizonluymuş zararı yok dedi
Daha net fotoğraf yok mu canım
BekliyorumHadi inşallah canım bir kızım var bide oğlum olur inşallah kesinleşince yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?