2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
%90 erkek diyorum ben canım doğru da çıkar diye düşünüyorum çünkü geçen gebeliğimde ki ultrason fotoğrafımın aynısı
Yaa doğrudur. Bir de önden gidenler için erkek diyorlar her gittiğimde 2,3 gün önde çıkıyor
Hayırlısı artık

Bence erkek .Öyle hissettim

Yaa doğrudur. Bir de önden gidenler için erkek diyorlar her gittiğimde 2,3 gün önde çıkıyor
Hayırlısı artık
O kadarını bilmem de canım genel de söylediğim doğru çıkıyor az çok tecrübe edindim

merhaba astım ilacınızı kullanabileceğinizi mi iletti doktorunuz benimde astımım var sabahları inanılmaz zorlanıyorum
Alerjik astım için kullandığım ilaçlar vardı ilk 11 hafta kullanmadım,ihtyaçta duymadım, 11 .haftada öksürük ve nefes darlığım oldu zyrtc hapla seretide nefes açıcı spreyi kullanabilirsin dedi. Sizin ilaçlarnızın adını dozunu vs doktorunuza danışın, bazı ilaçlar yoğun kortizon içeriyo,bu benm kullandklarm çok düşğk kortizonluymuş zararı yok dedi

O kadarını bilmem de canım genel de söylediğim doğru çıkıyor az çok tecrübe edindim
Canım merhaba benimkine de yorum yapar mısın sence cinsiyeti ne 2. çocuğum olacak ve çok merak ediyorum

Eklentiler

• 462BD11C-6673-4002-878B-B0E333527DCC.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 110
  • BE61DAB6-6069-4F0B-BB24-2D09D50C3F19.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 103
Teyzeleri bizimki daha küçük ama belki cinsiyet tahmini yaparsınız dedim

Eklentiler

• 9B9B4FB2-EC80-4BB6-99C5-09C6257FE361.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba arkadaşlar bende aranıza heni katıldım sayılır, sormak istediğim şey aranızda bebeğin hareketlerini hisseden oldumu olan varsa nasıl hissetti böyle devamlı kalp atışı gibi olan varmıdır kafam biraz karışıkta merak ta ediyorum çok ilk hamileliğim heyecanlı dönemlerbilgilendirirseniz mutlu olurum

Merhaba doktorunuza danıştınızmı,benim alerjik astımım var 11.haftada öksürüğüm başladı ,artık bütün organkarı gelişti kullanmana izin veryorum dedi alerji ilaçlarnı ,düşğk dozda
Hayir son doktor kontroljmden sonra basladi, zaten ilac almamam gerektigini düşündüğüm öyle sartlandigim icin hic doktora da sormadim Hala cekiyorum öksürük degil benim hapşırma aşırı derecede Nefessiz kaliyorum bazen

Benim de alerjik astımı var bana da aynı ilacı önerdi doktorum herhangi bir sıkıntı yapmadı

Bugun bizim de kontrolumuz vardi . Ense kalinligi1.2 mm burun kemigi de 3 mm olculdu. Ikili test icin kan verdim. Plasente arka duvar yerlesimlidir yaziyor. Cinsiyet goremedi doktorum 1 hafta sonra tekrar cagirdi ikili test sonucu icin o zaman bakalim tekrar dedi. Gelmeden 1 parca cikolata yersin dedi. Yaklasik 1 hafta onden gidiyor gelisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…