2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Söyle bir foto var ama hic net degill

Eklentiler

• 16355924042897763294143164163365.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba doktor kontrolum vardi,ikili testi reddettim ,belge imzaladım istemiyorum diye ama çok şükür ense kalınlığı ve muayne sorunsuz geçti.Bebek yüzüstü yatıyordu, doktor çevirmek için o kadar sarstı ki ,başkası o kadar vursa bebek öldü diye ağlardım pozisyon cinsiyet icin hic uygun değil dedi.

Eklentiler

• 20211030_142538.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 103
Bana ilaç kullanmamak bazen alerjik astımlarda ,kullanmaktan daha tehlikeli olabiliyor dedi kadın doğum doktorumda alerji doktorumda bence sizde danışın , her ilaç bebeğe zarar vermiyor ama nefessiz kalmak daha büyük sorun olabilir

Kızlar hazır satılan etsiz çiğ köftelerden yiyor musunuz doktorunuz ne dedi

Etsizlerin zararı yok diye biliyorum bulgur sonuç itibariyle ama tabi katkı maddesi vardır dye çok sık yememek de fayda vardr. Bikere çok canm çekti yedim sonra midemi yaktı kavurdu bidaha hiç canm istemedi

Nasıl hissediyorsunuz peki kalp atışı gibi mi yoksa kımıl kımıl bişey mi
O değişiyor, ilerleyen zamanlarda kalp atisi gibi hissediliyor daha cok ama su an sadece tam hareket ettiğinde, kımıldama hissediyorum.Kendimi tam dinlediğim ortamlarda uzanırken genelde.Yoksa su an benim hissimde devamlı ve net değil

Ben çok yedim valla. Birşey olmaz bence. 1 hafta her gün yedim. Şu an yiyesim kaçtı. Ama doktora vs danışmak hiç aklıma gelmedi. Yine de sorun içiniz rahat etmezse.

Nasıl hissediyorsunuz peki kalp atışı gibi mi yoksa kımıl kımıl bişey mi
Benim karnım pıt pıt atıyordu ay kocama da gösteriyorum çocuğun kalbi atıyor diye. Meğer bağırsaklarımda gaz varmış doktor ilahi diyip gülmüştü.

Zyrtrec mi verdi sadece size nefes açıcı sprey de kullanyomusunuz
Sprey hiç kullanmıyordum o yüzden sadece hap verdi bir iki hafta kullandım sonra şikayetlerim geçince bıraktım benimki mevsimsel alerjiydi tam havaların geçiş döneminde öksürük hapşırık burun akıntısı nefes darlığı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…