Bana ilaç kullanmamak bazen alerjik astımlarda ,kullanmaktan daha tehlikeli olabiliyor dedi kadın doğum doktorumda alerji doktorumda bence sizde danışın , her ilaç bebeğe zarar vermiyor ama nefessiz kalmak daha büyük sorun olabilirHayir son doktor kontroljmden sonra basladi, zaten ilac almamam gerektigini düşündüğüm öyle sartlandigim icin hic doktora da sormadim Hala cekiyorum öksürük degil benim hapşırma aşırı derecede Nefessiz kaliyorum bazen
Zyrtrec mi verdi sadece size nefes açıcı sprey de kullanyomusunuzBenim de alerjik astımı var bana da aynı ilacı önerdi doktorum herhangi bir sıkıntı yapmadı
Etsizlerin zararı yok diye biliyorum bulgur sonuç itibariyle ama tabi katkı maddesi vardır dye çok sık yememek de fayda vardr. Bikere çok canm çekti yedim sonra midemi yaktı kavurdu bidaha hiç canm istemediKızlar hazır satılan etsiz çiğ köftelerden yiyor musunuz doktorunuz ne dedi
Teşekkür ederiz, Ben doktor söyleyince cinsiyeti sizi etiketleyeceğim bakalım ne olacakKız galibatahminlerimin kaçı doğru çıkıyor acaba merak ediyorum
Evet yiyorm doktorumada sormuştm etsiz yiyeblrsn dediKızlar hazır satılan etsiz çiğ köftelerden yiyor musunuz doktorunuz ne dedi
Ilk bebekte 20den once hissedemezsiniz, cok zor.Ben hissediyorum ama 2.bebwgimBebeğinin hareketini hisseden var mı en heyecanlı bekleyiş bu galiba ilk bebekte ozellikle
Nasıl hissediyorsunuz peki kalp atışı gibi mi yoksa kımıl kımıl bişey miIlk bebekte 20den once hissedemezsiniz, cok zor.Ben hissediyorum ama 2.bebwgim
O değişiyor, ilerleyen zamanlarda kalp atisi gibi hissediliyor daha cok ama su an sadece tam hareket ettiğinde, kımıldama hissediyorum.Kendimi tam dinlediğim ortamlarda uzanırken genelde.Yoksa su an benim hissimde devamlı ve net değilNasıl hissediyorsunuz peki kalp atışı gibi mi yoksa kımıl kımıl bişey mi
Ben çok yedim valla. Birşey olmaz bence. 1 hafta her gün yedim. Şu an yiyesim kaçtı. Ama doktora vs danışmak hiç aklıma gelmedi. Yine de sorun içiniz rahat etmezse.Kızlar hazır satılan etsiz çiğ köftelerden yiyor musunuz doktorunuz ne dedi
Benim karnım pıt pıt atıyordu ay kocama da gösteriyorum çocuğun kalbi atıyor diye. Meğer bağırsaklarımda gaz varmışNasıl hissediyorsunuz peki kalp atışı gibi mi yoksa kımıl kımıl bişey mi
Ben hazirlari cok sevmiyorum ama evde etsiz yapip cok yedikKızlar hazır satılan etsiz çiğ köftelerden yiyor musunuz doktorunuz ne dedi
Sprey hiç kullanmıyordum o yüzden sadece hap verdi bir iki hafta kullandım sonra şikayetlerim geçince bıraktım benimki mevsimsel alerjiydi tam havaların geçiş döneminde öksürük hapşırık burun akıntısı nefes darlığı olmuştuZyrtrec mi verdi sadece size nefes açıcı sprey de kullanyomusunuz
Anladım geçmiş olsunSprey hiç kullanmıyordum o yüzden sadece hap verdi bir iki hafta kullandım sonra şikayetlerim geçince bıraktım benimki mevsimsel alerjiydi tam havaların geçiş döneminde öksürük hapşırık burun akıntısı nefes darlığı olmuştu
Hımm evet net değil kız mı ki acaba sizinkiSöyle bir foto var ama hic net degill
Erkek olsa gerek canım pipi orda duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?