2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Valla kuzum düşecek bebek her şekilde düşüyormuş doktorum öyle dedi biz yine elimizden geleni yapalım inşallah sağlıkla hayırla alırız bebişleri kucaklarımızaa... dediğin gibi her şey kimyasal ne yapalım biz şimdi

Kızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Ben pregnacare diye bi multivitamin iciyorum
Efa 1200 omega 3 iciyorum
Magnezyum iciyorum
D vit ve b12 iciyorum (bunlar benim kanimda eksik ciktigi icin iciyorum)
Corasprin iciyorum birde..

Daha demire baslicam bide ohoo

Amin insallah Ben zaten fazla dogal yaşam takintisini da insanda psikolojik bir baski oluşturduğu icin sağlıksız buluyorum. Sonucta soluduğumuz hava bile kimyasal yüklü iken pek kacisimiz yok. Uyum sağlamalı ve rahatlamaliyiz. O belli bir yasa kadar uzerine titredigimiz cocuklar sonra daha kötü patlayabiliyor. Dozunda tutarak her seyden yemek icmek daha guzel

Geçen sene kullandığımda akıntı bayağı oluyordu Bi de koyarken korkuyordum onda niye başım dönmüyordu anlamadım
Canım benim de geçen aylarda akıyordu şimdi akmıyor anlamadım

Benim basim hic gecmiyor 2 haftadir dayanamadigim anda parol iciyorum havalardanmi nedir anlayamiyorm migrenimde var zaten of of
Bende bugün içtim. Tansiyon mu acaba dedim bende. Hayatta başım ağrımazdı tek tarafı ağrıyor böyle gözümde dahil mafoldum. Birde sürekli bilgisayar başındayım

Öyle mi canım ben hep progestan kullandım bu hafta iğne verdi haftada bir kullanacağım
Bana da aynı şekilde proluton depot yazdı hafta da 1 erken doğum riskim olduğu için normal de serklaj yapılması lazım ama doktorlar yapmak istemiyor

Ben bu yil haziran ayinda gecirdim. Esimden dolayi test yaptirdom. Test yaptirmis olmasam asla covid oldum demezdim Hic bir tane bile belirti yasamadim. O yuzden cok da korkmuyordum. Ama dun aşımı oldum icim daha rahat artik
Çok geçmiş olsun size de ben de annem gidip test olup pozitif çıkmasa anlamazdım açıkçası aşımızı olalım tedbirimizi alalım çok ağır atlayanlarda elbet vardır ama sizin benim gibi hafif atlatanlarda var psikolojimizi bozmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…