- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Valla kuzum düşecek bebek her şekilde düşüyormuş doktorum öyle dedi biz yine elimizden geleni yapalım inşallah sağlıkla hayırla alırız bebişleri kucaklarımızaa... dediğin gibi her şey kimyasal ne yapalım biz şimdiIlac kullanmiyorum hic mesela. Onlar kimyasal cunku. Mesela fsslegeni yuksek dozda tüketmek kadar zararli olabilirler sonucta etken maddeleri geregi. Haa diceksiniz ki o yedigimiz hazir gidalar da kimyasal iceriyor, ee napalim ordan aliyoruz yeterince kimyasal bir de ilacla almayim işte :)
Olmaz insallah gonlunuzu ferah tutunAyy ya gündüz eşime nane limon yap dedim nane yerine fesleğen koymuş yanlışlıkla ben de içtim zararı olur mu 18 haftalık hamileyim
Ben pregnacare diye bi multivitamin iciyorumKızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Ben ben.. cok fazla bas agrisi var bende deBen genel olarak iyiyim ama başım ağrıyor biraz bu aralar. Baş ağrısı yaşyan var mı acaba
Amin insallah Ben zaten fazla dogal yaşam takintisini da insanda psikolojik bir baski oluşturduğu icin sağlıksız buluyorum. Sonucta soluduğumuz hava bile kimyasal yüklü iken pek kacisimiz yok. Uyum sağlamalı ve rahatlamaliyiz. O belli bir yasa kadar uzerine titredigimiz cocuklar sonra daha kötü patlayabiliyor. Dozunda tutarak her seyden yemek icmek daha guzelValla kuzum düşecek bebek her şekilde düşüyormuş doktorum öyle dedi biz yine elimizden geleni yapalım inşallah sağlıkla hayırla alırız bebişleri kucaklarımızaa... dediğin gibi her şey kimyasal ne yapalım biz şimdi
Tansiyon dan mı acaba genel ağrı mı anlayamıyorum. Tansiyon aleti alıcamBen ben.. cok fazla bas agrisi var bende de
Ya tabiki ama bazen böyle çok canım yasak bişey istiyor hatta yiyorm diyelim sonra vicdanen rahat etmiyorm bişey olursa buna bağlarım ben kesin diyorum. Öyle kaçınıyorum.Ben en onemlisinin kafa rahatlığı olduguna inaniyorum Kafa rahat olsun gerisi kolay
Geçen sene kullandığımda akıntı bayağı oluyordu Bi de koyarken korkuyordumCanım fitil olarak iyi yaaa peçete bırak önüne 1 saat de kalkma pek akmıyor
Benim basim hic gecmiyor 2 haftadir dayanamadigim anda parol iciyorum havalardanmi nedir anlayamiyorm migrenimde var zaten of ofBen genel olarak iyiyim ama başım ağrıyor biraz bu aralar. Baş ağrısı yaşyan var mı acaba
Valla kuzum düşecek bebek her şekilde düşüyormuş doktorum öyle dedi biz yine elimizden geleni yapalım inşallah sağlıkla hayırla alırız bebişleri kucaklarımızaa... dediğin gibi her şey kimyasal ne yapalım biz şimdi
Canım benim de geçen aylarda akıyordu şimdi akmıyor anlamadımGeçen sene kullandığımda akıntı bayağı oluyordu Bi de koyarken korkuyordumonda niye başım dönmüyordu anlamadım
Anladım. Teşekkür ederimFolik asitin öyle Bi kullanım şekli yok diğer ilaç için demiştir onu muhtemelen siz doktorla görüşün bence ama siz bilirsiniz
Progestan ı almak istemedim duphaston kullanıyordum daha etkili diye bunu yazdı zorlaCanım benim de geçen aylarda akıyordu şimdi akmıyor anlamadım
Bende bugün içtim. Tansiyon mu acaba dedim bende. Hayatta başım ağrımazdı tek tarafı ağrıyor böyle gözümde dahil mafoldum. Birde sürekli bilgisayar başındayımBenim basim hic gecmiyor 2 haftadir dayanamadigim anda parol iciyorum havalardanmi nedir anlayamiyorm migrenimde var zaten of of
Öyle mi canım ben hep progestan kullandım bu hafta iğne verdi haftada bir kullanacağımProgestan ı almak istemedim duphaston kullanıyordum daha etkili diye bunu yazdı zorla
Bana imom multivtamin, d vitamini ve demir hapı verdi üçünü de doğurana kadar kullancaksn dediKızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Bana da aynı şekilde proluton depot yazdı hafta da 1 erken doğum riskim olduğu için normal de serklaj yapılması lazım ama doktorlar yapmak istemiyorÖyle mi canım ben hep progestan kullandım bu hafta iğne verdi haftada bir kullanacağım
Benim de pruluton canım neden istemiyorlar ki.. rahim ağzı yetmezliği mi varBana da aynı şekilde proluton depot yazdı hafta da 1 erken doğum riskim olduğu için normal de serklaj yapılması lazım ama doktorlar yapmak istemiyor
Çok geçmiş olsun size de ben de annem gidip test olup pozitif çıkmasa anlamazdım açıkçası aşımızı olalım tedbirimizi alalım çok ağır atlayanlarda elbet vardır ama sizin benim gibi hafif atlatanlarda var psikolojimizi bozmayalımBen bu yil haziran ayinda gecirdim. Esimden dolayi test yaptirdom. Test yaptirmis olmasam asla covid oldum demezdim Hic bir tane bile belirti yasamadim. O yuzden cok da korkmuyordum. Ama dun aşımı oldum icim daha rahat artik
Bana genel agri gibi geliyor, tansiyonum cogu zaman dusuk ama agrırken hic olcturmedim tabii.. yani bu kadar sık agrımasını anlamiyorum bendeTansiyon dan mı acaba genel ağrı mı anlayamıyorum. Tansiyon aleti alıcam
Prolaktin yüksekliği bende de vardı duphaston ve dostinrx kullanımıyla ilk ayda hamile kaldım çok şükür. Sizde bi doktola görüşün bence.Gebelikten once gebelik dusunenlere kolaylastirir diye heeer yerde folik asit tavsiyesi goruyordum ama ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?