2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba kızlar, 2 gündür bebegi resmen göbek deliği hizasında hatta azıcık üstünde hissediyorum cok enteresan.Henuz bu kadar çıkmamıştır diyorum ama demin tatlı yaptim tencerenin dibini yedim 5 dakika oldu oturdum ,kıpırdanmaya başladı

Ucuz değil ama fisher price oğlumda kullandım cok kaliteli ve iyiydi.Titresimi var ve cok memnundum,bebegin gaz sancıları başlayınca titreşim tavsiye edip etmemeleri kimsenin umrunda olmuyor

Bence mecbur kalmadıkça baska hastane baska doktora gitmek dogru degil.Diyet yaparken bile hep ayni tartıda belirli peryodlarla tartilin diyorlar.Uzmeyin kendinizi cok kafanıza taktiysaniz kendi doktorunuza gidin

Bende 12. Haftada cinsiyetini öğrendim %90 erkek dedi doktorun ense kalınlığı iyiydi ikili testin sonuçlarını bekliyorm. Birsey sormak istiyorum rahim ağzı uzunluğu 25mm çıktı bende sınırda dedi serklaj önerdi ölçtüren var mı acaba servisk uzunluğunu??

Teşekkür ediyorum

Önümüzdeki hafta kendi doktoruma randevum var zaten özelde gideceğim mutlaka teşekkür ederim

Kizlar merhaba, bir konuda çok muzdaribim. 3 yasinda bir kizim var ve hamileligim basladigindan beri onun sadece temel ihtiyaclarini karsilayabiliyorum. Bir etkinlik yapayim oyun oynayim kalkmaya dahi mecalim yok. Hamilelik benim yasam kalitemi cok dusuruyor. Işime devam edemiyorum surekli raporluyum evi güc bela yasanacak kadar ancak temizleyebiliyorum Bunu bir tek ben mi boyle yasiyorum cok kafama takiyorum gercekten. Hamile miyim hasta miyim çevremde boyle olan arkadasim da yok herkes hamileyken hayatina devam ediyor

Sonucunuz belli oldu mu ? İnşallah iyi sonuçlar almışsınızdır

İnan bende öyleyim dışarı çıktığım zaman açılıyorum ama evdeyken hep gözüm yatakta hiçbişey yapmaya ne istek ne halim var zaten kendi rahatsızlığm var ondan tüm vücudum ağrıyor bide bu bulantılar ve bitkinlik iyice düşürdü modumu 4 . 5. ayda inşallah biraz canlanırız kan değerlerine baktırdınmı çok mu düştü acaba

8. Haftadan beri prilam kullaniyorum bulanti icin sanirim bu ilac tum enerjimi alip uyku yapiyor biraksam kusuyorum birakmasam böyle

Bir hafta geri yada ileri olması çok normal. Bazen en baştan ileri yada gerş olarak devam ediyor bazen de sonrada oluşabiliyor. Doktorunuz bir sorun olsa söylerdi mutlaka stres yapmayın. Benim de en başından beri 1 hafta ileri olduğu için gebelik takvimimi bile o şekilde ayarladım. Bir de diğer arkadaşların da dediği gibi farklı doktor farklı ultrason olunca da değişiklik gösterebiliyor. Onun minnoş kalbi atsında annesi bide bakarsın diğer randevuda haftasını yakalamış bile :)

Ne zaman iyiyim desem ertesi gün kötü oluyorum ama yinede iyi olduğumu yazacağım bu hafta beş gün boyunca 8-5 işe gidip akşamları hep birşeyler yaptık. Misafirlik, dışarıda gezmek vs gibi Bugünde tiyatro bileti almıştım ona gideceğiz. Ama temizliği kendim yapmıyorum. Çocuğumda yok o yüzden bunları yapsaydım enerjm kalırmıydı bilmiyorum

Ben de ayniyim,benimki bir de okula gidiyor,Raporum gidiyor ,bitince napicam hic bilmiyorum,tek hamile kalıp perisan olan benim çevremde

Merhabalar bende ayniyim, kizim 7 yasinda tum gun okulda ben evden calisiyorum tam cocugun okuldan geldigi saatler benim asiri bulantilarim oluyor. Gecen gun iyiydim anne bugun kac kere kustun diye soruyor bazen cok basim agriyor erken uyuyorum. Bizimki biraz daha buyuk oldugu icin durumun farkinda ama bende vicdan azabi cekiyorum. Iyi oldugum anlarda hadi gel sarılalım hadi bebekle konusalim seklinde yatarak zaman gecirmeye calisiyorum. Yalniz degilsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…