Ucuz değil ama fisher price oğlumda kullandım cok kaliteli ve iyiydi.Titresimi var ve cok memnundum,bebegin gaz sancıları başlayınca titreşim tavsiye edip etmemeleri kimsenin umrunda olmuyorHanımlar ana kucağı tavsiyesi istiyorum sizlerden. Titreşim çok onerilmilyormuş. Otomatik veya Manuel olabilir. Öyle çok pahalı birseyde istemiyorum çünkü en fazla 5 6 ay kullanır. Var mı memnun kaldığınız ürünler?
Bence mecbur kalmadıkça baska hastane baska doktora gitmek dogru degil.Diyet yaparken bile hep ayni tartıda belirli peryodlarla tartilin diyorlar.Uzmeyin kendinizi cok kafanıza taktiysaniz kendi doktorunuza gidinYazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır
Ben iki ayrı sayfaya baktırdım önerilen ikiside farklı söylediCinsiyet tahmini kesin yazın instagrama cikiyor
doktorlar artık söylesede bzde rahat etsekBen iki ayrı sayfaya baktırdım önerilen ikiside farklı söyledi.
Birtanesi cinsiyet.oğrenme , diğeri cinsiyet_tahmini_melek
Bakalım hangisinin ki doğru çıkacak
Teşekkür ediyorumGunaydin, bazen ileri geri oynamalar olabiliyor , bence farkli makine ve farkli doktorla ilgilidir. Cunku cidden cok hassas 1 milim bile oynatsalar degerler degisiyor. Kiii oyle olmasa bile onumuzde cok haftalar var tekrar haftasini yakalar. Benim kızımda son haftalarda hep geriden gitti ama olumsuz bir durum yasamadik saglikla dogdu. Icinizi ferah tutun.
Önümüzdeki hafta kendi doktoruma randevum var zaten özelde gideceğim mutlaka teşekkür ederimMerhaba ultrason cihazi değişince fark olabiliyormuş. İçinizi ferah tutun bi problem gorselerdi zaten söylerlerdi ki bazen problem olmamasina ragmen abuk subuk şeyler söylüyorlar. Eğer durumunuz müsaitse mutlaka özele gidin
Aaa iki farkli tahmin cok bombaaBen iki ayrı sayfaya baktırdım önerilen ikiside farklı söyledi.
Birtanesi cinsiyet.oğrenme , diğeri cinsiyet_tahmini_melek
Bakalım hangisinin ki doğru çıkacak
Evet aynen öyle 16. Haftada gideceğim ben insallahdoktorlar artık söylesede bzde rahat etsek
Hic sorma zaten yuzde 50 sansimiz vardi halen varAaa iki farkli tahmin cok bombaa
Sonucunuz belli oldu mu ? İnşallah iyi sonuçlar almışsınızdırStres yapmayin lutfen bebek de etkilenmesin. Benimde 1/82 cikti ,serbestbetahcg olmasi gerekenden yuksek ciktigi icin.. nipty test yaptirdim cuma gunu sonucu bekliyorum. Ben icime,aklima hic kotu bir dusunce getirmiyorum sonuclarin temiz cikacagina inaniyorum. Sizde gonlunuzu ferah tutun iyi cikacak diye dusunun, daha sonuc cikmadin ne bebegi ne kendinizi uzmeyin.
Kizlar merhaba, bir konuda çok muzdaribim. 3 yasinda bir kizim var ve hamileligim basladigindan beri onun sadece temel ihtiyaclarini karsilayabiliyorum. Bir etkinlik yapayim oyun oynayim kalkmaya dahi mecalim yok. Hamilelik benim yasam kalitemi cok dusuruyor. Işime devam edemiyorum surekli raporluyum evi güc bela yasanacak kadar ancak temizleyebiliyorum Bunu bir tek ben mi boyle yasiyorum cok kafama takiyorum gercekten. Hamile miyim hasta miyim çevremde boyle olan arkadasim da yok herkes hamileyken hayatina devam ediyor
8. Haftadan beri prilam kullaniyorum bulanti icin sanirim bu ilac tum enerjimi alip uyku yapiyor biraksam kusuyorum birakmasam böyleİnan bende öyleyim dışarı çıktığım zaman açılıyorum ama evdeyken hep gözüm yatakta hiçbişey yapmaya ne istek ne halim var zaten kendi rahatsızlığm var ondan tüm vücudum ağrıyor bide bu bulantılar ve bitkinlik iyice düşürdü modumu 4 . 5. ayda inşallah biraz canlanırızkan değerlerine baktırdınmı çok mu düştü acaba
Bir hafta geri yada ileri olması çok normal. Bazen en baştan ileri yada gerş olarak devam ediyor bazen de sonrada oluşabiliyor. Doktorunuz bir sorun olsa söylerdi mutlaka stres yapmayın. Benim de en başından beri 1 hafta ileri olduğu için gebelik takvimimi bile o şekilde ayarladım. Bir de diğer arkadaşların da dediği gibi farklı doktor farklı ultrason olunca da değişiklik gösterebiliyor. Onun minnoş kalbi atsında annesi bide bakarsın diğer randevuda haftasını yakalamış bile :)Yazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır
Ne zaman iyiyim desem ertesi gün kötü oluyorum ama yinede iyi olduğumu yazacağımKizlar merhaba, bir konuda çok muzdaribim. 3 yasinda bir kizim var ve hamileligim basladigindan beri onun sadece temel ihtiyaclarini karsilayabiliyorum. Bir etkinlik yapayim oyun oynayim kalkmaya dahi mecalim yok. Hamilelik benim yasam kalitemi cok dusuruyor. Işime devam edemiyorum surekli raporluyum evi güc bela yasanacak kadar ancak temizleyebiliyorum Bunu bir tek ben mi boyle yasiyorum cok kafama takiyorum gercekten. Hamile miyim hasta miyim çevremde boyle olan arkadasim da yok herkes hamileyken hayatina devam ediyor
Ben de ayniyim,benimki bir de okula gidiyor,Raporum gidiyor ,bitince napicam hic bilmiyorum,tek hamile kalıp perisan olan benim çevremdeKizlar merhaba, bir konuda çok muzdaribim. 3 yasinda bir kizim var ve hamileligim basladigindan beri onun sadece temel ihtiyaclarini karsilayabiliyorum. Bir etkinlik yapayim oyun oynayim kalkmaya dahi mecalim yok. Hamilelik benim yasam kalitemi cok dusuruyor. Işime devam edemiyorum surekli raporluyum evi güc bela yasanacak kadar ancak temizleyebiliyorum Bunu bir tek ben mi boyle yasiyorum cok kafama takiyorum gercekten. Hamile miyim hasta miyim çevremde boyle olan arkadasim da yok herkes hamileyken hayatina devam ediyor
Merhabalar bende ayniyim, kizim 7 yasinda tum gun okulda ben evden calisiyorum tam cocugun okuldan geldigi saatler benim asiri bulantilarim oluyor. Gecen gun iyiydim anne bugun kac kere kustun diye soruyorKizlar merhaba, bir konuda çok muzdaribim. 3 yasinda bir kizim var ve hamileligim basladigindan beri onun sadece temel ihtiyaclarini karsilayabiliyorum. Bir etkinlik yapayim oyun oynayim kalkmaya dahi mecalim yok. Hamilelik benim yasam kalitemi cok dusuruyor. Işime devam edemiyorum surekli raporluyum evi güc bela yasanacak kadar ancak temizleyebiliyorum Bunu bir tek ben mi boyle yasiyorum cok kafama takiyorum gercekten. Hamile miyim hasta miyim çevremde boyle olan arkadasim da yok herkes hamileyken hayatina devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?