- 10 Ekim 2015
- 542
- 788
- 103
Sağol canım, bugün tam 13+6dayım. Ama baya ayan beyan ortadaydı cinsiyeti hiç şüphem kalmadı. Geçen hafta 12+5te devlete gitmiştim. Orda da direkt erkek dedilerHayırlı olsun canım tam kaç haftalık senin 14 + kaç ? Bende gidicem ama daha erken cinsiyet için
Bulantılarla alakalı çok resmen bir buçuk iki ay bulantı tiksinti mahvoldum ama son zamanlarda daha iyiyim bundan sonra ideal sınırlarda kalmak üzere kilo alırım diye umuyorumMerhaba. Ben de aynı durumdayım. İlk 3 ay bulantilardan kilo alamamistim. Şimdi de 18. Haftaya geldim, hala 1 kilo civarı anca almış gorunuyorum. Zaten çok düşük kilo ile başladım. Korktum ve geçen hafta diyestisyene başladım almak için. Artık ne olacak bilmiyorum.
Yazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır
Yazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır
Benim ki geri kalıyor maalesef 2 haftadır doğru düzgün beslenemedim yediğim tek şey patates haşlaması ve çorbaydı ondan mı oldu acabaMerhaba, Benim bebeğimde 4 5 gün öne geçti hesaplara göre önden gidiyor her muayenede daha bugün doktordaydım kendisi söyledi 1 haftaya kadar ileriden gitmeler normal dedi sorun yoktur endişelenmehızlı büyüyorlar maaşallah diyelim
Sordum özelde ki doktoruma da sıkıntı yoktur dedi ama tecrübesizlik evhamlık olunca insan yine de telaşlanıyor zaman zaman adet sancısı gibi ağrılarımda oluyor bunları bile soramadan geri geldimMerhaba benim ilk gebeliğim çok tecrübeli değilim ama çevremden bildiğim kadarıyla oluyor böyle şeyler ultrason cihazları farklı modellerde olduğu için bu şekilde farklı hafta gözükebiliyor sıkmayın canınızı. Stajyer doktor da olsa bir problem olsa söylerdi mutlaka. Ben 10+1 de gittiğimde 11+1 çıktı mesela doktor önemli değil dedi. Sizin sanırım daha küçük gözükmüş ama bence tamamen ultrason cihazı kaynaklıdır. İçinizi ferah tutun, kafanıza takıp üzülecekseniz bir kendi doktorunuza sorun isterseniz
İnsan unutuyor bazı şeyleri sormayı heyecanlanıp, evham yapıp. Hiç evham yapmayın, sağlıkla gelsin inşallah yoktur korkulacak bir şey. Olsa mutlaka kendi doktorunuz da gel bir bakalım derdi en azından.Sordum özelde ki doktoruma da sıkıntı yoktur dedi ama tecrübesizlik evhamlık olunca insan yine de telaşlanıyor zaman zaman adet sancısı gibi ağrılarımda oluyor bunları bile soramadan geri geldim
Yemekle bir alakası yok bence hic endişelenmeyin boyle şeyler cok normal diyor doktorlarBenim ki geri kalıyor maalesef 2 haftadır doğru düzgün beslenemedim yediğim tek şey patates haşlaması ve çorbaydı ondan mı oldu acaba
Sordum özelde ki doktoruma da sıkıntı yoktur dedi ama tecrübesizlik evhamlık olunca insan yine de telaşlanıyor zaman zaman adet sancısı gibi ağrılarımda oluyor bunları bile soramadan geri geldim
nuna neaf ev tipi ana kucağı. manuelde en iyisi bu bence. alırsam bende ondan alacağım.Hanımlar ana kucağı tavsiyesi istiyorum sizlerden. Titreşim çok onerilmilyormuş. Otomatik veya Manuel olabilir. Öyle çok pahalı birseyde istemiyorum çünkü en fazla 5 6 ay kullanır. Var mı memnun kaldığınız ürünler?
Hanımlar ana kucağı tavsiyesi istiyorum sizlerden. Titreşim çok onerilmilyormuş. Otomatik veya Manuel olabilir. Öyle çok pahalı birseyde istemiyorum çünkü en fazla 5 6 ay kullanır. Var mı memnun kaldığınız ürünler?
dört yaşında çocuk bile yatabilir ama ayakları dışarda kalıyorBiz kızımda nuna kullandık manuel gayet iyiydi bazen hala çıkarıp biniyor taşıma kapasitesi yüksek
Gunaydin, bazen ileri geri oynamalar olabiliyor , bence farkli makine ve farkli doktorla ilgilidir. Cunku cidden cok hassas 1 milim bile oynatsalar degerler degisiyor. Kiii oyle olmasa bile onumuzde cok haftalar var tekrar haftasini yakalar. Benim kızımda son haftalarda hep geriden gitti ama olumsuz bir durum yasamadik saglikla dogdu. Icinizi ferah tutun.Yazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır
Ben baslangic kilomdan 6 kio asagidayim Bi suredir kilo vermem durdu ama almadim daBaşlangıç kilomdan iki kilo aşağıdayım üç ay oldu nerdeyse daha bana kilo almak nasip olmadı
Cinsiyet tahmini kesin yazın instagrama cikiyorHangi sayfa acaba ben de baktırayım
Bence doktorun tecrübesizligi oldugunu dusunuyorum 1 haftalik gerileme cok fazla cunku bu haftada yerinizde olsam direk kendi doktoruma giderdimYazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır
dört yaşında çocuk bile yatabilir ama ayakları dışarda kalıyor
Merhaba ultrason cihazi değişince fark olabiliyormuş. İçinizi ferah tutun bi problem gorselerdi zaten söylerlerdi ki bazen problem olmamasina ragmen abuk subuk şeyler söylüyorlar. Eğer durumunuz müsaitse mutlaka özele gidinYazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?