2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bulantılarla alakalı çok resmen bir buçuk iki ay bulantı tiksinti mahvoldum ama son zamanlarda daha iyiyim bundan sonra ideal sınırlarda kalmak üzere kilo alırım diye umuyorum

Yazdıklarıma pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım belki tecrübeli bir anne cevap verir. Geçen ayın 27snde özele gittim haftası 11+6 çıkmıştı adetimle uyumluydu bugün devlete gittim arada 15 gün var haftası 12+5 çıktı şok oldum nasıl ya dedim ama kalbi atıyor her şey normal dedi stajyer doktor doktorun kendisi yok adı var. Bebeğimi ultrasonda göremedim bile kalbinide dinletmedi ultrasonu koyduğuyla çektiği bir oldu aklımda ki hiç bir soruyu soramadım her şey yarım yamalak çok üzüldüm ilgi sıfır

Merhaba, Benim bebeğimde 4 5 gün öne geçti hesaplara göre önden gidiyor her muayenede daha bugün doktordaydım kendisi söyledi 1 haftaya kadar ileriden gitmeler normal dedi sorun yoktur endişelenme hızlı büyüyorlar maaşallah diyelim

Merhaba benim ilk gebeliğim çok tecrübeli değilim ama çevremden bildiğim kadarıyla oluyor böyle şeyler ultrason cihazları farklı modellerde olduğu için bu şekilde farklı hafta gözükebiliyor sıkmayın canınızı. Stajyer doktor da olsa bir problem olsa söylerdi mutlaka. Ben 10+1 de gittiğimde 11+1 çıktı mesela doktor önemli değil dedi. Sizin sanırım daha küçük gözükmüş ama bence tamamen ultrason cihazı kaynaklıdır. İçinizi ferah tutun, kafanıza takıp üzülecekseniz bir kendi doktorunuza sorun isterseniz

Benim ki geri kalıyor maalesef 2 haftadır doğru düzgün beslenemedim yediğim tek şey patates haşlaması ve çorbaydı ondan mı oldu acaba

Sordum özelde ki doktoruma da sıkıntı yoktur dedi ama tecrübesizlik evhamlık olunca insan yine de telaşlanıyor zaman zaman adet sancısı gibi ağrılarımda oluyor bunları bile soramadan geri geldim

Sordum özelde ki doktoruma da sıkıntı yoktur dedi ama tecrübesizlik evhamlık olunca insan yine de telaşlanıyor zaman zaman adet sancısı gibi ağrılarımda oluyor bunları bile soramadan geri geldim
İnsan unutuyor bazı şeyleri sormayı heyecanlanıp, evham yapıp. Hiç evham yapmayın, sağlıkla gelsin inşallah yoktur korkulacak bir şey. Olsa mutlaka kendi doktorunuz da gel bir bakalım derdi en azından.

Devletteki cihazlar da bence özeldekiler kadar iyi değil ondan da farklı çıkıyordur hiç endişelenmeyin çoğumuz beslenemedik 3 aydır onlar bizden her vitamini çekip alıyorlar geri kalmazlar asla

nuna neaf ev tipi ana kucağı. manuelde en iyisi bu bence. alırsam bende ondan alacağım.

Biz kızımda nuna kullandık manuel gayet iyiydi bazen hala çıkarıp biniyor taşıma kapasitesi yüksek

Gunaydin, bazen ileri geri oynamalar olabiliyor , bence farkli makine ve farkli doktorla ilgilidir. Cunku cidden cok hassas 1 milim bile oynatsalar degerler degisiyor. Kiii oyle olmasa bile onumuzde cok haftalar var tekrar haftasini yakalar. Benim kızımda son haftalarda hep geriden gitti ama olumsuz bir durum yasamadik saglikla dogdu. Icinizi ferah tutun.

Bence doktorun tecrübesizligi oldugunu dusunuyorum 1 haftalik gerileme cok fazla cunku bu haftada yerinizde olsam direk kendi doktoruma giderdim

Merhaba ultrason cihazi değişince fark olabiliyormuş. İçinizi ferah tutun bi problem gorselerdi zaten söylerlerdi ki bazen problem olmamasina ragmen abuk subuk şeyler söylüyorlar. Eğer durumunuz müsaitse mutlaka özele gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…