Benim gobek deligimin sol alt caprazinda bir kere pıt oldu ,boyle minicik bir vurus gibi sonra elimi koydum 2 kere ayni yerde arka arkaya pıt pıt cok hafif bir darbe ama ayni yerde oldugu icin bebek oldugunu hissettim. Bi de duz yatiyordum yeni uyanmistim, kendimi dinledigim bir anda hissettim. Yani oturur pozisyonda olsaydim gobek sistigi icin hissetmeyebilirdimtarif edermsn nasıl bir şey. ben hissetsemde anlamazmşm gibi
Hayırlı olsuunnGunaydinn iyi haftalar herkese
Bugun 15+1 oldum. Bebegimi hissettim ilk defa.2.gebelik oldugu icin ve plesentam arka yerlesimli oldugu icin buyuk ihtimal bu kadar erken hissettim, yoksa hic beklemiyordum erken daha diye dusunuyordum.
Tesekkur ederimHayırlı olsuunnayy inşallah ben de erken hissederim çok merak ediyorum sağlıkla gelsin bebişler
Gunaydinn iyi haftalar herkese
Bugun 15+1 oldum. Bebegimi hissettim ilk defa.2.gebelik oldugu icin ve plesentam arka yerlesimli oldugu icin buyuk ihtimal bu kadar erken hissettim, yoksa hic beklemiyordum erken daha diye dusunuyordum.
Ocakta heryer zamlanır imkan varsa şimdiden gidip anlaşıp kağıt imzalayınBu arada ozel hastanede dogum yapacak arkadaslar ,dogum icin fiyat aldiniz mi yilbasindan sonra mi almak gerekir zam vs. Gelir mi acaba
almadım ya hatta sormadım bile. üç aşağı beş yukarı ödenecek mecbur, günü gelince bakarız modundayım. tamamlayıcı sağlık sigortam 5.bin tl lik kısmını karşılıyor AllahtanBu arada ozel hastanede dogum yapacak arkadaslar ,dogum icin fiyat aldiniz mi yilbasindan sonra mi almak gerekir zam vs. Gelir mi acaba
Sanmıyorum cinsiyet için bakacağını canımBazi şeyleri daha net gorebilmek icin bakiliyorsa eger, ben yarin cinsiyet icin gidicem, goremezse vajinal bakar mi acaba? Hic bakilmadi ya bana, her gidisimde acaba bu sefer bakar mi ki diye geriliyorum
Yan değil de uzun şekilde yerleştirdim ağzımda bekletirsem mümkün değil yutamıyorum zaten ben kusmayı falan da beceremiyorum sanki çok kötü bişey oluyor gibiYa bunu kesin ben de yapıyorumdur o bulantı psikolojisine girince öyle oluyo hadi bi cesaret ben de denicem bugün inşallah kolaylıkla yutarız artık
Ben zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri yatıyorum sürekli doktor önerisi değil ama öyle ev işi falan da yapmıyorum Bi yemek Bi bulaşık bende pruluton depot yaptırıyorum hafta da 1 işte ne gibi riskleri var ki profa gittiğimde su keseni patlatabilirim dedi bence o ileri haftalarda olursa olacak bişey erken haftalarda atsalar rahim ağzına baskı olmadan böyle bi risk olmaz diye düşünüyorumBana önce atıcaz demişti sonra iyi görünüyor takip edicez zaten dedi. Ama dikişin de bazı riskleri var ya o riski almak istemiyorlar bence aynı durumdayız. Benimki de önlem amaçlıydı çünkü. Hatta ben pıhtılaşma olmamasına rağmen pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum her gün. O da önlem amaçlı, iğneyle devam edelim o koruyacak inşallah dedi. Bir de istirahat verdi büyük çoğunlukla yatıyorum ben, işiniz vs müsaade ediyorsa siz de bol bol dinlenin bence
Proluton ben de haftada bir yaptırıyorum bir de Progestan alıyorum vajinal fitil olarak. Aynen dinlenmek en iyi çözüm zaten. Enfeksiyon ihtimali var bir de narkoz veriyorlar ya bunun bebeğe de etkisi ve riski var ben de 12-14 haftalarda serklajın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ama Allah’a emanetiz gerçekten kime güveneceğini bilmiyor insan. Bana önceki düşüğümde hastanede yatarken dikiş atıldı tam rahatladım derken hemen ardına bebeğin kalbi durmuştu, dikişi açtılar suni sancı vs bebeği atmamı beklediler sonra da kürtaj oldum. Serklajın mı etkisi oldu yoksa zaten düşük mü yapıyordum hiçbir fikrim yok. Doktorlar da anlayamadı. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bebişlerimiz sağlıklı olsun da..Ben zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri yatıyorum sürekli doktor önerisi değil ama öyle ev işi falan da yapmıyorum Bi yemek Bi bulaşık bende pruluton depot yaptırıyorum hafta da 1 işte ne gibi riskleri var ki profa gittiğimde su keseni patlatabilirim dedi bence o ileri haftalarda olursa olacak bişey erken haftalarda atsalar rahim ağzına baskı olmadan böyle bi risk olmaz diye düşünüyorum
Ay çok benziyoruz ilaç konusunda ya afedersiniz kusmayı ben de yeni öğrendim onu yapınca biraz rahatlıyor insan ama az kaldı kurtulucaz bu bulantılardan Allah’ın izniyleYan değil de uzun şekilde yerleştirdim ağzımda bekletirsem mümkün değil yutamıyorum zaten ben kusmayı falan da beceremiyorum sanki çok kötü bişey oluyor gibi
Çirkin ama bana çok güvenli geliyor. Bende park yatak alacağım hiç tavsiye okumadım. Sadece güvenli geldiği için alacağım :)Kızlar yorumlardan okuduğuma göre annelik deneyimi olanlar park yatak öneriyorBenim ilk gebeliğim, odaya da hevesim var tabi. Park yataklar da herkesin bildiği gibi güzellik algısından daha çok rahatlığa kullanışlılığa hizmet ediyor gibi
Hem kullanışını hem guzelligini beğendiğiniz modelleri de paylasabilir misinizYa da odaya bir beşik bir de park yatak fazla mı olur
kızların dış genital organını görmek zor. o yüzden erkek hemen belli oluyor ama bu da kesin değil. çok takılma bence sağlıklı olsun inşallah hepimizin evladı.Dikiş yerim gayet düzgün belli olmayacak derecede banada bahane gibi geldi acaba erkek kesin olsaydı belli olurdu değil mi tabi temennim sağlıklı olsun erkek olsa üzülmem ama kız çok istiyorum
Amin canım progestan bende kullanıyorum bana prof kısalık olmazsa atmayız dedi bu gittiğim doktor da senin doğumun enfeksiyondan erken doğmuş olabilir dedi zaten doğumdan sonra bayağı enfeksiyonla uğraştım doktor ihmali olmasından korktuğum için sürekli başka doktorlara başvuruyorum bakalım artık ne olacaksaProluton ben de haftada bir yaptırıyorum bir de Progestan alıyorum vajinal fitil olarak. Aynen dinlenmek en iyi çözüm zaten. Enfeksiyon ihtimali var bir de narkoz veriyorlar ya bunun bebeğe de etkisi ve riski var ben de 12-14 haftalarda serklajın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ama Allah’a emanetiz gerçekten kime güveneceğini bilmiyor insan. Bana önceki düşüğümde hastanede yatarken dikiş atıldı tam rahatladım derken hemen ardına bebeğin kalbi durmuştu, dikişi açtılar suni sancı vs bebeği atmamı beklediler sonra da kürtaj oldum. Serklajın mı etkisi oldu yoksa zaten düşük mü yapıyordum hiçbir fikrim yok. Doktorlar da anlayamadı. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bebişlerimiz sağlıklı olsun da..
Şükür bu zamana kadar mide bulantısı falan yaşamadım geçen hapı yutarken Bi kusacak gibi oldum kusmadım Bi de bu sabah öksürürken oldu ama yine çıkmadı hamilelikten kusmam diye düşünüyorum ama bakalımAy çok benziyoruz ilaç konusunda ya afedersiniz kusmayı ben de yeni öğrendim onu yapınca biraz rahatlıyor insan ama az kaldı kurtulucaz bu bulantılardan Allah’ın izniyle
Biz medical parkta sorduk , normal 2500, sezaryen 3500, epidural istersen ek 1000 bir de bizim kan uyusmazligi var onun ignesi 550 dedi. Fazladan kalman gerekirse her gece icin ek 550 dediler. Ama bunlar simdiki fiyatlar yilbasindan sonra zam gelecek yeniden fiyat alin dediler. Neyse ben epizyotomisiz dogum istedigim ve baska bir bunu savunan doktor buldugum icin ordan vazgectim zaten.Bu arada ozel hastanede dogum yapacak arkadaslar ,dogum icin fiyat aldiniz mi yilbasindan sonra mi almak gerekir zam vs. Gelir mi acaba
17. Haftayı doldurduk. Ben hiç hissetmiyorum. Sizin 2. Gebeliğiniz miydi :)Gunaydinn iyi haftalar herkese
Aynı durumdayız.bende erken hissettim şimdi bı hun hissedip iki gün hissetmemek garip oluyo hep bişey mi oldu düşüncesine kapiliyo insan..ama iki gündür bariz tekme gelio bana bide yerini değiştirmişBen dün hic hissetmedim,bugün de henüz bir sey yok ,erken hissetmekte bu açıdan kötü galiba ,normal olduğunu bilmeme rağmen bir tık huzursuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?