2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben de ondan korkuyorum iki düşükte de acaba ihmal mi edildim diye düşünmeden edemiyorum. Doktor da biraz şans işi sanırım. Ama bu defa kalbimi ferah tutuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum hep.. Yaa enfeksiyon yaşamışsınız aslında belki de uzunluk iyiyse öyle bi önleme gerek de yoktur hani önlem alıcaz diye risk almayalım diye düşünülüyor bence. Perinatologa gittiniz mi peki ben düşünmüştüm de gitmedim

Dünden beri tık yok valla,onceki gün cok ama çok kustum ,öğürdüm.Ister istemez acaba diyorum ,kucuk bir hareket gönderse de rahatlasam

Merhabalar,
16. hafta içerisindeyim.
Siz bu zamana kadar kaç kilo aldınız.
Kitle endeksim;23
Ben 4.5 kilo aldım . Neden bukadar aldım bilmiyorum, eskiden yediklerimin aynısını yiyorum halbuki.
Siz kaç kilo aldınız.
Ben çok mu aldım sizce.

Ben hic almadim vki 26 zaten ben onu 25e düşürmeye çalışıyorum, inşallahta almam.Herkesin durumu farklı olabilir iste ,çoğu şeyin sebebi yok ama kilosu az olanlar daha cok kilo alıyor diyorlar da almayan da almıyor valla

merhaba bende 14. içerisine giriyorum. bir kilo aldım sanırım.kitle endeksim:17
benm aşırı mide bulantım olmadı, daha çok hazımsızlık oldu. bence bulantısı olmayan herkes kilo alabilirdi. hamilelerin neden kilo aldğını daha iyi anladım. yani hamileym can yapsın kan yapsın diye yemek dışında ben çok çabuk acıkıyorum midem kazınıveriyor ve kazınınca enerjim bi anda düşüyor. öyle olunca ana öğünü arttıramasamda ara öğünü arttırıyorum ve direk kilo yapıyor. bi hastalık vs yoksa diyete de gerek yok diye düşünüyorum. ama hamileym diyip herşeyi de yememek lazım.

Bebişimi dün bende hissettim sağ tarafımda bi kıpırtı oldu elimi koydum hemen 1-2 kalp atar gibi bir şey hissettim Dedim acaba göbek deliği atması mı ama o tam delikte oluyor sanki

Benimde vüc kit end. 19 du
Şuana kadar 3kg aldım mide bulantısına ramen
Çok sık acıkıyorum maalesef yemeden durulmuyor. Hepsini kendine aldım gibi düşünme rahim büyüdü bebek ve suyu var illaki. Yine de normal bence ben önceki hamileliğimi 10 kg ile tamamladım bunda ne olur bilmiyorum ama 10 12kg bence çok ideal zaten 5 6kg kadar çocukla gidiyor. Hiç dert etmeyin.

Kesenin yerleşimi iyi diyordu bana doktor bu o demek mi okuyor serviks uzunluğu iyi yani

Merhaba ,biz bugün 17 ye girdik.Kese için ilk gittiğimizde 61 dim , 12. haftaya kadar 2 kilo vermiştim 59 oldum mide bulantım yoktu ama çok hareketli olduğum bi dönemdi. 12-16 hafta arası 900 gram almışım beden olarak bir farklılık hissetmedim ama göğüslerim dolgunlaştı etkisi vardır illaki , karnım henüz hiç çıkmadı .Aşermem yok,mümkün olduğunca da hareket halinde olmaya çalışıyorum.
Sizinkine gelince , Doktorum ilk muayenede her ay 1 kilo alabileceğimi söylemişti yani haftanıza göre ortalama 4 kilo gayet normal ve beklenen bir kilo artışı bence.Her bünye aynı değil metabolizma da kişiden kişiye farklılık gösteriyor olsa gerek.Bir de ödem vb. varsa o da tartıda artı gösteriyor olabilir.

Dünden beri tık yok valla,onceki gün cok ama çok kustum ,öğürdüm.Ister istemez acaba diyorum ,kucuk bir hareket gönderse de rahatlasam
Benimde öyle bende hep bekliorum ama her zaman olmuyo.e biz hareket halindeyken hareket ediyosalarda anlayamıyoruz canım..normal daha küçükler cok

Dünden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var leke çok az kahverengi ilk ağrım başladığında oldu geçti sonra olmadı ama bu ağrılar tuhaf geliyor endişelenmemeye çalışsam da içim rahat değil normalde randevum haftaya pazartesiydi doktoruma haber ettim gel derse yarın okul çıkışı gideceğim bakalım

Benim kitle endeksim 29.74 Baya siskoyum yani :) ben 7 kilo verdim Geri 1 kilo aldım. Bulantim olmadi pek, ama istahsizligim cok oldu. Hala canim boyle adam akilli sofra yemeklerini hic istemiyor, meyve yiyorum surekli

Biontech mi oldunuz yan etki olcak mı bizide bilgilendirirmisiniz kol ağrısı vs
2 doz sinovac 2 doz biontech oldum. herkesn aksine beni sinovac daha çok çarpmıştı. kol ağrısı yapan kişiyle de bi tık alakalı diyebilirim. halsizlik bir iki gün olabiliyor o an bağışıklığınız düşükse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…