- 17 Ekim 2021
- 146
- 94
- 48
- 31
Ben de ondan korkuyorum iki düşükte de acaba ihmal mi edildim diye düşünmeden edemiyorum. Doktor da biraz şans işi sanırım. Ama bu defa kalbimi ferah tutuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum hep.. Yaa enfeksiyon yaşamışsınız aslında belki de uzunluk iyiyse öyle bi önleme gerek de yoktur hani önlem alıcaz diye risk almayalım diye düşünülüyor bence. Perinatologa gittiniz mi peki ben düşünmüştüm de gitmedimAmin canım progestan bende kullanıyorum bana prof kısalık olmazsa atmayız dedi bu gittiğim doktor da senin doğumun enfeksiyondan erken doğmuş olabilir dedi zaten doğumdan sonra bayağı enfeksiyonla uğraştım doktor ihmali olmasından korktuğum için sürekli başka doktorlara başvuruyorum bakalım artık ne olacaksa
Dünden beri tık yok valla,onceki gün cok ama çok kustum ,öğürdüm.Ister istemez acaba diyorum ,kucuk bir hareket gönderse de rahatlasamAynı durumdayız.bende erken hissettim şimdi bı hun hissedip iki gün hissetmemek garip oluyo hep bişey mi oldu düşüncesine kapiliyo insan..ama iki gündür bariz tekme gelio bana bide yerini değiştirmişaraba yolculuğunu bide sol yatmaya karşı sağa yatazaaaz
Ben hic almadim vki 26 zaten ben onu 25e düşürmeye çalışıyorum, inşallahta almam.Herkesin durumu farklı olabilir iste ,çoğu şeyin sebebi yok ama kilosu az olanlar daha cok kilo alıyor diyorlar da almayan da almıyor vallaMerhabalar,
16. hafta içerisindeyim.
Siz bu zamana kadar kaç kilo aldınız.
Kitle endeksim;23
Ben 4.5 kilo aldım . Neden bukadar aldım bilmiyorum, eskiden yediklerimin aynısını yiyorum halbuki.
Siz kaç kilo aldınız.
Ben çok mu aldım sizce.
merhaba bende 14. içerisine giriyorum. bir kilo aldım sanırım.kitle endeksim:17Merhabalar,
16. hafta içerisindeyim.
Kitle endeksim;23
Ben 4.5 kilo aldım . Neden bukadar aldım bilmiyorum, eskiden yediklerimin aynısını yiyorum halbuki.
Siz kaç kilo aldınız.
Ben çok mu aldım sizce.
Kesenin yerleşimi iyi diyordu bana doktor bu o demek mi okuyor serviks uzunluğu iyi yaniYaa ona alttan mı bakılması gerekiyorBenim daha önce iki düşüğüm var ikincide önlem amaçlı serklaj yapıldı ama nasibi yokmuş, şimdi de sadece karından bakıp rahim ağzı uzunluğu iyi görünüyo diyo şimdilik serklaj yapılmayacak. Acaba alttan mı bakılması lazım bu konuda biraz endişeliyim de..
Merhaba ,biz bugün 17 ye girdik.Kese için ilk gittiğimizde 61 dim , 12. haftaya kadar 2 kilo vermiştim 59 oldum mide bulantım yoktu ama çok hareketli olduğum bi dönemdi. 12-16 hafta arası 900 gram almışım beden olarak bir farklılık hissetmedim ama göğüslerim dolgunlaştı etkisi vardır illaki , karnım henüz hiç çıkmadı .Aşermem yok,mümkün olduğunca da hareket halinde olmaya çalışıyorum.Merhabalar,
16. hafta içerisindeyim.
Kitle endeksim;23
Siz kaç kilo aldınız.
Ben çok mu aldım sizce.
Şifa olsun inşallah ben de düşünüyorumKızlar ilk aşımı oldum çok heyecanlıydı çünkü binbir tereddütle aldığım bir karardı inşallah her şey yolunda olur
Kızlar ilk aşımı oldum çok heyecanlıydı çünkü binbir tereddütle aldığım bir karardı inşallah her şey yolunda olur
Benimde öyle bende hep bekliorum ama her zaman olmuyo.e biz hareket halindeyken hareket ediyosalarda anlayamıyoruz canım..normal daha küçükler cokDünden beri tık yok valla,onceki gün cok ama çok kustum ,öğürdüm.Ister istemez acaba diyorum ,kucuk bir hareket gönderse de rahatlasam
Kızlar ilk aşımı oldum çok heyecanlıydı çünkü binbir tereddütle aldığım bir karardı inşallah her şey yolunda olur
Biontech oldum 1 saat kadar anca oldu şimdilik bişi yok zaten yan etki daha çok 2.dozda oluyormuşBiontech mi oldunuz yan etki olcak mı bizide bilgilendirirmisiniz kol ağrısı vs
Benim kitle endeksim 29.74 Baya siskoyum yani :) ben 7 kilo verdim Geri 1 kilo aldım. Bulantim olmadi pek, ama istahsizligim cok oldu. Hala canim boyle adam akilli sofra yemeklerini hic istemiyor, meyve yiyorum surekliMerhabalar,
16. hafta içerisindeyim.
Kitle endeksim;23
Siz kaç kilo aldınız.
Ben çok mu aldım sizce.
2 doz sinovac 2 doz biontech oldum. herkesn aksine beni sinovac daha çok çarpmıştı. kol ağrısı yapan kişiyle de bi tık alakalı diyebilirim. halsizlik bir iki gün olabiliyor o an bağışıklığınız düşükse.Biontech mi oldunuz yan etki olcak mı bizide bilgilendirirmisiniz kol ağrısı vs
Evett 2.gebelik17. Haftayı doldurduk. Ben hiç hissetmiyorum. Sizin 2. Gebeliğiniz miydi :)
Tesekkur ederim. Bende kontrole gittigimde bir goruseyim bakalimOcakta heryer zamlanır imkan varsa şimdiden gidip anlaşıp kağıt imzalayın
Yoksa mayıs fiyatından doğurursunuz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?