- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
A belki onun ağrısıdır bilemem..benim gebeliğim başından beri o sancılar falan var vajinada...bana bir kez baktı özelde kalp atışını göremedi diye..ama çok travmalik bı durum o yaa evlerden ırakBenimde geçen vajinal ultrasonla baktığından beri var özelde de kaç defa baktılar böyle ağrı falan olmadı devlette ne üstüne örtü veriyorlar ne de bacağını kaldır falan dedi hemen soktu ondan beri de böyle durum
Bugün 4 gün oldu zaten diyorum ilişki yasak ama ultrasonu sokuyorlar mecbur bir çok kez de yapacak bu ultrasonuA belki onun ağrısıdır bilemem..benim gebeliğim başından beri o sancılar falan var vajinada...bana bir kez baktı özelde kalp atışını göremedi diye..ama çok travmalik bı durum o yaa evlerden ırak
Ben bide çatı muayenesinden korkuyorum.ilk.oglumda suyum patladı sezaryen olacağım halde açıklık var mı diye baktılar..bunlar benim travmaların tamam katlaniyoruz çok şükür ama çok zor işler ya.insallah sık sık bakmak zorunda kalmazlar canimBugün 4 gün oldu zaten diyorum ilişki yasak ama ultrasonu sokuyorlar mecbur bir çok kez de yapacak bu ultrasonu
Çatı muayenesini erken doğum yaptığım için yaptılar ama canımın sıkıntısından ne doğumdan ne başka suni sancılar dan bişey anlamadım servikal serklaj gerekli o yüzden her gittiğimde o vajinal ultrason olacak Bi terslik olursa dikiş atılması içinBen bide çatı muayenesinden korkuyorum.ilk.oglumda suyum patladı sezaryen olacağım halde açıklık var mı diye baktılar..bunlar benim travmaların tamam katlaniyoruz çok şükür ama çok zor işler ya.insallah sık sık bakmak zorunda kalmazlar canim
He anladım canım olsun sağ sağlım alırsın inşallah yavrunu kucağına.insan evladı için herşeye katlaniyoÇatı muayenesini erken doğum yaptığım için yaptılar ama canımın sıkıntısından ne doğumdan ne başka suni sancılar dan bişey anlamadım servikal serklaj gerekli o yüzden her gittiğimde o vajinal ultrason olacak Bi terslik olursa dikiş atılması için
Bence oda yapacaksanız karyola hariç tam takım yine alın sepet yada park yatak koyarsınız sonra büyük bir yatak alırsınız 4 yaşta falan. Yok illa takıma uysun ahşap yatak derseniz de ahşap büyüyebilen beşikler var komidini ayrılıp yatağa dönüşüyor. Ama dediğim gibi çocuk ayaklanınca o parmaklıklardan sarkacak ve 1 yaş sonrası tehlike arz edecek
Kızlar tüm mesajları şimdi görüyorum giremedim çok burayaChicco ve Nuna nınkileri beğeniyorum kraft çok marka var ama bazıları biraz fazla detaylı geliyor bana fırfırlı falan hoş durmuyor spor bi yatak bence.
Ya bazıları çocuğu 3 aylıkken daha alıştırıyor odasına ben korkarım açıkçası o odasında yatarsa ben de onun odasinda yatarım heraldeBen bebek odasi yaptim kizima. Odasina gecene kadar bizim odamizda park yatakta yatti. 1 bucuk yasini biraz gecince odasini ayirdim. Odasinda da su taht gibi duran besikler var ondan kullaniyorum. Buyuyen besikler derin degil fazla uyumak istemeyince fln inebiliyolar ama benimkinin kademesini ben ayarliyorum yukari kaldırdıgimda kendi inemiyo besikten. Suan 3 yasimda hala odasina o besikle yatiyo 1 2 sene daha yatar heralde olcusu genis baya. Yani oda yapmak istiyosanizda yapin bence icinizde kalmasin
Siz deyince şimdi baktım güzel gercekten anne yanı gibi de kullanılıyor sanırım yarıya kadar iniyor bir kenarı, gerçi tum park yataklarda da iniyor olabilir tamamen bilmediğimdenBen yoyko park yatak düşünüyorum oda yapmayı düşünmüyorum şu an
Oluyor oluyor yeter ki yut dedi bana :) doktorum profesörHem büyük hem tadı kötü Bi de ben hap yutamam normalde küçükler bile bazen boğazımda kalır işte doktorlar anlamıyor 2 ye bölmeyi düşündüm de acaba zararı olur mu diye karar veremedim
Ben de cok su iciyorum ya, oyle boyle degil. Iki dk da bir sabki butun gun içmemişim gibi bogazim kuruyor Zarari var midir bilmiyorum ama engel olamiyorumSorun hala su içememek midem bulanıyor Sudan
Bugün 4 gün oldu zaten diyorum ilişki yasak ama ultrasonu sokuyorlar mecbur bir çok kez de yapacak bu ultrasonu
Yaa ona alttan mı bakılması gerekiyorÇatı muayenesini erken doğum yaptığım için yaptılar ama canımın sıkıntısından ne doğumdan ne başka suni sancılar dan bişey anlamadım servikal serklaj gerekli o yüzden her gittiğimde o vajinal ultrason olacak Bi terslik olursa dikiş atılması için
Ben de cok su iciyorum ya, oyle boyle degil. Iki dk da bir sabki butun gun içmemişim gibi bogazim kuruyor Zarari var midir bilmiyorum ama engel olamiyorum
Vajinal ultrason neden yapiyorlar ve nasil yapiyorlar. Bende hci bahsi bile gecmedi de Mesela ilk haftalarda bebegin kalp atisi duyulmayanlar ordan bakmislar falan, benimki de hemen duyulmamisti ama hickimse ordan bakmaktan bahsetmedi Bu farkin sebebi nedir
Aynen ilkinde tecrübesizlikten yandık bunda herşeyin altından kalkarız inşHe anladım canım olsun sağ sağlım alırsın inşallah yavrunu kucağına.insan evladı için herşeye katlaniyo
Yok maalesef canım bana en son damla yazmıştı çünkü hapı yutamamıştım bugün sorunsuz yuttum Bi yandan da kendi midemi kendim bulandırıyorum galibaOluyor oluyor yeter ki yut dedi bana :) doktorum profesörben o şekilde de yapamadım alıştırcam artık kendimi bi şekilde..başka markanın daha küçük boyunu felan bulsak keşke
Bana vajinal ultrason mecburi bakılıyor çünkü diğer bebeği erken doğumla kaybettik rahim ağzını ölçüyorlar aslında normal ultrasonda da anlaşılıyor ama alttan daha iyiymiş ilk haftada da kalp atışını net göremeyince bakmıştıBen de cok su iciyorum ya, oyle boyle degil. Iki dk da bir sabki butun gun içmemişim gibi bogazim kuruyor Zarari var midir bilmiyorum ama engel olamiyorum
Vajinal ultrason neden yapiyorlar ve nasil yapiyorlar. Bende hci bahsi bile gecmedi de Mesela ilk haftalarda bebegin kalp atisi duyulmayanlar ordan bakmislar falan, benimki de hemen duyulmamisti ama hickimse ordan bakmaktan bahsetmedi Bu farkin sebebi nedir
Valla geçen üstten de ölçtü Bi de alttan bakalım dedi 2 si de iyi çıktı aslında bana da önlem amaçlı atılması lazım ama kimse yanaşmıyorYaa ona alttan mı bakılması gerekiyorBenim daha önce iki düşüğüm var ikincide önlem amaçlı serklaj yapıldı ama nasibi yokmuş, şimdi de sadece karından bakıp rahim ağzı uzunluğu iyi görünüyo diyo şimdilik serklaj yapılmayacak. Acaba alttan mı bakılması lazım bu konuda biraz endişeliyim de..
Ya bazıları çocuğu 3 aylıkken daha alıştırıyor odasına ben korkarım açıkçası o odasında yatarsa ben de onun odasinda yatarım heraldebunun normali bir sene midir? Bari ona göre yatak seçeyim yatmayacağı şeyleri almayım diye düşünüyorum
Bazi şeyleri daha net gorebilmek icin bakiliyorsa eger, ben yarin cinsiyet icin gidicem, goremezse vajinal bakar mi acaba? Hic bakilmadi ya bana, her gidisimde acaba bu sefer bakar mi ki diye geriliyorumBana vajinal ultrason mecburi bakılıyor çünkü diğer bebeği erken doğumla kaybettik rahim ağzını ölçüyorlar aslında normal ultrasonda da anlaşılıyor ama alttan daha iyiymiş ilk haftada da kalp atışını net göremeyince bakmıştı
tarif edermsn nasıl bir şey. ben hissetsemde anlamazmşm gibiGunaydinn iyi haftalar herkese
Bugun 15+1 oldum. Bebegimi hissettim ilk defa.2.gebelik oldugu icin ve plesentam arka yerlesimli oldugu icin buyuk ihtimal bu kadar erken hissettim, yoksa hic beklemiyordum erken daha diye dusunuyordum.
Ya bunu kesin ben de yapıyorumdur o bulantı psikolojisine girince öyle oluyo hadi bi cesaret ben de denicem bugün inşallah kolaylıkla yutarız artıkYok maalesef canım bana en son damla yazmıştı çünkü hapı yutamamıştım bugün sorunsuz yuttum Bi yandan da kendi midemi kendim bulandırıyorum galiba
Bana önce atıcaz demişti sonra iyi görünüyor takip edicez zaten dedi. Ama dikişin de bazı riskleri var ya o riski almak istemiyorlar bence aynı durumdayız. Benimki de önlem amaçlıydı çünkü. Hatta ben pıhtılaşma olmamasına rağmen pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum her gün. O da önlem amaçlı, iğneyle devam edelim o koruyacak inşallah dedi. Bir de istirahat verdi büyük çoğunlukla yatıyorum ben, işiniz vs müsaade ediyorsa siz de bol bol dinlenin benceValla geçen üstten de ölçtü Bi de alttan bakalım dedi 2 si de iyi çıktı aslında bana da önlem amaçlı atılması lazım ama kimse yanaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?