2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
A belki onun ağrısıdır bilemem..benim gebeliğim başından beri o sancılar falan var vajinada...bana bir kez baktı özelde kalp atışını göremedi diye..ama çok travmalik bı durum o yaa evlerden ırak

A belki onun ağrısıdır bilemem..benim gebeliğim başından beri o sancılar falan var vajinada...bana bir kez baktı özelde kalp atışını göremedi diye..ama çok travmalik bı durum o yaa evlerden ırak
Bugün 4 gün oldu zaten diyorum ilişki yasak ama ultrasonu sokuyorlar mecbur bir çok kez de yapacak bu ultrasonu

Bugün 4 gün oldu zaten diyorum ilişki yasak ama ultrasonu sokuyorlar mecbur bir çok kez de yapacak bu ultrasonu
Ben bide çatı muayenesinden korkuyorum.ilk.oglumda suyum patladı sezaryen olacağım halde açıklık var mı diye baktılar..bunlar benim travmaların tamam katlaniyoruz çok şükür ama çok zor işler ya.insallah sık sık bakmak zorunda kalmazlar canim

Çatı muayenesini erken doğum yaptığım için yaptılar ama canımın sıkıntısından ne doğumdan ne başka suni sancılar dan bişey anlamadım servikal serklaj gerekli o yüzden her gittiğimde o vajinal ultrason olacak Bi terslik olursa dikiş atılması için

He anladım canım olsun sağ sağlım alırsın inşallah yavrunu kucağına.insan evladı için herşeye katlaniyo

Chicco ve Nuna nınkileri beğeniyorum kraft çok marka var ama bazıları biraz fazla detaylı geliyor bana fırfırlı falan hoş durmuyor spor bi yatak bence.
Kızlar tüm mesajları şimdi görüyorum giremedim çok buraya Ahsap buyuyen yatakları çok önermiyorlar çocuk büyüyünce onda yatmıyor yeni yatak istiyor diye ama ilk dediginiz mantıklı belki sepet tarzı bisey alirim en azından odanın havası olur normalde de park yatak kullanırım
Ya bazıları çocuğu 3 aylıkken daha alıştırıyor odasına ben korkarım açıkçası o odasında yatarsa ben de onun odasinda yatarım heralde bunun normali bir sene midir? Bari ona göre yatak seçeyim yatmayacağı şeyleri almayım diye düşünüyorum
Ben yoyko park yatak düşünüyorum oda yapmayı düşünmüyorum şu an
Siz deyince şimdi baktım güzel gercekten anne yanı gibi de kullanılıyor sanırım yarıya kadar iniyor bir kenarı, gerçi tum park yataklarda da iniyor olabilir tamamen bilmediğimden

Hem büyük hem tadı kötü Bi de ben hap yutamam normalde küçükler bile bazen boğazımda kalır işte doktorlar anlamıyor 2 ye bölmeyi düşündüm de acaba zararı olur mu diye karar veremedim
Oluyor oluyor yeter ki yut dedi bana :) doktorum profesör ben o şekilde de yapamadım alıştırcam artık kendimi bi şekilde..başka markanın daha küçük boyunu felan bulsak keşke

Sorun hala su içememek midem bulanıyor Sudan
Ben de cok su iciyorum ya, oyle boyle degil. Iki dk da bir sabki butun gun içmemişim gibi bogazim kuruyor Zarari var midir bilmiyorum ama engel olamiyorum

Vajinal ultrason neden yapiyorlar ve nasil yapiyorlar. Bende hci bahsi bile gecmedi de Mesela ilk haftalarda bebegin kalp atisi duyulmayanlar ordan bakmislar falan, benimki de hemen duyulmamisti ama hickimse ordan bakmaktan bahsetmedi Bu farkin sebebi nedir

Yaa ona alttan mı bakılması gerekiyor Benim daha önce iki düşüğüm var ikincide önlem amaçlı serklaj yapıldı ama nasibi yokmuş, şimdi de sadece karından bakıp rahim ağzı uzunluğu iyi görünüyo diyo şimdilik serklaj yapılmayacak. Acaba alttan mı bakılması lazım bu konuda biraz endişeliyim de..

Daha iyi ve net bilgi verdiği için vajinal tercih edilir şaibeli bi durum varsa şüphe duyuluyorsa karından görülemeyecek durumda yada tüp bebek doktorları mesela hep vajinal bakıyor sorun olup olmadığından emin olmak için. Karından Olan usg nin netliği vajinal kadar değil çünkü. Gebelikte beklenen bi sorun yoksa vajinal gerekli değil tabi.

Oluyor oluyor yeter ki yut dedi bana :) doktorum profesör ben o şekilde de yapamadım alıştırcam artık kendimi bi şekilde..başka markanın daha küçük boyunu felan bulsak keşke
Yok maalesef canım bana en son damla yazmıştı çünkü hapı yutamamıştım bugün sorunsuz yuttum Bi yandan da kendi midemi kendim bulandırıyorum galiba

Bana vajinal ultrason mecburi bakılıyor çünkü diğer bebeği erken doğumla kaybettik rahim ağzını ölçüyorlar aslında normal ultrasonda da anlaşılıyor ama alttan daha iyiymiş ilk haftada da kalp atışını net göremeyince bakmıştı

Valla geçen üstten de ölçtü Bi de alttan bakalım dedi 2 si de iyi çıktı aslında bana da önlem amaçlı atılması lazım ama kimse yanaşmıyor

Bence bu kesinlikle anneyle alakali. Boyle seylerin dogrusu yanlisi yok. Benim acikcasi gece 2 saatte bi emmeye uyanan bi kizim vardi. Ve 1 bucuk yasina kadar fln boyle devam etti. O yuzden odasini ayirip onu emzirmeye 2 saatte bi kalkip odasina gitmeyi gozum yemiyodu ne ki gece uykulari uzadi artik geceleri emmek icin uyanmamaya başladı odasini ayirdim. Zaten gik dese duyuyosunuz merak etmeyin bebek dogunca o apagir olan uykunuz hafifliyo bi sekilde ve bebegin en ufak sesini duyup kalkiyosunuz hemen

Bazi şeyleri daha net gorebilmek icin bakiliyorsa eger, ben yarin cinsiyet icin gidicem, goremezse vajinal bakar mi acaba? Hic bakilmadi ya bana, her gidisimde acaba bu sefer bakar mi ki diye geriliyorum

Yok maalesef canım bana en son damla yazmıştı çünkü hapı yutamamıştım bugün sorunsuz yuttum Bi yandan da kendi midemi kendim bulandırıyorum galiba
Ya bunu kesin ben de yapıyorumdur o bulantı psikolojisine girince öyle oluyo hadi bi cesaret ben de denicem bugün inşallah kolaylıkla yutarız artık

Valla geçen üstten de ölçtü Bi de alttan bakalım dedi 2 si de iyi çıktı aslında bana da önlem amaçlı atılması lazım ama kimse yanaşmıyor
Bana önce atıcaz demişti sonra iyi görünüyor takip edicez zaten dedi. Ama dikişin de bazı riskleri var ya o riski almak istemiyorlar bence aynı durumdayız. Benimki de önlem amaçlıydı çünkü. Hatta ben pıhtılaşma olmamasına rağmen pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum her gün. O da önlem amaçlı, iğneyle devam edelim o koruyacak inşallah dedi. Bir de istirahat verdi büyük çoğunlukla yatıyorum ben, işiniz vs müsaade ediyorsa siz de bol bol dinlenin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…