- 17 Ekim 2021
- 146
- 94
- 48
- 31
Kese daha yukarıda kalıyor da rahim ağzı uzunluğuna bakıyorlar ultrason sırasında o iyiymiş demek ki, fallop tüpünde döllenme oluyor sonra bebek rahme yerleşiyor, bebeğinizin yeri iyiymiş yani hepsi güzel şeylerKesenin yerleşimi iyi diyordu bana doktor bu o demek mi okuyor serviks uzunluğu iyi yani
merhaba 15. hafta içerisindeyim. Boyum 174, kilo olarak 68'de hamile kaldım. Ben de tartıya göre kilo almamış gözüküyorum, ancak belim kalınlaştı ve göğüslerim oldukça şişti. Yemek konusunda eskiden nasılsa o şekilde yiyorum. sanki biraz unlu ve tatlı isteği arttı, ara ara kendime ufak ödüller veriyorum.Merhabalar,
16. hafta içerisindeyim.
Siz bu zamana kadar kaç kilo aldınız.
Kitle endeksim;23
Ben 4.5 kilo aldım . Neden bukadar aldım bilmiyorum, eskiden yediklerimin aynısını yiyorum halbuki.
Siz kaç kilo aldınız.
Ben çok mu aldım sizce.
Güncelleme yapayım canım biraz başım ağrıdı vücudum uyuşuk dayak yemiş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyimBiontech mi oldunuz yan etki olcak mı bizide bilgilendirirmisiniz kol ağrısı vs
Güncelleme yapayım canım biraz başım ağrıdı vücudum uyuşuk dayak yemiş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyim
Ben de aynı durumdayım, tek doz diye biliyorumBen iki doz sinovaclıyım biontech tek doz olacağız heralde değilmi 3.doz olarak yani yoksa çiftmi acaba sıfırdan öyle bişey anlamadım ama?
Bu hangi medikal park acaba fiyatlaru çok uygun geldi de. Bende geçenlerde medipol esenlerin fiyatlarını paylaşmıştım.Biz medical parkta sorduk , normal 2500, sezaryen 3500, epidural istersen ek 1000 bir de bizim kan uyusmazligi var onun ignesi 550 dedi. Fazladan kalman gerekirse her gece icin ek 550 dediler. Ama bunlar simdiki fiyatlar yilbasindan sonra zam gelecek yeniden fiyat alin dediler. Neyse ben epizyotomisiz dogum istedigim ve baska bir bunu savunan doktor buldugum icin ordan vazgectim zaten.
Bende c.tesi biontech oldum 2 doz sinovacım vardı pazar yoğun bir kol ağrım oldu onun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ve bugn 3.gün herşey stabilKızlar ilk aşımı oldum çok heyecanlıydı çünkü binbir tereddütle aldığım bir karardı inşallah her şey yolunda olur
Aa ben 2 sinavoc akabinde 1 doz biontech yetiyor sanıyordum. Ne kadar arayla oldunuz peki 3.dozu.2 doz sinovac 2 doz biontech oldum. herkesn aksine beni sinovac daha çok çarpmıştı. kol ağrısı yapan kişiyle de bi tık alakalı diyebilirim. halsizlik bir iki gün olabiliyor o an bağışıklığınız düşükse.
Geçen hafta devlette doktora gittim kendi ölçtü Bi de peritonolog görüşü alalım deyip yönlendirdi o da içeri bile almadı kapıdan sordu doğumun nasıl oldu kanaman oldu mu falan diye anlattım 7 aralıkta tekrar kontrole çağırmış bakacaklar artık her gittiğimdeBen de ondan korkuyorum iki düşükte de acaba ihmal mi edildim diye düşünmeden edemiyorum. Doktor da biraz şans işi sanırım. Ama bu defa kalbimi ferah tutuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum hep.. Yaa enfeksiyon yaşamışsınız aslında belki de uzunluk iyiyse öyle bi önleme gerek de yoktur hani önlem alıcaz diye risk almayalım diye düşünülüyor bence. Perinatologa gittiniz mi peki ben düşünmüştüm de gitmedim
Bu hangi medikal park acaba fiyatlaru çok uygun geldi de. Bende geçenlerde medipol esenlerin fiyatlarını
Sehirden kaynaklı da olabilir.Medical Park Mersin. Benim eşimin kurumu ile anlasmali yuzde 30 indirim yapiyorlar ama bunlar indirimli fiyatlar degildi sanirim ya , karistiriyor da olabilirim
Benim eşimin kurumununda anlaşması var medical parkla da o yüzden bu fiyatlarsa süper olurdu yani.Medical Park Mersin. Benim eşimin kurumu ile anlasmali yuzde 30 indirim yapiyorlar ama bunlar indirimli fiyatlar degildi sanirim ya , karistiriyor da olabilirim
10 ayda sanırım işte ocakta sinovac ilk doz şubatta ikinci doz. Temmuz biontech ilk doz ağustos ikinci doz. Snra gebelikAa ben 2 sinavoc akabinde 1 doz biontech yetiyor sanıyordum. Ne kadar arayla oldunuz peki 3.dozu.
Sehirden kaynaklı da olabilir.
7 sene önce medical park bahcelievlerde sez. 3800 e yapmistim.
Benim eşimin kurumununda anlaşması var medical parkla da o yüzden bu fiyatlarsa süper olurdu yani.
Bende 14. Haftadayım öyle çok fazla bulantı kusmam olmadı sadece geçen hafta çok öksürükten dolayı hergün istifra ettim ve aşırı iştahsızlık yaşadım 55 le başlamıştım şuan 53,5-54 civarındayım sanırımMerhabalar,
16. hafta içerisindeyim.
Siz bu zamana kadar kaç kilo aldınız.
Kitle endeksim;23
Ben 4.5 kilo aldım . Neden bukadar aldım bilmiyorum, eskiden yediklerimin aynısını yiyorum halbuki.
Siz kaç kilo aldınız.
Ben çok mu aldım sizce.
Şifa olsun inşallah evet genelde 2. Aşıdan sonra bir günlük bi hastalık geçiriyor gibi oluyorsunuz ama kendinizi kötü hissetmeye başlarsanız bi parol alın isterseniz başladı mı ağırlaşıyorBiontech oldum 1 saat kadar anca oldu şimdilik bişi yok zaten yan etki daha çok 2.dozda oluyormuş
Genelde alışveriş yapabilirsiniz demek için 15 ve 16.haftayı bekliyorlar cinsiyette öğrenilen özel testlerden yaptırmadıysanız %1de olsa değişme ihtimali her zaman oluyor bu tarz örnekler duyuyoruz. Alışveriş yaptıysanız kötü olmuş tabii. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor bende cumartesi gittim %100 dedi bizimde erkek ve pipiyi gördük. Sizinde hafta itibariyle değişme ihtimali yok bence. Detaylıda kesinleşir ama o kadar beklemek istemezseniz farklı doktora gidip öğrenebilirsiniz en azından iadeler içinDoktor 13 haftada ve ikili testten sonra %99 hep kız demişti bebeğime. Hazırlık yapabilirsiniz filan da demişti. Herşeyi hazırladım resmen.Bugün dedi %100 erkek dedi şok etti bizi. Onca hazırlık şuan iadeyi bekliyor birde geri iade kabul edilirse..Odadan çıkarken bizim üzülmememiz için midir nedir diyor ki belki yine cinsiyet değişir. Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim. Değişir mi cinsiyet böyle beklemeli miyim?
Bu haftada yüzde yüz erkek dediyse değişeceğini pek sanmıyorum ama isterseniz yinede ayrıntılı ultrasonu bekleyinDoktor 13 haftada ve ikili testten sonra %99 hep kız demişti bebeğime. Hazırlık yapabilirsiniz filan da demişti. Herşeyi hazırladım resmen.Bugün dedi %100 erkek dedi şok etti bizi. Onca hazırlık şuan iadeyi bekliyor birde geri iade kabul edilirse..Odadan çıkarken bizim üzülmememiz için midir nedir diyor ki belki yine cinsiyet değişir. Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim. Değişir mi cinsiyet böyle beklemeli miyim?
13 te gittim ilk kız demişti. 14 te gittim ikili için kız dedi. 15 te de kan sonucu götürdüm bahaneyle baktırdım bebeğe orada da kız dedi. Bende diyorum aslında değişme ihtimali yoktur. Sağlıkla gelsin sizinde bebişiniz. Neyse ben bu iadeleri ayarlıyım yarınGenelde alışveriş yapabilirsiniz demek için 15 ve 16.haftayı bekliyorlar cinsiyette öğrenilen özel testlerden yaptırmadıysanız %1de olsa değişme ihtimali her zaman oluyor bu tarz örnekler duyuyoruz. Alışveriş yaptıysanız kötü olmuş tabii. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor bende cumartesi gittim %100 dedi bizimde erkek ve pipiyi gördük. Sizinde hafta itibariyle değişme ihtimali yok bence. Detaylıda kesinleşir ama o kadar beklemek istemezseniz farklı doktora gidip öğrenebilirsiniz en azından iadeler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?