2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben düşürmeye yardımcı olucak bi ilaç var mı bi tedavi var mı dedim yok dedi doktor kürtaj olmayı kabul etmedim yapamadım çünkü git kendi düşerse düşer dedi düşmesede özele git dedi
Benim bir hafta belki daha fazla sürmüştü yavaş yavaş parça atmıştım sonra doktor bakınca temiz görmüştü şükür. Bence sizin de kendi kendine temizlenir yardımcı ilaç verse daha hızlı olurdu belki ama bu şekilde de olur bence nasıl oldunuz şimdi

Vitamin hapını yutarken midesi bulanan var mı geçen doktor decavit yazmıştı Diğer hamileliğim de yutarken kusmuştum kullanmamıştım bunda da aynı olacak sanırım
Ay ben ben decavit yazdı kullanamıyorum ikiye böl pudingle felan yut dedi ama büyük hap yutamıyorum ben işkence gibii

7.haftadan beri lekelenmelerim devam ediyor aranızda ben gibi olan var mı inşallah sağlıkla kucağımıza alırım miniğimi bizim kız nazlı olacak heralde
İlaç kullanıyor musun canım..benim üç gün olmuştu progestan verdi.ama kimisi doğuma kadar bile lekelenebiliyo bir arkadasimin öyleydi..şimdi üç yaşında oğlu maşallah kizceye sağlıklı olsunda

Ben de kabullendim zaten yeterki sağlıklı olsun benim gebelik de böyle olacak demek ki diyorum

Ay ben ben decavit yazdı kullanamıyorum ikiye böl pudingle felan yut dedi ama büyük hap yutamıyorum ben işkence gibii
Hem büyük hem tadı kötü Bi de ben hap yutamam normalde küçükler bile bazen boğazımda kalır işte doktorlar anlamıyor 2 ye bölmeyi düşündüm de acaba zararı olur mu diye karar veremedim

Kizlar ya aranizda alerji olanlar vardi sanirim oyle okumustum ne yaptiniz ?

Bir oda kokusuna alerjim oldu inanilmaz oksuruk basladi zytrec aliyorum bu 3. Gun almazsam nefes darligi oluyor .

Sizin gecti mi ? Ekstra onerisi olan var mi
Ben gecenlerde fena tutuldum, onun da sebebi tum haftalik camasiri yikadim, hava gunesli diye disarda kuruttum, sonra hepsini oturup topluca katlayinca disarinin tozundan alerjim azdı. 2 haftaya yakin cektim , bol buharli ılık dus aldım, evde eskiden olan bi burun spreyi vardi onu kullandim tikanmaya karsi, baska hicbir sey yapmadim, süründürdu biraz o yüzden ama atlattim. Disari camasir asmiyorum artik. Normalde biseyden tetiklenmesine bile gerek yoktu, sonbahar gelince alerjim tutardi zaten benim, ama deniz kenarina tasindik bu yıl ve baya rahatlama sagladi bana, cok gecikti alerjim cok iyi oldu

Vajinada ağrısı olan var mı peki ara da sırada giren Bi ağrı var ama uzun sürmüyor Bi de klitoriste iğne batar gibi oluyor bazen

7.haftadan beri lekelenmelerim devam ediyor aranızda ben gibi olan var mı inşallah sağlıkla kucağımıza alırım miniğimi bizim kız nazlı olacak heralde
Benimde kanamalarim ve lekelenmelerim oldu surekli 5. Haftadan beri 11+3 kesildi sonra 13 lerde bi kanama lekelenme dhaa yasadim ogunden sonra birdaha gelmedi

Vajinada ağrısı olan var mı peki ara da sırada giren Bi ağrı var ama uzun sürmüyor Bi de klitoriste iğne batar gibi oluyor bazen
Ay o vajina agrisi ilk gebeligimdede vardi agri degil et kırığı gibi ilk gebelikte sdce yatakta donerken etkiliyordu bunda ust kemik ve iki bacak yanlarim et kirigi gbi magnezyum veya kalsiyum eksikligimi dedim testte sonuclarim iyidi ama rahim sinirlere baski yapiyor dedi doktorum bazen cozumu yok dedi cekecegiz artik napalm dogurdugum gun şak diye kesilmisti

Var annem var olma mii ansızın oluyor ayaktayken oluyo bazen bı kal geliyo..agirmadigimz yerlermiz kalmadı
Benimde geçen vajinal ultrasonla baktığından beri var özelde de kaç defa baktılar böyle ağrı falan olmadı devlette ne üstüne örtü veriyorlar ne de bacağını kaldır falan dedi hemen soktu ondan beri de böyle durum

Benimde vajinanın dış dudak kısımlarına vuruyor vajinal ultrasondan sonra oldu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…