2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Birde şey soracağım. İkiliyi yaptırdırm. Bu sefer gidişimde. Üçlü ve dörtlü test için bişe demedi direkt dedi ki aralık 20 de ayrıntılı ultrason yapalım. İlk oğlumda hepsini yapmıştı bana. Sormam gerekir mi?

Enteresan bir doktormuş

Ayrıntılıya kadar en iyisi kımışdamıyım ben yerimden

Ayy ne fena olmuş
Erkenden niye öyle emin konuşuyorki alışveriş yapın falan
Değişmez bence de artık istersen başka bi doktora git teyit için
Bize de 12haftada emin olmamakla birlikte kıza benziyo demişti şimdi korkuyorum bizimde değişirse hazır mıyım buna acaba insan alışıyor hemen duyduğuna

Sizin bebiş doktorunuzu yanıltmış Kötü olmuş ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Önemli olan sağlıklı olması şoku bir atlatın daha iyi hissedeceksiniz inşallah.
3lü ve 4lüyü çoğu doktor tercih etmiyor artık bizde aynı şekilde 2li yaptırdık birde 23 aralıkta detaylı ultrasona gideceğiz orda da herşeyine bakıyorlar zaten

Biz hep sizinle aynı zamanda gidiyoruz sanırım. Detaylıya da birlikte gideceğiz o zaman. Bana şey dedi bu gidişte bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık var corasprin verdi detaylıya kadar.

Ben de bundan korkuyorum 2 gün sonra cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum ama şimdi biraz daha mı beklesem dedim yanlış öğrenmek de kötü

Bizde cinsiyeti goremedik , bebek hic gostermedi 2 defa odadan ciktim girdim , cikolata yedim. Yok. Ayni gun nifty test icin kan vermistik. Ondan ogrendik erkek olacagini. Simdi biz de ultrasonda goremeyince %1 ihtimalle kız cikarmi diye kontrolu bekliyorum kızım surekli anne bazilarinin bebeklerinin cinsiyeti degisiyormus sonradan belki bizimki de kız olur diyor yok kızım bizimki degismez diyorum ama bende o ultrasonda gormeden inanamicam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…