- 14 Mart 2017
- 299
- 247
- 103
Ayrıntılıya kadar en iyisi kımışdamıyım ben yerimdenBu haftada yüzde yüz erkek dediyse değişeceğini pek sanmıyorum ama isterseniz yinede ayrıntılı ultrasonu bekleyin
ooo büyük gün inşallah tam gösterir bebişiniz.Birazdan bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem cok heyecanliyim
Enteresan bir doktormuşDoktor 13 haftada ve ikili testten sonra %99 hep kız demişti bebeğime. Hazırlık yapabilirsiniz filan da demişti. Herşeyi hazırladım resmen.Bugün dedi %100 erkek dedi şok etti bizi. Onca hazırlık şuan iadeyi bekliyor birde geri iade kabul edilirse..Odadan çıkarken bizim üzülmememiz için midir nedir diyor ki belki yine cinsiyet değişir. Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim. Değişir mi cinsiyet böyle beklemeli miyim?
Birazdan bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem cok heyecanliyim
Ayrıntılıya kadar en iyisi kımışdamıyım ben yerimden
ooo büyük gün inşallah tam gösterir bebişiniz.
Haydi bekliiiyoooruuuzzz
Şafak 2şurda kenarda sayayım ben yine
Ay sinir bozucu ,ben de bundan korkuyorumGöstermedi
Esim de ise gidecek , yürümeye üsenmezsem ogleden sonra bi daha giderim belki bakalim Iki gune memlekete gidicez gitmedeb ogrenseydim ya yoksa kalicak 10 gunAy sinir bozucu ,ben de bundan korkuyorum
Bana uyarEyvaaaahh
Göstermiyosa kız demek
Çikolata yiyin gitmeden. Çok hareketli oluyorlar öyle. Hadi hayırlı olsunGöstermedi
Göstermedi
Sabah visne suyuyla cikolata yedim gittim burda okuduklarimdan dolayi bizim bebe bana misin demediSizinki çok nazlı masallahCikolata vişne suyu falan hareketlendiriyormuş diyorlardı onları deneyin bir de :)
sabah çok erken saatte uyuyor oluyor ya bende gittiğimde öyleydi. zor uyandırdık.Sabah visne suyuyla cikolata yedim gittim burda okuduklarimdan dolayi bizim bebe bana misin demedi
Sizin bebiş doktorunuzu yanıltmış13 te gittim ilk kız demişti. 14 te gittim ikili için kız dedi. 15 te de kan sonucu götürdüm bahaneyle baktırdım bebeğe orada da kız dedi. Bende diyorum aslında değişme ihtimali yoktur. Sağlıkla gelsin sizinde bebişiniz. Neyse ben bu iadeleri ayarlıyım yarın
3lü ve 4lüyü çoğu doktor tercih etmiyor artık bizde aynı şekilde 2li yaptırdık birde 23 aralıkta detaylı ultrasona gideceğiz orda da herşeyine bakıyorlar zatenBirde şey soracağım. İkiliyi yaptırdırm. Bu sefer gidişimde. Üçlü ve dörtlü test için bişe demedi direkt dedi ki aralık 20 de ayrıntılı ultrason yapalım. İlk oğlumda hepsini yapmıştı bana. Sormam gerekir mi?
Biz hep sizinle aynı zamanda gidiyoruz sanırım. Detaylıya da birlikte gideceğiz o zaman. Bana şey dedi bu gidişte bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık var corasprin verdi detaylıya kadar.Sizin bebiş doktorunuzu yanıltmışKötü olmuş ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Önemli olan sağlıklı olması şoku bir atlatın daha iyi hissedeceksiniz inşallah.
3lü ve 4lüyü çoğu doktor tercih etmiyor artık bizde aynı şekilde 2li yaptırdık birde 23 aralıkta detaylı ultrasona gideceğiz orda da herşeyine bakıyorlar zaten
Ben de bundan korkuyorum 2 gün sonra cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum ama şimdi biraz daha mı beklesem dedim yanlış öğrenmek de kötüDoktor 13 haftada ve ikili testten sonra %99 hep kız demişti bebeğime. Hazırlık yapabilirsiniz filan da demişti. Herşeyi hazırladım resmen.Bugün dedi %100 erkek dedi şok etti bizi. Onca hazırlık şuan iadeyi bekliyor birde geri iade kabul edilirse..Odadan çıkarken bizim üzülmememiz için midir nedir diyor ki belki yine cinsiyet değişir. Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim. Değişir mi cinsiyet böyle beklemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?