Detaylıya gittiğinizde tıkanıklık açılmış olur inşallahBiz hep sizinle aynı zamanda gidiyoruz sanırım. Detaylıya da birlikte gideceğiz o zaman. Bana şey dedi bu gidişte bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık var corasprin verdi detaylıya kadar.
O dalgalanma hissiyatini ben daha ileri haftalarda kizimda hissediyordumBebegini hissedenlere bişey sormak istiyorum..ben bı süredir hissediyorm ama bugün sanki içerde bişey dalgalaniyomus gibi.nasil diyeyim sırtıma doğru böle dalgalanma gibi bişey..bebek arkasını mi dönmüş anlamadım olabilir mi böle bişey.ilk oğlumda böle oldu mu hatırlamiyorun hic
Ay ne bilim elimi karnıma koyunca belli bı sure sonrada yapiyo içimde dalgalainiyo bişey gibi..bide benim sata göre 17+1 Dr a göre 16 haftalık çok karisik..doğumda sata göre mi olcak Dr a göre mi onu da gidince sorcam Dr aO dalgalanma hissiyatini ben daha ileri haftalarda kizimda hissediyordum
Benimkide 4Haydi bekliiiyoooruuuzzz
Şafak 2şurda kenarda sayayım ben yine
Ay demeyin yaa bende 16+3 de gitmis olacagim kesin gösterir artik diyordum demekki göstermedigi oluyormusGöstermedi
Benim de 16+4 bugun. Gerci doktor olcumlere göre 17+0 dedi. Alttan poposunu gorduk bacaklarini acmadi. Birazdan yine gidicem Insallah olur. Ben bi daha cikolata yiyeyimAy demeyin yaa bende 16+3 de gitmis olacagim kesin gösterir artik diyordum demekki göstermedigi oluyormus
Ay ben de göremezsem valla görene kadar gideceğimBenim de 16+4 bugun. Gerci doktor olcumlere göre 17+0 dedi. Alttan poposunu gorduk bacaklarini acmadi. Birazdan yine gidicem Insallah olur. Ben bi daha cikolata yiyeyim
Safak 9Benimkide 4
şekerden gideceğiz bi bacak açmıyor veletBenim de 16+4 bugun. Gerci doktor olcumlere göre 17+0 dedi. Alttan poposunu gorduk bacaklarini acmadi. Birazdan yine gidicem Insallah olur. Ben bi daha cikolata yiyeyim
Yine gostermedi benim velet Persembeye kaldişekerden gideceğiz bi bacak açmıyor velet
Benim vajinam agriyo yaklaşık 1 aydir ve giderek artıyor. Ama 2 kisiye sordum onlarında olmuş. Gittiğimde doktorumada soracağım. Ama tamamen dıştan bi ağrı.Vajinada ağrısı olan var mı peki ara da sırada giren Bi ağrı var ama uzun sürmüyor Bi de klitoriste iğne batar gibi oluyor bazen
11 de erkeğe benzetti 14 pipiden emin oldukCinsiyet öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
11 de erkeğe benzetti 14 pipiden emin olduk
Emin olunca söyler canım sıkıntı yapma16dan önce net değil diyorlar ama ben de merak ediyorum inşallah öğrenebilirim birkaç güne gidince
Ben onlardan alicam zaten aklimda. Ben olabildigince erken odaya alma taraftariyim bebegi. O yuzden mutlaka gerek olacaktir. Xiaomi nin 200 kusur, 300 kusur, 400 ve 700 civarinda 4 farkli modeli var. Ozellikelri her birinin farkli elbette ama en uygun fiyat olani 270 derecelik, 360 degil. Yeterli oluyor diyor kullananlar. Cunku kameranin arkasi zaten duvara geliyor, kör nokta diyorlar. Tam detayli arastirmadim henuz ama en uygun olanindan almayi dusunuyorum, alacaklari bilgilendirmis olayim7-8 aylik bebegi olan bir arkadasim , bebek kamerasi olarak xiaomi 360° kullaniyor. Bize geldiklerinde bebek uyurken kuruyorlar kamerayi ,kapiyi tam kapatip telefondan takip ediyorlar. Evdeyken de kullaniyorlarmis.
Benim de bir kızım oldugu icin evde gurultu oranini tam ayarlayamayabilecegimizi dusundugum ve onu da cok kisitlamak istemedigim icin şu indirimlerden faydalanip kameradan siparis verdim.
Düsünen olur belki diye yazmak istedim.
12+0 da yüzde 80 kız dedi 16+0 da emin oldukCinsiyet öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?